Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με power button και volume down δεν μπορεις να κανεις δουλεια;Να μπεις recovery δηλαδη και επαναφορα εργοστασικαων ρυθμισεων.

Μπορω αλλα μετα με πεταει σε black sreen και δεν κανει τιποτα...

Never give up

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορω αλλα μετα με πεταει σε black sreen και δεν κανει τιποτα...

Δηλαδη με volume down μπαίνεις σε recovery...? τι πατάς και σε βγάζει σε black sreen..?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δηλαδη με volume down μπαίνεις σε recovery...? τι πατάς και σε βγάζει σε black sreen..?

Παταω να κανει factory reset .... Μετα απο αρκετες προσπαθειες τωρα ειμαι στην φαση stuck at lg logo .... Δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε σε recovery.... Μαλλον να το στελνω στην procordia με βλεπω ;(

Never give up

Παταω να κανει factory reset .... Μετα απο αρκετες προσπαθειες τωρα ειμαι στην φαση stuck at lg logo .... Δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε σε recovery.... Μαλλον να το στελνω στην procordia με βλεπω ;(

Volume up +power ταυτόχρονη σύνδεση στο pc και θα μπεις σε download mode;)

Καλησπερα σε ολους. Βλεπω λιγο ποιο πριν που λετε για το τι βαρενει την μπαταρια του κινητου!! Εχω βαλει το module - disable location servises εχω απενεργοποιηση στης ρυθμισης του google την τοποθεσια και εχω βαλει στο play store την μη αυτοματη ενημερωση των εφαρμογων εχω greenify - clean master και εκανα και freeze μερικα apps αυτα φθανουν η οχι ??

Διαβασα που λετε οτι το μεγαλο προβλημα που τρεχει στο παρασκηνιο ειναι το τελευταιο app google play services. Τωρα εχω το τελευταιο το 6.1.11 και εψαξα στο νετ βρηκα και κατεβασα την εκδοση 5.0.77 - 5.0.84 - 5.0.89 αλλα 5.1 δεν βρηκα πρεπει οποσδηποτε να ειναι αυτη να μπει η 5.1 ?? Ποια απο της 3 να βαλω να δοκιμασω ?? Επισης οταν μιλατε για απενεργοποιηση των ενημερωσεων των play services πως μπορω να το κανω αυτο??

1) Να κανω την εφαρμογη freeze και οποτε θελω να κατεβασω κατι απο το play store να την ξεπαγωνω?

2) Να παω στης ρυθμισεις - εφαρμογες και μεσα στην εφαρμογη να πατησω εχει 3 επιλογες, καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων, υποχρεωτικη διακοπη, και απενεργοποιηση, ποιο απο τα 3?

3) Με καποιο αλλο τροπο ?? Επισης καποια αλλα παιδια λενε για καποια wakelocks που χρειαζονται να απενεργοποιηθουν απο το android device manager αντίστοιχο του find my iPhone. Αλλα που ειναι αυτο ? Θα περιμενω την βοηθεια σας !! Ευχαριστω !!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Volume up +power ταυτόχρονη σύνδεση στο pc και θα μπεις σε download mode;)

Προσπαθω και με αυτον το τροπο αλλα δεν μπαινει

Never give up

Προσπαθω και με αυτον το τροπο αλλα δεν μπαινει

Δεν το κάνεις σωστά αποκλείεται να μην μπαίνει σε download mode.ποιά rom είχες πριν επάνω πια recovery και τι έκανες πριν μπρικαρει πες μπας και μπορέσω να βοηθήσω.

Ρε παιδια αν μπορει καποιος να φτιαξει ενα βιντεακι με περασμα recovery κ φλασαρισμα rom θα μας βοηθουσε πολυ εμας τους ανιδεους!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Δεν το κάνεις σωστά αποκλείεται να μην μπαίνει σε download mode.ποιά rom είχες πριν επάνω πια recovery και τι έκανες πριν μπρικαρει πες μπας και μπορέσω να βοηθήσω.

Ειχα cloudy g3 2.0 και twrp recovery... Χθες το βραδυ πηγα να περασω τον καινουργιο kernel του dorimanx....τον περασε κανονικα και μετα απο reboot με εβγαλε σε fastboot mode.... Μετα προσπαθησα να περασω official stock rom (μεχρι και εκεινη την στιγμη εμπαινε κανονικα σε download mode ) αλλα για καποιο ανεξηγητο η αναβαθμιση κολησε στο 11% .... Μετα διαβασα αυτο το λινκ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 ...... Το προβλημα ειναι το μεχρι και αυτο το σημειο το κινητο σωνοταν αλλα επειδη ειμαι ανυπομονος τα εκανα σαλατα και εμεινα στο stuck logo lg :X

Never give up

Και εγώ μόλις ένα ολοκληρωμένο κύκλο φόρτισης έχω κάνει η μπαταρία δείχνει καλή μετά τους 3 κύκλους θα έχω ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά εκεί που υπερτερεί είναι στην ταχύτητα;)

Βαγγελη σε συγκριση με τον bruce πως τον βλεπεις τον dorimanx;

Εχω τωρα στην cloudyG3 2.0 τον bruce 0.41, σε συνδιασμο με nova prime, το κινητο πεταει, αρκετα καλη μπαταρια και πολυ "δροσερο".

Αξιζε η μεταβαση που εκανες απ' τον bruce στον dorimanx;

Οι ρυθμισεις του ηχου δεν με ενδιαφερουν.

Εχω ανεβασει την ενταση (ηχειο, ακουστικα) με αλλο τροπο ;)

Edited by Titarasaudi

Ρε παιδια αν μπορει καποιος να φτιαξει ενα βιντεακι με περασμα recovery κ φλασαρισμα rom θα μας βοηθουσε πολυ εμας τους ανιδεους!!!

Υπάρχουν στο YouTube φίλε.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειχα cloudy g3 2.0 και twrp recovery... Χθες το βραδυ πηγα να περασω τον καινουργιο kernel του dorimanx....τον περασε κανονικα και μετα απο reboot με εβγαλε σε fastboot mode.... Μετα προσπαθησα να περασω official stock rom (μεχρι και εκεινη την στιγμη εμπαινε κανονικα σε download mode ) αλλα για καποιο ανεξηγητο η αναβαθμιση κολησε στο 11% .... Μετα διαβασα αυτο το λινκ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 ...... Το προβλημα ειναι το μεχρι και αυτο το σημειο το κινητο σωνοταν αλλα επειδη ειμαι ανυπομονος τα εκανα σαλατα και εμεινα στο stuck logo lg :X

Τι να πω φίλε ελπίζω να βρεις λύση.

φιλε μου αυτο έγινε επειδή μαλλον φλασαρες λαθος κερνελ του dorimanx δεν ηταν για το μοντελο σου!!!!αν κατεβαζες το σωστο κερνελ και τον φλασαρες αμεσως μετα απο το λαθος θα άνοιγε κανονικα!!!αλλα αφου τα εκανες σαλατα οπως λες!!!δοκιμασε να φλασαρης οφισιαλ ρομ με flash tool!!download mode μπαινει με συνδυασμό- κλεισε το τηλεφωνο και αμεσως πατα volume up και ταυτοχρονα συνδεσε το τηλεφωνο με usb θα μπει !!!!(να εχεις τους drivers εγκατεστημένους στο pc σου και κατεβασμενη την ρομ που θα φλασαρης!!!)

φιλε μου αυτο έγινε επειδή μαλλον φλασαρες λαθος κερνελ του dorimanx δεν ηταν για το μοντελο σου!!!!αν κατεβαζες το σωστο κερνελ και τον φλασαρες αμεσως μετα απο το λαθος θα άνοιγε κανονικα!!!αλλα αφου τα εκανες σαλατα οπως λες!!!δοκιμασε να φλασαρης οφισιαλ ρομ με flash tool!!download mode μπαινει με συνδυασμό- κλεισε το τηλεφωνο και αμεσως πατα volume up και ταυτοχρονα συνδεσε το τηλεφωνο με usb θα μπει !!!!(να εχεις τους drivers εγκατεστημένους στο pc σου και κατεβασμενη την ρομ που θα φλασαρης!!!)

Μανθο και εγώ τα ίδια έγραψα στο παιδί για το πως θα μπει σε download Mode αλλά αν δεις ανέβασε ένα post από το xda για fix όταν έχεις χάσει και το recovery και το download mode με linux, ας ελπίζουμε ότι δεν έχει συμβεί αυτό γιατί δεν έβγαλα άκρη.

Μανθο και εγώ τα ίδια έγραψα στο παιδί για το πως θα μπει σε download Mode αλλά αν δεις ανέβασε ένα post από το xda για fix όταν έχεις χάσει και το recovery και το download mode με linux, ας ελπίζουμε ότι δεν έχει συμβεί αυτό γιατί δεν έβγαλα άκρη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια ποσο λετε να κοστιζει η επισκευη τετοιου ειδους προβληματος στο service procordia ;;;

Never give up

παιδια ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στην λειτουργια dalvik kai art?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Βαγγέλη το ειδα ποστ σου γραφεις οτι σε download mode μπαινει με power button kai volume up και ταυτοχρονα συνδεεις το usb !!το σωστο ειναι ομως volume up και συνδεεις το usb ταυτοχρονα!!!το ειδα και το xda για fix όταν έχεις χάσει και το recovery και το download mode με linux αλλα λεω μηπως επειδη δεν το εφτιαχνε σωστα και δεν μπορουσε να μπει σε donload mode για αυτο και εγραψα και εγω!!1

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια ποσο λετε να κοστιζει η επισκευη τετοιου ειδους προβληματος στο service procordia ;;;

φιλε μου δοκιμασες να μπεις με τον τροπο που σου ειπα και δεν μπαινει παλι σε download mode???

Βαγγέλη το ειδα ποστ σου γραφεις οτι σε download mode μπαινει με power button kai volume up και ταυτοχρονα συνδεεις το usb !!το σωστο ειναι ομως volume up και συνδεεις το usb ταυτοχρονα!!!το ειδα και το xda για fix όταν έχεις χάσει και το recovery και το download mode με linux αλλα λεω μηπως επειδη δεν το εφτιαχνε σωστα και δεν μπορουσε να μπει σε donload mode για αυτο και εγραψα και εγω!!1

φιλε μου δοκιμασες να μπεις με τον τροπο που σου ειπα και δεν μπαινει παλι σε download mode???

Ναι φιλε δοκιμασα με τον τροπο που μου ειπες .... Οτι εγινε εγινε τωρα ας ελπισω να μην υπαρξει θεμα με την εγγυηση αλλιως τα 100 ευρω δεν βλεπω να τα γλυτωνω... Για να σας βοηθησω και εσας για να καταλαβαιτε σε τι φαση ειναι το κινητο τωρα ειμαι σε αυτην την περιπτωση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680150

Edited by razorkop
Never give up

Κατέβασα την cloudy G3 v2, τώρα τι κάνω?

Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά ψάχνω όλο το απόγευμα και άκρη δεν έχω βγάλει.

Υπάρχει κάποιο link, κάποιος οδηγός για fresh install βήμα βήμα?

Είμαι με 4.4.2 και δεν το έχω πειράξει ποτέ, τελείως μαμά.

Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη για την εισβολή στο thread...

Ναι φιλε δοκιμασα με τον τροπο που μου ειπες .... Οτι εγινε εγινε τωρα ας ελπισω να μην υπαρξει θεμα με την εγγυηση αλλιως τα 100 ευρω δεν βλεπω να τα γλυτωνω... Για να σας βοηθησω και εσας για να καταλαβαιτε σε τι φαση ειναι το κινητο τωρα ειμαι σε αυτην την περιπτωση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680150

μακάρι να σου το κάλυψή φιλε μου τι να πω!!!αν δεν εχουν καποιο τροπο να δουν τι ειχες περασμένο μεσα στο τηλεφωνο σου απλα πρς τους εσυ οτι εκλεισε απο μονο του και δεν ανοιξε και οτι γίνει!!!!

μακάρι να σου το κάλυψή φιλε μου τι να πω!!!αν δεν εχουν καποιο τροπο να δουν τι ειχες περασμένο μεσα στο τηλεφωνο σου απλα πρς τους εσυ οτι εκλεισε απο μονο του και δεν ανοιξε και οτι γίνει!!!!

Ευχαριστω φιλε καλο βραδυ

Never give up

Κατέβασα την cloudy G3 v2, τώρα τι κάνω?

Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά ψάχνω όλο το απόγευμα και άκρη δεν έχω βγάλει.

Υπάρχει κάποιο link, κάποιος οδηγός για fresh install βήμα βήμα?

Είμαι με 4.4.2 και δεν το έχω πειράξει ποτέ, τελείως μαμά.

Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη για την εισβολή στο thread...

φιλε μου πρώτα το κανεις ροοτ μετα περνας custom recovery και μετα φλασαρης την ρομ απο recovery menu!!!δες μερικες σελιδες πιο πισω εχω γραψει τι να κανεις και εχω και τα links;)

Κάνεις λάθος Μανθο μπηκα σε download mode πριν κανένα μήνα ακριβώς με αυτό τον τρόπο που γράφω[ATTACH]50711[/ATTACH]

φιλε μου πρώτα το κανεις ροοτ μετα περνας custom recovery και μετα φλασαρης την ρομ απο recovery menu!!!δες μερικες σελιδες πιο πισω εχω γραψει τι να κανεις και εχω και τα links;)

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις γιατί έχω διαβάσει ΤΟΣΕΣ σελίδες που νομίζω θα εκραγεί το κεφάλι μου.

Ποιος custom recovery θεωρείται ο καλύτερος για το κινητό μας και ποια μέθοδο rooting?

Κάνεις λάθος Μανθο μπηκα σε download mode πριν κανένα μήνα ακριβώς με αυτό τον τρόπο που γράφω[ATTACH]50711[/ATTACH]

δεν λεω οτι δεν θα μπεις και ετσι απλα λεω οτι το power button ειναι περιτο δοκιμασε το και θα δεις!!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις γιατί έχω διαβάσει ΤΟΣΕΣ σελίδες που νομίζω θα εκραγεί το κεφάλι μου.

Ποιος custom recovery θεωρείται ο καλύτερος για το κινητό μας και ποια μέθοδο rooting?

φιλε μου εδω ειναι ειναι τα ειχα γραψει στο επισημο !!!:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723&highlight=lg+g2+d802&page=801

δεν λεω οτι δεν θα μπεις και ετσι απλα λεω οτι το power button ειναι περιτο δοκιμασε το και θα δεις!!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε μου εδω ειναι ειναι τα ειχα γραψει στο επισημο !!!:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723&highlight=lg+g2+d802&page=801

Ααααα οκ τώρα κατάλαβα:D