tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αφού δεν έβαλα τα αγορασμένα μου hd widget swift key nova κτλ για να το αφήσω ετσι....όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 για αρχη την βλεπω τσιμπαει λιγο!προερχομαι και απο mahdi οποτε....και στο xda διαβαζω για προβληματακια αλλα κουκλα η ατιμη Σε ταχύτητα και smoothness συγκρίνεται με τη Mahdi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σε ταχύτητα και smoothness συγκρίνεται με τη Mahdi? νομιζω ειναι μια σκαλα κατω τουλαχιστον!ειμαι ο μονος που την εβαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 νομιζω ειναι μια σκαλα κατω τουλαχιστον!ειμαι ο μονος που την εβαλα? Την έχω βάλει και γω από την αρχή που βγήκε πριν καμιά δεκαριά μέρες. Χθες μέχρι να κατεβεί η 1.1 έβαλα για λίγο την cloudyproII, ξενέρωσα τρελά, απορώ πως το είχαμε έτσι τόσο καιρό. Το νέο UI της LG είναι πολύ μπροστά για μένα και αν κάποιος βάλει rom G3, πολύ δύσκολα μπορεί να γυρίσει πίσω. Σαν να άλλαξα τηλέφωνο νιώθω, με βλέπω να μην αλλάζω launcher για καιρό. Από ταχύτητα μου φαίνεται σε παρόμοια επίπεδα με τις υπόλοιπες cloudy roms, δηλαδή εξαιρετική για μένα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ AOSP όμως. Από μπαταρία ή δεν κάνω κάτι καλά ή τσιμπάει παραπάνω, όχι τραγικά πράγματα, γύρω στο 5-10% απώλεια σε σχέση με την 4.4.2 stock G2. Γενικά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, φάουλ της Lg αν δεν δώσει το νέο UI(που μάλλον δεν θα το κάνει) αλλά ας είναι καλά το xda. edit: Τα on screen buttons πως τα μικραίνουμε γιατί το G2 tweakbox δεν συνεργάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Την έχω βάλει και γω από την αρχή που βγήκε πριν καμιά δεκαριά μέρες. Χθες μέχρι να κατεβεί η 1.1 έβαλα για λίγο την cloudyproII, ξενέρωσα τρελά, απορώ πως το είχαμε έτσι τόσο καιρό. Το νέο UI της LG είναι πολύ μπροστά για μένα και αν κάποιος βάλει rom G3, πολύ δύσκολα μπορεί να γυρίσει πίσω. Σαν να άλλαξα τηλέφωνο νιώθω, με βλέπω να μην αλλάζω launcher για καιρό. Από ταχύτητα μου φαίνεται σε παρόμοια επίπεδα με τις υπόλοιπες cloudy roms, δηλαδή εξαιρετική για μένα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ AOSP όμως. Από μπαταρία ή δεν κάνω κάτι καλά ή τσιμπάει παραπάνω, όχι τραγικά πράγματα, γύρω στο 5-10% απώλεια σε σχέση με την 4.4.2 stock G2. Γενικά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, φάουλ της Lg αν δεν δώσει το νέο UI(που μάλλον δεν θα το κάνει) αλλά ας είναι καλά το xda. edit: Τα on screen buttons πως τα μικραίνουμε γιατί το G2 tweakbox δεν συνεργάζεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792242 Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε άριστα. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 edit: Τα on screen buttons πως τα μικραίνουμε γιατί το G2 tweakbox δεν συνεργάζεται. Βάζεις G3 tweaksbox και κάνεις ότι θες..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σήμερα κατέβασα το philz recovery. Το έκανα install. Όταν έκανα reboot, μου έβγαλε το εξής μήνυμα "security error" και δεν μου ανοίγει το τηλέφωνο. Ποιά είναι η λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos23 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ρε παιδια twrp recovery με το autorec εχει κανει κανεις??δωστε μια βοηθεια σας παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σήμερα κατέβασα το philz recovery. Το έκανα install. Όταν έκανα reboot, μου έβγαλε το εξής μήνυμα "security error" και δεν μου ανοίγει το τηλέφωνο. Ποιά είναι η λύση; ρε παιδια twrp recovery με το autorec εχει κανει κανεις??δωστε μια βοηθεια σας παρακαλω! και εμενα με autorec το ιδιο επαθε.μαλλον δεν γινεται!το φλασαρισα με usb φλασακι που ειχα ρομ εκει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι εννοείς? Να αγοράσω φλασάκι? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επανέλθει? Έχω την cloudy G3 1.1 περασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι εννοείς? Να αγοράσω φλασάκι? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επανέλθει? Έχω την cloudy G3 1.1 περασμένη εγω ετσι την περασα παλι και επανηλθε.η ισως αν το συνδεσεις και με lg mobile support tool στο επαναφερει στην αρχικη κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Παιδιά λέω να περάσω την cloudy g3 1.1 αξίζει η μετάβαση από Pardus 7.4 που είμαι τώρα? Απλό φλασαρισμα από philz είναι οκ? Μπαταρία πως είναι? Έχει προβλήματα η ρομ είναι δηλαδή νωρίς ακόμα? Βολευτηκα με την Pardus αλλά με δελεάζει λίγο ο launcher του g3.... Αλλά δεν θέλω να χάσω απόδοση μπαταρίας Edited June 26, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]εγω ετσι την περασα παλι και επανηλθε.η ισως αν το συνδεσεις και με lg mobile support tool στο επαναφερει στην αρχικη κατασταση Κάποιος τρόπος θα υπάρχει παιδιά help Edited June 26, 2014 by PARGINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Κάποιος τρόπος θα υπάρχει παιδιά help για δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κατέβασα αυτό που μου είπες.Συνδέω το κινητό με το laptop και μου βγάζει πάλι security error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 τσέκαρε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το ίδιο...security error. Δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 σε download mode??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τίποτα.Βγάζει το σήμα της LG και κάτω από το σήμα security error.Μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει.....έχω σαλτάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τίποτα.Βγάζει το σήμα της LG και κάτω από το σήμα security error.Μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει.....έχω σαλτάρει το έχεις συνδεδεμένο με τον υπολογιστή ??/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όταν το συνδέω με το pc ανοιγοκλείνει.με πάει μέχρι το σήμα με το μήνυμα από κάτω κλείνει και ξανά το ίδιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όταν το συνδέω με το pc ανοιγοκλείνει.με πάει μέχρι το σήμα με το μήνυμα από κάτω κλείνει και ξανά το ίδιο.... άστο συνδεδεμένο και τσέκαρε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2492520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω αργότερα γιατί έχω δουλειά και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ερωτηση !! ειμαι με ροοτ και στοκ ρομ. Εχω tweaksbox premium και εχω αλλαξει το quick settings panel οπως το ηθελα( οπως ειναι στα νεξυς) δεν μπορω να βρω ομως πουθενα πως θα προσθεσω στο πανελ τα εικονιδια που θελω και με τη σειρα που θελω! καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts