Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην CloudyG3 από ότι έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα πως να χρησιμοποιήσω τα Vol+- για να μετακινώ τον κέρσορα μπρος πίσω όταν ανοίγει το keyboard. Στην Mahdi to είχα. Υπάρχει τρόπος να έχω κάτι τέτοιο; Edited by spinmaths

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην CloudyG3 από ότι έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα πως να χρησιμοποιήσω τα Vol+- για να μετακινώ τον κέρσορα μπρος πίσω όταν ανοίγει το keyboard. Στην Mahdi to είχα. Υπάρχει τρόπος να έχω κάτι τέτοιο;

Αν εχεις xposed, xposed plugin xbuttonaction, και ενεργοποιεις σε αυτο μονο αυτή την επιλογή. Το χρησιμοποιώ με Swiftkey. Θα δουλεύει και με το πληκτρολόγιο της lg λογικά.

Αν εχεις xposed, xposed plugin xbuttonaction, και ενεργοποιεις σε αυτο μονο αυτή την επιλογή. Το χρησιμοποιώ με Swiftkey. Θα δουλεύει και με το πληκτρολόγιο της lg λογικά.

Ωραίος! Δούλεψε μια χαρά.

Δοκίμασα και ένα Network Speed Indicator module για xposed αλλά δεν δούλεψε σωστά. (Μου άρεσε στην Mahdi)

Όταν κλείνεις τα δεδομένα ή το wifi, δεν φεύγουν από notification bar. Έχετε κατά νου κανένα άλλο;

Edited by spinmaths

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Κανένας τολμηρός το έχει δοκιμάσει αυτό; λένε ότι κάνει δουλειά σε όλες τις roms.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Που μπορώ να το βρω? Στο download δεν το έχει

technoholic maniac reviewer

Σε ευχαριστώ. Δουλεύει τέλεια....πολύ χρήσιμο

Παρατήρησα ότι Υπάρχει ένα toggle για eco mode. Κάνει καθόλου δουλειά Ή όχι? Δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ να δω αν βελτιώνεται η μπαταρία

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Μιας και μιλάτε για κουμπιά τί γίνεται σε εσάς ρε παιδιά όταν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατήσετε το Power button; Κλείνει η οθόνη ή τερματίζει την κλήση; Εμένα τερματίζει την κλήση και δεν βρίσκω τρόπο να το αλλάξω αυτό. Φοράω Cloudy G3 1.2 αλλά και σε Pardus το ίδιο μου έκανε :mad:

Μιας και μιλάτε για κουμπιά τί γίνεται σε εσάς ρε παιδιά όταν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατήσετε το Power button; Κλείνει η οθόνη ή τερματίζει την κλήση; Εμένα τερματίζει την κλήση και δεν βρίσκω τρόπο να το αλλάξω αυτό. Φοράω Cloudy G3 1.2 αλλά και σε Pardus το ίδιο μου έκανε :mad:

Settings->Call-> στην κατηγορια End Call ξετικαρε το Power Key Ends Call

αν δεν σου κανει εκει το εχει και στο

Settings->Accessibility -> κατηγορια System ξετικαρεις το Power Key Ends Call

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Οχι δουλευει κανονκα αυτο... κατι αλλο παιζει.. εστειλα μυνημα στον Cloudy να δω τι θα μου πει

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης παρατηρησα πριν σαν να κλεινανε τα δεδομενα μονα τους 2-3 φορες... οταν επαιρνα τηλ... δεν εννοω ομως να χαθουν απλα διπλα απο το σημα, αυτο γινεται σχεδον παντα οταν μιλαμε, κλεινανε τελειως...

Settings->Call-> στην κατηγορια End Call ξετικαρε το Power Key Ends Call

αν δεν σου κανει εκει το εχει και στο

Settings->Accessibility -> κατηγορια System ξετικαρεις το Power Key Ends Call

Το εχω κανει και απο τις μεριες και εξακολουθει. Εσενα σου σβηνει την οθονη;

Το εχω κανει και απο τις μεριες και εξακολουθει. Εσενα σου σβηνει την οθονη;

καλημερα, μολις το τσεκαρα και μου κλεινει την οθονη οχι την κληση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Σκέφτομαι να περάσω την OptimusG3 και δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν τα διάφορα recoveries Philz , TWRP , CWM, CWM Touch.

Τι προτείνετε; Αν παίζει ρόλο έχω το D802.

Σκέφτομαι να περάσω την OptimusG3 και δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν τα διάφορα recoveries Philz , TWRP , CWM, CWM Touch.

Τι προτείνετε; Αν παίζει ρόλο έχω το D802.

Εγώ πάντα ήμουν cwm fan. Στο s4 έβαζα philz που είναι cwm based. Τώρα έχω τον twrp 2.7.0.1 του @dr87

Google Pixel 6 Pro

καλημερα, μολις το τσεκαρα και μου κλεινει την οθονη οχι την κληση.

Και εμένα την οθονη εκλεινε και απο τοτε που περασα Cyanogen rom, οποια ρομ και αν περασω μου τερματιζει την κληση, λες και παρεμεινε καπου καποια ρυθμιση που επηρεάζει ολες τις ρομ. Θα τρελαθώ εντελώς!

Όταν κάνουμε restore το back up μας από recovery ποια permitions δίνουμε για να επανέλθει σωστά ??:blink:

Και όταν γίνει το restore τα έχουμε πάλι όλα??

Δηλαδή δεδομένα,επαφές εφαρμογές και ρυθμίσεις??

Το βρήκα όλα οκ.

Edited by Tsarli

ρε παιδια δεν μπορει να ανεβασει καποιος ενα βιντεακι που να δειχνει βημα προς βημα πως κανουμε ρουτ το τζι2 και τι κανουμε μετα για να βαλουμε μια καστομ ρομ να ειναι ολα στα ελληνικα ,δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο για καποιιον εξπερτ εδω μεσα να ασχοληθει και να βοηθησει και μας τους ασχετους που 8ελουμε να περασουμε μια καστομ ρομ και χεζομαστε μη καταστρεψουμε το καινουριο κινητο μας και χασουμε την εγγυηση και δεν μας το φτιαχνουν.

προσωπικα εμενα μια χαρα παει με την 4.4.2f το μοντ της καμερας με ενδιαφερει να δω αν οντως θα δω καποια διαφορα.

ρε παιδια δεν μπορει να ανεβασει καποιος ενα βιντεακι που να δειχνει βημα προς βημα πως κανουμε ρουτ το τζι2 και τι κανουμε μετα για να βαλουμε μια καστομ ρομ να ειναι ολα στα ελληνικα ,δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο για καποιιον εξπερτ εδω μεσα να ασχοληθει και να βοηθησει και μας τους ασχετους που 8ελουμε να περασουμε μια καστομ ρομ και χεζομαστε μη καταστρεψουμε το καινουριο κινητο μας και χασουμε την εγγυηση και δεν μας το φτιαχνουν.

προσωπικα εμενα μια χαρα παει με την 4.4.2f το μοντ της καμερας με ενδιαφερει να δω αν οντως θα δω καποια διαφορα.

Μα υπάρχει κανονικά ο οδηγός για root εδώ στο φόρουμ.

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα, τις προάλλες έπιασα στα χέρια μου το Honor 3c και κόλλησε σε μια λειτουργία που έχει για την μπροστά κάμερα, σε περίπτωση που θέλεις να βγάλεις φώτο σε σκοτάδι αναβοσβήνει λευκή οθόνη για φλας. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει παρόμοια εφαρμογή/λειτουργία για το G2?
Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

Παιδιά είμαι σε cloudy stock με κιτ κατ baseband και όχι twrp recovery. Phil's αν δεν κάνω λάθος. Μπορώ να περάσω την Mahdi χωρίς προβλήματα ή θα χρειαστώ κάτι άλλο?
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Καλησπέρα, τις προάλλες έπιασα στα χέρια μου το Honor 3c και κόλλησε σε μια λειτουργία που έχει για την μπροστά κάμερα, σε περίπτωση που θέλεις να βγάλεις φώτο σε σκοτάδι αναβοσβήνει λευκή οθόνη για φλας. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει παρόμοια εφαρμογή/λειτουργία για το G2?

Αυτο αδερφέ με παρόμοιο τροπο το κανει το software του g3 στην καμερα.. Πχ σε cloudyG3, σε λιγο φωτισμο, γυρνα το σε αυτο φωτογράφηση (με τη μικρή καμερα) και ενεργοποιησε το φλας. Θα δεις οτι στην οθονη θα βλεπεις τη φατσα σου σε μικρο παραθυρο, και γυρω γυρω θα αναψει λευκο ολη η οθονη για να φωτίζει τη φατσα σου.. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά είμαι σε cloudy stock με κιτ κατ baseband και όχι twrp recovery. Phil's αν δεν κάνω λάθος. Μπορώ να περάσω την Mahdi χωρίς προβλήματα ή θα χρειαστώ κάτι άλλο?

Πρεπει να φλασαρεις και το modem, τι εχει εκει, για να φυγει το κιτκατ baseband. Το γράφει και στη σελίδα της ρομ νομίζω.

Αυτο αδερφέ με παρόμοιο τροπο το κανει το software του g3 στην καμερα.. Πχ σε cloudyG3, σε λιγο φωτισμο, γυρνα το σε αυτο φωτογράφηση (με τη μικρή καμερα) και ενεργοποιησε το φλας. Θα δεις οτι στην οθονη θα βλεπεις τη φατσα σου σε μικρο παραθυρο, και γυρω γυρω θα αναψει λευκο ολη η οθονη για να φωτίζει τη φατσα σου.. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλιστα. Τώρα κατεβάζω την CloudyG3 1.2 και θα την δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ!

Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

Πρεπει να φλασαρεις και το modem, τι εχει εκει, για να φυγει το κιτκατ baseband. Το γράφει και στη σελίδα της ρομ νομίζω.

Αφού είναι σε kit kat baseband=modem τότε όχι δεν χρειάζεται τίποτα! κανονικά κάνει wipe data,cache,davlik και system και φλασάρει ότι είναι απαραίτητο από αρχεία της ρομ. Rom,gapps και ότι άλλο σχετικό. Αν έχει κάποιο patch κλπ κλπ κλπ

Google Pixel 6 Pro

Αφού είναι σε kit kat baseband=modem τότε όχι δεν χρειάζεται τίποτα! κανονικά κάνει wipe data,cache,davlik και system και φλασάρει ότι είναι απαραίτητο από αρχεία της ρομ. Rom,gapps και ότι άλλο σχετικό. Αν έχει κάποιο patch κλπ κλπ κλπ

Ευχαριστώ , θα βάλω μπρος :D

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Κανένα πακέτο για στρόγγυλα εικονίδια για Cloudyg3; Για τον δικό της launcher! Edited by Thanosar13