Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατέβασα μόλις τώρα. Η ηχογραφηση φωνης στο viber σε περιβάλλον με φασαρια οπως είμαι τώρα , είναι χαλια
Aντώνης

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα !Εχω απογοητευτεί πλήρως απο το τηλεφωνο 2 εβδομαδες που το χω.Καθε μερα βρiσκω και ενα καινουργιο πρόβλημα που το galaxy δεν ειχε ποτε,Χτες ανέφερα για την κακή ποιότητα ηχου στην εγγραφη βιντεο.Τωρα βρίσκω κιαλο πρόβλημα που μάλλον δε διορθωνεται.Ανοιξα την τηλεοραση σε μια νορμάλ προς χαμηλή ενταση και έκανα ακριβως απο την ιδια απόσταση ηχογράφηση φωνής και με τα 2 τηλέφωνα.Στο lg, ο ηχος ειναι τιγκα στα σπασίματα και ειναι αδυνατον να ακουσεις τι λεει.Στο galaxy ακουγεται αψογα.Το ιδιο συμβαινει και στο βίντεο.Αρα το κινητο δεν ηχογραφεί καθαρά αν δε φωναξεις πάνω απο το μικρόφωνο.Ειδα και στο Youtube ενα βιντεο που βιντεοσκοπέι ενας ενα βιντεακι απο το λαπτοπ του και ο ηχος στο κινητο ειναι τιγκα στα σπασιματα με μισές τις λέξεις.Eπισης στα σχολια απο κάτω γραφει οτι αγορασε καινουριο g2kαι του κανει ακριβως το ιδιο. Επισης χτες στελνω ενα φωνητικο μηνημα απο το Viber και δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, μολις άκουσα το μηνημα που εστειλα ούτε εγω κατάλαβα τι ελεγα!Πως διορθωνεται.εστω βελτιώνεται αυτο;

https://www.youtube.com/watch?v=pVzXxWDslLw

https://www.youtube.com/watch?v=zeg-u6cy8fs

Τα προβλήματα με Photo video και Ήχο, λύνεται με την Xcam & Xcam srttings....! πήγαινε στο ΘΕΜΑ και διάβασε....!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εχει βαλει κανενας τα δυο τελευταια updates του CM12 να μας πει αν υπαρχιε κανα σοβαρο bug?

Παντως με την ενημερωση στις 25.3 δεν υπαρχουν πολλα θεματα, μια δυο φορες εφαγε κολλημα το swiftkey κι εκλεισε (διορθωθηκε αμεσως) και χθες το βραδυ σταματησε να παιζει μουσικη απο τα ακουστικα, στην αρχη νομιζα οτι κατι πηρε νερο (γιναμε παπια χθες) αλλα τελικα με ενα reboot εστρωσε

Παντως απο θεμα ταχυτητας κι αποκρισης, πολυ μπροστα απο τη stock ROM της LG και βλακεια εκανα που δεν ειχα βαλει νωριτερα, νομιζα οτι η διαδικασια ηταν αρκετα πολυπλοκη ενω πλεον δεν ειναι :cool::cool:

Την εφαγες στα "κλειδωματα" συνηθως το knock code κανει κατι τετοια

Θα πρεπει να δωσεις full (rwxrwxrwx) permissions στο

/data/user/0/com.lge.lockscreensettings

Eπίσης πρεπει να κανεις το ίδιο και για το wallpaper.png (rwxrwxrwx)

Επειδή σε βλεπω πως το χεις με κατι τετοια ξερεις μηπως τι πρεπει να πειραξω για να επανελθουν τα εφε του καιρου στη lockscreen γιατι ενω ειναι ενεργοποιημενα απο τις ρυθμισεις δεν κανει τιποτα

Επειδή σε βλεπω πως το χεις με κατι τετοια ξερεις μηπως τι πρεπει να πειραξω για να επανελθουν τα εφε του καιρου στη lockscreen γιατι ενω ειναι ενεργοποιημενα απο τις ρυθμισεις δεν κανει τιποτα

Δοκιμασε να τα ενεργοποιησεις και μεσω G3 Tweak Box

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγαινε μέσα στο /system/priv-app και δωσε στο lgkeyguard.apk permissions rw-r--r--

Πηγαινε μέσα στο /system/priv-app και δωσε στο lgkeyguard.apk permissions rw-r--r--

Δυστυχως ετσι ειναι ηδη τα δικαιωματα του apk επισης το εχω ενεργοποιησει και απο το g3 tweaksbox

Δυστυχως ετσι ειναι ηδη τα δικαιωματα του apk επισης το εχω ενεργοποιησει και απο το g3 tweaksbox

Δωσε full access (755) και κανε reboot ξανα πηγαινε και βαλε τα οπως ηταν (644) αν δεν σου δουλεψει θα σου πω τι θα κανεις πρωτα κανε αυτο ομως... ΑΑΑ... και φροντισε να εχεις ενεργοποιημενο καπου το widget του καιρου στην οθονη με sync τελευταιο update καιρου...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχως ετσι ειναι ηδη τα δικαιωματα του apk

Αν δεν σου δουλεψει τοτε κανε αυτο...

1. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ απο το homescreen σου το weather widget !!

2. Kατεβασε αυτο εδω το zip

3. Καν' το extract και βαλε "πάνω" απο το παλιό το νέο lgkeyguard.apk (που μολις εκανες extract) μεσα στο system/priv-app

4. Μολις το κανεις αυτο ΔΙΕΓΡΑΨΕ το lgkeyguard.odex και

5. Δωσε permissions στο lgkeyguard.apk σε rw-r-r (644) .

6. ενεργοποιησε το weather widget στην homescreen σου και κανε συγχρονισμο δεδομενων τοποθεσιας

7. Reboot

Δωσε full access (755) και κανε reboot ξανα πηγαινε και βαλε τα οπως ηταν (644) αν δεν σου δουλεψει θα σου πω τι θα κανεις πρωτα κανε αυτο ομως... ΑΑΑ... και φροντισε να εχεις ενεργοποιημενο καπου το widget του καιρου στην οθονη με sync τελευταιο update καιρου...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δεν σου δουλεψει τοτε κανε αυτο...

1. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ απο το homescreen σου το weather widget !!

2. Kατεβασε αυτο εδω το zip

3. Καν' το extract και βαλε "πάνω" απο το παλιό το νέο lgkeyguard.apk (που μολις εκανες extract) μεσα στο system/priv-app

4. Μολις το κανεις αυτο ΔΙΕΓΡΑΨΕ το lgkeyguard.odex και

5. Δωσε permissions στο lgkeyguard.apk σε rw-r-r (644) .

6. ενεργοποιησε το weather widget στην homescreen σου και κανε συγχρονισμο δεδομενων τοποθεσιας

7. Reboot

Ευχαριστω πολυ φιλε για το ενδιαφερον σου και την βοηθεια σου...Τα εκανα τα βηματα που μου ειπες αλλα παλι τιποτα + οτι μου χαλασε το clock widget δειχνει παραμορφωμενα τα νουμερα...Οχι τιποτα αλλο δεν εκανα και ενα back up το δικο μου Lgkeyguard.apk

Ευχαριστω πολυ φιλε για το ενδιαφερον σου και την βοηθεια σου...Τα εκανα τα βηματα που μου ειπες αλλα παλι τιποτα + οτι μου χαλασε το clock widget δειχνει παραμορφωμενα τα νουμερα...Οχι τιποτα αλλο δεν εκανα και ενα back up το δικο μου Lgkeyguard.apk

Μην μου στενοχωριεσαι σου ανεβασα εδω τα defaults... κανε το ιδιο οπως παραπανω με την διαφορα τωρα οτι θα βαλεις και το lgkeyguard.odex μεσα στο system/priv-app

Μην μου στενοχωριεσαι σου ανεβασα εδω τα defaults... κανε το ιδιο οπως παραπανω με την διαφορα τωρα οτι θα βαλεις και το lgkeyguard.odex μεσα στο system/priv-app

Σευχαριστω πολυ...Επανηλθε, βεβαια τα εφε καιρου αφαντα παλι :p Δε πειραζει θα ζησω και χωρις αυτα :rolleyes: Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον :)

Σευχαριστω πολυ...Επανηλθε, βεβαια τα εφε καιρου αφαντα παλι :p Δε πειραζει θα ζησω και χωρις αυτα :rolleyes: Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον :)

Κατι παιζει με τα permissions... της συσκευης σου... εχθες ειχες θεμα με το wallpaper σημερα με τον καιρο, δεν κανεις τον κοπο να μπεις απο recovery να κανεις ενα FIX PERMISSIONS... εγω παλι αν ειμουν στην θεση σου θα πηγαινα σε καθαρες λύσεις .... ολα wipe εκτος της internal storage και στησιμο απο την αρχη...

Κατι παιζει με τα permissions... της συσκευης σου... εχθες ειχες θεμα με το wallpaper σημερα με τον καιρο, δεν κανεις τον κοπο να μπεις απο recovery να κανεις ενα FIX PERMISSIONS... εγω παλι αν ειμουν στην θεση σου θα πηγαινα σε καθαρες λύσεις .... ολα wipe εκτος της internal storage και στησιμο απο την αρχη...

Μωρε καποια στιγμη προς τα κει παει το πραγμα αλλα ψαχνω καποια στιγμη που να χω χρονο...

Τσεκαρισε επισης να ειναι ενεργοποιημενος ο αυτοματος συγχονισμος και επισης η ανανεωση του καιρου να γινεται ανα μια ωρα

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσεκαρισε επισης να ειναι ενεργοποιημενος ο αυτοματος συγχονισμος και επισης η ανανεωση του καιρου να γινεται ανα μια ωρα

Ωωωωωω φίλε αυτό ήταν ειχα κλειστό το συγχρονισμό και ειχα βάλει το καιρό να ανανεώνεται κάθε 3 ώρες... Σε ευχαριστώ πολύ :)

Ωωωωωω φίλε αυτό ήταν ειχα κλειστό το συγχρονισμό και ειχα βάλει το καιρό να ανανεώνεται κάθε 3 ώρες... Σε ευχαριστώ πολύ :)

!!!!!!!! :lol::lol::lol: !!!!!

Το εκανα το root στο g2 d802 και εχω τωρα το ui του g3(cloudyg2 2.2)...Αλλά υπαρχουν καποια θέματα το αλμπουμ με πεταει...στις ρυθμίσεις οταν παω να ρρυθμισω τα on screen buttons με πεταει και απο εκει...και τα on screen ειναι οπως το στοκ το task manager το εικονιδιο δεξια δεν ειναι αυτο το ωραιο με τις καρτέλες που το πατας να σβησεις τις εφαρμογες ειναι αυτο που ειναι και στπ στοκ(οι 3 οριζόντιες γραμμές) και πρεπει να.να το παταω παρατεταμέν...γενικα ολα καλα....αα επισης ολες οι εφαρμογες κρασαρουν που και που...μπορεις να βοηθήσεις???

Το εκανα το root στο g2 d802 και εχω τωρα το ui του g3(cloudyg2 2.2)...Αλλά υπαρχουν καποια θέματα το αλμπουμ με πεταει...στις ρυθμίσεις οταν παω να ρρυθμισω τα on screen buttons με πεταει και απο εκει...και τα on screen ειναι οπως το στοκ το task manager το εικονιδιο δεξια δεν ειναι αυτο το ωραιο με τις καρτέλες που το πατας να σβησεις τις εφαρμογες ειναι αυτο που ειναι και στπ στοκ(οι 3 οριζόντιες γραμμές) και πρεπει να.να το παταω παρατεταμέν...γενικα ολα καλα....αα επισης ολες οι εφαρμογες κρασαρουν που και που...μπορεις να βοηθήσεις???

Σα να μην περασε καλα η ROM. Ξαναπερνα την.

Wipe data,

Wipe cache,

Wipe dalvik cache,

Format system,

Install zip.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι γίνεται τελικά με τη lollipop παιδιά; όση τη βάλατε μείνατε με αυτή η γυρίσατε πίσω;

Πισω στην Cloudy G2.2.. καλη, χρυση η lollipop αλλα δειχνει faulty στις λεπτομερειες...

Τι γίνεται τελικά με τη lollipop παιδιά; όση τη βάλατε μείνατε με αυτή η γυρίσατε πίσω;

Εγω παντως ακομα lollipop εχω. Την βρισκω φοβερη και πανω απο ολα ταχυτατη.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Καλημέρα .Από cloudy 2,2 πέρασα στην stock lollipop του Hoangnova και είμαι πολύ ευχαριστημένος .Αν ψάξεις μάλιστα βρίσκεις πραγματάκια να αλλάξεις.Υπάρχει και το xposed για lollipop, το tweaksG3 beta του Toti κ.λπ. οπότε κάτι γίνεται .Εγώ προσωπικά το μόνο που πρόσθεσα είναι είναι το plug&pop και το LGHealth.Σπαστικό λίγο το nav.Bar (μεγάλο),αλλά μικραίνει αν το ψάξεις .Σούπερ γιά μένα ο ήχος ίσως και καλύτερος απο cloudy+dori .Μού δουλεύει επίσης η xcam με τα settings και το ραδιόφωνο που επιτέλους υπάρχει (καλή λήψη).Η μπαταρία βελτιώνεται από μέρα σε μέρα .Εγώ πάντως πίσω δεν γυρίζω και περιμένοντας την επίσημη έκδοση ελπίζω ότι μετά θα γίνει χαμός από τούς dev.

Edited by anestis1
Υ.Γ. Όντως σταθερή και πολύ γρήγορη

Η lolipop παιδες ηταν οντως παρα πολυ καλη για leak lolipop!!αλλα ειχα θεμα με την μπαταρια και για αυτο εφυγα!!

Παντως όποιος δεν εχει δοκιμάσει cloudy g3 deodexed με art για μενα χάνει πολυ !!!!ειναι σφαιρα με art παιδες και τα μικρο lag που ειχε σε κάποια σημεία σχεδον δεν υπάρχουν:) και γενικα ειναι πιο smooth!!!να ξέρετε ομως οτι η τελευταία κάμερα του xdabbeb δεν παιζει με art και θελει να κατεβάσετε την προηγούμενη που παιζει μια χαρά!!!!δεν εχω δει καμια διαφορα σε ταχύτητα με την lolipop που ειχα!!!!:D

Η lolipop παιδες ηταν οντως παρα πολυ καλη για leak lolipop!!αλλα ειχα θεμα με την μπαταρια και για αυτο εφυγα!!

Παντως όποιος δεν εχει δοκιμάσει cloudy g3 deodexed με art για μενα χάνει πολυ !!!!ειναι σφαιρα με art παιδες και τα μικρο lag που ειχε σε κάποια σημεία σχεδον δεν υπάρχουν:) και γενικα ειναι πιο smooth!!!να ξέρετε ομως οτι η τελευταία κάμερα του xdabbeb δεν παιζει με art και θελει να κατεβάσετε την προηγούμενη που παιζει μια χαρά!!!!δεν εχω δει καμια διαφορα σε ταχύτητα με την lolipop που ειχα!!!!:D

Xposed ομως....;;;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xposed ομως....;;;

Αυτό θα ρωτούσα και 'γω :p

Με βολεύει ακόμη το άτιμο!! Ας ελπίζουμε να το "προσαρμόσουν" γρήγορα σε art γιατί αργα ή γρήγορα όλοι προς τα 'κει θα πάμε!