FFdrake Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 χθες ρωτησα την lg να μου πουν ποτε περιπου θα βγει και ειπανε οτι δεν ξερουνε ακομη πως γινεται να βγηκε σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 χθες ρωτησα την lg να μου πουν ποτε περιπου θα βγει και ειπανε οτι δεν ξερουνε ακομη πως γινεται να βγηκε σημερα? Κ εγω αυτο αναρωτιεμαιιι..... Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PREVEZIANOS Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ρε παιδια τι να πω.το μεσημερη μου εγραψε εγκατασταση ενημερωσης λογισμικου.γυρο στα 120mb και το εκανα εγκατασταση.και μετα ολα κανονικα οπως πριν δεν επιρεαστηκε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 απ' το κινητο εκανες αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά το επιβεβαιώνω κι εγώ για τη σημερινή αναβάθμιση! Κατέβηκε το update, δεν πρόλαβα να δω πόσα mb ήταν. Όταν πάτησα εγκατάσταση έγινε η αναβάθμιση σε 2 στάδιο (1/2 και 2/2). Έκανε δύο επανεκκινήσεις, μία μετά από κάθε στάδιο αναβάθμισης> μετά τη δέυτερη επανεκκίνηση μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε "αναβάθμιση android" και από κάτω είχε έναν αύξοντα αριθμό εφαρμογών από το 1 ως το 35. Όταν έφτασε στο 35/35 μου ζήτησε pin και μετά μου έβγαλε παράθυρο "η αναβάθμιση λογισμικού ολοκληρώθηκε". Δεν ξέρω ποια έκδοση λογισμικού είχα πριν πάντως τώρα έχω την D60520d-EUR-XX που αναφέρθηκε και πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αντε ωραια. Μακαρι κανενας απο τους xda να την μετατρεψει σε zip για να τη φλασαρουμε και οι υπολοιποι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πας στο ψυχικο στο σερβις τους και σου κανουνε υποβαθμιση σε προηγουμενη εκδοση και δεν πληρωνεις τιποτα, γιατι ειπωθικε και αυτο. Στα ******* τους στο κεντρο εξυπηρετησης, ευγενικοι στο σερβις. Τηλ 210-777 7076 Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αντε ωραια. Μακαρι κανενας απο τους xda να την μετατρεψει σε zip για να τη φλασαρουμε και οι υπολοιποι! σωστος...το ελπιζουμε βεβαια πρεπει να το στησουμε απο την αρχη αλλα τι να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 με 4.1.2 μου παει σφαιρα και με κανενα προβλημα,αλλα αν μπεις στη διαδικασια των φλασαρισματων....ειναι σαν ναρκωτικο. Θελεις να το κανεις συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πας στο ψυχικο στο σερβις τους και σου κανουνε υποβαθμιση σε προηγουμενη εκδοση και δεν πληρωνεις τιποτα, γιατι ειπωθικε και αυτο. Στα ******* τους στο κεντρο εξυπηρετησης, ευγενικοι στο σερβις. Τηλ 210-777 7076 Ζητησες υποβαθμιση σου την κανανε και δεν πληρωσες τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Την δευτερα παω αφου μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο.... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Την δευτερα παω αφου μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο.... εγω παντως μηλισα και με το service και με το τηλεφωνικο κεντρο της lg και μου ειπαν οτι εχει 30 ευρω η υποβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εμένα σήμερα η LG μου είπε ὀτι ούτε downgrade ούτε reinstall της kit-kat γίνεται, αλλά ότι θα βγεί κάποιο patch για το γνωστό θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) μιλαμε για τηλεφωνικη συσκευη οχι καφετιερα. Εχει 20 μηνες εγγυση και απαιτω να φτιαχτει τωρα διοτι δημιουργει προβλημα στις επικοινωνιες μου...... το 30 ευρω δεν ισχυει, εκτος και καθε υπαλληλος στο σερβις εχει διαφορετικη εκπαιδευση και ενημερωση.Συσκευη εντος εγγυσης με προβλημα που επισημα ξερει η lg οτι ουδεμια ευθυνει φερει ο πελατης,φτιαχνεται αμεσα και χωρις πολλα πολλα...... Εγω καποια στιγμη δευτερα θα παω σερβις για ΔΩΡΕΑΝ υποβαθμιση οπως εχω μιλησει μαζι τους. Τα 30αρια και οτι δεν το κανουνε δεν ξερω ποιος σας τα λεει. Εγω ζητησα παρασκευη βραδυ ΑΜΕΣΗ λυση του προβληματος στο κεντρο τραγικοεξυπηρετησης,και ειπανε οτι σαββατο πρωι θα με παρουνε τηλεφωνο για να βρεθει λυση,κατι που μεχρι 7 απογευμα σαββατου δεν ειχε γινει,Μετα πηρα το σερβις και συνενοηθικα ΑΨΟΓΑ. Προπερσυ σε καινουργια τηλεοραση σαμσουνγκ που οταν την ανοιξα σπιτι ητανε σπασμενη,ειτε την δωσανε ετσι,η την εσπασα εγω,αρνιοντουσαν να την αλλαξουν.Εστειλα e-mail στην samsung Κορεας και απο εκει ζητησανε να μου την ΑΛΛΑΞΟΥΝ με ιδια καινουργια....... Το downgrade θα ειναι δυσκολο? :-) Κοντη γιορτη δευτερα. Edited November 28, 2014 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Και στο δικο μου εγινε σημερα η εγκατασταση της αναβαθμησης. Να σημειωσω οτι μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα απο οσα αναφερθηκαν εδω. Edited November 29, 2014 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γενικα απο πλευρας update στο συγκεκριμενο κινητο ειναι απαραδεκτη η LG...Δηλαδη στο G2 που ειχε και αυτο τα δικα του θεματακια γιατι βγαζαν συνεχεια μικρα updates...Αμα δειτε εχουν βγει για το G2 20Α,Β,C,D,E,F,G,H τοσα updates και σε μας τωρα βρηκαν να ξυπνησουν...Δηλαδη αμα δε τι τιμησεις την εταιρεια με την εκάστοτε ναυρχιδα δε μπορεις να εχεις υποστηριξη...Τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τουλαχιστον τα παιδιά που το εβαλαν διορθώθηκε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εχω ενα θεματακι με το κινητο μου, μετα απο καθε κληση δεν ακουω κανεναν αν καλεσω ξανα. Πρεπει να κανω επαννεκινηση για να επανελθει (καμια φορα δεν μου ερχονται και μηνυματα) Στο σκρουτζ κατω απο τα σχολια του κινητου το αναφεραν πολοι χρηστες. Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζεται και στο δικό μου καθε 3 μήνες περίπου (το κινητό εχει πολλες εφαρμογές), μεχρι να ξανακάνω επανεκίνηση και τοτε δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Με cm11 εδω κ 3 βδομαδες περιπου...ειναι τ ιδιο μ την stock.....μηπως εχεις ανοιχτο τ NFC; Κατέβασα μετα απο αυτά που γραφετε το cm11 αλλά όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου γραφει "η συσκευή προς το παρον δεν υποστηρίζεται". Μήπως θέλει πρώτα root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 εμας που το κινητο μας δεν ειναι απο Ελλαδα (εγω το αγορασα απο E-shop οποτε νομιζω ειναι απο Πολωνια), γνωριζετε αν θα μας ερθει η αναβαθμιση συντομα(και βασικα να θας μας ερθει)? επισης αν κανω μονος μου downgrade στην stock rom 4.1.2 υπαρχει περιπτωση χασω την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 εμας που το κινητο μας δεν ειναι απο Ελλαδα (εγω το αγορασα απο E-shop οποτε νομιζω ειναι απο Πολωνια), γνωριζετε αν θα μας ερθει η αναβαθμιση συντομα(και βασικα να θας μας ερθει)? επισης αν κανω μονος μου downgrade στην stock rom 4.1.2 υπαρχει περιπτωση χασω την εγγυηση? Στο 2ο ερώτημά σου η LG μου είπε οτι χάνεται η εγγύηση, (αφού μου είπε οτι το downgrade δεν γίνεται μπλα-μπλα), το θέμα είναι: την χρειαζόμαστε την εγγύηση μιας και φαινομενικά δεν καλύπτει και τίποτα (η εγγύηση...). Σyμφωνώ με τον φίλο παραπάνω που απευθήνθηκε στην Κορέα, μήπως να κάνουμε αντίστοιχο αίτημα όσοι εχουμε το γνωστό πρόβλημα με "ακούω-δεν ακούω/μαι" απευθείας στην LG?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 εμας που το κινητο μας δεν ειναι απο Ελλαδα (εγω το αγορασα απο E-shop οποτε νομιζω ειναι απο Πολωνια), γνωριζετε αν θα μας ερθει η αναβαθμιση συντομα(και βασικα να θας μας ερθει)? επισης αν κανω μονος μου downgrade στην stock rom 4.1.2 υπαρχει περιπτωση χασω την εγγυηση? Οχι δε χανεις την εγγυηση...Αρκει βεβαια οταν χρειαστεις να τη χρησιμοποιησεις να κανεις update σε kitkat ετσι ωστε να μην εισαι root...Οποτε καντο αφοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver2013 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να ρωτήσω κάτι; Με την αναβάθμιση την καινούργια που είναι κάτι σαν μικρό patch χάνω το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Παιδια κοιταξτε τι βρηκα!Μηπως κανεις μας μπορει να μετατρεψει ολοκληρη την 4.4.2 rom μας (μαζι με το καινουριο patch) σε flashable zip?? ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2276056 Παιδια ακουστε τι σκεφτομαι.Σε αυτους που ηρθε η ενημερωση και εφ'οσον επιτελους λυνεται το θεμα, κοιταξτε τι μπορουμε να κανουμε. Ενας που την εχει εγκαταστησει (την ενημερωση) μπορει να κανει ενα factory reset στη συνεχεια μεσω recovery να κανει backup τη rom (θα ειναι κενη δηλαδη) και μετα να τη βαλει στο dropbox και να βαλει το λινκ εδω περα ετσι ωστε να την κατεβασουμε ολοι, να την περασουμε στο κινητο μας και με τη σειρα μας μεσω recovery να κανουμε restore. Τι λετε;γινεται;; Edited November 30, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια ακουστε τι σκεφτομαι.Σε αυτους που ηρθε η ενημερωση και εφ'οσον επιτελους λυνεται το θεμα, κοιταξτε τι μπορουμε να κανουμε. Ενας που την εχει εγκαταστησει (την ενημερωση) μπορει να κανει ενα factory reset στη συνεχεια μεσω recovery να κανει backup τη rom (θα ειναι κενη δηλαδη) και μετα να τη βαλει στο dropbox και να βαλει το λινκ εδω περα ετσι ωστε να την κατεβασουμε ολοι, να την περασουμε στο κινητο μας και με τη σειρα μας μεσω recovery να κανουμε restore. Τι λετε;γινεται;; Γενικα απο οτι καταλαβα το update αυτο εχει βγει καιρο απλα τωρα ηρθε και Ευρωπη αμα δεις και εδω υπαρχει rom 20d της vodafone που μαλιστα την εχω δοκιμασει κιολας... Οποτε φανταζομαι δεν ειναι αυτο το update που λεγαν τα παιδια οταν ηρθαν σε επικοινωνια με την lg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts