argiris77 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εγώ την έχω αρκετό καιρό και είναι φανταστική(προσωπικό γούστο πάντα).kernel φοράει μαμά,αλλά όπως είπα και πιο πάνω είναι λες και φοράει xceed σε σχεση με άλλες rom που τον ειχα βάλει.xceed δεν δοκίμασα γιατί νομίζω δεν χρειάζεται..Την συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά για τους λάτρεις των aosp,καθώς είναι πολύ κοντά σε aosp σε ταχύτητα κτλ πολύ ξελαφρομενη από σαβούρα της lg (μου λείπει μόνο το διπλό παράθυρο που δεν έχει η 1.2,αλλά αν το θέλεις η version 1 το έχει,αλλά δεν έχει φακό στο κουρτινακι),καλή μπαταρία και το πιο σημαντικό με καλή κάμερα αφού είναι stock based. θα σε ακούσω και θα δοκιμάσω μέσα στο σκ την google edition, να δω τι ψάρια τραβάει σε σχέση με την slim που εχω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Να ρωτησω κατι; Πως και τοσο ενδιαφερον για το toggle του φακου στο κουρτινακι ωστε να γινει παραγοντας αποριψης μιας ROM και φλασαρισματος μιας αλλης ή ψαξηματος διαφορων mods για την διορθωση του; Βαζεις το widget σε οποια αρχικη οθονη θες και τελος. Ή αμα εχεις xposed μπορεις να κανεις πολλα. Πχ να αναβει ο φακος οταν κανεις double tap στο ρολόι ή να αναβει οταν πατας παρατεταμενα το home button ή πατωντας παρατεταμενα ενα απο τα πισω κουμπια της εντασης...... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Να ρωτησω κατι; Πως και τοσο ενδιαφερον για το toggle του φακου στο κουρτινακι ωστε να γινει παραγοντας αποριψης μιας ROM και φλασαρισματος μιας αλλης ή ψαξηματος διαφορων mods για την διορθωση του; Βαζεις το widget σε οποια αρχικη οθονη θες και τελος. Ή αμα εχεις xposed μπορεις να κανεις πολλα. Πχ να αναβει ο φακος οταν κανεις double tap στο ρολόι ή να αναβει οταν πατας παρατεταμενα το home button ή πατωντας παρατεταμενα ενα απο τα πισω κουμπια της εντασης...... Δεν απορριπτω τη ρομ για το φακο απλα μου αρεσε που υπηρχε στα toggles. Ποιο module κανει αυτο που λες? Edit...Το βρηκα με το g3 tweaksbox. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Thanks!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν απορριπτω τη ρομ για το φακο απλα μου αρεσε που υπηρχε στα toggles. Ποιο module κανει αυτο που λες? Edit...Το βρηκα με το g3 tweaksbox. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Thanks!!!! G3 Tweaks Box Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) G3 Tweaks Box Μαζι γραψαμε:lol: Ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν απαντησατε. Οσοι ειχατε reboot με τον xceed ειχατε και το xposed? Μηπως ειχατε το v79? Ενδεχεται να δημιουργει αυτο τα προβληματα. Μολις εβαλα τη thunder εβαλα και αυτο , το τηλεφωνο "παγωσε" τρεις φορες. Επρεπε να του κανω reboot. Απο χθες με το παλιο v69 το τηλεφωνο παει σφαιρα. Το ειπα στον Cezar (του Xceed) και μου ειπε οτι το εχουν αναφερει και αλλοι. Μολις το ανεφερε και στο xda.... Edited January 12, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μαζι γραψαμε:lol: Ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν απαντησατε. Οσοι ειχατε reboot με τον xceed ειχατε και το xposed? Μηπως ειχατε το v79? Ενδεχεται να δημιουργει αυτο τα προβληματα. Μολις εβαλα τη thunder εβαλα και αυτο , το τηλεφωνο "παγωσε" τρεις φορες. Επρεπε να του κανω reboot. Απο χθες με το παλιο v69 το τηλεφωνο παει σφαιρα. Το ειπα στον Cezar (του Xceed) και μου ειπε οτι το εχουν αναφερει και αλλοι. Μολις το ανεφερε και στο xda.... Χρησιμοποιω τον xceed απο την 9 εκδοση νομιζω..πουε δεν ειχα reboot αλλα δεν εχω xposed.μαλλον αθτος ειναι ο λογος Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Να ρωτησω κατι; Πως και τοσο ενδιαφερον για το toggle του φακου στο κουρτινακι ωστε να γινει παραγοντας αποριψης μιας ROM και φλασαρισματος μιας αλλης ή ψαξηματος διαφορων mods για την διορθωση του; Βαζεις το widget σε οποια αρχικη οθονη θες και τελος. Ή αμα εχεις xposed μπορεις να κανεις πολλα. Πχ να αναβει ο φακος οταν κανεις double tap στο ρολόι ή να αναβει οταν πατας παρατεταμενα το home button ή πατωντας παρατεταμενα ενα απο τα πισω κουμπια της εντασης...... Eίναι ωραίο όμως ρε φίλε να είναι εκεί... Όπως και να έχεις περισσότερα toggles , να βλέπεις ελεύθερη ram κ.λ.π http://s5.postimg.org/xta7dr30n/Screenshot_2016_01_12_16_52_03.jpg Υ.Γ Μην ψαρώσει κανείς με τη ram , δεν είναι G2 αυτό...;):p Edited January 12, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 θα σε ακούσω και θα δοκιμάσω μέσα στο σκ την google edition, να δω τι ψάρια τραβάει σε σχέση με την slim που εχω:) Και εγώ την Google edition εχω από χθες, πριν είχα την slimsaber, μπορώ να πω ότι σε ταχύτητα δεν υστερεί πολύ, για μπαταρία φαίνεται καλή αν και είμαι στην δεύτερη φόρτιση και έχει και καλή κάμερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Υπάρχει κάποιο module ή zip για να μην είναι αυξανομενος ο ήχος στη κληση? Να ξεκινάει κατευθείαν δυνατά.... Edited January 12, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μαζι γραψαμε:lol: Ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν απαντησατε. Οσοι ειχατε reboot με τον xceed ειχατε και το xposed? Μηπως ειχατε το v79? Ενδεχεται να δημιουργει αυτο τα προβληματα. Μολις εβαλα τη thunder εβαλα και αυτο , το τηλεφωνο "παγωσε" τρεις φορες. Επρεπε να του κανω reboot. Απο χθες με το παλιο v69 το τηλεφωνο παει σφαιρα. Το ειπα στον Cezar (του Xceed) και μου ειπε οτι το εχουν αναφερει και αλλοι. Μολις το ανεφερε και στο xda.... Εγώ δεν έχω xposed και μου κάνει reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Edit...Το βρηκα με το g3 tweaksbox. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Thanks!!!! Από το playstore, έτσι; έχει και G2 Tweaksbox... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το G3 Tweaksbox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 παιδια απο που κατεβαζω την Thunder rom v 2.3 lg g2 Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μάγκες σκέφτομαι να το πουλήσω και να αγοράσω το xiaomi redmi note 3. Μου το ζητάνε 150 ευρώ... Έτσι για αλλαγή λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 παιδια απο που κατεβαζω την Thunder rom v 2.3 lg g2 Κοιτα λιγο πισω, δινω λινκ Από το playstore, έτσι; έχει και G2 Tweaksbox... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το G3 Tweaksbox; https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g3_tweaksbox Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Από το playstore, έτσι; έχει και G2 Tweaksbox... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το G3 Tweaksbox; Κατεβαζεις το G3 αν εχεις ROM με G3 UI ή το G2 αν εχεις G2 UI. Μάγκες σκέφτομαι να το πουλήσω και να αγοράσω το xiaomi redmi note 3. Μου το ζητάνε 150 ευρώ... Έτσι για αλλαγή λέτε; Πολυ δυνατο το note 3 και απο μια αγαπημενη εταιρια με μεγαλη υποστηριξη και ωραιο λειτουργικο ΜIUI. Προσωπικα δε θα την εκανα την αλλαγη γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερων διαστασεων αν και μονο 0.3 ινστες μεγαλυτερη οθονη και ηδη ειμαι στο οριο με το G2. Εδω φαινεται η υπέροχη δουλεια της LG, δηλαδη στο πως καταφερε να χωρεσει 5.2 ιντσες σε 138.5mm x 70.9mm. Επισης η καμερα του note ειναι λιγο χειροτερη. Απο 'κει και περα ειναι θεμα γουστου, προτιμησης, προταιρεοτητων... Edited January 12, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Οι φιλοι μας οι Μπραζιλερος βγαλαν νεα ρομ με τα εξης χαρακτηριστικα * Limitless Ultra ** Single Kernel Full - Dorimanx v8.4 ** 4 Styles options in Aroma - Stock, S6, Blue, Cloudy ** Aroma in Portuguese ** Already included ROOT + TWRP - Some information: * 30A Base * Included Music widget G4 * Included Music G4 * Included Message G4 * Included Video G4 * Inclusa Calculator G4 * Included QMemo G4 * Included QRemote G4 * Included Button Record * Task transparent Manager * Transparent Wheater * Single Camera - xcam - already with binary * Inclusa sound Improvement * Bootanimation M * Anim. Climate Screen Lock * Calendar, Adm Files and Contacts - Blue Style ** App Included * Quick Boot * EsFile Explorer Installation: * From any STOCK LP / KK: * Take Root and installed TWRP * Reboot Recovery TWRP (2.8.7.1) * Full wipe (Dalvik, Cache, System & Data) * Install zip: Limitless Ultra * Select the Style options on the scent * Reboot and enjoy! * From AOSP ROMs: * Skip KDZ * Follow the above process https://plus.google.com/communities/111889812101862329789 Προσοχη στο μοντεμ μονο για οποιον θελει να δοκιμασει Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Οι φιλοι μας οι Μπραζιλερος βγαλαν νεα ρομ με τα εξης χαρακτηριστικα * Limitless Ultra ** Single Kernel Full - Dorimanx v8.4 ** 4 Styles options in Aroma - Stock, S6, Blue, Cloudy ** Aroma in Portuguese ** Already included ROOT + TWRP - Some information: * 30A Base * Included Music widget G4 * Included Music G4 * Included Message G4 * Included Video G4 * Inclusa Calculator G4 * Included QMemo G4 * Included QRemote G4 * Included Button Record * Task transparent Manager * Transparent Wheater * Single Camera - xcam - already with binary * Inclusa sound Improvement * Bootanimation M * Anim. Climate Screen Lock * Calendar, Adm Files and Contacts - Blue Style ** App Included * Quick Boot * EsFile Explorer Installation: * From any STOCK LP / KK: * Take Root and installed TWRP * Reboot Recovery TWRP (2.8.7.1) * Full wipe (Dalvik, Cache, System & Data) * Install zip: Limitless Ultra * Select the Style options on the scent * Reboot and enjoy! * From AOSP ROMs: * Skip KDZ * Follow the above process https://plus.google.com/communities/111889812101862329789 Προσοχη στο μοντεμ μονο για οποιον θελει να δοκιμασει Μακρυααααααα Δεν εχω ορεξη παλι να ειναι χωρις σημα και μετα χωρις 4G :p Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μακρυααααααα Δεν εχω ορεξη παλι να ειναι χωρις σημα και μετα χωρις 4G :p Γιατι καλε? Ζησε λιγο επικινδυνα.....:p Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Γιατι καλε? Ζησε λιγο επικινδυνα.....:p Ασε ξερω πως παλι θα γυρισω σε thunder:p Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ευχαριστώ Flandra κ Tupac, είμαι με στοκ 5.0.2, αλλά και το G2 και το G3 Tweaksbox μου λένε πως δεν υποστηρίζουν Lollipop! Μήπως δεν υποστηρίζουν την στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ευχαριστώ Flandra κ Tupac, είμαι με στοκ 5.0.2, αλλά και το G2 και το G3 Tweaksbox μου λένε πως δεν υποστηρίζουν Lollipop! Μήπως δεν υποστηρίζουν την στοκ; Εχεις απολυτο δικιο! Βιαστηκα και δεν υπενθυμησα οτι θα το κατεβασεις απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53618487&postcount=3 Εγω εχω την RC3. Φανταζομαι ξερεις απο xposed. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 thanks! δοκιμάζω τώρα, ναι ξέρω από xposed :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ευχαριστώ Flandra κ Tupac, είμαι με στοκ 5.0.2, αλλά και το G2 και το G3 Tweaksbox μου λένε πως δεν υποστηρίζουν Lollipop! Μήπως δεν υποστηρίζουν την στοκ; Κάτι θυμόμουν ότι σε πετάει κάπου άλλου.. Δεν σε στέλνει κάπου στο xda? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Αρχικά μου έλεγε ότι δεν είναι εγκατεστημένο το Xposed ή δεν είναι ενεργοποιημένο το module (ήταν κ τα 2) κ μετά ότι δεν είναι συμβατά με Lollipop. Με έστελνε στο xda αλλά δεν είχε το λινκ του Tupac παραπάνω. Τώρα οκ τρέχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πολύ smooth η Google edition. Δυστυχώς δεν έχει 2-3 πράγματα που τα δουλεύω συνέχεια,. Διαφορετικά δε βλέπω να την άλλαζα εύκολα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts