Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αν και ειναι γούστα αυτά navigation bar έμεινε της cloudyg3 2.0 . Πολύ καλύτερα, για τα γουστα μου πάντα, τα εικονίδια της g3. Άλλαξα μόνο θέμα σε phone dialler και sms. Επίσης παρα πολύ ξεπλυμένα μου έμοιαζαν και τα εικονίδια στις ρυθμίσεις. Αλλά είπαμε γούστα ειναι αυτά.:wacko: Θα συμφωνησω και 'γω, οντως γουστα ειν' αυτα!! Εβαλα και 'γω το theme lollipop αλλα δε με ενθουσιασε...... ξαναγυρισα σε stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 φίλε μου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να γράψεις, μη γράφεις καλύτερα. Το παιδί ζήτησε εντυπώσεις από κάποιους που έχουν περάσει την νέα cloudy, πολλοί θα ωφεληθούν - μαζί κ εγώ- που δεν έχουμε αρκετό χρόνο να ασχολούμαστε με το κινητό μας λόγω υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογένειας. Άρα αν υπάρχουν γενικά θετικά στοιχεία να καταφέρουμε να βρούμε χρόνο να την περάσουμε, αν όχι να μην ασχοληθούμε ή να ασχοληθούμε όοοοταν θα βρουμε χρόνο προσωπικά. Άρα...όπως λέει και η διαφήμιση.. καλύτερα να μασάς παρά....φιλικά πάντα Εγώ διαφωνώ πάντως σε αυτό. Ανούσιο είναι και κάποιος να ρωτάει τι έχει αλλάξει.... Ένα changelog είναι. Το διαβάζεις και βλέπεις τι έχει αλλάξει. Αλλιώς γιατί να το βγάλουν. Να κάθονται να απαντάνε σε όλους όσους θέλουν και ρωτάνε, τι έχουν αλλάξει. Όποιος δεν έχει χρόνο ας μην ασχοληθεί. Δεν είναι κακό... Ας μείνει με προηγούμενες εκδόσεις, όποια του δουλεύει καλά και μετά όταν, αν, όποτε κλπ κλπ κλπ βρει χρόνο αναβαθμίζει. Εγώ όσο δεν είχα χρόνο να παρακολουθώ τι γινόταν με τον dori, έπαιζα με bruce. Όταν βρήκα χρόνο, διάβασα, ασχολήθηκα, είδα και μετά ρώτησα απορίες μου, οι βελτιώσεις που είδα. Δεν έχω πάντα χρόνο. Τώρα για εντυπώσεις. Πάλι θεωρώ λάθος το να μην έχω ψάξει στην πηγή πρώτα. Από την αρχή που βγήκε η 2.1 στο xda έλεγαν για bugs αρκετοί οπότε δεν την φλάσαρα. Σήμερα είδα ότι αναφέρθηκαν και εδώ. Αλλά εδώ το δείγμα είναι μικρό. 3-4-5 άντε 10 άτομα να την έχουν βάλει. Εκεί είναι παραπάνω. Άρα έχω πιο καλό δείγμα για το αν έχει θέματα. Φυσικά διαφορετική άποψη είναι και φυσικά πάντα φιλική. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Θα συμφωνησω και 'γω, οντως γουστα ειν' αυτα!! Εβαλα και 'γω το theme lollipop αλλα δε με ενθουσιασε...... ξαναγυρισα σε stock Το θέμα είναι ότι η LG έχει καταφέρει να βγάλει ένα πανέμορφο ui & theme οπότε σας καταλαβαίνω απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Θα συμφωνησω και 'γω, οντως γουστα ειν' αυτα!! Εβαλα και 'γω το theme lollipop αλλα δε με ενθουσιασε...... ξαναγυρισα σε stock Εμένα με ενθουσίασε πρώην κάτοχος s4,note3 είχα μπουχτισει στη μαυρίλα θέλω πολύ άσπρο τώρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά καλήμερα σήμερα μετά από το flash της cloudy την τελευταία είδα ότι δεν μου ανοίγει την gallery με τις φώτο γιατί το κάνει αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά καλήμερα σήμερα μετά από το flash της cloudy την τελευταία είδα ότι δεν μου ανοίγει την gallery με τις φώτο γιατί το κάνει αυτό?? Δεν νομίζω οτι είναι bug της rom αυτό μάλλον δεν σου έκατσε καλά,έκανες full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το μονο θεμα που εχω με την Cloudy G3 v2.1 + dorimanx v8.8 που το ειχα ομως και με την ν2.0 + dori v8.7(και προηγουμενες εκδοσεις) ειναι οτι πολλες φορες οταν παω σε αποθηκευμενο wifi αργει να συνδεθει.Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 2 φορες θα το κανει. Δηλαδη εχω ανοιχτο το wifi στο κινητο και παω σπιτι.Μπορει να του παρει και 5 λεπτα να συνδεθει αυτοματα.Αν το κανω χειροκινητα συνδεεται αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ διαφωνώ πάντως σε αυτό. Ανούσιο είναι και κάποιος να ρωτάει τι έχει αλλάξει.... Ένα changelog είναι. Το διαβάζεις και βλέπεις τι έχει αλλάξει. Αλλιώς γιατί να το βγάλουν. Να κάθονται να απαντάνε σε όλους όσους θέλουν και ρωτάνε, τι έχουν αλλάξει. Όποιος δεν έχει χρόνο ας μην ασχοληθεί. Δεν είναι κακό... Ας μείνει με προηγούμενες εκδόσεις, όποια του δουλεύει καλά και μετά όταν, αν, όποτε κλπ κλπ κλπ βρει χρόνο αναβαθμίζει. Εγώ όσο δεν είχα χρόνο να παρακολουθώ τι γινόταν με τον dori, έπαιζα με bruce. Όταν βρήκα χρόνο, διάβασα, ασχολήθηκα, είδα και μετά ρώτησα απορίες μου, οι βελτιώσεις που είδα. Δεν έχω πάντα χρόνο. Τώρα για εντυπώσεις. Πάλι θεωρώ λάθος το να μην έχω ψάξει στην πηγή πρώτα. Από την αρχή που βγήκε η 2.1 στο xda έλεγαν για bugs αρκετοί οπότε δεν την φλάσαρα. Σήμερα είδα ότι αναφέρθηκαν και εδώ. Αλλά εδώ το δείγμα είναι μικρό. 3-4-5 άντε 10 άτομα να την έχουν βάλει. Εκεί είναι παραπάνω. Άρα έχω πιο καλό δείγμα για το αν έχει θέματα. Φυσικά διαφορετική άποψη είναι και φυσικά πάντα φιλική. Που είσαι ρε Κώστα που χάθηκες εσύ,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Πάντως έχουμε ένα από τα πιο ζωντανά topic στο forum και αυτό δείχνει και την αξία του g2:) ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μονο θεμα που εχω με την Cloudy G3 v2.1 + dorimanx v8.8 που το ειχα ομως και με την ν2.0 + dori v8.7(και προηγουμενες εκδοσεις) ειναι οτι πολλες φορες οταν παω σε αποθηκευμενο wifi αργει να συνδεθει.Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 2 φορες θα το κανει. Δηλαδη εχω ανοιχτο το wifi στο κινητο και παω σπιτι.Μπορει να του παρει και 5 λεπτα να συνδεθει αυτοματα.Αν το κανω χειροκινητα συνδεεται αμεσως. Δεν το έχω παρατηρήσει Παναγιώτη αυτό βέβαια εγώ το ανοίγω εφόσον φτάσω σπίτι και συνδέεται απευθείας δεν το έχω ανοιχτό από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν το έχω παρατηρήσει Παναγιώτη αυτό βέβαια εγώ το ανοίγω εφόσον φτάσω σπίτι και συνδέεται απευθείας δεν το έχω ανοιχτό από πριν. Το κανει ακομα κι αν παω σπιτι και το ανοιξω διπλα στο μοντεμ.Παραξενο αλλα νταξει δεν ειναι λογος να αλλαξω ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το κανει ακομα κι αν παω σπιτι και το ανοιξω διπλα στο μοντεμ.Παραξενο αλλα νταξει δεν ειναι λογος να αλλαξω ρομ. Τις περισσότερες φορές τα μικροπροβλήματα οφείλονται σε εφαρμογές που χρησιμοποιούμε γι'αυτό και δεν έχουμε όλοι τα ίδια προβληματάκια,έχουμε διαφορετικά στημένο το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημερα φλασακηδες. :p Συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα δεν ξερω που να ψαξω μεσα στις 500+ σελιδες...Χτες ενα φιλικο μελος του Myphone μου εδειξε ενα θεμα που ειχε παντα το g2 και το εχει ακομα εντελλει, εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Οταν μιλας στο κινητο και τραβηξεις λιγο το μικροφωνο (γυρισεις λιγο αριστερα η δεξια το κινητο) η φωνη σου χανεται η ακουγεται λες και το εχεις 10 μετρα μακρια. Το θετικο της υποθεσης ειναι οταν ειμαι σε σημειο με πολυ αερα (π.χ. πανω στην μηχανη) ο συνομιλητης μου με ακουει κανονικα, αρα προφανως ειναι καποιο φιλτρο ακυρωσης θορυβου το οποιο ομως ειναι λιγο υπερβολικο. Υπαρχει λυση σε αυτο? το εχει ψαξει κανεις? την ωρα που συνομιλω ενεργοποιησα το voice enhancement (το εχω στα αγγλικα) αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το μονο θεμα που εχω με την Cloudy G3 v2.1 + dorimanx v8.8 που το ειχα ομως και με την ν2.0 + dori v8.7(και προηγουμενες εκδοσεις) ειναι οτι πολλες φορες οταν παω σε αποθηκευμενο wifi αργει να συνδεθει.Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 2 φορες θα το κανει. Δηλαδη εχω ανοιχτο το wifi στο κινητο και παω σπιτι.Μπορει να του παρει και 5 λεπτα να συνδεθει αυτοματα.Αν το κανω χειροκινητα συνδεεται αμεσως. Αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα του wifi scan το οποίο έχουν μεγαλώσει για να έχει καλύτερη αυτονομία. Που είσαι ρε Κώστα που χάθηκες εσύ,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Πάντως έχουμε ένα από τα πιο ζωντανά topic στο forum και αυτό δείχνει και την αξία του g2:) Τι να κάνω ρε Βαγγέλη. Έμπλεξα με την δουλειά μου και είχα λίγο τρέξιμο οπότε έχασα λίγο την φάση εδώ μέσα. Το ότι έχουμε ζωντανό είναι το ευχάριστο για πάρα πολλούς λόγους. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημερα φλασακηδες. :p Συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα δεν ξερω που να ψαξω μεσα στις 500+ σελιδες...Χτες ενα φιλικο μελος του Myphone μου εδειξε ενα θεμα που ειχε παντα το g2 και το εχει ακομα εντελλει, εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Οταν μιλας στο κινητο και τραβηξεις λιγο το μικροφωνο (γυρισεις λιγο αριστερα η δεξια το κινητο) η φωνη σου χανεται η ακουγεται λες και το εχεις 10 μετρα μακρια. Το θετικο της υποθεσης ειναι οταν ειμαι σε σημειο με πολυ αερα (π.χ. πανω στην μηχανη) ο συνομιλητης μου με ακουει κανονικα, αρα προφανως ειναι καποιο φιλτρο ακυρωσης θορυβου το οποιο ομως ειναι λιγο υπερβολικο. Υπαρχει λυση σε αυτο? το εχει ψαξει κανεις? την ωρα που συνομιλω ενεργοποιησα το voice enhancement (το εχω στα αγγλικα) αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Και σε μενα συμβαινει αυτο. Οταν το στομα μου ειναι λιγο πιο μακρια απο το συνηθισμενο απο το μικροφωνο τοτε ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι δε με ακουει. Με αλλες συσκευες δεν το ειχα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και σε μενα συμβαινει αυτο. Οταν το στομα μου ειναι λιγο πιο μακρια απο το συνηθισμενο απο το μικροφωνο τοτε ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι δε με ακουει. Με αλλες συσκευες δεν το ειχα. Aυτο ακριβως συμβαινει. Για να το ακουσω επακριβως, εκανα ενα recording συνομιλιας και επαθα πλακα. Δεν ακουγομουν σχεδον καθολου....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν νομίζω οτι είναι bug της rom αυτό μάλλον δεν σου έκατσε καλά,έκανες full wipe; Όχι δεν έκανα.τώρα πρέπει να ξανάφλασαρω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδια κατεβασα το wakelock detector και μου λεει οτι εχω 5% awake. Πως γινεται να το χαμηλωσω? Χρειαζεται ή οχι? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και σε μενα συμβαινει αυτο. Οταν το στομα μου ειναι λιγο πιο μακρια απο το συνηθισμενο απο το μικροφωνο τοτε ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι δε με ακουει. Με αλλες συσκευες δεν το ειχα. και με το nexus 5 που είχα πριν το ιδιο πάθαινα .είναι θέμα της lg με τα μικρόφωνα. βέβαια στο g2 είναι πιο μικρο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Aυτο ακριβως συμβαινει. Για να το ακουσω επακριβως, εκανα ενα recording συνομιλιας και επαθα πλακα. Δεν ακουγομουν σχεδον καθολου....:( αυτο συμβαίνει σε ολα τα g2 γιωργο !!και εγω δεν το ειχα προσεξει και δεν μου ειχε πει κανενας οτι δεν με ακουγε!!ενα φιλαρακι μου το ειπε οτι αν την ωρα που μιλάς και σηκώσεις το κατω μερος του τηλεφωνου προς τα ματια σου θα δεις οτι ο αλλος δεν σε ακουει καλα και ειναι λες και σου μιλάει απο μακρια!!!τελος παντων εγω δεν μιλαω καμια φορα ετσι οποτε δεν εχω και θεμα:p αλλα αυτο που μου αρεσει ειναι οταν ειμαι πανω στο ποδήλατο μου και μιλάω με ακουμε μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ διαφωνώ πάντως σε αυτό. Ανούσιο είναι και κάποιος να ρωτάει τι έχει αλλάξει.... Ένα changelog είναι. Το διαβάζεις και βλέπεις τι έχει αλλάξει. Αλλιώς γιατί να το βγάλουν. Να κάθονται να απαντάνε σε όλους όσους θέλουν και ρωτάνε, τι έχουν αλλάξει. Όποιος δεν έχει χρόνο ας μην ασχοληθεί. Δεν είναι κακό... Ας μείνει με προηγούμενες εκδόσεις, όποια του δουλεύει καλά και μετά όταν, αν, όποτε κλπ κλπ κλπ βρει χρόνο αναβαθμίζει. Εγώ όσο δεν είχα χρόνο να παρακολουθώ τι γινόταν με τον dori, έπαιζα με bruce. Όταν βρήκα χρόνο, διάβασα, ασχολήθηκα, είδα και μετά ρώτησα απορίες μου, οι βελτιώσεις που είδα. Δεν έχω πάντα χρόνο. Τώρα για εντυπώσεις. Πάλι θεωρώ λάθος το να μην έχω ψάξει στην πηγή πρώτα. Από την αρχή που βγήκε η 2.1 στο xda έλεγαν για bugs αρκετοί οπότε δεν την φλάσαρα. Σήμερα είδα ότι αναφέρθηκαν και εδώ. Αλλά εδώ το δείγμα είναι μικρό. 3-4-5 άντε 10 άτομα να την έχουν βάλει. Εκεί είναι παραπάνω. Άρα έχω πιο καλό δείγμα για το αν έχει θέματα. Φυσικά διαφορετική άποψη είναι και φυσικά πάντα φιλική. Κώστα δεν έχω τίποτε προσωπικό μαζί σου, απλά παραθέτω από το μήνυμα σου φυσικά και καλό είναι να ψάξει και να διαβάσει και να ενημερωθεί. απλά επειδή πολλές φορές, ίσως και τις περισσότερες, για πολλούς ένα changelog δεν απαντάει στα ερωτήματά τους... Updated to 10F base αυτό είναι καλό ή κακό; είδα την d, είδα την g, η f είχε κανένα bug; Updated APN configs προφανώς καλό, πρόσθεσε apn. μήπως όμως αφαίρεσε κάποιον; Updated Google apps αδιάφορα νομιζω το κάνεις και μόνος σου. Fixed Volume slider ; Fixed Message icon καλύτερο ή χειρότερο; Added MiniView mode οκ Added T-Action τι 'ν' τούτο (κι άλλος ρωτούσε, συμφορουμίτης και το μόνο που βρήκε είναι ένα βίντεο στα κορεάτικα, τα κατάλαβα όλα :lol::lol:) Added DeOdex option καλό Improved scripts and patches εδώ τώρα λέει για βελτίωση αλλά αναφέρονται bugs. τότε πρέπει να ρωτήσει για να μάθει και αυτός και όποιος άλλος διαβάζει. Οπότε μην το παίρνετε κυριολεκτικά "τί άλλαξε", αλλά αξίζει η αλλαγή την μετάβαση, άλλαξαν πράγματα σημαντικά και βλέπεις βελτίωση; κλπ.... δεν μας ενδιαφέρει αν άλλαξε ο dialer και πήγε στην επόμενη έκδοση αν το μόνο που άλλαξε είναι ένα σημείο του κώδικα που αναζητάει πλέον τις επαφές με το ü (u blaum) εκτός εάν... και ναι και γω βρίσκω το νήμα μας πολύ καλό, ζωντανό και με αλατοπίπερο (εντάσεις :ninja:). δύσκολα το βαριέσαι. ps. οι ερωτήσεις μου δεν χρειάζονται απάντηση, είναι ρητορικές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ok αρα με το μικροφωνο δεν υπαρχει λυση απλα ετσι ειναι. Υπεθετα οτι υπηρχε καποιο noise cancellation το οποιο μπορουσε να απενεργοποιηθει. Το αλλο που με εχει χαλασει λιγο ειναι οτι στο call recorder αλλες φορες γραφει κανονικα αλλες οχι (ui dialer has closed). Ειμαι με sotmax.......ακομα.! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) τότε πρέπει να ρωτήσει για να μάθει και αυτός και όποιος άλλος διαβάζει. Οπότε μην το παίρνετε κυριολεκτικά "τί άλλαξε", αλλά αξίζει η αλλαγή την μετάβαση, άλλαξαν πράγματα σημαντικά και βλέπεις βελτίωση; κλπ.... δεν μας ενδιαφέρει αν άλλαξε ο dialer και πήγε στην επόμενη έκδοση αν το μόνο που άλλαξε είναι ένα σημείο του κώδικα που αναζητάει πλέον τις επαφές με το ü (u blaum) εκτός εάν... και ναι και γω βρίσκω το νήμα μας πολύ καλό, ζωντανό και με αλατοπίπερο (εντάσεις :ninja:). δύσκολα το βαριέσαι. ps. οι ερωτήσεις μου δεν χρειάζονται απάντηση, είναι ρητορικές.;) Για να κλείσω το θέμα (σαν μεγαλύτερος εδώ μέσα:whistle:) κατά την ταπεινή μου γνώμη, κάθε Rom που φλασαρουμε μπορεί να έχει στης ''λεπτομέρειες'' διαφορετική συμπεριφορά, για των λόγο, που δεν στήνουμε όλοι ίδια της συσκευές, (ας πούμε, διαφορετικού Dialer & Contacts -Manages sms - Launcher κ.τ.λ.π.) διάφορα προγράμματα, ακόμα και διαφορετικό στήσιμο kernal...!;) Οπότε όλα είναι σχετικά...!!!:D Ας μου λύσει και μένα κάποιος που ξέρει μια απορία.....? Γιατί βγάζουν η εταιρίες (στην προκείμενη περίπτωση η lg) διαφορετικές Rom σε κάθε χώρα...??? τι αλλάζει ??? αφού το δικό μου ας πούμε είναι Γαλλικό, αλλά μπορώ να βάλω την Ιταλική η την Ελληνική Rom. Γιατί δεν βγάζει μια Rom για Ευρώπη, μια για Ασία, μια για Αμερική ....????? Η ακόμα οτι η συσκευή φτιάχτηκε για Γαλλία, Γερμανία,ΕΛΛΆΔΑ...!!! Τι αλλάζει...? Edited November 13, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Kαλημερα.Σημερα το πρωι χωρις λογο...ετσι ξαφνικα το χρωμα των γραμματων απο τις ονομασιες των εφαρμογων που εχω στην κεντρικη οθονη,γινανε μαυρα...Οταν κανω επανεκινηση επανερχονται ασπρα.αλλα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια.Τι κουφο ειναι κ αυτο.Φοραω την Cloudy G3 2.1 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Παιδια κατεβασα το wakelock detector και μου λεει οτι εχω 5% awake. Πως γινεται να το χαμηλωσω? Χρειαζεται ή οχι? Καλα εισαι αν εισαι λιγη ωρα μετα τη φορτιση. Αν εχουν περασει πανω απο 6 ωρες απο τοτε που το φορτισες θα επρεπε να εχεις κατω απο 5% awake time. Πατα το συμβολο πανω δεξια ωστε να σου δειξει τα cpu wakelocks να δεις αν υπαρχει κατι μεμπτο και ποιος ευθυνεται γι' αυτο. Kαλημερα.Σημερα το πρωι χωρις λογο...ετσι ξαφνικα το χρωμα των γραμματων απο τις ονομασιες των εφαρμογων που εχω στην κεντρικη οθονη,γινανε μαυρα...Οταν κανω επανεκινηση επανερχονται ασπρα.αλλα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια.Τι κουφο ειναι κ αυτο.Φοραω την Cloudy G3 2.1 Ντόινγκ! Οντως κουφο. Φανταζομαι εχεις τον stock launcher. Edited November 13, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλα εισαι αν εισαι λιγη ωρα μετα τη φορτιση. Αν εχουν περασει πανω απο 6 ωρες απο τοτε που το φορτισες θα επρεπε να εχεις κατω απο 5% awake time. Πατα το συμβολο πανω δεξια ωστε να σου δειξει τα cpu wakelocks να δεις αν υπαρχει κατι μεμπτο και ποιος ευθυνεται γι' αυτο. Ντόιγκ! Οντως κουφο. Φανταζομαι εχεις τον stock launcher. Ναι τον stock εχω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και σε μένα το έκανε αλλά κάτι τέτοια τα προσπερνάω με απάθεια χεχε. Με g3tweaksbox μπορείς να επιλέξεις να μην εμφανίζονται καθόλου οι ονομασίες των εφαρμογών αν σου κάνει για λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts