Cuore_Sportivo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Βρωμιάρη (:p) ευχαριστώ για την απάντηση! Lollipop bootstack που βρίσκουμε; Με μία αναζήτηση στο google, βρήκα μόνο για το D800 (εγώ έχω το D802). Επίσης, μια ακόμα ερώτηση που ξέχασα... Δεν μπορώ να μπω σε recovery με το κλασσικό τρόπο (vol. down + power button). Γι αυτό υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Βρωμιάρη (:p) ευχαριστώ για την απάντηση! Lollipop bootstack που βρίσκουμε; Με μία αναζήτηση στο google, βρήκα μόνο για το D800 (εγώ έχω το D802). Επίσης, μια ακόμα ερώτηση που ξέχασα... Δεν μπορώ να μπω σε recovery με το κλασσικό τρόπο (vol. down + power button). Γι αυτό υπάρχει κάποια λύση; Σελίδα 915 πρώτο ποστ μου το είχε δώσει εμένα ο vrwmiaris. Δοκίμασε την bliss pop rom.. Για να μπεις recovery κατέβασε το quick boot από play store και μόλις το ανοίξεις έχει επιλογή και σε πάει. Κρατά αντίγραφο της rom που έχεις, κάνε wipe όλα εκτός της internal memory, μετά περνάς το αρχείο που σου έδωσα, μετά τη ρομ και μετά τα gapps (που εννοείται) έχεις κατεβάσει από πριν. Edited July 15, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Κώστα έχεις Π.Μ. Φιλε δεν δουλεψε...τελικα τα εκανα extract απο τι zip της cloudy και ολα καλα.αλλα δεν βρισκει την 1 απο τις 2 tv που εχω.πως γινεται να βαλω κι αλλα μοντελα tv ? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Επίσης, μια ακόμα ερώτηση που ξέχασα... Δεν μπορώ να μπω σε recovery με το κλασσικό τρόπο (vol. down + power button). Γι αυτό υπάρχει κάποια λύση; Πλεον μετα την απελευθερωση του vol. down + power button πατας το vol. down + vol. up. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τη miui6? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημερα παιδια ξανα γυρισα στο g2 και πρέπει να ειναι η 5 φορά.Επειδή εχω μείνει πισω αρκετά για πεστε μου ποια ειναι η καλύτερη rom για να του βαλω με την καλύτερη κάμερα και μπαταρία.Θελω 4κ οπωσδήποτε.Εχει πανω απο την μανα του την 5.0.2 lolipop ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για root;Ευχαριστώ και καλη σας μέρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημερα παιδια ξανα γυρισα στο g2 και πρέπει να ειναι η 5 φορά.Επειδή εχω μείνει πισω αρκετά για πεστε μου ποια ειναι η καλύτερη rom για να του βαλω με την καλύτερη κάμερα και μπαταρία.Θελω 4κ οπωσδήποτε.Εχει πανω απο την μανα του την 5.0.2 lolipop ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για root;Ευχαριστώ και καλη σας μέρα!! Ένας απ' τους πιο δημοφιλής τρόπος για root αυτός: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Μια απ' τις πιο "περπατημένες" rom αυτο το διάστημα (αν θες lollipop) είναι η νέα του Cloudyfa. Βασισμένη σε 5.0.2 με στοιχεία απο LG G4 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 ειμαι με cludy 3.3 θελω να περασω την stock lp χωρις να χασω το root. αν δεν κανω λαθος πρεπει να βρω την stock σε zip για να την φλασσαρω. μπορει καποιος να μου πει που θα την βρω; ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 ειμαι με cludy 3.3 θελω να περασω την stock lp χωρις να χασω το root. αν δεν κανω λαθος πρεπει να βρω την stock σε zip για να την φλασσαρω. μπορει καποιος να μου πει που θα την βρω; ευχαριστω εκ των προτερων http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Βλέπω οτι η ρομ του cloudyfa θέλει kitkat bootloader. Εγώ που είμαι με στοκ lolipop πρέπει να την κατεβάσω από κάπου και να την περάσω πριν περάσω τη ρομ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Βλέπω οτι η ρομ του cloudyfa θέλει kitkat bootloader. Εγώ που είμαι με στοκ lolipop πρέπει να την κατεβάσω από κάπου και να την περάσω πριν περάσω τη ρομ;http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Edited July 16, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Βλέπω οτι η ρομ του cloudyfa θέλει kitkat bootloader. Εγώ που είμαι με στοκ lolipop πρέπει να την κατεβάσω από κάπου και να την περάσω πριν περάσω τη ρομ; Αν είσαι root και έχεις TWRP σημαίνει ότι έχεις kk bootloader. Οπότε περνάς απ ευθείας τη ρομ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Αν είσαι root και έχεις TWRP σημαίνει ότι έχεις kk bootloader. Οπότε περνάς απ ευθείας τη ρομ Μέχρι στιγμής είμαι στοκ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα. Φοραω στο κινητο την cloudy g2 3.3 και το πρωι ημουν στην δουλεια και ξαφνικα εχω το εξης προβλημα!! Παντα ειχα στον τροπο ξεκλειδωματος το συρετε και το πρωι το αλλαξα και εβαλα το μοτιβο!! Ολα καλα για κανα 2 ωρες και οταν εφυγα απο την δουλεια και πηγα να ξανα αλλαξω στο συρετε δεν με αφηνε να το επιλεξω καθολου βγαζοντας μου τα εξης οπως ειναι στην παρακατω φωτο !!! :wacko: Τι σκαλωμα εφαγε και πως μπορω να το φτιαξω γιατι δεν θελω να βαζω κωδικο καθε λιγο !!! :mad::( Τελικα το βρηκα με την βοηθεια ενος φιλου μολις τωρα !!! Ειναι απο την ασφάλεια..... εκκαθάριση διαπιστευτιριων ... !!! Αντε γεια !!! Edited July 16, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ένας απ' τους πιο δημοφιλής τρόπος για root αυτός: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Μια απ' τις πιο "περπατημένες" rom αυτο το διάστημα (αν θες lollipop) είναι η νέα του Cloudyfa. Βασισμένη σε 5.0.2 με στοιχεία απο LG G4 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 Σε ευχαριστώ χρηστο τραβάει4κ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Σε ευχαριστώ χρηστο τραβάει4κ; Τραβάει ναι! Μπορείς επίσης να βάλεις και την Xcam, έχει κ' αυτή δυνατότητα 4Κ βίντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τραβάει ναι! Μπορείς επίσης να βάλεις και την Xcam, έχει κ' αυτή δυνατότητα 4Κ βίντεο! τωρα που το ειδα.γ την xcam δεν χρειαζεται τα advance drivers στην cloudy 3.3 ε? τα εχει αν δεν κανω λαθος σωστα? ΝΕΟ dori παιδια λινκ αρκετα σταθερος σε εμαν ως στιγμης .αρκετη καλη δουλεια Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 μολις παρατησησα το εξης, εχω περασει το dori κερνελ αλλα στις ριθμησεις και στις πληροφοριες του κινητου δεν μ λεει οτι εχω ωτορι τι παιζει? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 μολις παρατησησα το εξης, εχω περασει το dori κερνελ αλλα στις ριθμησεις και στις πληροφοριες του κινητου δεν μ λεει οτι εχω ωτορι τι παιζει? Πρέπει μέσα από tweaksbox να ενεργοποιήσεις τις πληροφορίες κερνελ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έβαλα και γω την cloudy για να δω πως είναι. Πολύ καλή και με πολλές επιλογές. Θα ήθελα λίγο καλύτερα animation σε κάποια σημεία, αλλά γενικά είναι άψογη! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα Παιδιά σαν ποιότητα φωτογραφιών αξίζει να περάσω xcam με binaries σε σχέση με την stock? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εκανα καθαρή εγκατάσταση CloudyG2 3.3 και πάλι τα ίδια με την θερμοκρασία, ζεματάει το τηλέφωνο πίσω εκεί που ειναι η το power button και το volume down σε σημείο να μη μπορείς να αγγίξεις το τηλέφωνο. Και όλα αυτά με stock kernel, 0% brightness, flight mode και απλό σεφάρισμα με τον aosp browser ( default browser ) Καμία λύση παιδιά, ή να φλασάρω stock rom και να το στείλω στην LG? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Παιδιά μία έρωτηση μιας και έχω μπερδευτεί... Άλλο το bootstack, άλλο ο bootloader; Επίσης γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το lollipop bootstack για D802, προκειμένου να περάσω κάποια ROM που τον χρειάζεται; @wolfox εγώ θα το γύρναγα σε stock, κι αν συνέχιζε τότε θα το πήγαινα για service. Πάντως σε μένα με Cloudy, μόνο μετά από αρκετή ώρα χρήσης καίει, αλλά σε καμμία περίπτωση σε σημείο που να μην μπορείς να το αγγίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Παιδιά μία έρωτηση μιας και έχω μπερδευτεί... Άλλο το bootstack, άλλο ο bootloader; Επίσης γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το lollipop bootstack για D802, προκειμένου να περάσω κάποια ROM που τον χρειάζεται; Σελίδα 915 πρώτο ποστ μου το είχε δώσε εμένα ο vrwmiaris. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ @flandra (δεν έχουμε και thanks button). Το φλασάρω τώρα μαζί με Resurrection Remix και ελπίζω να πάνε όλα καλά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts