ackel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για G2 δεν ξέρω αλλά σε S4 είχα Liquid smooth και ήταν εντελώς bug free, γρήγορη όσο Pure android, τέλεια μπαταρία και φυσικά με το πολύ χρήσιμο feature, wakelock blocker!!! Είναι η πρώτη AOSP που θα δοκιμάσω και στο G2... Την είχα και εγώ στο S3, αλλά είδα πως για G2 έχουν να ανανεώσουν πάρα πολύ καιρό. Το έχουν παρατήσει. Mahdi νομίζω πάντως προτείνουν οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Mahdi εγώ που δοκίμασα για 2 μέρες μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, θα την κρατούσα αρκετά αλλά είχα το σπαστικό θέμα με την ένταση ηχείου, κανα 2 mod που έβαλα δεν είδα αισθητή διαφορά. Μπαταρία δεν μπορώ να πω για 2 μερες λειτουργίας. Κατά τ' άλλά ήταν η ταχύτερη rom που έχω βάλει. αυτή την στιγμή ειμαι με Lightning rom, την θεωρώ την καλύτερη και bug free που έβαλα μέχρι τώρα. Μόνο αυτής έχω backup και πάντα σε αυτήν γυρνώ. Και την optimusG3 θα κρατούσα αν δεν είχε το σπαστικό με την μικρή εικόνα καλούντος, δεν θέλω τρίτες εφαρμογές που το κάνουν αυτό Edited July 3, 2014 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Mahdi εγώ που δοκίμασα για 2 μέρες μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, θα την κρατούσα αρκετά αλλά είχα το σπαστικό θέμα με την ένταση ηχείου, κανα 2 mod που έβαλα δεν είδα αισθητή διαφορά. Μπαταρία δεν μπορώ να πω για 2 μερες λειτουργίας. Κατά τ' άλλά ήταν η ταχύτερη rom που έχω βάλει. αυτή την στιγμή ειμαι με Lightning rom, την θεωρώ την καλύτερη και bug free που έβαλα μέχρι τώρα. Μόνο αυτής έχω backup και πάντα σε αυτήν γυρνώ. Και την optimusG3 θα κρατούσα αν δεν είχε το σπαστικό με την μικρή εικόνα καλούντος, δεν θέλω τρίτες εφαρμογές που το κάνουν αυτό Επειδή είχα την lightning, και όντως ειναι εξαιρετική ρομ αν θες κατι light καλο και σε επιδόσεις και σε μπαταρία. Αυτος που τη φτιάχνει ομως εχει παρει το g3 οπότε μη περιμένεις update. Γι αυτό πηγα σε pardus. Αμα στην pardus βαλεις στο recovery μερικά σκριπτακια που κυκλοφορούν για να αφιρεσεις εφαρμογές της lg που δεν θες, ουσιαστικά την κανεις lightning. Αν ξέρεις και λιγα να αφαιρέσεις ορισμένα που επίσης εχουν αφαιρέθει στην lightning εχεις την ιδια καλη μπαταρία συν επιδόσεις συν υποστήριξη / update. Στην lighting οταν δεν έτρεχε κατι, έβλεπες στο σχεδιάγραμμα της κατανάλωσης μια παραλληλη γραμμη. Δηλ σχεδόν δεν καταναλωνε τιποτα. Μετα τα παραπάνω, το ιδιο βλέπω και στην pardus. (που αν δεν την πειραξεις ειναι ενα κλικ χειρότερη σε μπαταρία) Edited July 3, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για να κάνει καποιος clean install πριν την εγκατάσταση οποιαδήποτε Rom είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιο usb otg ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για να κάνει καποιος clean install πριν την εγκατάσταση οποιαδήποτε Rom είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιο usb otg ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Γιατί να έχεις usb otg υποχρεωτικά? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Επειδή είχα την lightning, και όντως ειναι εξαιρετική ρομ αν θες κατι light καλο και σε επιδόσεις και σε μπαταρία. Αυτος που τη φτιάχνει ομως εχει παρει το g3 οπότε μη περιμένεις update. Γι αυτό πηγα σε pardus. Αμα στην pardus βαλεις στο recovery μερικά σκριπτακια που κυκλοφορούν για να αφιρεσεις εφαρμογές της lg που δεν θες, ουσιαστικά την κανεις lightning. Αν ξέρεις και λιγα να αφαιρέσεις ορισμένα που επίσης εχουν αφαιρέθει στην lightning εχεις την ιδια καλη μπαταρία συν επιδόσεις συν υποστήριξη / update. Στην lighting οταν δεν έτρεχε κατι, έβλεπες στο σχεδιάγραμμα της κατανάλωσης μια παραλληλη γραμμη. Δηλ σχεδόν δεν καταναλωνε τιποτα. Μετα τα παραπάνω, το ιδιο βλέπω και στην pardus. (που αν δεν την πειραξεις ειναι ενα κλικ χειρότερη σε μπαταρία) δυστυχώς δύο φόρές που έβαλα pardus δεν κάθεται καλά στο κινητό, μία δεν παίζει ο καιρός στη lockscreen, την άλλη έχω θέμα με το wallpaper πάλι στην Lockscreen, άλλη φορά δεν άνοιγε η οθόνη με double tap, οπότε την παράτησα, δεν κάνει αυτη για μενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γιατί να έχεις usb otg υποχρεωτικά? Γιατί από κάπου πρέπει να κάνεις install την Rom αφού πρώτα θα έχεις σβήσει όλη την internal storage του κινητού! Στο S3 και S4 που είχα ξέρω ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος, απλά αυτά είχαν Micro sd και έκανες το install από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 την εχεις στην μνημη του κινητου και αν βσηστει το περνας μεσω sideload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 την εχεις στην μνημη του κινητου και αν βσηστει το περνας μεσω sideload Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γιατί από κάπου πρέπει να κάνεις install την Rom αφού πρώτα θα έχεις σβήσει όλη την internal storage του κινητού! Στο S3 και S4 που είχα ξέρω ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος, απλά αυτά είχαν Micro sd και έκανες το install από εκεί! Με clean flash δεν σβήνεται η εσωτερική μνήμη του κινητού. Αρα κατά συνέπεια δεν χάνεται και το zip με τη ρομ που θες να φλασαρεις.... Αρα δεν είναι αναγκαίο το otg ούτε το sideload. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα ...Ανάμεσα σε Pardus - Cloudy g3 - Optimus g3 εσείς ποια θα πρωτιμούσατε σε αξιοπιστία αλλά περισσότερο σε μπαταρία ...? Από εμφάνιση δεν με νοιάζει το παραμετροποιώ και το φέρνω στα δικά μου μέτρα και σταθμά ...;-) εχω βαλει σχεδον ολες τις Pardus και την Cloudy G3 και την Optimus G3 ... ειδικα σε θεματα μπαταριας Pardus με κλειστα ματια και με λιγες αλλαγες στο STweaks κανει παπαδες σε ολα. Αναμεσα σε Cloudy kai Optimus η δευτερη κατα την γνωμη μου καλυτερη αλλα για μπαταρια που ζητας εγω προτεινω Pardus Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τις απαντήσεις σας .Θα κοιτάξω και την Pardus να περάσω κάποια στιγμή για να την δω και αυτήν. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 εχω βαλει σχεδον ολες τις Pardus και την Cloudy G3 και την Optimus G3 ... ειδικα σε θεματα μπαταριας Pardus με κλειστα ματια και με λιγες αλλαγες στο STweaks κανει παπαδες σε ολα. Αναμεσα σε Cloudy kai Optimus η δευτερη κατα την γνωμη μου καλυτερη αλλα για μπαταρια που ζητας εγω προτεινω Pardus Τι αλλαγές στο stweaks έχεις κάνει εσύ; Με pardus 7.4 ειμαι ευχαριστημένος στο θέμα μπαταρία και δεν θα έλεγα όχι για κάτι καλύτερο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τι αλλαγές στο stweaks έχεις κάνει εσύ; Με pardus 7.4 ειμαι ευχαριστημένος στο θέμα μπαταρία και δεν θα έλεγα όχι για κάτι καλύτερο extreme battery interactive governor, IO 2048 kb awake Scheduler SIO kai deepsleep Deadline ,memory exterminate και τα 2 , dirty background 70% και dirty ratio 90% , undervolting -75 me to trickster Mod Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 extreme battery interactive governor, IO 2048 kb awake Scheduler SIO kai deepsleep Deadline ,memory exterminate και τα 2 , dirty background 70% και dirty ratio 90% , undervolting -75 me to trickster Mod Το extreme battery interactive governor δεν μειωνει αρκετά την ταχύτητα του επεξεργαστή για να σώσει ενέργεια; Δεν κόβει επιδόσεις ; Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το extreme battery interactive governor δεν μειωνει αρκετά την ταχύτητα του επεξεργαστή για να σώσει ενέργεια; Δεν κόβει επιδόσεις ; ετσι οπως το εχω δει δουλευει παρα πολυ καλα...και στα παιχνιδια πολυ κομπλε π.χ Real Racing 3 ..τωρα περασα Mahdi με Dorimanx να δω πως θα παει Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ετσι οπως το εχω δει δουλευει παρα πολυ καλα...και στα παιχνιδια πολυ κομπλε π.χ Real Racing 3 ..τωρα περασα Mahdi με Dorimanx να δω πως θα παει Η mahdi 4.4.4 παίρνει dorimanx? Γραψε πως σου φαίνεται μολις βγαλεις ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Και την optimusG3 θα κρατούσα αν δεν είχε το σπαστικό με την μικρή εικόνα καλούντος, δεν θέλω τρίτες εφαρμογές που το κάνουν αυτό Μαλλον σε ακουσε ο motomoto http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-caller-picture-g3-roms-t2804363/post53891275 Edited July 4, 2014 by Goofy00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σε optimusG3 όταν αλλάζω τα dpi δεν δουλεύει σωστά το widget του καιρού. Το κάνει και σε σας; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Στα πόσα το έχεις βάλει...?Δοκίμασε στα 420 . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η mahdi 4.4.4 παίρνει dorimanx? Γραψε πως σου φαίνεται μολις βγαλεις ακρη.. ειναι αρκετα θερμο το κινητο στα 5 λεπτα π.χ fb,messenger που με pardus ας πουμε δεν το ειχες.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494756 απο εδω το ειδα και δοκιμασα στην mahdi kai δουλεψε ηταν πολυ ευελικτο και παρα πολυ σταθερο τωρα θα βαλω την vanir να δω μηπως δεν ζεσταινεται Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μαλλον σε ακουσε ο motomoto http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-caller-picture-g3-roms-t2804363/post53891275 ευχάριστο αυτό:) και από Έλληνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Στα πόσα το έχεις βάλει...?Δοκίμασε στα 420 . Δοκίμασα 380. 400. 420 σε κανένα δεν δουλεύει. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Στα 400 το έχω κι εγώ, όπως με συμβούλεψε ο prioxxx και δουλεύει άψογα. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Sorry το smart notice widget δεν δουλεύει σε μικρότερα dpi. Μπορείς να το δοκιμάσεις ; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts