Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο φωνητικη εγραφη δεν υπαρχει και email μπορεις να τα παρεις απο αλλη ναι...χαχαχχα βλεπω τα ξερεις ολα :D

Ημουν ενα χρονο φανταρος ρε συ στο γεωργουλα 505 Π/Ν γι αυτο τα ξερω ολα και ακομη μετα απο πολλα χρονια εχω κρατησει παρεες !!! :p :p

Ωραια την φωνητικη εγγραφη την εχω σαν apk οποτε παμε μπροστα..!! Θα περιμενουμε το λινκ για την νεα f&f 1.3 και τα zips.. ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ημουν ενα χρονο φανταρος ρε συ στο γεωργουλα 505 Π/Ν γι αυτο τα ξερω ολα και ακομη μετα απο πολλα χρονια εχω κρατησει παρεες !!! :p :p

Ωραια την φωνητικη εγγραφη την εχω σαν apk οποτε παμε μπροστα..!! Θα περιμενουμε το λινκ για την νεα f&f 1.3 και τα zips.. ;)

Ααα μια χαρααα θα τα εχεις γυρισει ολα οπως reef αγιο Νικολαο κλπ....σε λιγο ια ειναι ετοιμο το λινκ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Update v1.3

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=docslist_api

Dualwindow

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQU9YQzJvVllsekk/view?usp=docslist_api

LGQremote

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qbEo1bjBsQTl6X1U/view?usp=docslist_api

Προτεινω να αφησετε τον κερνελ που υπαρχει γιατι τον εχω τροποποιησει λιγο.....καλα φλασαρισματα και πειτε μου για προβληματα

Edited by kostis8

Ααα μια χαρααα θα τα εχεις γυρισει ολα οπως reef αγιο Νικολαο κλπ....σε λιγο ια ειναι ετοιμο το λινκ

Update v1.3

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=docslist_api

Dualwindow

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQU9YQzJvVllsekk/view?usp=docslist_api

LGQremote

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qbEo1bjBsQTl6X1U/view?usp=docslist_api

Προτεινω να αφησετε τον κερνελ που υπαρχει γιατι τον εχω τροποποιησει λιγο.....καλα φλασαρισματα και πειτε μου για προβληματα

παντως με την χθεσινη την v 1.2 ειδα σημερα για πρωτη φορα στο κινητο μου σημα 4g!!! εχω θεμα βεβαια στην περιοχη μου γενικα με το σημα...εκανες τιποτα εσυ σχετικα με το σημα σ αυτη τη rom?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

παντως με την χθεσινη την v 1.2 ειδα σημερα για πρωτη φορα στο κινητο μου σημα 4g!!! εχω θεμα βεβαια στην περιοχη μου γενικα με το σημα...εκανες τιποτα εσυ σχετικα με το σημα σ αυτη τη rom?

Build.prop ναι

Build.prop ναι

Καλά δε ξέρω τι είναι αυτό που λες αλλά πιστεύω βελτιώνει το σήμα;;; λέω τώρα...

Καλά δε ξέρω τι είναι αυτό που λες αλλά πιστεύω βελτιώνει το σήμα;;; λέω τώρα...

καπως ετσι...

Update v1.3

Dualwindow

LGQremote

Κωστα μολις κατεβασα την νεα ρομ ειναι 816,295mb ειναι σωστα ?? Γιατι στο drive λεει 797mb.Υπαρχει md 5 νουμερο γιαυτην η οχι ??;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Κωστα μολις κατεβασα την νεα ρομ ειναι 816,295mb ειναι σωστα ?? Γιατι στο drive λεει 797mb.Υπαρχει md 5 νουμερο γιαυτην η οχι ??;) ;)

816??

Περιεργο...ξανα κατεβασε την για σιγουρια

816??

Περιεργο...ξανα κατεβασε την για σιγουρια

797mb πρέπει να είναι; εμένα τόσα λέει σε λίγο θα την φλασαρω...

Ναι τοσα........

αυτη ειναι απλα μπερδευτηκες ..797mb , 816.295kb

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Μπράβο Κωστή !!!!!!!! Επιβεβαιωνω ότι δουλεύει και το remote και το διπλό παραθυρο....
Φιλικά, Κατερίνα

αυτη ειναι απλα μπερδευτηκες ..797mb , 816.295kb

Ναι τοσα........

Παιδια τελικα στην τελικη της μορφη αφου κατεβει ποσα mb τελικα πρεπει να ειναι ?? 816mb η 797mb ?? :wacko:

Παιδιά αυτό το always display on του s7 και του g5 μπορούμε να το έχουμε με το xposed;Πολύ χρήσιμο πάντως..

Υπαρχει κατι αναλογο σε μια ωραια εφαρμογη και λεγεται AcDisplay κατεβασε το απο το play store ... ;) Τωρα αν υπαρχει κατι τετοιο

στο xposed δεν ξερω καν γιατι ειδες κανα module που να λεει αυτο το ονομα ?? :O

Παιδια τελικα στην τελικη της μορφη αφου κατεβει ποσα mb τελικα πρεπει να ειναι ?? 816mb η 797mb ?? :wacko:

797,16 για την ακριβεια

Φιλικά, Κατερίνα

ελπίζω το παλικάρι να μην είναι κάγκουρας και να πήγαινε σε κανά σοβαρό μαγαζί για καφέ :lol:

τώρα όσο αναφορά το φαγητό όποιος δεν έχει πάει για τσίπουρο και δεν έχει φάει παταούγκα από το rainbow και πιτσόγυρο από τον μάκη είναι σαν να μην ήρθε Βόλο :p

αστο διάολο πέινασα

ααα και για τη rom έχει διορθωθεί μήπως το θεματάκι με τα video και την πράσινη οθόνη??

Edited by shyster

Υπαρχει κατι αναλογο σε μια ωραια εφαρμογη και λεγεται AcDisplay κατεβασε το απο το play store ... ;) Τωρα αν υπαρχει κατι τετοιο

στο xposed δεν ξερω καν γιατι ειδες κανα module που να λεει αυτο το ονομα ?? :O

Ναι το διάβασα σε ένα άρθρο για το s7 για το αν θα το πάρουν τα παλιά galaxy με κάποιο update και κάποιος ανέφερε ότι και να μην το πάρουν ας είναι καλά το xposed..

Εντάξει η κάμερα με την 1.3 του Κωστή; για το βίντεο λέω...

Ναι το διάβασα σε ένα άρθρο για το s7 για το αν θα το πάρουν τα παλιά galaxy με κάποιο update και κάποιος ανέφερε ότι και να μην το πάρουν ας είναι καλά το xposed..

Αυτά χαλάνε πολύ μπαταριά όμως .... γύρο στο 1% την ώρα, άρα σε μια γεμάτη εργάσιμη μέρα μόνο από αυτό χάνεις 8-12%.

Μπορεί να χαλάσει και η οθόνη με το μόνιμο μοτίβο πάνω στο ίδιο σημείο για τόσο μεγάλο χρονικό σημείο!!!

Έχει γίνει ιδική δουλειά στις καινούργιες οθόνες για αυτόν τον σκοπό...(G5,S7)

Αυτά χαλάνε πολύ μπαταριά όμως .... γύρο στο 1% την ώρα, άρα σε μια γεμάτη εργάσιμη μέρα μόνο από αυτό χάνεις 8-12%.

Μπορεί να χαλάσει και η οθόνη με το μόνιμο μοτίβο πάνω στο ίδιο σημείο για τόσο μεγάλο χρονικό σημείο!!!

Έχει γίνει ιδική δουλειά στις καινούργιες οθόνες για αυτόν τον σκοπό...(G5,S7)

Ναι ετσι ειναι δικιο εχεις ... Αν ομως εχει καποια κινηση λογικα δεν θα εχει burn in...Mολις τσεκαρα ειδα οτι στο xposed υπαρχει ενα με το ονομα Always Expandable Notifications το εχει δοκιμασει κανεις ειναι κατι τετοιο κανει δουλεια η ειναι ασχετο ?? ;) ;)

ελπίζω το παλικάρι να μην είναι κάγκουρας και να πήγαινε σε κανά σοβαρό μαγαζί για καφέ :lol:

τώρα όσο αναφορά το φαγητό όποιος δεν έχει πάει για τσίπουρο και δεν έχει φάει παταούγκα από το rainbow και πιτσόγυρο από τον μάκη είναι σαν να μην ήρθε Βόλο :p

αστο διάολο πέινασα

ααα και για τη rom έχει διορθωθεί μήπως το θεματάκι με τα video και την πράσινη οθόνη??

Εγω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι καγκουρας αλλα εχω παει πα του σε ολα.....αναλογα τον καιρο εχεουν ολα την αξια τους με καγκουρεςκαι μη τεσπα ειναι μια πολη μαγικη και με δημαρχο Μπεο τωρα τα σπαμε :p