Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα έχω το g2 d802 και μετά από 3 αλλαγμένες οθόνες αποφάσισα. να αλλάξω την ρομ του κινητού. ..ξέρω ότι υπάρχουν παρά πολλές. ρομ έχετε καμία να προτείνετε ????

καλημέρα ,σε stock based σου προτείνω να δεις την H-ROM v2 (Stock Lollipop 5.0.2 30f - d800/2/5/6 - 400/420/480 dpi - kernel Stock/Dorimanx/Xceed εδώ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1165771

σε aosp ας μιλήσουν οι ειδικοί

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια. υπαρχει καμια περιπτοση να περασω το αντροιντ 6 στο Γ2 μου με καποιο ευκολο τροπο χωρις να περασω back up κ αλλα τοσα προγραματα??

Καλησπερα παιδια. υπαρχει καμια περιπτοση να περασω το αντροιντ 6 στο Γ2 μου με καποιο ευκολο τροπο χωρις να περασω back up κ αλλα τοσα προγραματα??

Δεν γίνεται να αναβαθμίσεις σε marshmallow χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου, γιατί για την αναβάθμιση πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα (εκτός φυσικά του internal storage), άρα θα τα χάσεις όλα.

Κράτα αντίγραφα στο pc, πέρνα και το sms backup & restore και φτιάξε εσύ backup.

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε.δεν εχω θεμα να χασω τα αρχεια μου απλα αν υπαρχει ευκολος τροπος να περασω την 6 χωρις πολλα προγραμματα αυτο εννοω.αν ναι μπορεις να μου δωσεις εναν οδηφο με ολα τα βηματα κ με μια καλη rom η stock?

Stock 6 δεν υπάρχει. Stock ή stock based θα βρεις μέχρι και την 5 (lollipop).

Από εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλές rom, ανάλογα τι θέλεις.

Εγώ πχ. προτιμώ τις aosp (cm13 συγκεκριμένα). Περί ορέξεως λοιπόν...

Stock 6 δεν υπάρχει. Stock ή stock based θα βρεις μέχρι και την 5 (lollipop).

Από εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλές rom, ανάλογα τι θέλεις.

Εγώ πχ. προτιμώ τις aosp (cm13 συγκεκριμένα). Περί ορέξεως λοιπόν...

δεν καταλαβαινω τρολαρεις? γτ να με βοηθησεις δεν το βλεπω. εγω ζητησα καποιον ευκολο τροπο να περασω την 6 η εστω εναν οδηγο απο κει κ περα μοθ λες τι πρωτιμας εσυ.

δεν καταλαβαινω τρολαρεις? γτ να με βοηθησεις δεν το βλεπω. εγω ζητησα καποιον ευκολο τροπο να περασω την 6 η εστω εναν οδηγο απο κει κ περα μοθ λες τι πρωτιμας εσυ.

Λοιπόν φίλε, άνοιξε το γουγλι να βρεις οδηγίες

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μαλλον εσυ μας τρολλαρεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε με τοσους εξυπνους εδω μεσα τι να κανω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν φίλε, άνοιξε το γουγλι να βρεις οδηγίες

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

εσυ ανοιξε καμια βριση να πληθεις ;)

Από που ακριβώς συμπέρανες ότι τρολάρω και ότι είμαι έξυπνος;

Επειδή σου είπα ότι είναι θέμα γούστου το ποιά ρομ θα βάλεις; Είπα ότι εγώ πχ. προτιμώ τις aosp, άλλοι τις stock based (πχ. cloudy), που βλέπεις το τρολάρισμα;

Θέλεις να σου πω δηλαδή: βάλε αυτή, είναι η καλύτερη όλων;

Και αφού λοιπόν δεν σέβεσαι την προσπάθεια και τον χρόνο μου, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω: google is your friend.

Πάντως πέραν της πλάκας και εμένα θα μου άρεσε κάποιος (εννοείται να έχει χρόνο) να φτιάξει ένα οδηγό αναλυτικό πλήρως (γιατί κάποιοι δε ξέρουμε από ωρολογιες). Πχ 1. Κατεβάζουμε από αυτό το λινκ αυτό αυτό και αυτό 2. Κάνουμε αυτό 3. Κάνουμε το άλλο. Το κινητό είναι τούμπανο και αν και αποβλημάτιστο θα ήθελα να του περάσω και εγώ την 6αρα (και εννοείται αν γίνεται να λειτουργεί έως και οι υπέρυθρες). Ευχαριστώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6516416#

Αυτό τον οδηγό, τον είχα φτιάξει όταν είχα το g2 mini.

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω έναν οδηγό παρόμοιο για το g2 (όχι για να τρολάρω) μόλις βρω χρόνο.

Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση; φοραω την srk 3.0 σ ολα ικανοποιημενος πλην της εντασης του μικροφωνου δεν ακουω πολυ καλα τον συνομιλητη μου και δη μαλιστα σε εξωτερικους χωρους! Ξερετε μεσω mixer paths πως λεγεται το αρχειο της εντασης του μεγαφωνου ωστε να την αυξησω;

Φιλοι μου καποιος που να ξερει πως προσφωνειται το συγκεκριμενο αρχειο θα παρακαλουσα θερμα να απαντησει γιατι εχω θεμα σε εξωτερικους χωρους!

Φιλοι μου καποιος που να ξερει πως προσφωνειται το συγκεκριμενο αρχειο θα παρακαλουσα θερμα να απαντησει γιατι εχω θεμα σε εξωτερικους χωρους!

Εδώ φίλε μου έχει οδηγίες για το πως και τι θα "πειράξεις" απ' το συγκεκριμένο αρχείο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6438929

Είναι μια διαδικασία, που εγώ προσωπικά, την κάνω σχεδόν σε κάθε rom που βάζω!

Εγώ το κάνω για να ανεβάσω την ένταση του μεγαφώνου και των ακουστικών. Δεν ξέρω όμως να σου πω σίγουρα αν ανεβάζει και την ένταση του ακουστικού!!......... Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα σ' αυτό!

Προσοχή όμως, πριν κάνεις οτιδήποτε, πάρε πρώτα nandroid backup. Το παραμικρό λάθος να γίνει στις αλλαγές των τιμών του αρχείου, μετά το reboot θα μείνεις στο logo της LG.

Edited by Titarasaudi

Παιδια ξέρει κανεις τι παιζει με τους drivers για στοκ καμερα σε lollipop; Κατι θυμαμαι για advanced και στοκ;

Εγω φοραω αυτη: SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth

Ξέρει κανεις τι drivers φοραει;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lineage os 15.1

Νίκος...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6516416#

Αυτό τον οδηγό, τον είχα φτιάξει όταν είχα το g2 mini.

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω έναν οδηγό παρόμοιο για το g2 (όχι για να τρολάρω) μόλις βρω χρόνο.

εγώ θα το ήθελα και θα σε ευχαριστούσα ... Εννοείται όσο πιο αναλυτικά γίνεται, γιατί δύο φορές που πήγα να δοκιμάσω με άλλους οδηγούς το μοναδικό που κατάφερα ήταν να μπρικάρο το κινητό και μετά έψαχνα πώς να το ξαναεπαναφέρω. Γι αυτό και επειδή φοβάμαι να πω την αλήθεια μη ξαναγίνει (γιατί θέλει χρόνο να το ξαναστείσεις το κινητό) θα σε παρακαλούσα έναν οδηγώ που να μην επιφέρει καμία ερώτηση

Ευχαριστώ!!!! (όποτε βρεις χρόνο, γιατί το android έφτασε στο 7 και εγώ ακόμα φοράω 4).

εγώ θα το ήθελα και θα σε ευχαριστούσα ... Εννοείται όσο πιο αναλυτικά γίνεται, γιατί δύο φορές που πήγα να δοκιμάσω με άλλους οδηγούς το μοναδικό που κατάφερα ήταν να μπρικάρο το κινητό και μετά έψαχνα πώς να το ξαναεπαναφέρω. Γι αυτό και επειδή φοβάμαι να πω την αλήθεια μη ξαναγίνει (γιατί θέλει χρόνο να το ξαναστείσεις το κινητό) θα σε παρακαλούσα έναν οδηγώ που να μην επιφέρει καμία ερώτηση

Ευχαριστώ!!!! (όποτε βρεις χρόνο, γιατί το android έφτασε στο 7 και εγώ ακόμα φοράω 4).

Οι αριθμοι δε λενε τιποτα.

Μια χαρα εισαι και με kitkat.

Μια, ομολογουμένως, εκ των καλυτερων και σταθερωτερων custom ROM, ανεξαρτητως εκδοσης, ειναι η CloudyG2 2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192)

Και μιας και εισαι kitkat:

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι αριθμοι δε λενε τιποτα.

Μια χαρα εισαι και με kitkat.

Μια, ομολογουμένως, εκ των καλυτερων και σταθερωτερων custom ROM, ανεξαρτητως εκδοσης, ειναι η CloudyG2 2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192)

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

Καλύτερη από blitz;;;

Καλύτερη από blitz;;;

Οχι.

.

.

.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα... Οπότε να μείνω με blitz καλύτερα ε....

Γιατί δεν είναι όμως;

Ειναι πιο γρηγορη, πιο smooth και το κυριοτερο εχει καλυτερη διαχειριση μνημης και multitasking.

Για μενα ειναι η καλυτερη Kit Kat ROM για το κινητο μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ποια απο τις παρακατω ρομς πιστευεται οτι ειναι καλυτερη:

SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth ή H-rom v2

Σκεφτομαι να περασω την Hrom για αυτο ρωταω για να δω αν αξιζει η μεταβαση απο την srk που αναφερω παραπανω.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια ποια απο τις παρακατω ρομς πιστευεται οτι ειναι καλυτερη:

SRK-D80230F-EUR_20160528_droidth ή H-rom v2

Σκεφτομαι να περασω την Hrom για αυτο ρωταω για να δω αν αξιζει η μεταβαση απο την srk που αναφερω παραπανω.

Δεν έχουν πολλές διαφορές...είναι παρόμοιες...θα έλεγα ότι είναι τόσο ίδιες που μπορείς να κάνεις και dirty flash (που λέει ο λογος)

Root

Recovery

Wipes

Installation

Done!

αυτό είναι που έλεγα. Εσύ το λες εύκολα με πέντε λέξεις γιατί λογικά γνωρίζει. Εγώ αντίθετα θα ήθελα να μου πεις root: κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτό. Recovery: κατεβάζες αυτό και γίνεται έτσι. μπλα μπλα μπλα μπλα. Και στο τέλος να μου πεις, για android 6 κατεβάζεις αυτό και κάνεις αυτά για να μπει.

Ξέρω είναι κουραστικό αυτό που ζητάω, αλλά για κάποιον σαν εμένα που έχει μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά θέλω λίγο βοήθεια.

Δεν έχουν πολλές διαφορές...είναι παρόμοιες...θα έλεγα ότι είναι τόσο ίδιες που μπορείς να κάνεις και dirty flash (που λέει ο λογος)

Μια χαρα τοτε! Ισως και να μην αλλάξω την srk καθως ειναι πολυ καλη!

Στην προηγουμενη σελιδα εγραψα κατι για τους drivers για την καμερα... Ξες αυτη η srk αν φοραει τους advanced η οχι;

Lineage os 15.1

Νίκος...