Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποιον τρόπο μπορώ να βελτίωση το σήμα του eifi..νομίζω είναι αδύναμο. Εκεί που αλλά κινητά είναι φουλ εμένα πιάνει 2-3 γραμμές... Υπάρχει κάτι να αλλάξω να δοκιμασω ???

Ειναι απο τις πρωτες παρτίδες;

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χωρις τεστερς ομως δεν θα απολαμβανες στο φουλ τωρα την συσκευη σου.. ;)

Και στοκ που την είχα μια χαρά την απολαμβανα, απλα πειραζω εκ του ασφαλούς, δεν φλασαρω οτι κυκλοφορει

Και στοκ που την είχα μια χαρά την απολαμβανα, απλα πειραζω εκ του ασφαλούς, δεν φλασαρω οτι κυκλοφορει

Για να φτάσεις όμως να λες "εκ του ασφαλους" κάποιοι άλλοι ρισκαρισαν πριν....

Φιλικά, Κατερίνα

Τέλεια η FFstock 1.0 του Κωστή ( θα το ξαναπω :P ) πέρασα και το μοντάκι για τον ήχο που ήθελα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799 και πετάει το κινητό.

Διαφορές με την 1.3 μόνο το διπλό παράθυρο και κάποιες v10 εφαρμογές;

Επίσης ένα μικρό bug που εντόπισα στη rom όταν παίζει μουσική το widget στη status bar γίνεται άσπρο με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τα πλήκτρα back - pause - next - close

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

Τέλεια η FFstock 1.0 του Κωστή ( θα το ξαναπω :P ) πέρασα και το μοντάκι για τον ήχο που ήθελα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799 και πετάει το κινητό.

Διαφορές με την 1.3 μόνο το διπλό παράθυρο και κάποιες v10 εφαρμογές;

Επίσης ένα μικρό bug που εντόπισα στη rom όταν παίζει μουσική το widget στη status bar γίνεται άσπρο με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τα πλήκτρα back - pause - next - close

Για το μικρο bug την λυση εχει δωσει ο Πανος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6621445#post6621445

Για να φτάσεις όμως να λες "εκ του ασφαλους" κάποιοι άλλοι ρισκαρισαν πριν....

Να σας πω ευχαριστώ λοιπόν που δοκιμαζεται για μένα,αν κ σπάνια αλλάζω kernel,, αλλά συγνώμη παιδια το κάνατε με την θέλησή σας κ αυτό δεν αλλάζει, ούτε θα σας παρέχει εγγύηση ο κάθε developer.

Να σας πω ευχαριστώ λοιπόν που δοκιμαζεται για μένα,αν κ σπάνια αλλάζω kernel,, αλλά συγνώμη παιδια το κάνατε με την θέλησή σας κ αυτό δεν αλλάζει, ούτε θα σας παρέχει εγγύηση ο κάθε developer.

Δεν φτάνει η πίκρα των παιδιών, έχουν και εσένα να τους την λες που το ρισκαραν!

Πάντως δεν μπορώ να πω νούμερα υπάρχουν πολλά... όμως τα μεγαλύτερα 10000+ είναι στο ίντερνετ

Δεν φτάνει η πίκρα των παιδιών, έχουν και εσένα να τους την λες που το ρισκαραν!

Πάντως δεν μπορώ να πω νούμερα υπάρχουν πολλά... όμως τα μεγαλύτερα 10000+ είναι στο ίντερνετ

Δεν θα αναφερθω σε σένα προσωπικά για να μην banaristo, τα γραφόμενα μένουν και ο καθένας με σωστη κρίση αντιλαμβάνεται την ορθότητα τους. Οπως προείπα.. είναι κρίμα παιδιά να χαλατε τις συσκευές σας. Τέρμα απο μενα

Εδώ είναι νήμα που απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν το μικρόβιο να πειράζουν τις συσκευές τους (καλώς ή κακώς)

Εάν δεν έχει κανείς όρεξη να πειράζει τη συσκευή του καλύτερα να μην κάνει υποδείξεις και ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τους υπόλοιπους.

No root->No problem

Εδώ είναι νήμα που απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν το μικρόβιο να πειράζουν τις συσκευές τους (καλώς ή κακώς)

Εάν δεν έχει κανείς όρεξη να πειράζει τη συσκευή του καλύτερα να μην κάνει υποδείξεις και ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τους υπόλοιπους.

Δεν είπαμε ότι δεν θελουμε να πειράζουμε τις συσκευές μας αλλα πάντα αυτό μπορεί να μην ειναι και πάντα ανώδυνο.

Όσο την πειράζεις συμβαίνουν και ατυχήματα ετσι;

Απο την στιγμή που κατεβάζεις μια μοντα η μια ρομ η έναν kernel η κάτι αλλο εχεις ευθύνη εσυ οχι ο developer.

Ετσι νομίζω. Γι αυτό και αυτοί γράφουν δεν φέρουν καμία ευθύνη

Nokia 8800 Scirocco

Ωραια τοτε παιδια.....για να ληξει το θεμα γιατι εγωωτο ξεκινησα....ο καθενας εχει την κριση του.....και επειδη πολλα ειπωθηκαν δεν θα ξανα ανεβασω ρομ η αν ανεβασω δεν θελω μα την δοκιμασετε μην συμβει καμια στραβη στην συσκευη σας!! ;)

Δεν το ξεκινησες εσυ.Εσυ απλα μοιραστηκες μια εμπειρια.Beta testers πολλοι απο μας εχουμε γινει με κινδυνο να καταστρεψουμε τις συσκευες μας.Γιατι συμπαθουμε ή εμπιστευομαστε αυτους που ασχολουνται να κανουν την συσκευη μας καλυτερη ,πληρεστερη και στα μετρα μας!

Μακαρι να στο φτιαξουν μεσα στην εγγυηση φιλε Κωστα για να μας δωσεις κι αλλες ρομς να δοκιμαζουμε!

Υγ.Εγω υπηρξα beta tester στο παρελθον με το 1ο Lg G2 που ειχα οταν ο cloudy εδινε τις πρωτες του ρομς εκει.Βεβαια τωρα την ψωνισε ή κουραστηκε(ειμαι σιγουρος οτι τον πρηξανε) κι αρνειτε και να μας μιλησει αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση...

Ολοι ευθυνομαστε και οσοι ημαστε εδω ξερουμε οτι υπαρχει κινδυνος απο την στιγμη που περασαμε την δικλείδα ασφαλειας του ρουτ.αλλα αντε για brick γτ πιστευω ο καθε dev πρεπει να ξερει τι πειραζει αλλιως να παει να γινει μοντελο χαχα

Αλλα μεριδιο και αρκετο εχει ο καθε dev και ειδικα οταν δεν εχει την αντιστοιχη συσκευη στην κατοχη τ.απο την στιγμη που αναλαμβανει κατι τετοιο πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικος ειδικα απρναντι στους tester.και να τς προειδοποιεί τι εχει πειραξει ειδικα σε θεματα που αφορουν οθονες επεξεργαστες και την ταση του ρευματος.το οτι πχ μπορει να πει βελτιωσα την οθονη δεν μ λεει κατι.πρεπει ν πει τι πριραξει κ αν πειραξε ζωτικης σημασιας μερος κ ν ειναι σγρς οτι ειναι σωστο.κ οχι ν εξαφανιζεται.

Οποιος φοβαται η δεν θελει να το πειραξει ας μην διαβαζει εδω ..καλοπροαίρετα το λεω φυσικα.

Τεσπα κωστη κ πανο πιστευω σγρ θα σας το δεχτουν στο σερβις με την εγγυηση αφου δεν μπορουν να αποδειξουν οτι ευθυνεστε εσεις.

Και συνεχισε να ανεβαχεις την δουλεια σ.οσοι ημαστε εδω πιστευω θελουμε να δοκιμαζουμε πραγματα αλλιως μην μπαινουνε χαχαχα

Ευχαριστουμε ολους τους τεστερ για να εχουμε εμεις οι απλοι ενα τουμπανο g2.

Έτσι είναι τα πράγματα Κώστα... στα καλά όλοι μαζί, στην στραβή πετάγονται μερικοί και σου λένε οτι μόνο εσύ φτες που κάποιοι "developers" είναι άσχετοι και κάνουν τρελές ρυθμίσεις χωρίς καμία προειδοποίηση!

Είμαι προγραμματηστης και ξέρω ότι άμα ξεπεράσεις κάποια όρια θα γίνει ζημιά.

Τεσπα το θέμα είναι ότι ΌΛΟΙ εδώ μέσα ξέρουμε να διαβάζουμε το ΌΤΙ ΚΆΝΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΕΥΘΎΝΗ, όμως εγώ κάνω μια ρητορική ερώτηση... σε τι βοηθάει να στο κοπανανε κιόλας μερικοί που δεν κάνουν καμιά αλλαγή στο κινητό γιατί δεν παίρνουν την ευθύνη;

Μην ξανά ανεβάσεις τίποτα... λεφτά υπάρχουν... αλλάξτε όλοι μοντέλο και δώστε 600€ για το g5. (ειρωνεία μεν αλλά truth δε)!

Μάλλον εκφράζω όλα τα παιδιά που έχουν σπαταλησει άπειρες ώρες για να αναγεννησουν αυτό το κινητό που κλείνει αισίως τα 3 χρόνια. Κάνανε μια lollipop από εντελώς μάπα rom στην καλύτερη που θα την ζηλευε σε ταχύτητα ακόμα και το S7 (snapdragon 820 - 8cores)

Υστερογραφο.. το κινητό θα το φτιάξει η procordia 100% πάρε τηλ. την LG να σου στείλει courier να το πάνε στο service και να στο φέρουν κιόλας σπίτι :p

Μακρύ το post αλλά μια φορά είπα και εγώ να τα πω λίγο χύμα στο κύμα.. peace

Ειναι απο τις πρωτες παρτίδες;

Ναι λογικά..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα...

Ο κάθε dev βγάζει την ουρά του απ'έξω γράφοντας ότι αποποιείται κάθε ευθύνης...οκ.

Όταν όμως ζητάει οικονομική υποστήριξη το παραπάνω δεν ισχύει, αν το κάνει Δωρεάν γιατί του αρέσει οκ, αν όμως το κάνει με σκοπό την οικονομική στήριξη από κάποιος πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη της στραβης...

Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα...

Ο κάθε dev βγάζει την ουρά του απ'έξω γράφοντας ότι αποποιείται κάθε ευθύνης...οκ.

Όταν όμως ζητάει οικονομική υποστήριξη το παραπάνω δεν ισχύει, αν το κάνει Δωρεάν γιατί του αρέσει οκ, αν όμως το κάνει με σκοπό την οικονομική στήριξη από κάποιος πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη της στραβης...

Αει γεια σου......

Φιλικά, Κατερίνα

Ωραια τοτε παιδια.....για να ληξει το θεμα γιατι εγωωτο ξεκινησα....ο καθενας εχει την κριση του.....και επειδη πολλα ειπωθηκαν δεν θα ξανα ανεβασω ρομ η αν ανεβασω δεν θελω μα την δοκιμασετε μην συμβει καμια στραβη στην συσκευη σας!! ;)

Να ανεβάσεις αλλα αν ανεβάσεις και πάθει κάποιος κάτι τι σημαίνει θα του πληρώσεις την συσκευή;

Ανέβασε ότι θέλεις. Οποίος δοκιμάζει παίρνει και το ρίσκο

Nokia 8800 Scirocco

Να ανεβάσεις αλλα αν ανεβάσεις και πάθει κάποιος κάτι τι σημαίνει θα του πληρώσεις την συσκευή;

Ανέβασε ότι θέλεις. Οποίος δοκιμάζει παίρνει και το ρίσκο

+100000000

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Ωραια παιδια ωραια τα λετε.....τελος το G2 για εμενα αλλα και η δουλεια μου για εσας....πιστευω να σας ευχαριστησα εστω και λιγο με τις ρομ που μονταρα οπως ευχαριστηθηκα και εγω...βεβαια αδοξο τελος..

Ωραια παιδια ωραια τα λετε.....τελος το G2 για εμενα αλλα και η δουλεια μου για εσας....πιστευω να σας ευχαριστησα εστω και λιγο με τις ρομ που μονταρα οπως ευχαριστηθηκα και εγω...βεβαια αδοξο τελος..

Να είσαι καλά ευχαριστούμε για τον χρόνο σου και το έργο σου.

Η συσκευή ειναι μια χαρά και με την τελευταία rom δεν χρειάζεται κάτι αλλο

Nokia 8800 Scirocco

να σαι καλα Κωστη... και χτυπα συρμα σε ποιο τοπικ θα σε βρουμε (ποια συσκευη θα εχεις) σιγουρα θα συνεχισεις την προσφορα ;)

να σαι καλα Κωστη... και χτυπα συρμα σε ποιο τοπικ θα σε βρουμε (ποια συσκευη θα εχεις) σιγουρα θα συνεχισεις την προσφορα ;)

Οκ φιλε ;)

Οκ φιλε ;)

kostis8 λυπήθηκα γι'αυτό που σας συνέβει ,αλλά μην το βάζετε κάτω συνήθως όταν κάτι τελειώνει ...κάτι άλλο αρχίζει .Νάστε καλά και σας ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρατε

Παιδιά εύχομαι και εγώ να την γλιτώσετε όσο καλύτερα γίνεται σχετικά με την επισκευή των συσκευών σας. Είναι κρίμα για τον καθένα που μπορεί να το πάθει, πόσο μάλλον για τόσο ενεργητικά μέλη..