vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Βαγγελη το προβλημα ηταν αυτο BETA D802 Build 8.5.5 is online. *Fixed reboots on suspend. now all OK. problem was in updates to cpufreq stats from main line δοκιμασε τοω καινουργιο!!!:lol::lol: Μανθο τον έβαλα και μου δείχνει στη cpu 0 1724,ενώ δεν την έχω πειράξει και στο cpu spy και στο synapse για τσέκαρε δείχνει να δουλεύει ο βασικός πυρήνας κάτω από το βασικό scalling. Επανήλθε από μόνο του:p Edited October 25, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το μήνυμα από το synapse κάτι διάβασα στο xda αλλά δεν έβγαλα άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το μήνυμα από το synapse κάτι διάβασα στο xda αλλά δεν έβγαλα άκρη και εγω θα ηθελα να το μάθω αυτο πως γινεται!!!! βαγγελη μαλλον ειχε ανέβει η θερμοκρασια του cpu και για αυτο δεν το άφηνε να ανέβει παραπάνω!!!σου το έδειχνε στο stweaks αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 και εγω θα ηθελα να το μάθω αυτο πως γινεται!!!! βαγγελη μαλλον ειχε ανέβει η θερμοκρασια του cpu και για αυτο δεν το άφηνε να ανέβει παραπάνω!!!σου το έδειχνε στο stweaks αυτο?? Όχι στο stweaks στο synapse και μάλλον έχεις δίκιο για τη θερμοκρασία όλα καλά μέχρι τώρα με τον beta 8.5.5:)Για πες για το μήνυμα στο βγάζει εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Όχι στο stweaks στο synapse και μάλλον έχεις δίκιο για τη θερμοκρασία όλα καλά μέχρι τώρα με τον beta 8.5.5:)Για πες για το μήνυμα στο βγάζει εσένα; κανονικα και μου εχει σπάσει τα νευρα δεν φευγει με τιποτα!!!!:angry: όποιος ξερει κατι ας πει και σε εμας πως φευγει αυτο το μνμ!!! βαγγελη στο cpu spy σου δειχνει οτι ειναι 8.5.5???σε εμενα μονο 8.5 γράφει !!! Edited October 25, 2014 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μαριε εννοειται οτι θα σου δωσω τις ρυθμισεις απλα δωσε μου λιγο χρονο μιας και φτιαχνω ηδη οδηγο με ρυθμισεις για ολους. Οποτε θα μπορει ο καθενας να τις βαζει. Σημερα εκανα την πολυποθητη δοκιμη μου εχοντας στα χερια μου ενα note 3. Το θεωρω πολυ καλη συσκευη στα σημεια και το σκεφτομουν σοβαρα. Εκανα λοιπον ενα τεστ εχοντας το g2 και το note 3 στις καμερες σε συνθηκες φωτισμου σπιτιου και νυχτας...Το αποτελεσμα ομολογω οτι με αφησε αφωνο...!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κατόπιν προτροπής άλλου μέλους βάζω εδώ την ερώτησή μου. Έχω το ταιβανέζικο LG G2 32GB με Έκδοση λογισμικού: D80220c-TWN-XX Δεν έχει βγει άλλο update, το C είναι το τελευταίο για Ταιβάν. Για τα 16GB βλέπω ότι έχει βγει μέχρι G για Ελλάδα. Αλλά για τα 32GB δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site ούτε για Open Europe, ούτε για Γερμανία π.χ.: http://lg-phone-firmware.c....php?id_mod=36 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νεότερη έκδοση για τα 32GB και αν ναι που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μαριε εννοειται οτι θα σου δωσω τις ρυθμισεις απλα δωσε μου λιγο χρονο μιας και φτιαχνω ηδη οδηγο με ρυθμισεις για ολους. Οποτε θα μπορει ο καθενας να τις βαζει. Σημερα εκανα την πολυποθητη δοκιμη μου εχοντας στα χερια μου ενα note 3. Το θεωρω πολυ καλη συσκευη στα σημεια και το σκεφτομουν σοβαρα. Εκανα λοιπον ενα τεστ εχοντας το g2 και το note 3 στις καμερες σε συνθηκες φωτισμου σπιτιου και νυχτας...Το αποτελεσμα ομολογω οτι με αφησε αφωνο...!!!:blink: Φίλε demon, με το γεγονός ότι η συσκευή μας κάνει μια ώρα για να κάνει focus το βράδυ, πως την αξιολογεις συγκριτικά με note 3 ; Τι να το κάνω τον καθώς πρέπει φακό όταν για να κάνω focus για μια απλή φωτο βραδυνή με σχετικά χαμηλό φωτισμό κάνει 10 χρόνια... Ελπίζω πως κάνω κάτι λάθος εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Φίλε demon, με το γεγονός ότι η συσκευή μας κάνει μια ώρα για να κάνει focus το βράδυ, πως την αξιολογεις συγκριτικά με note 3 ; Τι να το κάνω τον καθώς πρέπει φακό όταν για να κάνω focus για μια απλή φωτο βραδυνή με σχετικά χαμηλό φωτισμό κάνει 10 χρόνια... Ελπίζω πως κάνω κάτι λάθος εγω. Με root, custom recovery και περασμα καποιων αρχειων το προβλημα αυτο λυνεται οπως και αρκετα αλλα. Οι πιο πολλοι εδω μεσα το εχουμε κανει πολυ καιρο πριν και ειμαστε ευχαριστημενοι. Οπως ειπε ο demon ετοιμαζει οδηγο με ρυθμισεις. Η συγκριση που εκανε ηταν μεταξυ "πειραγμενου" G2 και "απειραχτου" Note 3. Κατι ασχετο τωρα: Δοκιμασε κανεις καμια MIUI να μας πει τη γνωμη του; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Με root, custom recovery και περασμα καποιων αρχειων το προβλημα αυτο λυνεται οπως και αρκετα αλλα. Οι πιο πολλοι εδω μεσα το εχουμε κανει πολυ καιρο πριν και ειμαστε ευχαριστημενοι. Οπως ειπε ο demon ετοιμαζει οδηγο με ρυθμισεις. Η συγκριση που εκανε ηταν μεταξυ "πειραγμενου" G2 και "απειραχτου" Note 3. Κατι ασχετο τωρα: Δοκιμασε κανεις καμια MIUI να μας πει τη γνωμη του; Ναι αλλά το note3 και να το πειράξεις η κάμερα δεν αλλάζει,άρα στην κάμερα οι συγκρίσεις είναι πραγματικές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Φίλε demon, με το γεγονός ότι η συσκευή μας κάνει μια ώρα για να κάνει focus το βράδυ, πως την αξιολογεις συγκριτικά με note 3 ; Τι να το κάνω τον καθώς πρέπει φακό όταν για να κάνω focus για μια απλή φωτο βραδυνή με σχετικά χαμηλό φωτισμό κάνει 10 χρόνια... Ελπίζω πως κάνω κάτι λάθος εγω. Φιλε μου καταρχας πεσμου τι φορας στο κινητο και θα σου πω αν κανεις κατι λαθος. Το note3 εχει απειροελαχιστα γρηγοροτερο focus απο το g2 οπως ειναι τωρα ΟΧΙ εργοστασιακο. Και θες να σου πω και το κορυφαιο? Το note εκει που νεταρε το g2 δεν τα καταφερνε με τιποτα να νεταρει.! Στις 4 απο τις 16 φωτο εκανα πανω απο 4 προσπαθειες να νεταρει,(θολο και κοκκινο πλαισιο - out of focus) ενω το ρημαδι το g2 κατευθειαν. 16 φωτο στο g2 πηρα τις 15 καλες, 24! στο note 3 για να παρω 15 καλες.(το ois ειναι ο λογος). Αυτο δεν ειναι βασικο? (μιλαμε παντα για indoor και low light) Το g2 εργοστασιακο εχει πολυ αργο focus και ο λογος δεν ειναι αλλος παρα το iso και η φωτεινοτητα. Αν κατεβασεις το iso στο g2 σου η βαλεις sports mode θα δεις για ποτε νεταρει αλλα θα εχεις θορυβο και σκοτεινη εικονα. Δεν θελω να επεκταθω παραπανω εδω ηδη εχω βγει offtopic στο νημα με τις φωτο μπορω να σου εξηγησω οτι θες. Αν θες την πραγματικη μου αληθεια παρακαλαγα να ειναι καλυτερο η εστω τα ιδια σε indoor καταστασεις το note 3 γιατι σαν κινητο μου αρεσει περισσοτερο. Δυστυχως ομως η καμερα ειναι το Νο1 για μενα και οταν λεω οτι το αποτελεσμα με αφησε αφωνο το εννοω. Χωρις υπερβολες και σαλτσες το g2 ειναι καλυτερο με μεγαλη κιολας διαφορα, και οταν λεω μεγαλη εννοω μεγαλη. edit: οπως ειπε ο tupac το g2 πειραγμενο αλλα τι πειραγμενο απο την αλλη? αυτο που επρεπε να εχει κανει η lg και ακομα στις νεες αναβαθμισεις της δεν το εχει κανει και το εκανε ενας developer απο τους xda...απαραδεκτο. Θεωρω οτι η καμερα του g2 ετσι δουλευει σωστα και πλεον εκμεταλευεται απο το software. Τα ιδια οπτικα εχουν εν μερει. Απο την αλλη οπως ειπε και ο Βαγγελης η καμερα του note3 δεν επιδεχεται βελτιωση. Αποδιδει πολυ πολυ καλα για αυτο που ειναι και το processing της samsung εχει συζητηθει και στο παρελθον οτι ειναι αψογο (εκτος των indoor). Πιστευω οτι στο επομενο test (ηλιο hdr κτλ) το note θα ειναι καλυτερο. Θα δειξει.. (με τον οδηγο λιγο υπομονη γιατι δουλευω σε ζαχαροπλαστειο και καταλαβαινετε τι γινεται με τις γιορτες τωρα....Χρονια πολλα και σε οποιον Δημητρη εχουμε εδω! Edited October 26, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Φιλε μου καταρχας πεσμου τι φορας στο κινητο και θα σου πω αν κανεις κατι λαθος. Το note3 εχει απειροελαχιστα γρηγοροτερο focus απο το g2 οπως ειναι τωρα ΟΧΙ εργοστασιακο. Και θες να σου πω και το κορυφαιο? Το note εκει που νεταρε το g2 δεν τα καταφερνε με τιποτα να νεταρει.! Στις 4 απο τις 16 φωτο εκανα πανω απο 4 προσπαθειες να νεταρει,(θολο και κοκκινο πλαισιο - out of focus) ενω το ρημαδι το g2 κατευθειαν. 16 φωτο στο g2 πηρα τις 15 καλες, 24! στο note 3 για να παρω 15 καλες.(το ois ειναι ο λογος). Αυτο δεν ειναι βασικο? (μιλαμε παντα για indoor και low light) Το g2 εργοστασιακο εχει πολυ αργο focus και ο λογος δεν ειναι αλλος παρα το iso και η φωτεινοτητα. Αν κατεβασεις το iso στο g2 σου η βαλεις sports mode θα δεις για ποτε νεταρει αλλα θα εχεις θορυβο και σκοτεινη εικονα. Δεν θελω να επεκταθω παραπανω εδω ηδη εχω βγει offtopic στο νημα με τις φωτο μπορω να σου εξηγησω οτι θες. Αν θες την πραγματικη μου αληθεια παρακαλαγα να ειναι καλυτερο η εστω τα ιδια σε indoor καταστασεις το note 3 γιατι σαν κινητο μου αρεσει περισσοτερο. Δυστυχως ομως η καμερα ειναι το Νο1 για μενα και οταν λεω οτι το αποτελεσμα με αφησε αφωνο το εννοω. Χωρις υπερβολες και σαλτσες το g2 ειναι καλυτερο με μεγαλη κιολας διαφορα, και οταν λεω μεγαλη εννοω μεγαλη. Συμφωνώ μαζί σου 100% μιας και είχα το note 3 root για 3 μήνες την άποψη μου υπέρ του g2 για την μεγάλη διαφορά στις indoor φώτο στην είχα διατυπώσει και πριν πάρεις το g2 και σου είχε κάνει μεγάλη έκπληξη ότι έχει μεγάλη διαφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σχέση με το s4/note3:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Βαγγελη εχω εγκαταστησει 29 εφαρμογες,βαλε την να πεις κ εσυ την γνωμη σου σαν ποιο ειδικος. Γιώργο την έβαλα την optimus g3 v1.4 για 2 μέρες και είδα τις εξής διαφορές με cloudy g3 2.0 Ταχύτητα-ίδια επιπεδα με cloudy Κάμερα-μου φάνηκε λίγο χειρότερη απο cloudy σαν να νεταριζε πιο αργά Μπαταρία-εκεί χάνει από την cloudy σίγουρα. Μνήμη ram-εδώ έχει τεράστιο θέμα η rom με γύρισε πίσω σε εποχές του s3 mini που είχα και έχω δώσει στη γυναίκα μου,με 25 εφαρμογές που έχω σε όλες τις rom που χρησιμοποιώ η ελεύθερη μνήμη ήταν 300-400mb με μέτρια χρήση μόλις έδινα γκάζια χωρίς να κλείνω εφαρμογές ή προσπαθώντας να κάνω multitasking το τηλέφωνο κρασαρε είδα ελεύθερη μνήμη και 150mb δεν το έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο μου μετά το s3 mini.Έκανα και κάτι ρυθμίσεις που γράφει ο optimus rs αλλά βελτιώθηκε για καμιά ώρα και μετά πάλι τα ίδια. Συμπέρασμα βελτίωσε ο dev κάποια πράγματα από τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά έχει αυτό το τεράστιο για μένα bug με την μνήμη ram,επίσης η g τελευταία έκδοση του g2 που στηρίζεται η rom έχει batery drain γι'αυτό και η χειρότερη αυτονομία απο την cloudy:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Εγώ πάντως περίμενα καιρό την απενεργοποίηση του ήχου στο βίντεο που έχει στα xcam settings για να κάνω πιο επαγγελματικές λήψεις :) Μέχρι τώρα μόνο την lg camera από playstore μπορούσε να γίνει που έχει τέτοια επιλογή. Τώρα βέβαια το θέμα εξωτερικού μικροφώνου είναι μεγάλη ιστορία.. Edited October 26, 2014 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γιώργο την έβαλα την optimus g3 v1.4 για 2 μέρες και είδα τις εξής διαφορές με cloudy g3 2.0 Ταχύτητα-ίδια επιπεδα με cloudy Κάμερα-μου φάνηκε λίγο χειρότερη απο cloudy σαν να νεταριζε πιο αργά Μπαταρία-εκεί χάνει από την cloudy σίγουρα. Μνήμη ram-εδώ έχει τεράστιο θέμα η rom με γύρισε πίσω σε εποχές του s3 mini που είχα και έχω δώσει στη γυναίκα μου,με 25 εφαρμογές που έχω σε όλες τις rom που χρησιμοποιώ η ελεύθερη μνήμη ήταν 300-400mb με μέτρια χρήση μόλις έδινα γκάζια χωρίς να κλείνω εφαρμογές ή προσπαθώντας να κάνω multitasking το τηλέφωνο κρασαρε είδα ελεύθερη μνήμη και 150mb δεν το έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο μου μετά το s3 mini.Έκανα και κάτι ρυθμίσεις που γράφει ο optimus rs αλλά βελτιώθηκε για καμιά ώρα και μετά πάλι τα ίδια. Συμπέρασμα βελτίωσε ο dev κάποια πράγματα από τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά έχει αυτό το τεράστιο για μένα bug με την μνήμη ram,επίσης η g τελευταία έκδοση του g2 που στηρίζεται η rom έχει batery drain γι'αυτό και η χειρότερη αυτονομία απο την cloudy:( Kαλημερα.Και για αυτο ...την εβγαλα κ εβαλα του δικου μας του sotmax.Nα περασω λες του dorimax για την μπαταρια;Αλλα ποια εκδοση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στο θεμα αυτονομια ποιον θεωρειτε καλυτερο συνδυασμο; Sotmax και dorimanx ή Cloudy G3 v2 και dorimanx; Μου κανει κατι κουλα η Cloudy τις 2 τελευταιες μερες και ψιλοσκεφτομαι να γυρισω σε stock based rom οπως αυτη του sotmax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στο θεμα αυτονομια ποιον θεωρειτε καλυτερο συνδυασμο; Sotmax και dorimanx ή Cloudy G3 v2 και dorimanx; Μου κανει κατι κουλα η Cloudy τις 2 τελευταιες μερες και ψιλοσκεφτομαι να γυρισω σε stock based rom οπως αυτη του sotmax. Νομίζω ότι sotmax+dorimanx είναι λίγο καλύτερη η αυτονομία αλλά μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά ίσως 15min shot παραπάνω.Τι προβλήματα έχεις με cloudy g3 2.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Νομίζω ότι sotmax+dorimanx είναι λίγο καλύτερη η αυτονομία αλλά μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά ίσως 15min shot παραπάνω.Τι προβλήματα έχεις με cloudy g3 2.0; Ελα ρε Βαγγο μου καταπινει την μπαταρια για καποιο λογο.Δεν βλεπω ομως καποια εφαρμογη να μου δημιουργει προβλημα αλλα δεν μπορω να βγαλω οθονη πανω απο 4 ωρες,που τις προηγουμενες μερες εβγαζα 5-6.Εχω κι αυτο το θεμα που ο συνομιλητης ακουει την φωνη του οταν μιλαει σε κληση κι ελεγα να φλασαρω την σοτμαξ αν και δεν θελω να γυρισω σε stock based rom(το εκανα και πιο παλαια και ξενερωσα). Καλα για τοσο μικρη διαφορα δεν γυρναω εκτος κι αν εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας με κλειστη οθονη. Του εκανα ενα reboot και θα δω.Ισως του πατησω καμια επαναφορα εργοστασιακων αν δεν στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ελα ρε Βαγγο μου καταπινει την μπαταρια για καποιο λογο.Δεν βλεπω ομως καποια εφαρμογη να μου δημιουργει προβλημα αλλα δεν μπορω να βγαλω οθονη πανω απο 4 ωρες,που τις προηγουμενες μερες εβγαζα 5-6.Εχω κι αυτο το θεμα που ο συνομιλητης ακουει την φωνη του οταν μιλαει σε κληση κι ελεγα να φλασαρω την σοτμαξ αν και δεν θελω να γυρισω σε stock based rom(το εκανα και πιο παλαια και ξενερωσα). Καλα για τοσο μικρη διαφορα δεν γυρναω εκτος κι αν εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας με κλειστη οθονη. Του εκανα ενα reboot και θα δω.Ισως του πατησω καμια επαναφορα εργοστασιακων αν δεν στρωσει. Έχεις πμ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μαριε εννοειται οτι θα σου δωσω τις ρυθμισεις απλα δωσε μου λιγο χρονο μιας και φτιαχνω ηδη οδηγο με ρυθμισεις για ολους. Οποτε θα μπορει ο καθενας να τις βαζει. Σημερα εκανα την πολυποθητη δοκιμη μου εχοντας στα χερια μου ενα note 3. Το θεωρω πολυ καλη συσκευη στα σημεια και το σκεφτομουν σοβαρα. Εκανα λοιπον ενα τεστ εχοντας το g2 και το note 3 στις καμερες σε συνθηκες φωτισμου σπιτιου και νυχτας...Το αποτελεσμα ομολογω οτι με αφησε αφωνο...!!!:blink: φιλε μου demon και εγω ειμουν κάτοχος το note 3 και σου ειχα πει οτι η καμερα του g2 μας ειναι καλυτερει σε ολα και δεν πιστευες!!!!:p εχω δοκιμασει εγω φιλε tupac την miui ειναι πολύ καλη μονο η καμερα του υστερεί λιγο θα ελεγα!!!αλλα κατα τα αλλα ολα καλα!!!δοκιμασε την αφοβα!!αν πας να την φλασαρης μονο με philz touch recovery κανε το!!! βαγγελη βγηκε και αλλη beta 8.5.6 την εβαλα ειδη!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 φιλε μου demon και εγω ειμουν κάτοχος το note 3 και σου ειχα πει οτι η καμερα του g2 μας ειναι καλυτερει σε ολα και δεν πιστευες!!!!:p εχω δοκιμασει εγω φιλε tupac την miui ειναι πολύ καλη μονο η καμερα του υστερεί λιγο θα ελεγα!!!αλλα κατα τα αλλα ολα καλα!!!δοκιμασε την αφοβα!!αν πας να την φλασαρης μονο με philz touch recovery κανε το!!! βαγγελη βγηκε και αλλη beta 8.5.6 την εβαλα ειδη!!!!:lol::lol: Και εγώ Μανθο από τι πρωί:pδεν παιζομαστε είμαστε άρρωστοι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εμεις που εχουμε cloudyg3 πολια xcam βαζουμε?για g2 ή για g3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lverg1 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά μήπως γίνεται με κάποιο τροπο να φύγει η καθυστέρηση της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις στην softmax rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εμεις που εχουμε cloudyg3 πολια xcam βαζουμε?για g2 ή για g3? Βάλε την καινούρια xcam 5.1.2 αλλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις binaries τα έχει ήδη μέσα η cloudy.;) ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μήπως γίνεται με κάποιο τροπο να φύγει η καθυστέρηση της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις στην softmax rom ? Η sotmax έχει την μικρότερη καθυστέρηση οθόνης από όλες τις stock based roms και από stock rom,αν σε ενοχλεί τόσο πολύ βάλε cloudy g3 2.0;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Φιλε μου καταρχας πεσμου τι φορας στο κινητο και θα σου πω αν κανεις κατι λαθος. Το note3 εχει απειροελαχιστα γρηγοροτερο focus απο το g2 οπως ειναι τωρα ΟΧΙ εργοστασιακο. Και θες να σου πω και το κορυφαιο? Το note εκει που νεταρε το g2 δεν τα καταφερνε με τιποτα να νεταρει.! Στις 4 απο τις 16 φωτο εκανα πανω απο 4 προσπαθειες να νεταρει,(θολο και κοκκινο πλαισιο - out of focus) ενω το ρημαδι το g2 κατευθειαν. 16 φωτο στο g2 πηρα τις 15 καλες, 24! στο note 3 για να παρω 15 καλες.(το ois ειναι ο λογος). Αυτο δεν ειναι βασικο? (μιλαμε παντα για indoor και low light) Το g2 εργοστασιακο εχει πολυ αργο focus και ο λογος δεν ειναι αλλος παρα το iso και η φωτεινοτητα. Αν κατεβασεις το iso στο g2 σου η βαλεις sports mode θα δεις για ποτε νεταρει αλλα θα εχεις θορυβο και σκοτεινη εικονα. Δεν θελω να επεκταθω παραπανω εδω ηδη εχω βγει offtopic στο νημα με τις φωτο μπορω να σου εξηγησω οτι θες. Αν θες την πραγματικη μου αληθεια παρακαλαγα να ειναι καλυτερο η εστω τα ιδια σε indoor καταστασεις το note 3 γιατι σαν κινητο μου αρεσει περισσοτερο. Δυστυχως ομως η καμερα ειναι το Νο1 για μενα και οταν λεω οτι το αποτελεσμα με αφησε αφωνο το εννοω. Χωρις υπερβολες και σαλτσες το g2 ειναι καλυτερο με μεγαλη κιολας διαφορα, και οταν λεω μεγαλη εννοω μεγαλη. edit: οπως ειπε ο tupac το g2 πειραγμενο αλλα τι πειραγμενο απο την αλλη? αυτο που επρεπε να εχει κανει η lg και ακομα στις νεες αναβαθμισεις της δεν το εχει κανει και το εκανε ενας developer απο τους xda...απαραδεκτο. Θεωρω οτι η καμερα του g2 ετσι δουλευει σωστα και πλεον εκμεταλευεται απο το software. Τα ιδια οπτικα εχουν εν μερει. Απο την αλλη οπως ειπε και ο Βαγγελης η καμερα του note3 δεν επιδεχεται βελτιωση. Αποδιδει πολυ πολυ καλα για αυτο που ειναι και το processing της samsung εχει συζητηθει και στο παρελθον οτι ειναι αψογο (εκτος των indoor). Πιστευω οτι στο επομενο test (ηλιο hdr κτλ) το note θα ειναι καλυτερο. Θα δειξει.. (με τον οδηγο λιγο υπομονη γιατι δουλευω σε ζαχαροπλαστειο και καταλαβαινετε τι γινεται με τις γιορτες τωρα....Χρονια πολλα και σε οποιον Δημητρη εχουμε εδω! Είχα την cloudy g3 και τώρα είμαι στην Sotmax. Εχω ενημερωμένα binaries και εννοείται την xcam με τα settings της. Μην σε ζαλιζω όμως, θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις σου πρώτα. Στο βίντεο κάνει focus πολύ πιο γρήγορα από στοκ,δεν το συζητάμε. Ίσως με αδικεί η μνήμη μου, και το ελπίζω, αλλά θεωρώ τις τρεις προηγούμενες συσκευές μου, Note 1,2, lumia 1020 αισθητά πιο γρήγορες στο focus. Δεν μιλάω για ποιότητα, καθαρά στο κομμάτι του focus. Βεβαια, ευτυχώς που υπάρχουν οι custom και συγκεκριμένα ο xdabbed γιατί η κατάσταση ειδικά στο βίντεο ήταν απαράδεκτη. Μέχρι να κάνει focus έχανα τις μισές στιγμές που ήθελα να τραβήξω. Περιμένω με ανυπομονησία τις ρυθμίσεις σου καθώς κάθε άλλο παρά guru είμαι στην φωτογραφια. Κάτι άλλο, Sotmax με 8.5.5 λειτουργεί μεχρι στιγμής υποδειγματικά με τις ρυθμίσεις του Βαγγέλη. Δεν είναι κάτι νεο απλώς επιβεβαιώνω και εγώ. Edit: Πάω να κατεβάσω και εγώ την 8.5.6. Είδατε κανένα changelog αν έχει τίποτα διαφορές ; Edited October 26, 2014 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts