giorgos1966 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Eνα προγραμμα να κραταει στη μνημη του κωδικους απο wifi υπαρχει βρε παιδια;Με την αλλαγη των rom συνεχεια τους χανω και ξαναζηταω απο την αρχη... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ψήνομαι πολύ να το χρησιμοποιήσω αλλά απ΄όσο ξέρω έχει ασυμβατότητα με το πολύτιμο για μένα xposed & πιθανόν και με άλλες εφαρμογές, οπότε μέχρι νεωτέρας μένω στο κλασσικό dalvik. Ναι ισχύει. Αν θες να έχεις xposed δεν μπορείς να έχεις ART προς το παρόν Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Eνα προγραμμα να κραταει στη μνημη του κωδικους απο wifi υπαρχει βρε παιδια;Με την αλλαγη των rom συνεχεια τους χανω και ξαναζηταω απο την αρχη... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifipassword Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Eνα προγραμμα να κραταει στη μνημη του κωδικους απο wifi υπαρχει βρε παιδια;Με την αλλαγη των rom συνεχεια τους χανω και ξαναζηταω απο την αρχη... Εμένα μου τους ανακτά κανονικά το restore του account μου! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδες κανενα mod για πιο δυνατο ηχο στα ηχεια εχετε να προτείνετε? Ειμαι σε cloudy g3. Με. Viper4android και θεωρω σχετικα χαμηλο τον ηχο που βγαινει απο ρα ηχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εμένα μου τους ανακτά κανονικά το restore του account μου! Δηλαδη βρε φιλε μου τι ακριβως κανεις;Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μολις εβαλα την τελευταία cloudyg3 απο optimusg3 που ειχα πριν. Παει πολυ καλυτερα, και με 2πλασια ελευθερη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μολις εβαλα την τελευταία cloudyg3 απο optimusg3 που ειχα πριν. Παει πολυ καλυτερα, και με 2πλασια ελευθερη μνημη. Απο μπαταρια δεν εχει μιλησει κανεις ακομα να δουμε πως τα παει.Αν και ειναι νωρις ακομα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δηλαδη βρε φιλε μου τι ακριβως κανεις;Ευχαριστω. Τίποτα το ιδιαίτερο! Έχω ενεργοποιημένο το backup του βασικού λογαριασμού μου. Όταν λοιπόν περνάω νέα ρομ πάντα κάνω αφήνω επιλεγμένο το κουτάκι στον setup wizard που λέει για restore from account. Έτσι ξεκινάει αυτόματα να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές μου και επαναφέρει δεδομένα όπως κωδικοί WiFi κλπ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγώ προς Το παρών κρατάω optimus γιατί μου αρέσει πολύ η ταχύτητα του και η μπαταρια του. Είμαι στο 50% με 3 ώρες onscreen time. Με βγαζει 2 μέρες με τη χρήση Που του κάνω πιο πολύ ίντερνετ. Όσο αφορά τη μνήμη αν και λιγότερη ελεύθερη δεν έχω δει κάποιο lag ίσως θέλει να αφερεσεις κάποιο bloat γι'αυτό και είναι και 1.5gb Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Εξού και κάποια screenshots. Ελεύθερη μνήμη συνήθως 600mb. Φλασαρα δοκιμαστικά την cloudy αλλά δεν έχει την εφαρμογή κάμερας για το g2.... Που μπορώ να την βρω? Τεσταρω ταχύτητα αν και μου φαίνεται Ένα κλικ κάτω από την optimus. Το widget με το ok Google τρώει μπαταρία? Edited July 10, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ Εκανα το κινητό root -> όλα καλα πήγα να περάσω recovery twrp και δεν ανοίγει το κινητό. Απλά με βάζει σε μια μαυρη οθόνη που γράφει Fastboot mode started udc_start() οταν συνδέω το κινητο με το USB βγάζει και άλλες γραμμές αλλά γενικά τιποτα ! Τι πρέπει να κάνω για το unbrick? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ Εκανα το κινητό root -> όλα καλα πήγα να περάσω recovery twrp και δεν ανοίγει το κινητό. Απλά με βάζει σε μια μαυρη οθόνη που γράφει Fastboot mode started udc_start() οταν συνδέω το κινητο με το USB βγάζει και άλλες γραμμές αλλά γενικά τιποτα ! Τι πρέπει να κάνω για το unbrick? Με ποιον τρόπο πηγές να βάλεις το recovery; σε ποια έκδοση είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Με ποιον τρόπο πηγές να βάλεις το recovery; σε ποια έκδοση είσαι; ειμαι με επίσημη 4.4.2 KITKAT το κινητό μου είναι D802 για ταιβανέζικη αγορα Το root εγινε μια χαρα. Μετά πήγα με το flashify (Δεν θυμάμαι ακριβώς το ονομα) που το κατεβάζεις απο το playstore και υπόσχεται εύκολη εγκατασταση recovery και roms. κανει reboot και δεν έγινε τιποτα! το αρχείο TWRP που του έδσα για εγκατασταση, ήταν το openrecovery-twrp-2.7.1.0-d802.img Μετά βρήκα απο το XDA ένα πρόγραμμα εκτός playstore που υπόσχεται και αυτό τα ίδια πράματα, Autorec λέγεται.... ε μετά την υποτιθέμενη εγκατάσταση του TWRP καπουτ! απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να κανώ push το TWRP με adb και ΑΑΑΝ γινει αυτό να περάσω μια ρομ της αρεσκίας μου. Ισχύει; ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Βέβαια το "push το TWRP με adb" μια κουβέντα είναι.... δεν έχω κάνει ποτέ αυτό , και λίγο που ψάζτικα δοκίμαζα ένα σωρό λύσεις και τρόπους και τίποτα δεν δούλευε! :cry: Edited July 10, 2014 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά η cloudyg3 έχει κάποιο ενοχλητικό bug ? Σκέφτομαι να την βάλω ,από φωτογραφίες που με ενδιαφέρει αρκετά πως τα πάει ? Από cloudypro Την φλασαρω κανονικά από ρεκοβερι? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ειμαι με επίσημη 4.4.2 KITKAT το κινητό μου είναι D802 για ταιβανέζικη αγορα Το root εγινε μια χαρα. Μετά πήγα με το flashify (Δεν θυμάμαι ακριβώς το ονομα) που το κατεβάζεις απο το playstore και υπόσχεται εύκολη εγκατασταση recovery και roms. κανει reboot και δεν έγινε τιποτα! το αρχείο TWRP που του έδσα για εγκατασταση, ήταν το openrecovery-twrp-2.7.1.0-d802.img Μετά βρήκα απο το XDA ένα πρόγραμμα εκτός playstore που υπόσχεται και αυτό τα ίδια πράματα, Autorec λέγεται.... ε μετά την υποτιθέμενη εγκατάσταση του TWRP καπουτ! απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να κανώ push το TWRP με adb και ΑΑΑΝ γινει αυτό να περάσω μια ρομ της αρεσκίας μου. Ισχύει; ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Βέβαια το "push το TWRP με adb" μια κουβέντα είναι.... δεν έχω κάνει ποτέ αυτό , και λίγο που ψάζτικα δοκίμαζα ένα σωρό λύσεις και τρόπους και τίποτα δεν δούλευε! :cry: Σε κιτ κατ νομίζω μόνο με autorec γίνεται καθώς πρέπει να κάνει downgrade τον bootloader και κάτι άλλα. Λογικά τώρα ίσως πρέπει να ξαναπερασεις το στοκ firmware αν και στο XDA υπάρχει κάπου λύση για το πρόβλημα σου αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά η cloudyg3 έχει κάποιο ενοχλητικό bug ? Σκέφτομαι να την βάλω ,από φωτογραφίες που με ενδιαφέρει αρκετά πως τα πάει ? Από cloudypro Την φλασαρω κανονικά από ρεκοβερι? Προσωπικά η cloudypro μου αρέσει πιο πολύ από την g3. Πιο σταθερή, καλύτερη μπαταρία. Πάντως μπορείς να έχεις και τις 2 φωτογραφικές ταυτόχρονα αν αυτό σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Σε κιτ κατ νομίζω μόνο με autorec γίνεται καθώς πρέπει να κάνει downgrade τον bootloader και κάτι άλλα. Λογικά τώρα ίσως πρέπει να ξαναπερασεις το στοκ firmware αν και στο XDA υπάρχει κάπου λύση για το πρόβλημα σου αν δεν κάνω λάθος Το θέμα είναι ότι μετά το autorec Που λες μου brikαρε! μπορώ να περάσω στοκ άλλης χωρας? Ελλάδας ας πούμε.... το δικό μου ήταν Ταϊβάν Edited July 11, 2014 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Το θέμα είναι ότι μετά το autorec Που λες μου brikαρε! μπορώ να περάσω στοκ άλλης χωρας? Ελλάδας ας πούμε.... το δικό μου ήταν Ταϊβάν Βάλε taiwan πάλι... Εμένα με autorec μια χαρά λειτούργησε πάντως! Ούτε flashify ούτε τίποτα! Γενικώς ρώτα στο xda. Σίγουρα θα λάβεις περισσότερες απαντήσεις/λύσεις στην πηγή. Νομίζω σου ξαναλέω ότι υπάρχει λύση για το θέμα σου χωρίς να ξαναπεράσεις στοκ από την αρχή. Κάπου το είχα δει στο xda. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Βάλε taiwan πάλι... Εμένα με autorec μια χαρά λειτούργησε πάντως! Ούτε flashify ούτε τίποτα! Γενικώς ρώτα στο xda. Σίγουρα θα λάβεις περισσότερες απαντήσεις/λύσεις στην πηγή. Νομίζω σου ξαναλέω ότι υπάρχει λύση για το θέμα σου χωρίς να ξαναπεράσεις στοκ από την αρχή. Κάπου το είχα δει στο xda. ΜΑ με autorec μου brikare! απλά δεν καταλαβαίνω πως βρίσκει την έκδοση TWRP αφού δεν μου ζήτησε αρχείο. απλά μερικά τσεκάκια έβγαζε και μετα another brick in the wall/./ AKOΛΟΥΘΩ αυτή την διαδικασία... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ΣΩΣΤΑ; Απο τις ROMs που μου δινεί το link αυτό http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F για να κατεβάσω.... ποια rom πρέπει να κατεβάσω για την KDZ Method; Europe OPEN 32GB KitKat D80220B_00.kdz εγώ έχω 32αρι. (αν βρείς την διαδικασία unbrikarισματως χωρίς επιστροφή στην στοκ στείλε μου link) θα ψάξω κι εγω Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ΜΑ με autorec μου brikare! απλά δεν καταλαβαίνω πως βρίσκει την έκδοση TWRP αφού δεν μου ζήτησε αρχείο. απλά μερικά τσεκάκια έβγαζε και μετα another brick in the wall/./ AKOΛΟΥΘΩ αυτή την διαδικασία... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ΣΩΣΤΑ; Απο τις ROMs που μου δινεί το link αυτό http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F για να κατεβάσω.... ποια rom πρέπει να κατεβάσω για την KDZ Method; Europe OPEN 32GB KitKat D80220B_00.kdz εγώ έχω 32αρι. (αν βρείς την διαδικασία unbrikarισματως χωρίς επιστροφή στην στοκ στείλε μου link) θα ψάξω κι εγω Κάτι πήγε λάθος με το autorec. Το πρόγραμμα είναι 33+ΜΒ. Περιέχει μέσα του και το image του recovery που θα φλασάρει. Δεν τον ψάχνει κάπου. Είναι έτοιμο για να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις τις δικές του. Κατέβασει από επίσημο της lg αυτή της χώρα σου και έκδοσης σου. Προσοχή να είναι για 32αρι Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) sorry ΜΙΒ , καπου αλλου εγινε το λαθος ... αφου πηγες να το κανεις εγκατασταση σε 4.4.2 Edited July 11, 2014 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Κάτι πήγε λάθος με το autorec. Το πρόγραμμα είναι 33+ΜΒ. Περιέχει μέσα του και το image του recovery που θα φλασάρει. Δεν τον ψάχνει κάπου. Είναι έτοιμο για να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις τις δικές του. Κατέβασει από επίσημο της lg αυτή της χώρα σου και έκδοσης σου. Προσοχή να είναι για 32αρι Λες οτι περιέχει μέσα του το image (33+ΜΒ) και μετα λές: "Κατέβασει από επίσημο της lg αυτή της χώρα σου και έκδοσης σου. Προσοχή να είναι για 32αρι" <--- στην αρχή λες δεν χρειάζεται να κατεβάσω image και μετα λες προσοχή να είναι για το 32αρι και οτι κατεβάζει κατι... δεν σε επιασα! λες να περασα λάθος autorec???? αν δεν καταφέρω να βρώ πως γίνεται η επαναφορά χωρίς επιστροφή σε στοκ θα γυρίσω σε στοκ και θα ξαναδοκιμάσω το autorec. Ελπίζω μόνο αυτός ο οδηγος να είναι εντάξει για το μοντέλο μου(D802) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε ΜΙΒ το autorec (AutoRec - KitKat Recovery Installer) ειναι recovery για κιτ κατ ... εσυ πηγες να το κανεις εγκατασταση σε jeally bean ! οδηγιες για autorec Upgrade to KitKat using KDZ / TOT / OTA method Root your device (using ioroot25) Install AutoRec (grant root permission) δεν τα ειδες ολα αυτα ; οποτε τωρα ξερεις και ποιο ειναι το προβλημα σου και τι εκανες λαθος .. μα KIT KAT ΕΧΩ -έκανα το Root your device (using ioroot25) - και μετά το autorec μου brickare (βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν και το flashify καπως ετσι λέγεται , και δεν μου έκανε τιποτα) Edited July 11, 2014 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) τα 33ΜΒ ειναι για το recovery ,autorec και δεν χρειαζοταν να κατεβαζεις και καποιο image ! το αλλο που σου λεει ειναι να κανεις εγκατασταση απο την αρχη την ρομ σου(επαναφορα σε στοκ) ! αφου δεν βρισκεις αλλη λυση σορρυ για το μπερδεμα , θυμομουν χθες οτι διαβασαα 4.2.2 :) Edited July 11, 2014 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 τα 33ΜΒ ειναι για το recovery ,autorec και δεν χρειαζοταν να κατεβαζεις και καποιο image ! το αλλο που σου λεει ειναι να κανεις εγκατασταση απο την αρχη την ρομ σου(επαναφορα σε στοκ) ! αφου δεν βρισκεις αλλη λυση σορρυ για το μπερδεμα , θυμομουν χθες οτι διαβασαα 4.2.2 :) και ξαναρωτάω , απο εδω http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F ειναι καλές οι ROMS? το λινκ είναι απο το xda εγω κατεβάζω την Europe OPEN 32GB KitKat D80220B_00.kdz Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts