Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγηκε καμια prerooted;βασικα αλλαζει τιποτα η μπα;;

καμια αλλαγη ; ποιος την ξαναπερναει και κανει παλι ρυθμισεις...

Ξαφνική πτωση μπαταριας από 25% από τις 1 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωι έιχε κλείσει...γύρω στο 5% κατανάλωνε συνήθως...

Είναι φυσιολογικό?το έχω 1 χρονο και 8 μηνες περίπου.:confused:

Ξαφνική πτωση μπαταριας από 25% από τις 1 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωι έιχε κλείσει...γύρω στο 5% κατανάλωνε συνήθως...

Είναι φυσιολογικό?το έχω 1 χρονο και 8 μηνες περίπου.:confused:

οχι.και 5% ειναι υπερβολικο!!!

οχι.και 5% ειναι υπερβολικο!!!

5 φιλε καθόλου υπερβολικό.Αν δεν τρεχει τπτ στο πραγματικό παρασκήνιο τοσο μου καει.

Για βράδυ και προφανώς χωρίς να τρέχουν updates, συγχρονισμοί κλπ οτιδήποτε πάνω από 2% κατανάλωση μπαταρίας το θεωρώ πολύ.

αμα πεφτει 1-2 % σε 5-6 ωρες τοτε stand by εχει 500 ή 250 ωρες.Δεν υπαρχει απλα :lol:

Το βραδυ αν δεν κλεινει wifi και τα σχετικα λογικο ειναι το 5% και το 10 % (αν το δικο του βραδυ ειναι απο τις 12:00 μεχρι τις 12:00 :D )

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Εγκατέστησα την 20g.kingroot και αφαίρεσα πολύ πράμα,ακόμα τους ηχους απο το συστημα, 80mb.

Σε σχέση με την 4.1.2 πιο αργή,αρκετά πιο αργή.ή ram 50-70mb λιγότερη μάλιστα σε σχέση με την 4.1.2 που την είχα φορτωμένη.

Πως θα περάσω cwm? Με τον οδηγο μέσω su κτλ όλο πρόβλημα βγάζει.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εχω βαλει την 4.4.2 εδώ και 1 μιση χρόνο τωρα τελευταια μου κλεινει το κινητο μονο του όταν δε το χρησιμοποιώ πολύ ωρα,εχει τυχει σε κανένα??

Εχω βαλει την 4.4.2 εδώ και 1 μιση χρόνο τωρα τελευταια μου κλεινει το κινητο μονο του όταν δε το χρησιμοποιώ πολύ ωρα,εχει τυχει σε κανένα??

ωχ μη μου λετε τετοια πανω που το πηρα αποφαση να μη χτυπησει κανα ξυπνητηρι καηκα..

ωχ μη μου λετε τετοια πανω που το πηρα αποφαση να μη χτυπησει κανα ξυπνητηρι καηκα..

kosta εγω πάντως μια φορά τη πάτησα επειδή μου έιχε κλείσει και από τότε δε το εμπιστεύομαι(μου έχει κλεσει 5-6 φορες)

App Alarm πάντα βάζω έξτρα. Τώρα έχω αυτό.

Και όλα μια χαρά.

Θωμάς

αν κλεινει ομως παιδια οτι και να το βαλεις αχρηστο ειναι..θα με σκοτωσει η αδερφη μου! μηπως να της κανω ενα f. reset την paranoid;;;

Παιδια εχω μπλέξει μου κλεινει κάθε βραδυ αυτην την εβδομάδα και για να το ανοιξω πρεπει να βγαλω μπαταρια και να ξαναβάλω αλλιως δεν ανοιγει τι να κάνω sos:(

Παιδια εχω μπλέξει μου κλεινει κάθε βραδυ αυτην την εβδομάδα και για να το ανοιξω πρεπει να βγαλω μπαταρια και να ξαναβάλω αλλιως δεν ανοιγει τι να κάνω sos:(

Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Θωμάς

πρεπει να βαλεις την 4.4.2 v20g η την 4.4.2 v20h

Μακαρι φιλε μου να ειναι οκ.σημερα ερχεται η αδερφη μου και πρεπει να της τη φλασαρω.ποια v20h εχει ελληνικα;εγω εχω κατεβασμενη την v20g

Μακαρι φιλε μου να ειναι οκ.σημερα ερχεται η αδερφη μου και πρεπει να της τη φλασαρω.ποια v20h εχει ελληνικα;εγω εχω κατεβασμενη την v20g

όταν κάνω ενημέρωση λογισμικού εχει διαθέσιμη την V20d κανει αυτή??

στην 20d στην εγγραφη βιντεο δεν εχει επιλογη 640χ480 αλλα 1080p,720p και μετα κανει βουτια στα 240p για mms :(

Το 640χ480 βολευει πολυ στην αποστολη βιντεο μεσω viber.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

στην 20d στην εγγραφη βιντεο δεν εχει επιλογη 640χ480 αλλα 1080p,720p και μετα κανει βουτια στα 240p για mms :(

Το 640χ480 βολευει πολυ στην αποστολη βιντεο μεσω viber.

μπορεις με αλλη εφαρμογη να το κανεις αυτο εχει πολλες. παιδια εχω την v20g κατεβασμενη απο site της lg. ειναι. zip. κανονικα φλαδαρεται απο recovery ετσι? εννοω δε πρεπει να ειναι το zip ειδικα σχεδιασμενο για φλασαρισμα;

4.1.2 antutu 17200

4.4.2 antutu 15400

Πάνω Κάτω ίδιο φόρτωμα εφαρμογών,root,καθάρισμα σαβουρας.

Είναι διάφορα...

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)