eptanisioz Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 mixel paths ?? Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_G Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Φανταζομαι οτι το προβλημα ειναι μονο εικονικο/τυπογραφικο κι οχι πραγματικο. Δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις πανω απο τα 9GB που σου δειχνει διαθεσημα, ετσι; δεν ξέρω. δεν το νομίζω όμως ότι είναι τυπογραφικό μόνο, γιατί όταν επανέφερα όλες τις εφαρμογές που είχα, έβγαλε μήνυμα για λίγο χώρο αλλά δεν το πηγα παραπέρα για να δω τι θα γίνει... λες να το γεμίσω;..... δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά όταν το συνδέω στο pc μου δείχνει χωρητικότητα 10,6 δεσμευμένο 2,59 ελεύθερο 8,02 (γιατί εστησα κάποιες εφαρμογές) Edited December 6, 2015 by Bill_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 mixel paths ?? Το αρχείο που βρίσκετε στο system/etc, που εκτος των άλλων έχει και τις τιμές των εντάσεων ηχείου και ακουστικών. Αλλάζοντας τις τιμές αυτές αλλάζει και η ένταση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 παιδιά είναι δυνατόν να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάζει πάλι το ίδιο; κατέβασα αυτό LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom από εδώ http://www.mediafire.com/download/fw..._Tool_2014.zip επίσης αυτη την rom 229 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802 654 από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μου εμφανίζει πάλι από τα 32gb, διαθέσιμα τα 9 και system data 21,5. απίστευτο; και έκανα cse flash. έκανα κάτι λάθος; μήπως η ρομ είναι για την έκδοση των 16gb ; μηπως πρεπει να κατεβασεις καποια απο τις παρακατω ; NETHERLANDS 579 NLD/NLD(NETHERLANDS) V20H LGD802 624 Online 580 NLD/NLD(NETHERLANDS) V30b LGD802 763 Online 581 NLD/NLD(NETHERLANDS) V30b LGD802 123 αλλιώς δεν βγάζει νόημα αυτό που γίνεται .. Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Bill κατεβασε την 228 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_G Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Bill κατεβασε την 228 Καλημέρα σας. Την 228 δεν την βρίσκει, γράφει "not found!" και κατεβάζω την 227. Να δοκιμάσω μέχρι jelly bean; και με την 227 που δοκίμασα το ίδιο (227 NEU/EUROPE OPEN V30b LGD802 4937 ) μετα το φλασάρισμα κάνει αναβάθμιση 142 εφαρμογές;;; τώρα που είμαι ζεστός πάω για την 226, τελευταία kitkat για να δούμε. Edited December 7, 2015 by Bill_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 με στοκ λολιποπ +twrp μετα απο εγατασταση καστομ ρομ cm 12.1 πηστευω εκανα σοστα ολα τα βηματα αλλα μετα το ρεμποτ το τηλεφονο ανοιξε με καθετεσ γραμεσ στην οθονη με αποτελεσμα να μην ειναι τιποτα ορατο γνωρηζη κανεισ την αιτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 παιδια εγκατεστησα τη cm13 και ειναι φοβερι πολυ γρηγορη το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να κανω ROOT τι μπορει να φταει Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εκεί που βρήκες τη ρομ δεν έχει οδηγίες για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 απο το site που κατεβασα την ρομ και δεν εχει οδηγεις https://download.cyanogenmod.org/?device=d802 Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πάνε πάτα καμία 10 φορές την έκδοση λειτουργικού για να σε ανοίξει την επιλογή για προγραμματιστής, μπες εκεί και άνοιξε το ρουτ.στην πίσω σελίδα το γράφει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Παίδες έχω μια απορία για ένα χαρακτηριστικό που μόνο στην thunder δουλεύει. Όταν πατάω σε μια ειδοποίηση 2 φορές στην οθόνη κλειδώματος με πάει κατευθείαν στην εφαρμογή. Σε όλες τις άλλες ρομ πρέπει να κανω και swipe για να ξεκλειδώσει. Αυτό αλλάζει κάπως; Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω βγάλω quicksetting στο notification panel ακόμα και να μην υπάρχει στη ρομ. Ας πούμε κάποιες έχουν flashlight άλλες δεν έχουν thx Edited December 7, 2015 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_G Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μετά το φλασάρισμα της 30b μου ήρθε φλασιά και μένα. Υπάρχει πιθανότητα την πατάτα να την έχουν κάνει απο την procordia, να έχουν βάλει την rom για το 16αρι γιατί σε μια επιδιόρθωση κόλησε το τηλέφωνο, το έστειλα κάτω και μου είπαν ότι κάνανε μια αναβάθμιση. Τι γινεται τώρα; Πως επαναφέρουμε την μνήμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αν δηλαδή φλασάρουμε στο 32αρι rom για 16άρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Απο cloudy 3.3 μπορώ να φλασαρω κατευθείαν cyanogen 13 η 12.1 ; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μετά το φλασάρισμα της 30b μου ήρθε φλασιά και μένα. Υπάρχει πιθανότητα την πατάτα να την έχουν κάνει απο την procordia, να έχουν βάλει την rom για το 16αρι γιατί σε μια επιδιόρθωση κόλησε το τηλέφωνο, το έστειλα κάτω και μου είπαν ότι κάνανε μια αναβάθμιση. Τι γινεται τώρα; Πως επαναφέρουμε την μνήμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αν δηλαδή φλασάρουμε στο 32αρι rom για 16άρι; Δηλαδή ενώ έχεις 32αρι τώρα σου δείχνει 16gb; Αν ναι, τότε μάλλον κάπως έτσι έγινε η δουλειά! Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο παρακάτω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5761974#post5761974 Είναι ένας mini οδηγός που έγραψε κάποιος συμφορίτης μας που είχε ανάλογο πρόβλημα και το έλυσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πάνε πάτα καμία 10 φορές την έκδοση λειτουργικού για να σε ανοίξει την επιλογή για προγραμματιστής, μπες εκεί και άνοιξε το ρουτ.στην πίσω σελίδα το γράφει KANA SCREENSHOOT ΦΙΛΕ ΜΟΥ Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Στις ρυθμίσεις(settings)>σχετικά με το τηλέφωνο(about phone)>πληροφορίες λογισμικού (software info)>αριθμός κατασκευής(build number ) και το πατάς μέχρι να σου βγάλει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο που ενωω ειναι πως κανεις root την cm13 αλλα το βρηκα Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καθε φορα στον καινουργιο xceed λετε "Δεν εχω ξαναδει το τηλεφωνο τοσο γρηγορο" εγω παλι καθε φορα δεν καταλαβαινω καποια διαφορα στη ταχυτητα. Ειστε σιγουροι οτι το μυαλο δεν παιζει παιχνιδια; (placebo effect) Μη μου πειτε για antutu. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καθε φορα στον καινουργιο xceed λετε "Δεν εχω ξαναδει το τηλεφωνο τοσο γρηγορο" εγω παλι καθε φορα δεν καταλαβαινω καποια διαφορα στη ταχυτητα. Ειστε σιγουροι οτι το μυαλο δεν παιζει παιχνιδια; (placebo effect) Μη μου πειτε για antutu. Περνα την πρωτη εκδοση που ειχε βγαλει και μεσαια και την τελευταια.....εκει θα δεις διαφορα.....εγω με srk rom βλεπω διαφορες συνεχεια με UX4 rom σερνονται ολες καμια διαφορα οτι και να βαλω Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καθε φορα στον καινουργιο xceed λετε "Δεν εχω ξαναδει το τηλεφωνο τοσο γρηγορο" εγω παλι καθε φορα δεν καταλαβαινω καποια διαφορα στη ταχυτητα. Ειστε σιγουροι οτι το μυαλο δεν παιζει παιχνιδια; (placebo effect) Μη μου πειτε για antutu. Συμφωνω...δεν λεω..καλά πάει ο 14 αλλά και ο 11a ήταν επίσης πολύ καλός...δεν καταλαβαίνω αισθητή διαφορά..αλλά αφού από standby και ρολαρισμα είναι οκ δεν έχω πρόβλημα Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 παιδια να βαλω την παραπανω kernel τρεχω την ρομ cm13 http://dorimanx.shine.sk/LG-LP/ ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια να βαλω την παραπανω kernel τρεχω την ρομ cm13 http://dorimanx.shine.sk/LG-LP/ θα δω καποια διαφορα Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν μπορείς αυτοί είναι για lollipop και εσύ έχεις marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδιά είμαι με στοκ 5.0.2 + root και θέλω να απενεργοποιήσω το Noise Gate αλλά να κρατήσω σε στέρεο την εγγραφή ήχου στο βίντεο. Μόνο με XCam Settings μπορώ να το κάνω αυτό; Αν κρατήσω το στέρεο η ποιότητα πάλι είναι χάλια; Ή προτείνετε μονοφωνική ηχογράφηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis2329 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν μπορείς αυτοί είναι για lollipop και εσύ έχεις marshmallow αμα ειχαι lp ποια η διαφορα θα ειχα >?:):worry: Παράθεση lg g2 16gb black Cloudyg2 3.3 - xceed 14 android 5.0.2 twrp 2.8.6.1 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts