panosfx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ετυχε χτες που φλασαρα την bliss να εχει θενα γενικα το tapatalk και νομιζα πως ευθυνοταν η ρομ. Οποτε ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Υπάρχει για aosp πληκτρολόγιο σαν της lg μαζί με τους αριθμούς? Υπάρχει AOSP πληκτρολόγιο με τους αριθμούς, δουλέυει μια χαρά και σε MM: http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-aosp-android-keyboard-5-rows-row-t3142784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Υπάρχει AOSP πληκτρολόγιο με τους αριθμούς, δουλέυει μια χαρά και σε MM: http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-aosp-android-keyboard-5-rows-row-t3142784 Σε ευχαριστώ πολύ, έχω φτιάξει έναν φάκελο με όλα τα σέα μέα για bliss, όποτε βρω χρόνο θα δοκιμάσω Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Η ρομ ρε παιδιά για πιο λόγο να φταίει που δεν άνοιγε το tapatalk ; συστήνεται το hybrid bootstack, έχετε το καβάντζα σε περίπτωση που δεν bootαρει με το bumped. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα παιδια, Εχω μερικες ερωτησεις. 1) Ο bliss 6.2 με ποιον κερνελ κυλαει καλυτερα? (xceed or dorimanx?) 2) Εχω φορτωμενο το cloudy g3 3.3 και θελω να βαλω bliss 6.2 τι ακριβεις διαδικασια πρεπει να γινει ωστε να μην εχουμε κανενα bricked device? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Η ρομ ρε παιδιά για πιο λόγο να φταίει που δεν άνοιγε το tapatalk ; συστήνεται το hybrid bootstack, έχετε το καβάντζα σε περίπτωση που δεν bootαρει με το bumped. Δεν νομίζω να φταίει η ρομ, εγώ με srk από χθες δεν μπορώ να μπω xda από tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα παιδια, Εχω μερικες ερωτησεις. 1) Ο bliss 6.2 με ποιον κερνελ κυλαει καλυτερα? (xceed or dorimanx?) 2) Εχω φορτωμενο το cloudy g3 3.3 και θελω να βαλω bliss 6.2 τι ακριβεις διαδικασια πρεπει να γινει ωστε να μην εχουμε κανενα bricked device? ευχαριστω πολυ Μην βιαστείς η ρομ πού λες είναι aosp θέλει συγκεκριμένη διαδικασία και οι Κερνελ που αναφέρεις δεν είναι συμβατοί.Ας σου πει κάποιος πού έχει χρονο γιατί είμαι σε δουλειά,απλά θελω να σε προλάβω μην κάνεις ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πρωτα περνάς το bootstack go lp (σε μένα δε δούλεψε και έβαλα το υβριδικό), δευτερο κανεις reboot στο recovery, τρίτο περνάς τη Ρομ και μετα τα gapps, κανεις και ενα wipe davlick cach και cach και reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μια λίγο πιο γενική ερώτηση: Κάποιος σου δίνει λινκ μιας ROM από το Google Drive. Έχει επιλογή επάνω "προσθήκη στο drive", για να μην χρειαστεί να την κατεβάσεις, να την έχεις στο δικό σου Drive και να την κατεβάσεις αργότερα. Αλλά αν τη σβήσει ο πρώτος χρήστης, τη χάνεις κι εσύ. Υπάρχει τρόπος να μένει στο Drive σου, όπως γίνεται και στο Dropbox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα παιδια, Εχω μερικες ερωτησεις. 1) Ο bliss 6.2 με ποιον κερνελ κυλαει καλυτερα? (xceed or dorimanx?) 2) Εχω φορτωμενο το cloudy g3 3.3 και θελω να βαλω bliss 6.2 τι ακριβεις διαδικασια πρεπει να γινει ωστε να μην εχουμε κανενα bricked device? ευχαριστω πολυ Μείνε με τον στοκ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μείνε με τον στοκ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι και εγω βλεπω οτι παιζει αρκετα καλα. Με cloudy g3 3.3 και xceed 14a παει πολυ καλα και εχει λιγα κολληματα. Νομιζω μονο αν δινουν πολλα περισσοτερα πραγματα με συνδιασμο τον Marsmallow τοτε πιστευω αξιζει να παμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 και εγω βλεπω οτι παιζει αρκετα καλα. Με cloudy g3 3.3 και xceed 14a παει πολυ καλα και εχει λιγα κολληματα. Νομιζω μονο αν δινουν πολλα περισσοτερα πραγματα με συνδιασμο τον Marsmallow τοτε πιστευω αξιζει να παμε. Με τον στοκ κερνελ πιστεύω οτι λέει ο φίλος απο πανω, γιατί σε θέμα ταχύτητας με cloudy είναι μέρα με τη νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Την εβγαλα τελικα την bliss. Δεν μπορεσα να διωξω το κουμπι των προσφατων εφαρμογων και στη θεση του να βαλω το κουμπι του μενου. Επισης το κουρτινακι δεν κατεβαινει ολοκληρο απο το κουμπι στη nav bar. Πρεπει να κανεις δυο κινησεις. Ουτε με το Grabity Box καταφερα κατι. Επισης ειχα καποια θεματα με το Google Play. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Την εβγαλα τελικα την bliss. Δεν μπορεσα να διωξω το κουμπι των προσφατων εφαρμογων και στη θεση του να βαλω το κουμπι του μενου. Επισης το κουρτινακι δεν κατεβαινει ολοκληρο απο το κουμπι στη nav bar. Πρεπει να κανεις δυο κινησεις. Ουτε με το Grabity Box καταφερα κατι. Επισης ειχα καποια θεματα με το Google Play. Πέρα από τα προβλήματα που ανέφερες πως σου φάνηκε (ταχύτητα, απόκριση)? Για να επιστρέψεις σε 5.0.2 φλάσαρες το ζιπάκι D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Την εβγαλα τελικα την bliss. Δεν μπορεσα να διωξω το κουμπι των προσφατων εφαρμογων και στη θεση του να βαλω το κουμπι του μενου. Επισης το κουρτινακι δεν κατεβαινει ολοκληρο απο το κουμπι στη nav bar. Πρεπει να κανεις δυο κινησεις. Ουτε με το Grabity Box καταφερα κατι. Επισης ειχα καποια θεματα με το Google Play. το κουρτινάκι κατεβαινει κανονικά όλο αν το τραβήξεις από την δεξια πλευρά του (στη μέση το τραβάς για να δεις μόνο ειδοποιήσεις), με το play store δεν έχω κανένα πρόβλημα, με το πλήκτρο μενού καπως το ειχα κάνει στην 6.1 αλλά δεν το θυμάμαι, θα το ψάξω. Ταχύτητα που ρωτάει ο φίλος παραπάνω.....:) εξαιρετική! Πάντως εγώ από την ρομ του Κώστα ff stock φλάσαρα μόνο τα zip της bliss και τα gapps και κανονικά γυρνάω με recovery σε stock based rom αν θέλω, δεν κάνω κάτι άλλο Κάποιος που ξέρει για την bliss, στο κουρτινάκι εκεινο το toglee που λέει καφείνη τι ακριβώς κάνει; το αυτονόητο δεν εννοειται φυσικά Edited March 22, 2016 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το ξερω για τη δεξια μερια απο το κουρτινακι αλλα αν ειναι καθε φορα που θελω να το κατεβασω να πιανω το κινητο με τα δυο χερια τοτε δεν εχει νοημα. Γι' αυτο υπαρχει το κουμπι στη navigation bar το οποιο ομως στην bliss δε σου το κατεβαζει ολο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα την bliss 6.2 στο xda δεν την έχουνε;;γιατί σε προηγούμενες είδα ενα λινκ αλλά δεν ήτανε απ το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πλέον στο Gplus οι περισσότεροι dev ποστάρουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σ ευχαριστώ για την απάντηση θα το χω υπόψιν μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το ξερω για τη δεξια μερια απο το κουρτινακι αλλα αν ειναι καθε φορα που θελω να το κατεβασω να πιανω το κινητο με τα δυο χερια τοτε δεν εχει νοημα. Γι' αυτο υπαρχει το κουμπι στη navigation bar το οποιο ομως στην bliss δε σου το κατεβαζει ολο. αν πατήσεις συνεχόμενα το κούμπακι στην navigation bar θα δεις οτι κατεβάζει οοολη την κουρτινα:p, μήπως να ξαναδοκιμασεις;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) αν πατήσεις συνεχόμενα το κούμπακι στην navigation bar θα δεις οτι κατεβάζει οοολη την κουρτινα:p, μήπως να ξαναδοκιμασεις;:D Το γνωριζω κι αυτο! Αλλο σπαστικο κι αυτο! Σου λεω οτι ελλιωσα στο ψαξιμο και λυση δε βρηκα. Ουτε και με το κουμπι του μενου το οποιο μπορω να βαλω στη nav bar αλλα μονο στις ακρες και αν το παταω ανοιγουν οι ρυθμισεις της εκαστοτε εφαρμογης πανω δεξια εκει που εχει τις τρεις τελειες. Αρα θελεις παλι δυο χερια. Ενω το G3TweaksBox εχει επιλογη αντικαταστασης των τριων τελειων με το παλιο και χρησιμο κουμπι του μενου (τρεις οριζοντιες γραμμουλες και το μενου των ρυθμισεων της εφαρμογης ανοιγει στο κατω μερος που φτανει ο αντιχειρας. Ασε, νομιζω θα εχω μεγαλο θεμα οταν χρειαστει να αλλαξω συσκευη... Edited March 22, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγω την εστησα την bliss 6.2 και ενταξει εχω παθει πλακα με την παραμετροποιηση,τα cm θεματα και την ταχυτητα. Δεν τρελαινομαι για aosp να πω την αληθεια αλλα λογω της αλλαγης και της ταχυτητας λεω να μεινω. Μεχρι στιγμης δεν εχω θεματα και ολα δουλευουν απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Λοιπόν γράφω και εγώ εντυπώσεις από bliss 6.2 1. Από SRK έκανα κατευθείαν εγκατάσταση την ρομ, όπως επίσης από την bliss έκανα επαναφορά το backup της SRK χωρίς να πειράξω bootstack, bootloader. 2. Από ταχύτητα όπως είναι αναμενόμενο σκίζει, γενικά σου δίνει μια αίσθηση ότι όλα ρέουν πολύ ομαλά 3. Χαμός από παραμετροποιήσεις μέσα στα bliss settings, πραγματικά το φέρνεις στα μέτρα σου 4. Δεν μπόρεσα να βρω την κατάλληλη έκδοση xposed αλλά μικρό το κακό αφού ήθελα κυρίως να την δω και δεν το έψαξα πολύ 5. Ο λόγος που γύρισα σε στοκ είναι μόνο η κάμερα. Δεν κατάφερα με τίποτα να εγκαταστήσω την snapdragon αφού επανειλημμένα μου έκανε force close η εφαρμογή. Αν έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο με την συγκεκριμένη κάμερα και μπορεί να βοηθήσει θα ξαναβάλω την ρομ να την δουλέψω παραπάνω, αλλά η μαμά κάμερα μου φάνηκε απογοητευτική. Edited March 22, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Snapdragon δεν έχει η bliss; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Ακυρο......... Edited March 22, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts