Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είχα σκοπό να κάνω, απλά είπα μήπως υπάρχει τρόπος να μην χάσω το ρουτ .... Απλά να διαγράψω τα πάντα.

Τελικα τι θες; Να γινει σαν καινουργιο και να καθαρισει απο τα παντα οπως ειπες νωριτερα ή θες να κρατησεις το root οπως λες τωρα;

Ολα γινονται αλλα γινε λιγο πιο σαφης για να σου πουμε πως, αν και σου απαντησαμε τελικα για ό,τι κι αν διαλεξεις.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα τι θες; Να γινει σαν καινουργιο και να καθαρισει απο τα παντα οπως ειπες νωριτερα ή θες να κρατησεις το root οπως λες τωρα;

Ολα γινονται αλλα γινε λιγο πιο σαφης για να σου πουμε πως, αν και σου απαντησαμε τελικα για ό,τι κι αν διαλεξεις.

Θελω να καθαρισουν τα παντα, αλλα να κρατησω το ρουτ και το TWRP ...

απλα αν αυτο δεν γινεται, τοτε μπορω να φλασαρω μια kdz και να το κανω σαν καινουργιο, σαν λυση αναγκης ;)

Εννοείς εκεί που κάνουμε wipe να τα τσεκάρω όλα; Έτσι δεν θα χάσω ρουτ και ρικαβερη;

Θελω να καθαρισουν τα παντα, αλλα να κρατησω το ρουτ και το TWRP ...

απλα αν αυτο δεν γινεται, τοτε μπορω να φλασαρω μια kdz και να το κανω σαν καινουργιο, σαν λυση αναγκης ;)

Ωραια. Τωρα καταλαβαμε.

Θα μπεις στο recovery, θα επιλεξεις wipe, advanced wipe και θα τικαρεις τα cache, dalvik, data και αμα θες να χασεις και τα αρχεια σου τοτε επιλεγεις και την internal. Μην επιλεξεις το system γιατι μετα δε θα μπουταρει.

Αρα ετσι μενει απειραχτο το recovery και το root κι ό,τι εχεις πειραξει ή φλασαρει στο system μεσω recovery. Δηλαδη ειναι σαν να κανεις επαναφορα συστηματος μεσα απο το μενου των ρυθμισεων (μονο που στην επαναφορα δε χανεις τα αρχεια σου μιας και δε διαγραφει το internal storage)

Αν θελεις να το κανεις σαν καινουργιο τοτε γινεται μονο μεσω kdz και lg flash tool.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερες, καλύτερο μοντακι ηχου ( εκτος viper γιατι χανω τη μπαλα με αυτο ) για δυνατότερη ενταση (το πιο φουλ ) σε earphones και ακουστικο κλησης; Αυριο φλασαρω ff stock του Κωστη

Ευχαριστώ

**Επίσης μήπως εχει καποιος το smart notice του g4 για να το περάσω στη ρομ;

Edited by eptanisioz
Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

Αρχισε να ξεθωριαζει η οθονη ενω ηταν στο lg logo και ειδα τις γραμμες αυτες οι οποιες εμειναν στο τελος....δηλαδη μαυρες καθετες γραμμες....καηκαν τα pixels.....πολλα νευρα....ειμαι σε εγγυηση πιστευω να την αλλαξουν

Κριμα ρε συ! Μακαρι να στο δεχτουν.

Πες επεσα το βραδυ να κοιμηθω και το πρωι που ξυπνησα το ειδα κλιστο. Το ανοιγω και στο μπουταρισμα εγινε αυτο κι αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχισε να ξεθωριαζει η οθονη ενω ηταν στο lg logo και ειδα τις γραμμες αυτες οι οποιες εμειναν στο τελος....δηλαδη μαυρες καθετες γραμμες....καηκαν τα pixels.....πολλα νευρα....ειμαι σε εγγυηση πιστευω να την αλλαξουν

Θα στην αλλαξουν σιγουρα.. Δεν θα εχουν κανενα στοιχειο να αποδειξουν οτι ευθυνεσαι εσυ που φλασαρες καποιον κερνελ..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Κριμα ρε συ! Μακαρι να στο δεχτουν.

Πες επεσα το βραδυ να κοιμηθω και το πρωι που ξυπνησα το ειδα κλιστο. Το ανοιγω και στο μπουταρισμα εγινε αυτο κι αυτο...

κατι θα βρω απλα ειμαι απο Βολο και θα μεινω κανα 20ημερο χωρις συσκευη.....τεσπα απο δευτερα θα τους παρω τηλεφωνο......επισης οποιοσ μπορει να μου στειλει λινκ για να κατεβασω την ρομ kzd για την συσκευη μου ευχαριστω και χρονια πολλα!!!

κατι θα βρω απλα ειμαι απο Βολο και θα μεινω κανα 20ημερο χωρις συσκευη.....τεσπα απο δευτερα θα τους παρω τηλεφωνο......επισης οποιοσ μπορει να μου στειλει λινκ για να κατεβασω την ρομ kzd για την συσκευη μου ευχαριστω και χρονια πολλα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Μακάρι φίλε Κωστή να στο περάσουν στην εγγύηση! Αν το στείλεις με "μαμά" rom πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα!

Αν θες να βάλεις τη δικιά του rom, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6360361

Χρόνια πολλά σε όλους!

Μακάρι φίλε Κωστή να στο περάσουν στην εγγύηση! Αν το στείλεις με "μαμά" rom πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα!

Αν θες να βάλεις τη δικιά του rom, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6360361

το ελπιζω γιατι αλλιως θα χρειαστει να αγωρασω συσκευη και αυτη το πολυ των 100 ευρω...

αν και δουλευει η οθονη απλα ειναι ενοχλλητικο να βλεπεις αυτες τις καθετες γραμμες..

ευχαριστω και για το λινκ!!

Καλημέρα στην παρέα μια χρόνια πολλά... Ελπίζω Κώστα να διορθωθεί το πρόβλημα και να είσαι εντάξει...

Λύσε μου μια απορία όμως... Πως κατάλαβες ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον κερνελ του xceed;;

Από τι άλλο θα μπορούσε να είναι δηλαδή; Αφού κάηκε και άλλου παιδιού. Δεν καίγονται έτσι απλά οι οθόνες.

Απλη ερωτηση... Μια φορα δοκιμασα του xceed κερνελ, δεν τον υποστηριζω για κανενα λογο... Δεν ειχα ποτε κατι μαζι του... για 1 μηνα μονο δοκιμασα εναν κερνελ και τελος

Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και με την PA team.είχαν πειράξει κάτι στον κέρνελ και κάηκαν πολλές οθόνες.έπεσε κράξιμο και σιγά σιγά παράτησαν το development για το g2, ώσπου βρήκαν δουλειά στην 1+1. Δεν ξέρω πώς του ξέφυγε αυτό.στην τελική ως beta tester είναι λογικό κάποια στιγμή να υπάρχουν αναγούλες
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μακαρι να πανε ολα καλα....

Παντως μ@@@@ του πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος.....γιατι δοκιμαζουν αλλοι χρηστες και οχι ο ιδιος...βεβαια σαν tester εγω πρεπει να τα περιμενω αυτα....αλλα και παλι η συμπεριφορα του δεν ηταν σωστη....

Εγώ σαν τεστερ πάντως νόμιζα ότι το πολύ να μπρικαρω το τηλέφωνο. Όχι όμως να κάψω και οθόνη..... Δεν είχα θέμα εγώ γιατί δεν μου έστειλε εμένα το λινκ..... Μια φορά που χαίρομαι που με ξεχασαν..... Λυπάμαι Κωστή και Πάνο....
Φιλικά, Κατερίνα

Πριν λιγο φλασαρα τη ff stock του Κωστή. Πολυ καλη. Καλύτερη απο την thunder rom που είχα πριν. Παει πολυ καλα. Θα περασω τωρα και dorinmanx 9.5 Edited by eptanisioz
Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

Δηλαδή; σε είπε ας πρόσεχες;

Τιποτα δεν ειπε....

Μονο οτι μαλλον δεν θα συνεχισει την υποστηριξη για G2 και εξαφανιστηκε

Παιδιά είναι κρίμα να χαλατε τις συσκευές σας για να γίνεστε tester του καθενός που θεωρεί τον εαυτό του developer, αυτοι αποποιούνται των ευθυνών τους με το να το αναφέρουν στην αρχή του thrend που δημιουργουν κ ουτε γάτα ουτε ζημια

Παιδιά είναι κρίμα να χαλατε τις συσκευές σας για να γίνεστε tester του καθενός που θεωρεί τον εαυτό του developer, αυτοι αποποιούνται των ευθυνών τους με το να το αναφέρουν στην αρχή του thrend που δημιουργουν κ ουτε γάτα ουτε ζημια

Χωρις τεστερς ομως δεν θα απολαμβανες στο φουλ τωρα την συσκευη σου.. ;)

Τιποτα δεν ειπε....

Του έδωσες την γνωστή ευχή;τον έκανες report στο xda να μην την πατήσουν και άλλοι;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τιποτα δεν ειπε....

Δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιον που πειράζει τα ρεύματα της συσκευής και γενικά μπορεί να την ξετινάξει τα μπρίκια. Το λέει κιόλας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη. Φταίει αυτός που δοκιμάζει πάντα.

Όπως και σε όλα τα πειράγματα root και recovery και μοντες όλα ειναι στον αέρα. Μπορεί να βάλεις κάτι και να χαλασεις την συσκευή δεν φταίει κανένας. Μόνο εμείς που δοκιμάζουμε και πρέπει να προσέχουμε

Nokia 8800 Scirocco

Με ποιον τρόπο μπορώ να βελτίωση το σήμα του eifi..νομίζω είναι αδύναμο. Εκεί που αλλά κινητά είναι φουλ εμένα πιάνει 2-3 γραμμές... Υπάρχει κάτι να αλλάξω να δοκιμασω ???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!