Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν καταλαβαινω τρολαρεις? γτ να με βοηθησεις δεν το βλεπω. εγω ζητησα καποιον ευκολο τροπο να περασω την 6 η εστω εναν οδηγο απο κει κ περα μοθ λες τι πρωτιμας εσυ.

Μαλλον εσυ μας τρολλαρεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε με τοσους εξυπνους εδω μεσα τι να κανω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν φίλε, άνοιξε το γουγλι να βρεις οδηγίες

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

εσυ ανοιξε καμια βριση να πληθεις ;)

Από που ακριβώς συμπέρανες ότι τρολάρω και ότι είμαι έξυπνος;

Επειδή σου είπα ότι είναι θέμα γούστου το ποιά ρομ θα βάλεις; Είπα ότι εγώ πχ. προτιμώ τις aosp, άλλοι τις stock based (πχ. cloudy), που βλέπεις το τρολάρισμα;

Θέλεις να σου πω δηλαδή: βάλε αυτή, είναι η καλύτερη όλων;

Και αφού λοιπόν δεν σέβεσαι την προσπάθεια και τον χρόνο μου, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω: google is your friend.

Πάντως πέραν της πλάκας και εμένα θα μου άρεσε κάποιος (εννοείται να έχει χρόνο) να φτιάξει ένα οδηγό αναλυτικό πλήρως (γιατί κάποιοι δε ξέρουμε από ωρολογιες). Πχ 1. Κατεβάζουμε από αυτό το λινκ αυτό αυτό και αυτό 2. Κάνουμε αυτό 3. Κάνουμε το άλλο. Το κινητό είναι τούμπανο και αν και αποβλημάτιστο θα ήθελα να του περάσω και εγώ την 6αρα (και εννοείται αν γίνεται να λειτουργεί έως και οι υπέρυθρες). Ευχαριστώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6516416#

Αυτό τον οδηγό, τον είχα φτιάξει όταν είχα το g2 mini.

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω έναν οδηγό παρόμοιο για το g2 (όχι για να τρολάρω) μόλις βρω χρόνο.

Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση; φοραω την srk 3.0 σ ολα ικανοποιημενος πλην της εντασης του μικροφωνου δεν ακουω πολυ καλα τον συνομιλητη μου και δη μαλιστα σε εξωτερικους χωρους! Ξερετε μεσω mixer paths πως λεγεται το αρχειο της εντασης του μεγαφωνου ωστε να την αυξησω;

Φιλοι μου καποιος που να ξερει πως προσφωνειται το συγκεκριμενο αρχειο θα παρακαλουσα θερμα να απαντησει γιατι εχω θεμα σε εξωτερικους χωρους!

Φιλοι μου καποιος που να ξερει πως προσφωνειται το συγκεκριμενο αρχειο θα παρακαλουσα θερμα να απαντησει γιατι εχω θεμα σε εξωτερικους χωρους!

Εδώ φίλε μου έχει οδηγίες για το πως και τι θα "πειράξεις" απ' το συγκεκριμένο αρχείο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6438929

Είναι μια διαδικασία, που εγώ προσωπικά, την κάνω σχεδόν σε κάθε rom που βάζω!

Εγώ το κάνω για να ανεβάσω την ένταση του μεγαφώνου και των ακουστικών. Δεν ξέρω όμως να σου πω σίγουρα αν ανεβάζει και την ένταση του ακουστικού!!......... Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα σ' αυτό!

Προσοχή όμως, πριν κάνεις οτιδήποτε, πάρε πρώτα nandroid backup. Το παραμικρό λάθος να γίνει στις αλλαγές των τιμών του αρχείου, μετά το reboot θα μείνεις στο logo της LG.

Edited by Titarasaudi

Παιδια ξέρει κανεις τι παιζει με τους drivers για στοκ καμερα σε lollipop; Κατι θυμαμαι για advanced και στοκ;

Εγω φοραω αυτη: SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth

Ξέρει κανεις τι drivers φοραει;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lineage os 15.1

Νίκος...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6516416#

Αυτό τον οδηγό, τον είχα φτιάξει όταν είχα το g2 mini.

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω έναν οδηγό παρόμοιο για το g2 (όχι για να τρολάρω) μόλις βρω χρόνο.

εγώ θα το ήθελα και θα σε ευχαριστούσα ... Εννοείται όσο πιο αναλυτικά γίνεται, γιατί δύο φορές που πήγα να δοκιμάσω με άλλους οδηγούς το μοναδικό που κατάφερα ήταν να μπρικάρο το κινητό και μετά έψαχνα πώς να το ξαναεπαναφέρω. Γι αυτό και επειδή φοβάμαι να πω την αλήθεια μη ξαναγίνει (γιατί θέλει χρόνο να το ξαναστείσεις το κινητό) θα σε παρακαλούσα έναν οδηγώ που να μην επιφέρει καμία ερώτηση

Ευχαριστώ!!!! (όποτε βρεις χρόνο, γιατί το android έφτασε στο 7 και εγώ ακόμα φοράω 4).

εγώ θα το ήθελα και θα σε ευχαριστούσα ... Εννοείται όσο πιο αναλυτικά γίνεται, γιατί δύο φορές που πήγα να δοκιμάσω με άλλους οδηγούς το μοναδικό που κατάφερα ήταν να μπρικάρο το κινητό και μετά έψαχνα πώς να το ξαναεπαναφέρω. Γι αυτό και επειδή φοβάμαι να πω την αλήθεια μη ξαναγίνει (γιατί θέλει χρόνο να το ξαναστείσεις το κινητό) θα σε παρακαλούσα έναν οδηγώ που να μην επιφέρει καμία ερώτηση

Ευχαριστώ!!!! (όποτε βρεις χρόνο, γιατί το android έφτασε στο 7 και εγώ ακόμα φοράω 4).

Οι αριθμοι δε λενε τιποτα.

Μια χαρα εισαι και με kitkat.

Μια, ομολογουμένως, εκ των καλυτερων και σταθερωτερων custom ROM, ανεξαρτητως εκδοσης, ειναι η CloudyG2 2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192)

Και μιας και εισαι kitkat:

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι αριθμοι δε λενε τιποτα.

Μια χαρα εισαι και με kitkat.

Μια, ομολογουμένως, εκ των καλυτερων και σταθερωτερων custom ROM, ανεξαρτητως εκδοσης, ειναι η CloudyG2 2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192)

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

Καλύτερη από blitz;;;

Καλύτερη από blitz;;;

Οχι.

.

.

.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα... Οπότε να μείνω με blitz καλύτερα ε....

Γιατί δεν είναι όμως;

Ειναι πιο γρηγορη, πιο smooth και το κυριοτερο εχει καλυτερη διαχειριση μνημης και multitasking.

Για μενα ειναι η καλυτερη Kit Kat ROM για το κινητο μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ποια απο τις παρακατω ρομς πιστευεται οτι ειναι καλυτερη:

SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth ή H-rom v2

Σκεφτομαι να περασω την Hrom για αυτο ρωταω για να δω αν αξιζει η μεταβαση απο την srk που αναφερω παραπανω.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια ποια απο τις παρακατω ρομς πιστευεται οτι ειναι καλυτερη:

SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth ή H-rom v2

Σκεφτομαι να περασω την Hrom για αυτο ρωταω για να δω αν αξιζει η μεταβαση απο την srk που αναφερω παραπανω.

Δεν έχουν πολλές διαφορές...είναι παρόμοιες...θα έλεγα ότι είναι τόσο ίδιες που μπορείς να κάνεις και dirty flash (που λέει ο λογος)

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

αυτό είναι που έλεγα. Εσύ το λες εύκολα με πέντε λέξεις γιατί λογικά γνωρίζει. Εγώ αντίθετα θα ήθελα να μου πεις root: κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτό. Recovery: κατεβάζες αυτό και γίνεται έτσι. μπλα μπλα μπλα μπλα. Και στο τέλος να μου πεις, για android 6 κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτά για να μπει.

Ξέρω είναι κουραστικό αυτό που ζητάω, αλλά για κάποιον σαν εμένα που έχει μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά θέλω λίγο βοήθεια.

Δεν έχουν πολλές διαφορές...είναι παρόμοιες...θα έλεγα ότι είναι τόσο ίδιες που μπορείς να κάνεις και dirty flash (που λέει ο λογος)

Μια χαρα τοτε! Ισως και να μην αλλάξω την srk καθως ειναι πολυ καλη!

Στην προηγουμενη σελιδα εγραψα κατι για τους drivers για την καμερα... Ξες αυτη η srk αν φοραει τους advanced η οχι;

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν πρέπει να τους φοράει. Νομίζω έχει τους stock

Δεν πρέπει να τους φοράει. Νομίζω έχει τους stock

Εγω που περασα τη καμερα του g3 αλλαξαν η οχι; Ρωταω γιατι δεν ξερω τι παιζει :)

Γενικα ποιοι ειναι καλυτεροι απο αυτους τους 2; Θυμαμαι παλαιοτερα ειχε πει ενα παιδι οτι οι advanced ειναι κατώτεροι. Ισχυει;

Lineage os 15.1

Νίκος...

αυτό είναι που έλεγα. Εσύ το λες εύκολα με πέντε λέξεις γιατί λογικά γνωρίζει. Εγώ αντίθετα θα ήθελα να μου πεις root: κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτό. Recovery: κατεβάζες αυτό και γίνεται έτσι. μπλα μπλα μπλα μπλα. Και στο τέλος να μου πεις, για android 6 κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτά για να μπει.

Ξέρω είναι κουραστικό αυτό που ζητάω, αλλά για κάποιον σαν εμένα που έχει μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά θέλω λίγο βοήθεια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6580849

Κανεις το 1 για root, το 2 για recovery. Αυτα πρεπει να γινουν ετσι κι αλλιως αν θες custom rom.

Μετα αν θες μια kitkat ROM τοτε τη φλασαρεις μεσω recovery(για παραπανω λεπτομερειες και τη διαδικασια φλασαρισματος και καθαρισμου δες το 4 του οδηγου μου) αν θες μια lollipop ROM κανεις και το 3 και μετα φλασαρεις. Για marshmellow δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω τη διαδικασια με τα bootstucks κτλ.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω που περασα τη καμερα του g3 αλλαξαν η οχι; Ρωταω γιατι δεν ξερω τι παιζει :)

Γενικα ποιοι ειναι καλυτεροι απο αυτους τους 2; Θυμαμαι παλαιοτερα ειχε πει ενα παιδι οτι οι advanced ειναι κατώτεροι. Ισχυει;

Συνήθως είναι άλλο αρχείο για τους drivers... Νομίζω ότι πλέον στην λολιποπ δεν έχουν και πολύ διαφορά..

Συνήθως είναι άλλο αρχείο για τους drivers... Νομίζω ότι πλέον στην λολιποπ δεν έχουν και πολύ διαφορά..

Αρα ειμαι κομπλε! Να'σαι καλα φιλε για τις απαντησεις!

Lineage os 15.1

Νίκος...

Ειναι πιο γρηγορη, πιο smooth και το κυριοτερο εχει καλυτερη διαχειριση μνημης και multitasking.

Για μενα ειναι η καλυτερη Kit Kat ROM για το κινητο μας.

Με stock kernel η blitz;;

καλημέρα ,νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές όσον αφορά την παραμετροποίηση και την εμφάνιση της κάθε ρομ (η srk είναι 1,6 gb ενώ η H v2 1,1 gb) .Σε επίπεδο λειτουργικότητας και μπαταρίας όντως είναι εξαιρετικές και οι δύο .Συνεπώς η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική αλλά κατα την γνώμη μου χρειάζεται δοκιμή και στις δύο .Προτείνω H v2 Edited by anestis1