Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .Είχα λίγο χρόνο και απάντησα στον φίλο KOSTAS 27 μεταφέροντας την προσωπική μου εμπειρία, γιατί τόχω δοκιμάσει, και ξέρω ότι είναι εύκολο να γίνει το λάθος ,με άσχημες συνέπειες .Στη φίλη flandra δεν ξέρω να απαντήσω τεκμηριωμένα ,δεν έχω την γνώση (εγώ απο ψώνιο τις κάνω όλες clean install).Ωραία θα ήταν να έχουμε όλους τους οδηγούς μαζεμένους ,θα ήταν πολύ χρήσιμο και απο πλευράς χρόνου και προστασίας απο λάθος χειρισμό.Κάποια site που παρακολουθώ(κυρίως Ιταλικά ) τόχουν κάνει

Απλά να πω ότι δεν μου έχει τύχει στραβή (φτου φτου) από μη σβήσιμο της εσωτερικής μνήμης.

Όσο για τους οδηγούς συμφωνώ απόλυτα.

Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω και να βάλω από κάπου γραμματοσειρές καινούριες στο κινητό;;; Αυτές που έχει από τη μανα του Δεν μου αρέσουν και αυτές που έχει στο lg smart world είναι ελάχιστες οι δωρεαν!!! Υπάρχει άλλος τρόπος;;; Δοκίμασα να κατεβάσω κ από το play store και δεν τις δεχετε!!!

Μάλλον πρέπει να έχω root για να βάλω γραμματοσειρές ε; :/

Γινεται φιλε μπαινεις στην εφαρμογη lg smart world και κατεβαζεις

Παιδια εχω την RESURRECTIONREMIX ξερει κανεις τι πρεπει να βαλω για το xposed? θελω να βαλω το fix για το mobile radio active , η κανεναν αλλον τροπο να απαλλαγω απο αυτο. Ευχαριστωω

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Γινεται φιλε μπαινεις στην εφαρμογη lg smart world και κατεβαζεις

Ναι το ξέρω έχω κατεβάσει μια από κει αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω είναι ελαχιστα τα δωρεαν fonts !!! Τα καλά είναι επί πληρωμη!! Το LG smart world Δεν ανανεώνει το περιεχόμενο του όπως το play store... Δυστυχώς !! Δεν προσθέτουν Νέο υλικό.

Εκεί έχεις ελάχιστες επιλογές και τα δωρεαν fonts που έχει Δεν λένε τιποτα!!!

Edited by lek88

Απλά πράγματα είναι

Τελικά δεν ήταν τόσο απλά. Κατέβασα το messenger (του facebook) και για κάθε sticker μου προσέθεσε και ένα album στο gallery, οπότε όχι μόνο μαζεύτηκαν δεκάδες albums, αλλά τα αρχεία μέσα στους φακέλους είχαν κατάληξη .webp, οπότε και να έβαζα το .nomedia δεν γινόταν τίποτα. Τελικά απεγκατέστησα το μαμά gallery και έβαλα το quickpic.

Τελικά δεν ήταν τόσο απλά. Κατέβασα το messenger (του facebook) και για κάθε sticker μου προσέθεσε και ένα album στο gallery, οπότε όχι μόνο μαζεύτηκαν δεκάδες albums, αλλά τα αρχεία μέσα στους φακέλους είχαν κατάληξη .webp, οπότε και να έβαζα το .nomedia δεν γινόταν τίποτα. Τελικά απεγκατέστησα το μαμά gallery και έβαλα το quickpic.

Μα και στη μαμα gallery αμα πατησεις παρατεταμενα τον φακελο που θες σου βγαζει επιλογη "Hide".

To .nomedia γιατι δεν επιασε; Παραξενο μου φαινεται. Εκανες reboot αμεσως μετα;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Μα και στη μαμα gallery αμα πατησεις παρατεταμενα τον φακελο που θες σου βγαζει επιλογη "Hide".

To .nomedia γιατι δεν επιασε; Παραξενο μου φαινεται. Εκανες reboot αμεσως μετα;

Το μαμά gallery της Ressurection Remix έχει επιλογή για Hide; Όσο κι αν το έψαξα δεν το βρήκα. Αν πάταγα παρατεταμένα η μόνη επιλογή που μου έβγαζε ήταν για delete.

Ναι έκανα και reboot, αλλά το μόνο που άλλαζε ήταν ότι κάποια (όχι όλα) albums, μου τα ξαναεμφνάνιζε.

Ο φάκελος των stickers είχε από μόνος του .nomedia, αλλά παρόλα αυτά εμφανιζόντουσαν 10άδες albums στο gallery. Ακόμα κι αν έβαζα σε κάθε υποφάκελο .nomedia, αυτό πάλι εμφανιζόταν.

Μικρό το κακό πάντως, αφού πλέον με το quickpic όλα δουλεύουν μια χαρά.

Παιδια θελω βοηθεια! Οταν μιλαω στο τηλ με λενε οτι δεν ακούγομαι. Λενε οτι ακουγεται κατι σαν βουητο. Εχετε καμια ιδεα;

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια θελω βοηθεια! Οταν μιλαω στο τηλ με λενε οτι δεν ακούγομαι. Λενε οτι ακουγεται κατι σαν βουητο. Εχετε καμια ιδεα;

Και μενα το ιδιο οτι ακουγομαι σαν ρομποτ

Δυστυχως εχω διαπιστωσει οτι το G2 δεν εχει καλη ληψη της φωνης. Τωρα το μικροφωνο φταιει; Το κωδικας επεξεργασιας της φωνης φταιει; Η θεση του; Δεν ξερω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε πρόβλημα, σε ποιο δίκτυο είστε; μήπως είναι θέμα δικτύου...

Εγώ είμαι με wind (q) και μερικές φορές έχω αυτό το θέμα κυρίως με 3g

Όσοι έχετε πρόβλημα, σε ποιο δίκτυο είστε; μήπως είναι θέμα δικτύου...

Εγώ είμαι με wind (q) και μερικές φορές έχω αυτό το θέμα κυρίως με 3g

Εγω vodafone αλλα δεν ειναι θεμα δικτυου. Οταν γυρισεις λιγο τη συσκευη και η τρυπα του μικροφωνου κοιταει πιο καθετα το στωμα τοτε ο ακροατης ακουει πολυ καλυτερα και δεν παραπονιεται. Λιγο να απομακρινθει το κινητο απο το μαγουλο και ο απεναντυ ακουει μια φωνη στο πηγαδι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω vodafone αλλα δεν ειναι θεμα δικτυου. Οταν γυρισεις λιγο τη συσκευη και η τρυπα του μικροφωνου κοιταει πιο καθετα το στωμα τοτε ο ακροατης ακουει πολυ καλυτερα και δεν παραπονιεται. Λιγο να απομακρινθει το κινητο απο το μαγουλο και ο απεναντυ ακουει μια φωνη στο πηγαδι.

Θα το δοκιμασω αν ειναι για να δω αν υπαρχει βελτιωση. Thanks!!

Lineage os 15.1

Νίκος...

Ναι εγώ το είχα γράψει, απο cloudy 3.3 δεν έπαιζε το LG Flash Tool 2014. Βάλε αυτή που σου λέει ο φίλος πιο πάνω και μετά πέρνα κανονικά με LG Flash Tool 2014 τη stock.

Αν δεν θελεις να το πας αντιπροσωπεια και θελεις απλως να εισαι στοκ ,φλασαρε κατευθειαν

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383

Ουτως ή αλλως απο οτι ειχε πει ενα παιδι με αυτες τη ρομ δουλευει το LG Flash Tool 2014, αρα παλι κερδισμενος εισαι

Μολις περασα την μαμα ρομ σε flash μορφη και θα το κανω και με το LG Flash Tool 2014 να γινει εντελως μαμα !! Το εβαλα στο Flash Tool και ξεκινησε !!

Ελπιζω να μην εχει κανενα κολλημα !!! ;)

Παιδια δεν μπορω να το κανω με το που παταω το start μετα μου βγαζει ενα πινακα με ερωτηματικα και δεν προχωραει.. Το κινητο ειναι σε Firware update mode.. Τι κανουμε τωρα ??

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μολις περασα την μαμα ρομ σε flash μορφη και θα το κανω και με το LG Flash Tool 2014 να γινει εντελως μαμα !! Το εβαλα στο Flash Tool και ξεκινησε !!

Παιδια δεν μπορω να το κανω με το που παταω το start μετα μου βγαζει ενα πινακα με ερωτηματικα και δεν προχωραει.. Το κινητο ειναι σε Firware update mode.. Τι κανουμε τωρα ??

Αν σου είναι εύκολο βάλε κανένα screenshot του πινακα με τα ερωτηματικα

Αν σου είναι εύκολο βάλε κανένα screenshot του πινακα με τα ερωτηματικα

Φιλε ακη εκει που λεει γλωσσα λεει republic korea απο κατω δεν λεει αλλη γλωσσα κορεα η κατι αλλο παταω σταρτ ανοιγει ενα αλλο πινακακι και με το που παει να φορτωσει βγαζει αλλο πινακακι με ερωτικατικα και 2 επιλογες οτι και να βαλω απο τα 2 το προγραμμα κλεινει..Εκλεισα τα παντα το ξαναεβαλα και δειχνει να εχει ξεκκολησει ..Τελικα τα καταφερα ολα καλα τωρα το κινητο ειναι μαμα ποιο μαμα απο ποτε...!!! :p:p

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εχε την οθονη του κινητου ανοιχτη γιατι καποια στιγμη θα σου ζητηση να αποδεχτεις κατι. Μετα την αποδοχη θα φυγει το παραθηρο με τα ερωτηματικα ό,τι κι αν πατησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς αυτό. Υπάρχει κανένα fix που να κάνει πιο ευαίσθητο το μικρόφωνο στις κλήσεις; Πάντως σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και να μιλάει κάποιος αρκετά μακριά

Ακριβώς αυτό. Υπάρχει κανένα fix που να κάνει πιο ευαίσθητο το μικρόφωνο στις κλήσεις; Πάντως σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και να μιλάει κάποιος αρκετά μακριά

Οταν βαζω στο αριστερο αυτο μου λενε δεν με ακουν καλα....ενω στο δεξι πολυ καλυτερα.....επισης πρεπει το μικρωφωνο να ειναι κοντα στο στομα.....αν το απομακρινεις λιγο δεν μας ακουν οι αλλοι.....

Nεος SuperSU v2.50 beta

06.10.2015 - v2.50 - BETA

- Fixed tapjacking protection not working < 4.4.3 (AOSP issue 54193)

- Updated libsupol headers

- armv5/x86 binaries now NDK built instead of AOSP

- supolicy adjustments for Samsung 5.1.1

- Removed extra donation feature

- Toybox support

Mε Cloudy ολα καλα, για οποιον τον θελει σε zip

https://dailyuploads.net/9of4ii7mo3pp

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανένας πώς γίνεται σε lgg2 root.. ;Το πάλεψα και έγινε το μισό μάλλον .έχει εγκαταστήσει το σούπερ user μόνιμα χωρίς να βγαίνει αλλά δεν δουλεύει.. Μια βοήθεια.. Τρέχει lollipop.. 5.0.2

Ξερει κανένας πώς γίνεται σε lgg2 root.. ;Το πάλεψα και έγινε το μισό μάλλον .έχει εγκαταστήσει το σούπερ user μόνιμα χωρίς να βγαίνει αλλά δεν δουλεύει.. Μια βοήθεια.. Τρέχει lollipop.. 5.0.2

Εδώ είναι ίσως η πιο δημοφιλής διαδικασία στη Lollipop:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

Εδώ και μέρες έχω περάσει την SRKG 3.0 PAD THAI...

απλά άψογη, με όλα ανοιχτά, ΒΤ GPS WIFI ακόμα και το Google now η μπαταρία είναι πολύ καλή και οι θερμοκρασίες θυμίζουν ΚΚ.

Εχω φυσικα τον xceed (όχι τον τελευταίο) με -10 uv.

[ATTACH]64226[/ATTACH][ATTACH]64227[/ATTACH]

Εδώ και μέρες έχω περάσει την SRKG 3.0 PAD THAI...

απλά άψογη, με όλα ανοιχτά, ΒΤ GPS WIFI ακόμα και το Google now η μπαταρία είναι πολύ καλή και οι θερμοκρασίες θυμίζουν ΚΚ.

Εχω φυσικα τον xceed (όχι τον τελευταίο) με -10 uv.

[ATTACH]64226[/ATTACH][ATTACH]64227[/ATTACH]

Είμαι μαζί σου..εγώ έχω την 2 με exceed build 9 και είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει στην συσκευή φιλε..το έβγαλα από την φόρτιση χθες το βράδυ και είναι με WiFi 3G Bluetooth από το πρωι αρκετή ομιλία και mail

Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα τι έχεις πειράξει στον κερνελ??

[ATTACH]64228[/ATTACH][ATTACH]64229[/ATTACH]