Titarasaudi Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Και το δικό μου παιδιά!! Με σπασμένη οθόνη δίπλα μου στο κομοδίνο! Αλλά το σπασε η γυναίκα..... όχι εγώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Σας περνάω όλους! Το δάγκωσε-ναι καλά διαβάσατε το δάγκωσε ο μικρός- και έσπασε κάτω η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται το touch καθόλου!! Και το δικό μου παιδιά!! Με σπασμένη οθόνη δίπλα μου στο κομοδίνο! Αλλά το σπασε η γυναίκα..... όχι εγώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ώπα, εγώ νόμιζα πως γράφω στο G4 thread :lol: Αλλά οκ, το G2 (που ήταν της κοπέλας μου ουσιαστικά), υπάρχει στο συρτάρι με ένα άλυτο πρόβλημα που πιθανότατα οφείλεται στην μητρική (δεν συνδέεται με τίποτα με το USB - παρά μόνο φορτίζει - και έχει μπρικάρει σε μια προσπάθεια για root - το οποίο έγινε, αλλά μπρίκαρε όταν πήγα να κάνω factory reset, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα - και εννοώ τίποτα). Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ενδιαφέρομαι για την οθόνη του :) Καλή Ανάσταση! Ώπα, εγώ νόμιζα πως γράφω στο G4 thread :lol: Αλλά οκ, το G2 (που ήταν της κοπέλας μου ουσιαστικά), υπάρχει στο συρτάρι με ένα άλυτο πρόβλημα που πιθανότατα οφείλεται στην μητρική (δεν συνδέεται με τίποτα με το USB - παρά μόνο φορτίζει - και έχει μπρικάρει σε μια προσπάθεια για root - το οποίο έγινε, αλλά μπρίκαρε όταν πήγα να κάνω factory reset, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα - και εννοώ τίποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Ενδιαφέρομαι για την οθόνη του :) Καλή Ανάσταση! Καλησπέρα. Το είχαμε ξαναπεί μαζί σε πμ φίλε μου, το κινητό η κοπέλα μου το κρατάει για συναισθηματικούς κυρίως λόγους :) Ψάξαμε να βρούμε τρόπο να το αναστήσουμε αλλά θέλει πλακέτα μάλλον. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Το ξέρω. Αστειευομουν! Αν αποφασίσεις να αλλάξεις πλακέτα στείλε μου. Δεν ξέρω αν τελικά φτιάξω το δικό μου Καλησπέρα. Το είχαμε ξαναπεί μαζί σε πμ φίλε μου, το κινητό η κοπέλα μου το κρατάει για συναισθηματικούς κυρίως λόγους :) Ψάξαμε να βρούμε τρόπο να το αναστήσουμε αλλά θέλει πλακέτα μάλλον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αν έχει κάποιος το FixedDownloadCMode_droidth.zip γιατί μου κολλάει στο 2% το FlashTool και δεν υπάρχει πουθενά στο ΝΕΤ το αρχείο θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 (edited) Αν έχει κάποιος το FixedDownloadCMode_droidth.zip γιατί μου κολλάει στο 2% το FlashTool και δεν υπάρχει πουθενά στο ΝΕΤ το αρχείο θα ήμουν ευγνώμων.Το έχω αλλά θα πρέπει να ψάξω σε ποιον σκληρό είναι. Αυτές τις μέρες δουλεύω πολύ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, οπότε όταν βρω το χρόνο θα ψαχτώ. Μακάρι να το δει κάποιος άλλος σύντομα και να στο στείλει. Edit: κάνε μια αναζήτηση εδώ μέσα, κάπου το έχω ξαναστείλει Edited May 26, 2019 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Καλημέρα και σε ευχαριστώ, όποτε μπορέσεις στείλε το. Είδα που το είχες ανεβάσει αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον μου λέει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Μου έσπασαν τα ''δοντάκια'' απο το card reader του LG G6 και δουλεύω εδω και 8 ήμερες το G2 ΑΘΑΝΑΤΟ και γλήγορο, Αν έπαιρνε καμια αναβάθμιση, εστο την Android Marshmallow 6 δεν θα το αλλάζα !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Θυμάται κανείς τι πρέπει να πειράξω στο "mixerpaths.xml" για να δυναμώσω την ένταση στο ακουυστικό κατά την κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts