johni41 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Νeoς Xceed D802-LP-prod-bld10-wpr https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347834398 τι προσφερει αυτος ο κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Κάποιος με Dirty Unicorns 5.1.1_r18 [ver9.7][Dirty-Deeds] να μας πει τις εμπειρίες του ?? Κλασικά ,όπως και η πλειονότητα , είμαι με CloudyG2 3.3 / Xceed και θα ήθελα να επανέλθω σε κάτι πιο pure android. Ξέρω, θυσιάζω την κάμερα. Με μπαταρία όμως πως πάει (πάντα σε σχέση με την CloudyG2 3.3) ?? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-dirty-unicorns-5-1-1-t3162408 Edited October 10, 2015 by androidaddict Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Με τρώει το μικρόβιο. Είμαι με 4.4.2, root, recovery και θέλω να βάλω cloudy g2 3.3. Λέει ότι χρειάζεται KK boot loader. Λογικά αυτό δεν έχω αφού είμαι σε 4.4.2? Επίσης πως θα περάσω την ρομ αφού λέει ότι πρέπει να κάνω τα wipe πρώτα; Θα σβηστούν τα αρχεία. Με OTG λογικά; Κάθε βοήθεια δεκτή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 καλησπερα! περασα την SRKG2-3-00_droidth_20151004. ολα καλα. εκανα μια μικρη βλακεια ομως, δοκιμασα αν δουλευει το g2 xposed για να αλλαξω μεγεθος στη navigation bar και κατι αλλα αλλα ενω απο οτι ειδα δεν συνεργαζεται. μου αλλαξε σειρα και εμφανιση των κουμπιων στη navigation bar και τωρα οταν πηγαινω στις ρυθμισεις να αλλαξω τα κουμπια κλεινουν οι ρυθμισεις. υπαρχει τροπος να φτιαχτει αυτο ή πρεπει να ξαναπερασω ολα απο την αρχη? εχετε να προτεινετε κατι αλλο που να πααραμετροποιει διαφορα οπως το g2 xposed ή tewakbox? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Με τρώει το μικρόβιο. Είμαι με 4.4.2, root, recovery και θέλω να βάλω cloudy g2 3.3. Λέει ότι χρειάζεται KK boot loader. Λογικά αυτό δεν έχω αφού είμαι σε 4.4.2? Επίσης πως θα περάσω την ρομ αφού λέει ότι πρέπει να κάνω τα wipe πρώτα; Θα σβηστούν τα αρχεία. Με OTG λογικά; Κάθε βοήθεια δεκτή Η καλύτερη διαδικασία είναι σίγουρα με OTG, οι περισσότεροι έτσι δουλεύουμε!! Βάζεις μέσα τη rom, κανένα kernel και είσαι αρχηγός! Θα πάρεις μετά εκεί και το nandroid backup και θα έχεις το τηλέφωνο καθαρό ;) Λίγα post πιο πίσω έχω ανεβάσει ενα zip και τη διαδικασία μετάβασης από Kit Kat σε lollipop..... δες το! καλησπερα! περασα την SRKG2-3-00_droidth_20151004. ολα καλα. εκανα μια μικρη βλακεια ομως, δοκιμασα αν δουλευει το g2 xposed για να αλλαξω μεγεθος στη navigation bar και κατι αλλα αλλα ενω απο οτι ειδα δεν συνεργαζεται. μου αλλαξε σειρα και εμφανιση των κουμπιων στη navigation bar και τωρα οταν πηγαινω στις ρυθμισεις να αλλαξω τα κουμπια κλεινουν οι ρυθμισεις. υπαρχει τροπος να φτιαχτει αυτο ή πρεπει να ξαναπερασω ολα απο την αρχη? εχετε να προτεινετε κατι αλλο που να πααραμετροποιει διαφορα οπως το g2 xposed ή tewakbox? ευχαριστω! Πρέπει να θέλει G3Tweaksbox και οχι G2..... Βγάλε το G2Tweaks box, αν δε στρώνει ξαναπαίρνα τη rom μόνο με wipe cache και dalvik cache για μη ξαναστήνεις απ' την αρχή. Edited October 10, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Πρέπει να θέλει G3Tweaksbox και οχι G2..... θα το δοκιμασω και αυτο. καποια στιγμη με τη cloydy g3 το ειχα βαλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Με τρώει το μικρόβιο. Είμαι με 4.4.2, root, recovery και θέλω να βάλω cloudy g2 3.3. Λέει ότι χρειάζεται KK boot loader. Λογικά αυτό δεν έχω αφού είμαι σε 4.4.2? Επίσης πως θα περάσω την ρομ αφού λέει ότι πρέπει να κάνω τα wipe πρώτα; Θα σβηστούν τα αρχεία. Με OTG λογικά; Κάθε βοήθεια δεκτή Μάλλον δεν έχεις kitkat bootloader εκτός εάν έχεις περάσει recovery με το autorec 2. Εάν έχει περάσει με το autorec 2 τότε είσαι έτοιμος και απλά φλασάρεις την ρομ αφού κάνεις πρώτα wipe dalvic, cache, system & data. Εάν κάνεις και internal storage τότε φρόντισε να έχεις την rom σε otg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Μάλλον δεν έχεις kitkat bootloader εκτός εάν έχεις περάσει recovery με το autorec 2. Εάν έχει περάσει με το autorec 2 τότε είσαι έτοιμος και απλά φλασάρεις την ρομ αφού κάνεις πρώτα wipe dalvic, cache, system & data. Εάν κάνεις και internal storage τότε φρόντισε να έχεις την rom σε otg. Με autοrec είχα βάλει recovery Edited October 10, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Υπάρχει το autorec και το autorec 2 (το βρίσκεις στο play store) Εάν χρησιμοποίησες το autorec 2 κάνε τα wipe και φλάσαρε τη ρομ. Το autorec το αρχικό είχε JB bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Η καλύτερη διαδικασία είναι σίγουρα με OTG, οι περισσότεροι έτσι δουλεύουμε!! Βάζεις μέσα τη rom, κανένα kernel και είσαι αρχηγός! Θα πάρεις μετά εκεί και το nandroid backup και θα έχεις το τηλέφωνο καθαρό ;) Λίγα post πιο πίσω έχω ανεβάσει ενα zip και τη διαδικασία μετάβασης από Kit Kat σε lollipop..... δες το! Πρέπει να θέλει G3Tweaksbox και οχι G2..... Βγάλε το G2Tweaks box, αν δε στρώνει ξαναπαίρνα τη rom μόνο με wipe cache και dalvik cache για μη ξαναστήνεις απ' την αρχή. Μπήκα recovery κάνω install το zip που έδωσες πιο πάνω αλλά λέει fail δεν το κάνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Η καλύτερη διαδικασία είναι σίγουρα με OTG, οι περισσότεροι έτσι δουλεύουμε!! Βάζεις μέσα τη rom, κανένα kernel και είσαι αρχηγός! Θα πάρεις μετά εκεί και το nandroid backup και θα έχεις το τηλέφωνο καθαρό ;) Λίγα post πιο πίσω έχω ανεβάσει ενα zip και τη διαδικασία μετάβασης από Kit Kat σε lollipop..... δες το! Πρέπει να θέλει G3Tweaksbox και οχι G2..... Βγάλε το G2Tweaks box, αν δε στρώνει ξαναπαίρνα τη rom μόνο με wipe cache και dalvik cache για μη ξαναστήνεις απ' την αρχή. θα το δοκιμασω και αυτο. καποια στιγμη με τη cloydy g3 το ειχα βαλει.. οντως G3TB θελει, αν δεν φτιαξει παντως δοκιμασε να ξαναφλασαρεις την ρομ απο πανω χωρις wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά στην SRKG2-300_droidth_20151004 για εμάς που δεν θέλουμε xposed πως επαναφέρουμε το quick window;Πέρασα χειροκίνητα το smart cover αλλά δεν μου το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Υπάρχει το autorec και το autorec 2 (το βρίσκεις στο play store) Εάν χρησιμοποίησες το autorec 2 κάνε τα wipe και φλάσαρε τη ρομ. Το autorec το αρχικό είχε JB bootloader Βρήκα σε zip KK boot loader και το πέρασα απο recovery. Πάω όμως να περάσω το zip για μετάβαση σε lollipop αλλά λέει failed Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Βρήκα σε zip KK boot loader και το πέρασα απο recovery. Πάω όμως να περάσω το zip για μετάβαση σε lollipop αλλά λέει failed Γιατί άραγε δεν το περνάει; Το έχω βάλει 4-5 φορές για να πάω απο custom kit kat σε cloudyG2 (lollipip) χωρίς κανένα πρόβλημα!! Αν θες (με επιφύλαξη) πάρε ένα nandroid backup και δοκίμασε να φλασάρεις την cloudy. Αν πέσεις σε bootloop να επιστρέψεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γιατί άραγε δεν το περνάει; Το έχω βάλει 4-5 φορές για να πάω απο custom kit kat σε cloudyG2 (lollipip) χωρίς κανένα πρόβλημα!! Αν θες (με επιφύλαξη) πάρε ένα nandroid backup και δοκίμασε να φλασάρεις την cloudy. Αν πέσεις σε bootloop να επιστρέψεις..... 'Ισως το autorec που έκανε εγκατάσταση να έχει περάσει κάποια παλιά recovery και να μην μπορεί να κάνει εγκατάσταση γιαυτό το λόγο. Προσωπικά θα έλεγα τον φίλο να κάνει εγκατάσταση με flashtool την kitkat official, να κάνει root, με το autorec 2 να εγκαταστήσει recovery και να περάσει την cloudy 3.3 Nομίζω λιγότερο θα παιδευτεί με αυτό το τρόπο και θα κάνει εύκολα και σίγουρα τη δουλειά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γιατί άραγε δεν το περνάει; Το έχω βάλει 4-5 φορές για να πάω απο custom kit kat σε cloudyG2 (lollipip) χωρίς κανένα πρόβλημα!! Αν θες (με επιφύλαξη) πάρε ένα nandroid backup και δοκίμασε να φλασάρεις την cloudy. Αν πέσεις σε bootloop να επιστρέψεις..... Τελικά δεν είχε κατέβει σωστά το αρχείο που έχεις βάλει. Το ξανά κατέβασα και εντάξει. Τωρα στήνω την συσκευή όλα καλά πήγαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Τελικά δεν είχε κατέβει σωστά το αρχείο που έχεις βάλει. Το ξανά κατέβασα και εντάξει. Τωρα στήνω την συσκευή όλα καλά πήγαν Ξανακατέβασες το δικό μου ή το κατέβασες από xda;; Αν δεν είναι εντάξει το δικό μου να ξέρω να το ξανανεβάσω το dropbox!! Edited October 10, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Ξανακατέβασες το δικό μου ή το κατέβασες από xda;; Αν δεν είναι εντάξει το δικό μου να ξέρω να το ξανανεβάσω το dropbox!! Το δικό σου. Την πρώτη φορά μάλλον δεν κατέβηκε σωστά. Εντάξει είναι το αρχείο άφησε το Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας παιδιά Edited October 10, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά στην SRKG2-300_droidth_20151004 για εμάς που δεν θέλουμε xposed πως επαναφέρουμε το quick window;Πέρασα χειροκίνητα το smart cover αλλά δεν μου το βλέπει. Δεν κατάλαβα; τι πρόβλημα έχεις; και το xposed και το quick window δουλεύουν μαζί, ταυτόχρονα. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Σε μένα δουλεύουν κανονικά και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 xposed framework απο που μπορω να κατεβασω για lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Φίλε μου σ´εμένα Δεν δουλεύει δυστυχώς.Το μόνο που δουλεύει είναι η κάμερα όταν πατάς volume down.Δεν ξέρω το γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 xposed framework απο που μπορω να κατεβασω για lolipop? Αν έχεις τη rom SRKG2-3-00_droidth_20151004 τότε στη σελίδα της rom στο xda, δηλαδή εδω: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 Αν ψάξεις προς τα κάτω θα βρεις κάπου να γράφει "How to install xposed". Έχει 2 αρχεία, ένα zip που φλασάρεις από recovery και ένα apk το οποίο κανείς εγκατάσταση. Το xposed στη lollipop προϋποθέτει custom recovery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αν έχεις τη rom SRKG2-3-00_droidth_20151004 τότε στη σελίδα της rom στο xda, δηλαδή εδω: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 Αν ψάξεις προς τα κάτω θα βρεις κάπου να γράφει "How to install xposed". Έχει 2 αρχεία, ένα zip που φλασάρεις από recovery και ένα apk το οποίο κανείς εγκατάσταση. Το xposed στη lollipop προϋποθέτει custom recovery! Επειδή καιεγώ αυτή έβαλα, να πω ότι μου έβγαλε μόνη της το xposed. Ενώ σε όσες ρομ έβαζα έπρεπε να περάσω εγώ μετά το αρχείο, τώρα μόλις άνοιξε το κινητό την είχε μονο του. Να πω ότι με την πιο light από τους τρεις και με xceed, έπιασε πέντε ώρες οθόνη. Δεν είχε κάνει τόσες ώρες με καμία άλλη μέχρι τώρα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Επειδή καιεγώ αυτή έβαλα, να πω ότι μου έβγαλε μόνη της το xposed. Ενώ σε όσες ρομ έβαζα έπρεπε να περάσω εγώ μετά το αρχείο, τώρα μόλις άνοιξε το κινητό την είχε μονο του. Να πω ότι με την πιο light από τους τρεις και με xceed, έπιασε πέντε ώρες οθόνη. Δεν είχε κάνει τόσες ώρες με καμία άλλη μέχρι τώρα.... Κατερίνα στην πιο light, που έχεις, λείπουν πολλά πράγματα;; Για παράδειγμα, έχει Quick memo και remote control; Ή τα 'χουν ξηλώσει κι αυτά; Γενικά πως τη βλέπεις να ρολάρει σε σχέση με cloudy και με όσες δοκίμασες; Επειδή βλέπω ότι έχεις δοκιμάσει αρκετές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μιας και βρηκα χρονο να δοκιμασω AOSP 5.1 ρομ, που το σκεφτομαι τοσο καιρο, θα ηθελα να μου πει καποιος αν μπορει, ποια ειναι γενικα η πιο καλη AOSP ρομ αυτη την στιγμη οσον αφορα σταθεροτητα και μπαταρία. Επισης μιας και θα εχω ταξιδακι στο εξωτερικο και θα βγαζω φουλ φωτογραφιες πια καμερα προτεινετε σε AOSP ρομ ωστε να ειμαστε στα επιπεδα της cloudyG2?? Thanks παιδια Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts