djno9284 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι άλλες προσφορές κάνει η Vodafone εκτός απ'το LG γιατί μόνο αυτό μου είπαν 50 ευρώ κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Άλλη μια θηκούλα ξεπρόβαλλε, σκληρή αυτή τη φορά: http://www.ebay.it/itm/Pellicola-custodia-BACKCOVER-NERA-per-LG-Optimus-L9-II-D605-H6-/380807845127?pt=IT_Accessori_Cellulari_Cover_Custodie&hash=item58a9ea9507&_uhb=1 Την έχει και σε άλλα χρώματα. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 επισης αλλη μια θηκη την τριτη θα την παραγγειλω!!! φαινεται πολυ καλη! http://www.amazon.co.uk/Yousave-Accessories-LG-L9-II/dp/B00HCE6R3G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388782046&sr=8-2&keywords=lg+optimus+d605+case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Χμμμ... θα έβαζα στοίχημα ότι είναι η ίδια. Ακόμα και τη σκέτη να παραγγείλει κάποιος από amazon.co.uk (χωρίς το πενάκι δηλαδή) έρχεται ακριβότερη με τα μεταφορικά (στα 7.49 ευρώ) από το να την πάρει από το ebay (5.89 ευρώ). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheenythepooh Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 να ρωτησω που σας την ειπαν αυτη την προσφορα γιατι πηγα να ρωτησω στη vodaphone και μ ειπαν οτι δεν την εχουν...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μάλλον οι υπάλληλοι του καταστήματος που πήγες δεν είναι ενημερωμένοι. Από σήμερα ανήκω κι εγώ στην παρέα του L9II, αφού το απέκτησα σήμερα το πρωί σε λευκό χρώμα (με την προσφορά στα 199 ευρώ τελική τιμή) από τη Vodafone στον πεζόδρομο Αμαρουσίου, μαζί με ένα handsfree της Ezi στα 10.90 ευρώ. Με το που το άνοιξα τοποθέτησα μία semi matt μεμβράνη της Golebo που προσωπικά με βολεύει απίστευτα στο ότι δεν αφήνει δαχτυλιές. Πρώτες εντυπώσεις: άριστες! Η οθόνη είναι φωτεινή και πεντακάθαρη (ακόμη και με το matt screen protector), το ηχείο ακούγεται μια χαρά, η ακουστική στη συνομιλία είναι εξαιρετική, πιάνει πολύ καλύτερα σήμα από το παλιό μου Xperia Ray, κρύβει τον όγκο του πολύ καλά για τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη, κανένα πρόβλημα τριξίματος στο καπάκι (είχα τρομοκρατηθεί η αλήθεια είναι). Περισσότερα εν καιρώ. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 να ρωτησω που σας την ειπαν αυτη την προσφορα γιατι πηγα να ρωτησω στη vodaphone και μ ειπαν οτι δεν την εχουν...:confused: Όπως σου είπε και ο kotetsi οι υπάλληλοι κάποιων καταστημάτων ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί!Κι εγώ την πάτησα έτσι σήμερα και μέσω της εξυπηρέτησης έβγαλα άκρη!Απλώς αναγκάστηκα και πήγα σε άλλο κατάστημα άλλης περιοχής γιατί είχε κλείσει αυτό στο σπίτι μου! Με λίγα λόγια θα τους λες ότι έχεις μιλήσει την εξυπηρέτηση πελατών και να τους πάρουν και αυτοί τηλέφωνο!Στην ουσία δίνεις 199€ και αυτοί περνάνε και μια δωροεπιταγή των 50€ στο σύστημα!Κάτι πήρε το αυτί μου ότι τους έδωσαν ένα ένθετο με την προσφορά κ.α.!Άρα όποιος υπάλληλος το είδε το ήξερε και το είπε και στους άλλους! ;) Υπόψιν....η προσφορά είναι μέχρι 14/1! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Τα κινητά από vodafone είναι branded ή κανονικά? Αυτό επηρεάζει από που θα περιμένουμε τις αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Όχι, δεν έχουν δεχτεί επεμβάσεις από τη Vodafone. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδιά από GPS πως πάει? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδιά από GPS πως πάει? Με μια λέξη .. απρoβληματιστο! Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 παιδιά από GPS πως πάει?Με μια λέξη .. απρoβληματιστο! Ακριβώς αυτό! Κλειδώνει σε σημεία που ούτε μπορούσα να διανοηθώ και είναι ταχύτατο! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ρε παιδια δεν εχει led ειδοποιησης?? Δεν αναβουν τα capacitive; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ρε παιδια δεν εχει led ειδοποιησης?? Δεν αναβουν τα capacitive; Οχι...Αλλα αν θυμασαι και στα sonny οταν εβαζες την εξοικονομηση ενεργειας δεν αναβε led....Οποτε δεν μας ενοζλει καθολου (οσους εομαστε απο sonny ;) ) ....Οσο για τα κουμπια που δεν αναβουν......Συνηθειο ειναι....Παει το χερι μονο του....Αν και με τοσο φωτεινη οθονη που εχει φωτιζονται και αυτα λιγο....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οχι...Αλλα αν θυμασαι και στα sonny οταν εβαζες την εξοικονομηση ενεργειας δεν αναβε led....Οποτε δεν μας ενοζλει καθολου (οσους εομαστε απο sonny ;) ) ....Οσο για τα κουμπια που δεν αναβουν......Συνηθειο ειναι....Παει το χερι μονο του....Αν και με τοσο φωτεινη οθονη που εχει φωτιζονται και αυτα λιγο....:D Μεγαλη ελλειψη.. εδω κατι l5 αναβουν τα κουμπια και μαλιστα εχουν και led.. Τεσπα. Ευχαριστω φιλε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τέτοια θήκη έψαχνα. http://www.ebay.com/itm/121246913918?_trksid=p2048036 Είδα μηδέν πωλήσεις, ελπίζω να μην δείχνω κάτι που είπατε ήδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ακούω συνέχεια για τα LED ειδοποίησης και το να ανάβουν τα κουμπιά capacitive. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτε απο αυτά και δεν θα τα είχα προσέξει καν εαν δεν το αναφέρατε. Τα κουμπιά ειναι συνήθεια μιας ημέρας. Δεν τα κοιτάω καν, ποσο μάλλον δεν με εμδιαφέρει εαν εχουν φωτισμό ή οχι. Η Led ειδοποίηση για εμένα ποιο πολύ ενοχλητική μου ειναι. Έχεις ειδοποίηση την ώρα που γίνεται κατι. Μετά απλα μπορεις να τσεκάρεις ή οχι. Δεν ειμαι στο σχολειο να κρύβω το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ακούω συνέχεια για τα LED ειδοποίησης και το να ανάβουν τα κουμπιά capacitive. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτε απο αυτά και δεν θα τα είχα προσέξει καν εαν δεν το αναφέρατε. Τα κουμπιά ειναι συνήθεια μιας ημέρας. Δεν τα κοιτάω καν, ποσο μάλλον δεν με εμδιαφέρει εαν εχουν φωτισμό ή οχι. Η Led ειδοποίηση για εμένα ποιο πολύ ενοχλητική μου ειναι. Έχεις ειδοποίηση την ώρα που γίνεται κατι. Μετά απλα μπορεις να τσεκάρεις ή οχι. Δεν ειμαι στο σχολειο να κρύβω το τηλεφωνο. Ε ενταξει ας μην βαλουμε και καμερα τοτε γιατι δεν την χρησιμοποιω εγω και εχω dslr. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 LG on screen phone software.Περιττο να σας πω οτι η LG εχει μαυρα μεσανυχτα.Το κατεβασα απο αλλο site. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 [...] μαζί με ένα handsfree της Ezi στα 10.90 ευρώ. [...] Έχει να προτείνει κάποιος ένα handsfree (είτε της LG είτε άλλου κατασκευαστή) το οποίο να δουλεύει απρόσκοπτα και να έχει πεντακάθαρο μικρόφωνο (αυτό που πήρα άλλοτε δεν αναγνωρίζεται σωστά από το κινητό κι άλλοτε με ακούν λες και μιλάω από το υπερπέραν); Απαραίτητη προϋπόθεση τα ακουστικά του να είναι όπως τα παραπάνω και όχι όπως τα απλά της συσκευασίας (τα οποία btw δεν μπήκα καν στον κόπο να ανοίξω αφού ήξερα ότι δε μου ταιριάζουν στα αυτιά και πέφτουν). Μήπως κάποιο άλλο μοντέλο της LG έχει ακουστικά με earbuds ώστε να τα ψάξω με τον κωδικό τους και να τα παραγγείλω; Στα υπ' όψιν ότι δε με ενδιαφέρει η ποιότητα στη μουσική, μόνο η καθαρότητα στη συνομιλία. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 παρατηρω οτι καποιες φορες το ποσοστο της μπαταριας δεν πεφτει ομαλα..ανα 1% δλδ.. αλλα ανα 2 η και 3%. εχει τυχει σε καποιον αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 παρατηρω οτι καποιες φορες το ποσοστο της μπαταριας δεν πεφτει ομαλα..ανα 1% δλδ.. αλλα ανα 2 η και 3%. εχει τυχει σε καποιον αλλον? και σε εμενα το κανει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 αν ειναι ευκολο δινεις το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έχει να προτείνει κάποιος ένα handsfree (είτε της LG είτε άλλου κατασκευαστή) το οποίο να δουλεύει απρόσκοπτα και να έχει πεντακάθαρο μικρόφωνο (αυτό που πήρα άλλοτε δεν αναγνωρίζεται σωστά από το κινητό κι άλλοτε με ακούν λες και μιλάω από το υπερπέραν); Απαραίτητη προϋπόθεση τα ακουστικά του να είναι όπως τα παραπάνω και όχι όπως τα απλά της συσκευασίας (τα οποία btw δεν μπήκα καν στον κόπο να ανοίξω αφού ήξερα ότι δε μου ταιριάζουν στα αυτιά και πέφτουν). Μήπως κάποιο άλλο μοντέλο της LG έχει ακουστικά με earbuds ώστε να τα ψάξω με τον κωδικό τους και να τα παραγγείλω; Στα υπ' όψιν ότι δε με ενδιαφέρει η ποιότητα στη μουσική, μόνο η καθαρότητα στη συνομιλία. Με 10€ καλά ακουστικά δεν θα βρεις. Πρεπει να πας στα 20€ που εχουν τα iLuv πχ τα οποια εχουν και πλακέ καλώδιο που δεν μπερδεύεται ή τα Nokia. Τα iLuv τα έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καποιος ειπε οτι μπορουμε να αναπαραγουμε τα youtube βιντεο στην τηλεοραση οπως τις φωτογραφιες μας.Τις φωτογραφιες και τα βιντεο μας τα βρηκα τα youtube βιντεο δεν καταφερα,Ξερει κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts