fanisgauros Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Όταν λες usb otg εννοείς να το βλέπει ο υπολογιστής για μεταφορά αρχείων; Αν αυτό τότε ναι. Θα ήθελα το zip αλλά να ξέρω ότι σίγουρα δουλεύει. Μη κολλήσει όπως όλοι οι άλλοι drivers κάμερας στο λογότυπο της LG. Εννοώ usb stick... Σου δουλεύει εσένα; σε λίγο λινκ για το ζιπακι... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ usb stick... Σου δουλεύει εσένα; σε λίγο λινκ για το ζιπακι... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... https://cloud.tapatalk.com/s/57f9177697c2a/C%C3%A2mera_do_G3.zip Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Εννοώ usb stick... Σου δουλεύει εσένα; σε λίγο λινκ για το ζιπακι... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://cloud.tapatalk.com/s/57f9177697c2a/C%C3%A2mera_do_G3.zip Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Ναι, μόλις το δοκίμασα! Λειτουργεί κανονικά αρκεί να είναι fat32 το στικάκι. Ααα επίσης, δε το βλέπει ο βασικός file manager που έχει η rom. Κατέβασε έναν άλλον και θα το δει. Ευχαριστώ για το ζιπ. Τώρα θα το φλασάρω! Edited October 8, 2016 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Χθες έσβησα το greenify... Μου φαίνεται πως το κινητό πάει καλύτερα τώρα. Η μπαταρία δε ξέρω ακόμα... Να το δω λίγες μέρες... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Είμαι με την H-ROM 2.1. Όλα καλά, αλλά μου βγάζει πολλά net_scheduler wakelocks. Προτείνετε να πάω σε cloudy ή srk; ή τζάμπα κόπος; (stock based για την κάμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Χθες έσβησα το greenify... Μου φαίνεται πως το κινητό πάει καλύτερα τώρα. Η μπαταρία δε ξέρω ακόμα... Να το δω λίγες μέρες... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Καλά έκανες..και εγώ το έχω πεταξει εδώ και 1,5 χρόνο . Edited October 9, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδια σας αποχαιρετω...μετα απο 1 μιση χρονο με το G2 πηγα στο Huawei mate s...πιστευω οι ρομ που ειχα φτιαξει να σας αρεσαν...καλη συνεχεια με το εργαλειο και καλα φλασαρισματα Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Να σαι καλά σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και να χαίρεσαι την καινούρια σου συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδια σας αποχαιρετω...μετα απο 1 μιση χρονο με το G2 πηγα στο Huawei mate s...πιστευω οι ρομ που ειχα φτιαξει να σας αρεσαν...καλη συνεχεια με το εργαλειο και καλα φλασαρισματα Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλη συνεχεια φιλε. Ευχαριστουμε για την προσφορα σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Ξέρετε τι θέμα έχω με την f&f 1.3; Ενώ όταν το κινητό είναι σε αναμονή η κατανάλωση είναι μηδαμινη, όταν το λειτουργώ καταναλώνει 1% κάθε τριλεπτο περίπου. Με φωτεινότητα 35 και 3G συνέχεια και xceed 12a. Είναι φυσιολογικό; Edited October 9, 2016 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδια σας αποχαιρετω...μετα απο 1 μιση χρονο με το G2 πηγα στο Huawei mate s...πιστευω οι ρομ που ειχα φτιαξει να σας αρεσαν...καλη συνεχεια με το εργαλειο και καλα φλασαρισματα Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη δική σου έχω ακόμα Κώστα την f f v1 3.πολύ σταθερή κ καλή μπαταρία! Θα της κάνω ένα hard reset για να τη στήσω πάλι... Ευχαριστούμε για το χρόνο σου... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδια σας αποχαιρετω...μετα απο 1 μιση χρονο με το G2 πηγα στο Huawei mate s...πιστευω οι ρομ που ειχα φτιαξει να σας αρεσαν...καλη συνεχεια με το εργαλειο και καλα φλασαρισματα Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή συνέχεια στα γειτονικά νήματα...πες μας εντυπώσεις από την νέα συσκευη.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Η συσκευη παιδια ειναι πολυ καλη...πολυ ανωτερη απο το G2 αξιζει η αγορα της...ανωτερη καμερα κατασκευη δαχτυλικο αποτυπωμα επεξεργαστης ραμ...σε ολα ειναι 2 3 σκαλια πανω...σας ευχαριστω και παλι καλη συνεχεια με το g2 Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Η συσκευη παιδια ειναι πολυ καλη...πολυ ανωτερη απο το G2 αξιζει η αγορα της...ανωτερη καμερα κατασκευη δαχτυλικο αποτυπωμα επεξεργαστης ραμ...σε ολα ειναι 2 3 σκαλια πανω...σας ευχαριστω και παλι καλη συνεχεια με το g2 Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοδουλευτο να ειναι κωστα! Σε ευχαριστουμε και για τις ρομ που μας προσφερες ;) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στα 400 προτιμώ 1+3, που το κάνω ότι θέλω Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 300 δεν έχει το mate s? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Η συσκευη παιδια ειναι πολυ καλη...πολυ ανωτερη απο το G2 αξιζει η αγορα της...ανωτερη καμερα κατασκευη δαχτυλικο αποτυπωμα επεξεργαστης ραμ...σε ολα ειναι 2 3 σκαλια πανω...σας ευχαριστω και παλι καλη συνεχεια με το g2 Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την αυτονομια πως τα πας σε σχεση με το G2 ; Φανταζομαι λιγο χειροτερα ε; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 300 δεν έχει το mate s? Ναι 300 Με την αυτονομια πως τα πας σε σχεση με το G2 ; Φανταζομαι λιγο χειροτερα ε; Επειδη το πηρα μεταχειρισμενο δεν μπορω μα σου πω με σιγουρια...κ επειδη το λιωνω ολη μερα και δεν το εχω κανει πληρη αποφορτιση εχω δει μεχρι 4μιση ωρες στο 35% λογω και οτι ειναι μεταχειρισμενο ειναι και πεσμενη η μπαταρια...καινουριο θα ειναι εξερετικο Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Μιας και πλησιαζω στη ληξη της εγγυησης σκεφτηκα καιρος για ρουταρισματα/φλασαρισματα. Με νοιαζει οσο το δυνατον να μην χασω απο τη καμερα (φωτογραφιες κυριως, βιντεο δεν με καιει) οποτε απο λιγο διαβασμα που εριξα υποθετω παω σε stock based rom και ειδα πολυ καλα λογια για την cloudy 2.2 . Αυτη τη στιγμη ειμαι lollipop, να υποθεσω οτι πρεπει να κανω downgrade πρωτα σε kitkat; Link με κανα καλο guide? Εχω χρονια να ασχοληθω με το αθλημα :p (απο εποχες s advanced) και νιωθω λιγο σκουρια θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Επειδη δεν εχει sd υποθετω δεν κανουμε wipe ολη τη μνημη, σωστα; Για rom εχετε καποια να αντιπροτεινετε; Δεν θελω να πειραματιστω πολυ μιας και δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο, απλα να παω σε κατι που ειναι καπως πιο efficient αλλα χωρις να χω να αντιμετωπισω bugs. Ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω συγνωμη προκαταβολικα για την ζαλουρα :lol: Edited October 13, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 2,5 χρόνια με το LG G2 και μετά από αλλαγή 2 οθονών (κιτρινίλα πάνω αριστερά) και αμέτρητες αλλαγές ROM (σκυλί στην ταλαιπωρία) η Rom που γυρίζω και ξανά γυρίζω ειναι η μαμά kitkat. ;) .....ο ναι καλά διαβάσατε. Το G2 λες και φτιάχτηκε για αυτή την ROM και το αντίθετο....! http://i521.photobucket.com/albums/w339/Lakisdj_Gamos_Ioannina_Karakitsios/Screenshot_2016-10-13-15-01-31_zpsykzzpqen.pnghttp://i521.photobucket.com/albums/w339/Lakisdj_Gamos_Ioannina_Karakitsios/Screenshot_2016-10-13-15-01-53_zpsaaauuxvl.png ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και πλησιαζω στη ληξη της εγγυησης σκεφτηκα καιρος για ρουταρισματα/φλασαρισματα. Με νοιαζει οσο το δυνατον να μην χασω απο τη καμερα (φωτογραφιες κυριως, βιντεο δεν με καιει) οποτε απο λιγο διαβασμα που εριξα υποθετω παω σε stock based rom και ειδα πολυ καλα λογια για την cloudy 2.2 . Αυτη τη στιγμη ειμαι lollipop, να υποθεσω οτι πρεπει να κανω downgrade πρωτα σε kitkat; Link με κανα καλο guide? Εχω χρονια να ασχοληθω με το αθλημα :p (απο εποχες s advanced) και νιωθω λιγο σκουρια θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Επειδη δεν εχει sd υποθετω δεν κανουμε wipe ολη τη μνημη, σωστα; Για rom εχετε καποια να αντιπροτεινετε; Δεν θελω να πειραματιστω πολυ μιας και δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο, απλα να παω σε κατι που ειναι καπως πιο efficient αλλα χωρις να χω να αντιμετωπισω bugs. Ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω συγνωμη προκαταβολικα για την ζαλουρα :lol: κοίτα #5853 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5666478&posted=1#post5666478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) κοίτα #5853 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5666478&posted=1#post5666478 Εισαι αρχοντας, σε ευχαριστω πολυ. Ξεκιναω διαβασμα :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθετω πρεπει να κανω πρωτα downgrade ή οχι; Edited October 13, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Εισαι αρχοντας, σε ευχαριστω πολυ. Ξεκιναω διαβασμα :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθετω πρεπει να κανω πρωτα downgrade ή οχι; Για να είσαι αρχηγοπουλο.......πέρνα την Rom μαμά που θες με LG Flash Tool 2014 για καθαρή εγκατάσταση, καν την ROOT, μπες σε RECOVERY με το D802T_AutoRec.apk και μετά πέρνα την Rom που θες με των οδηγό....!;) Edited October 13, 2016 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Helpppppp!!!! Έχω ένα g2 το οποίο το έχω δώσει στον κολλητό μου πια.μην μακρυγορω επειδή του έπεσε στα νερά αναγκάστηκε να αλλάξει μητρική.βρηκε λοιπόν ένα μεταχειρισμένο με σπασμένη οθόνη και έκανε τραμπα στις μητρικές.φοραει kit kat 4.4.2 και όταν πάω ν κάνω ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει επικοινωνία σε εξέλιξη και το σταματάει. Εγώ προσπάθησα να περάσω custom rom το έκανα root αλλά το autorec που κατεβαζω το σωστό κολλάει στο πρώτο βήμα και μου λέει να εγκαταστήσουν manual loki ...τεσπα κατάφερα να βάλω recovery με το flashily for root αλλά μόλις πάει ν κάνει reboot για recovery απλά γράφει πάνω αριστερά οταν εμφανίζει το σήμα της lg,γραφει error και verify certification ..και μετά απλά μένει μαύρη ή οθόνη.Προσπαθω να περάσω το twpr recovery. Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει;κάτι παίζει που είναι από άλλη συσκευή ή μητρική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Update:τελικά κατάφερα να περάσω την στοκ 5.0.2 μέσω pc suite...αλλά έχω άλλο πρόβλημα:πολύ χαμηλή φωτεινότητα και επειδή εψαξα στο ίντερνετ και το έχουν αρκετοί το πρόβλημα σαφή απάντηση δεν βρήκα.προσπαθησα μέσω κάποιας εφαρμογής να την αύξηση αλλα δν κατάφερα τίποτα. Τι λετε να φταίει;καμμιά ιδέα; Σκέφτομαι και να βάλω κάποια ρομ δεν θα αλλάξει κατι.. Edited October 14, 2016 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλημέρα σας Εγκατέστησα στη συσκευή (D-802 16gb) την τελευταία stable της cyanogen 13 (cm-13.0-20160820-SNAPSHOT-ZNH5YAO0J0-d802). Το πρόβλημα είναι ότι βλέπει και συνδέεται σε όλα τα 4G δίκτυα έκτός από της vodafone που είναι η κάρτα της γυναίκας μου. Δεν εμφανίζεται το 4G της vodafone ούτε στην αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα. Όταν βάζω τη δική μου sim (wind) συνδέεται αμέσως ενώ στην αναζήτηση δικτύων εμφανίζονται όλα τα 4G δηλ. και αυτό της Vodafone. Το προηγούμενο τηλέφωνο της γυναίκας μου (lenovo s60) είναι 4g και λειτουργεί κανονικά με την κάρτα στην οποία αναφέρομαι. Επίσης να αναφέρω ότι το G2 το χρησιμοποιούσα εγώ (και λειτουργούσε άψογα) μέχρι πριν μερικές μέρες έχοντας εγκατεστημένη μια nightly της cyanogen 13 από το Μάϊο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να τσεκάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Πωπω για λιγο νομιζα οτι το μπρικαρα... Καθως εκανα το downgrade σε kitkat εβγαλε σφαλμα το προγραμμα και ειχε μεινει κολλυμενο στην οθονη με το πρασινο ανθρωπακι του android κανα 10λεπτο αλλα τελικα ανοιξε. Κρυος υδρωτες ελουσε τα ροδαλα μου μαγουλακια :lol: Ακολουθησα λιγο διαφορετικο μεθοδο root μιας και για καποιο λογο δεν μπορουσε να το ρουταρει. Περασα και την cloudy και σκεφτομαι τωρα για dorimanx. Τις διαφορες εχει σε σχεση με τη στοκ κερνελ του cloudy ? Σε τι κερδιζει; Μπαταρια; Ταχυτητα; Bugs? Και κατι τελευταιο επειδη εχω flip smart cover οταν κλεινω το πορτακι βγαζει το κυκλικο ρολοι του g3 το οποιο προφανως δεν καθεται τοσο καλα στο τετραγωνο παραθυρο. Υπαρχει τροπος να το αλλαξω στο παλιο ετραγωνο ρολογακι ή το παντρευομαι; Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/quickcircle-music-g3-ported-roms-t2800536 το χει δοκιμασει κανεις; Εχει ενα ζιπ για φλασαρισμα για χρηστες cloudy. Το φλασαρω ως εχει ή θα χρειαστει να κανω wipe την cache? Edited October 14, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Δοκιμασα και λιγο τη καμερα του g3 που ειχε μεσα αλλα μου δινει την εντυπωση οτι ο σταθεροποιητης δεν δουλευει. Δηλαδη σε ιδιους χρονους που εβγαζα παλια ανετα τωρα παιζει να μου βγουν κουνημμενες. Βεβαια ισως λογω γρηγοροτερα φοκους να βγαινει κουνημμενη απο το πατημα (πριν απο οταν το παταγα ηθελε και μισο δευτερολεπτο να λοκαρει ενω τωρα βγαινει αμεσως) ή απλα να ναι και η ιδεα μου :p Edited October 14, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts