Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα δεν έκανε και αυτό. Αν και η συσκευή μου βλέπει ότι έχει 32γβ, απλά βγάζει δεσμευμένα τα 21γβ.

Φιλε μην ξεχνας οτι ποτε δεν προκειται να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις και τα 32GB της μνημης. Το 32αρι σου αφηνει ελευθερη και διαθεσημη μνημη 25GB και το 16αρι 11GB. Tα υπολοιπα GB τα καταναλωνει το λειτουργικο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μην ξεχνας οτι ποτε δεν προκειται να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις και τα 32GB της μνημης. Το 32αρι σου αφηνει ελευθερη και διαθεσημη μνημη 25GB και το 16αρι 11GB. Tα υπολοιπα GB τα καταναλωνει το λειτουργικο.

Από τα 32 μου δίνει τα 9 και τα 21 γράφει system data. Στο δικό σου αντίστοιχα γράφει 7.45.

Από τα 32 μου δίνει τα 9 και τα 21 γράφει system data. Στο δικό σου αντίστοιχα γράφει 7.45.

Κάνε ένα clean install με flash tool να γίνει σαν καινούριο το τηλ. Να αδειάσει και ο χώρος. Χάνεις βέβαια ότι έχεις μέσα....

Καλημέρα. Μια ερώτηση: προσπαθώ να φλασάρω μια ρομ σε ένα g2 μέσω του flashtool και κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει η διαδικασία μου βγάζει error, ότι διακόπηκε η σύνδεση με το διακομιστή κλπ. Tί μπορεί να φταίει; Να μην έχουν περαστεί σωστά οι drivers (δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση συσκευών των win) ; Το ότι τρέχω windows 10 ή μήπως κάτι άλλο;

μου εχει ερθει μια ενημερωση αλλα δε μου την κανει μαλλον γιατι ειμαι ρουτ .πως κανω ανρουτ εχετε καμια κοστουμ ρομ να πρωτεινετε κι κατι τελευταιο εχει βγει xposed gia lollipop?

μου εχει ερθει μια ενημερωση αλλα δε μου την κανει μαλλον γιατι ειμαι ρουτ .πως κανω ανρουτ εχετε καμια κοστουμ ρομ να πρωτεινετε κι κατι τελευταιο εχει βγει xposed gia lollipop?

Απο τη στιγμη που ψαχνεις για custom rom γιατι θελεις να παρεις την ενημερωση αφου ειναι για στοκ? Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι!

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δίκιο έχεις απλά δεν είμαι σίγουρος αν θα βάλω κοστουμ προς το παρον

Eγω θα βρεις πολλα για unroot

http://www.androidauthority.com/how-to-unroot-android-phone-tablet-652905/

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Όντας καιρό με CloudyG2 3.3 και τον kernel του DorimanX, είδα σήμερα ότι βγήκε η official CM13 και είπα να την περάσω. Περάστηκε κανονικά (flash-αρα CAF bootstack, την ROM και openGApps), όλα καλά, αλλά αποφάσισα ότι μιας και θέλει λίγη δουλίτσα καλύτερα θα ήταν να ξαναγυρίσω στην Cloudy.

Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο η ROM δεν είναι rooted, και δεν μπορώ να μπω στο Recovery (Blastagators TWRP) ούτε μέσω του Flashify, αλλά ούτε με τον κλασσικό συνδυασμό του Vol Down και Power Button.

Τί κάνουμε τώρα;

Όντας καιρό με CloudyG2 3.3 και τον kernel του DorimanX, είδα σήμερα ότι βγήκε η official CM13 και είπα να την περάσω. Περάστηκε κανονικά (flash-αρα CAF bootstack, την ROM και openGApps), όλα καλά, αλλά αποφάσισα ότι μιας και θέλει λίγη δουλίτσα καλύτερα θα ήταν να ξαναγυρίσω στην Cloudy.

Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο η ROM δεν είναι rooted, και δεν μπορώ να μπω στο Recovery (Blastagators TWRP) ούτε μέσω του Flashify, αλλά ούτε με τον κλασσικό συνδυασμό του Vol Down και Power Button.

Τί κάνουμε τώρα;

-Old Way: Hold power + vol down, then, release and hold power + vol down again.

-New Way: Hold power + vol down, then, release and hold vol up + vol down.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

-Old Way: Hold power + vol down, then, release and hold power + vol down again.

-New Way: Hold power + vol down, then, release and hold vol up + vol down.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση TUPAC, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει κανένας από τους δύο συνδυασμούς. Τον πρώτο (old) δοκίμαζα τόση ώρα μιας και τόσους μήνες με αυτόν τον συνδυασμό έμπαινα, αλλά απ'ότι βλέπω ούτε με τον δεύτερο μπαίνει.

Edit: Με αυτό εδώ έγινε κανονικά root, και μετά μέσω flashify μπήκα recovery. Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Edited by Cuore_Sportivo

Τί κάνουμε τώρα;

Νταξ τώρα... επιεικώς απαράδεκτο να φλασάρεις μιά custom rom και να μην είναι rooted...:lol: έλεος...:rotfl:

Τί κάνουμε τώρα;

Μπορείς να πεις ποια πράγματα δεν σου άρεσαν στην cm13;

Είναι σε bliss 4.0.3 και σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

Κάποια στιγμή που δοκίμασα μια ΜΜ είχε πολλές ατέλειες.

Νταξ τώρα... επιεικώς απαράδεκτο να φλασάρεις μιά custom rom και να μην είναι rooted...:lol: έλεος...:rotfl:

Τελικα ηταν root, οπως φανηκε απο τον τροπο που αποκτησε προσβαση root ο φιλος μεσα απο το link που ποσταρε, απλως δεν ηταν ενεργοποιημενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατηγόρησε την(Google γι'αυτό

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Tsiv και vrwmiaris.... Δεν καταντάει λίγο κουραστικό όταν μιλάει ο ένας σας να πετάγεται ο άλλος με παράθεση να τον κράζει; φτάνει παιδιά. Περάστε σε προσωπικό επίπεδο ( εννοώ σε PM ) την οποία διαφορά έχετε.

Υπάρχει κάνεις που να απεγκατεστησε xposed & amplify και να μην είδε διαφορά στην κατανάλωση στην μπαταρία??

Μπορείς να πεις ποια πράγματα δεν σου άρεσαν στην cm13;

Χωρίς να έχω ξαναδοκίμασει official CM ROM, παρατήρησα ότι από τα settings λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με άλλες lollipop ROMs (RR, SS) που είχα δοκιμάσει.

Επίσης, για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει (ακόμα και χειροκίνητα το πέρασα) το WiFi δίκτυό μου.

Κατά τ'άλλα ούτε κολλήματα είδα, ούτε τίποτα. Ίσα ίσα που τα animations ήταν πολύ smooth και προσωπικά μου άρεσαν αρκετά.

Χωρίς να έχω ξαναδοκίμασει official CM ROM, παρατήρησα ότι από τα settings λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με άλλες lollipop ROMs (RR, SS) που είχα δοκιμάσει.

Επίσης, για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει (ακόμα και χειροκίνητα το πέρασα) το WiFi δίκτυό μου.

Κατά τ'άλλα ούτε κολλήματα είδα, ούτε τίποτα. Ίσα ίσα που τα animations ήταν πολύ smooth και προσωπικά μου άρεσαν αρκετά.

Πιστεύω ότι σε κανένα μήνα θα είναι έτοιμη η ΜΜ για το κινητό μας, το καλό είναι ότι γίνονται πολλές προσπάθειες απο διάφορους, οπότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Για κάποιον που δεν καίγεται για τις στοκ εφαρμογές θα είναι μια καλή λύση.

Κάνε ένα clean install με flash tool να γίνει σαν καινούριο το τηλ. Να αδειάσει και ο χώρος. Χάνεις βέβαια ότι έχεις μέσα....

παιδιά είναι δυνατόν να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάζει πάλι το ίδιο;

κατέβασα αυτό LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom από εδώ http://www.mediafire.com/download/fw..._Tool_2014.zip

επίσης αυτη την rom 229 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802 654 από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μου εμφανίζει πάλι από τα 32gb, διαθέσιμα τα 9 και system data 21,5.

απίστευτο; και έκανα cse flash. έκανα κάτι λάθος;

παιδιά είναι δυνατόν να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάζει πάλι το ίδιο;

κατέβασα αυτό LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom από εδώ http://www.mediafire.com/download/fw..._Tool_2014.zip

επίσης αυτη την rom 229 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802 654 από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και μου εμφανίζει πάλι από τα 32gb, διαθέσιμα τα 9 και system data 21,5.

απίστευτο; και έκανα cse flash. έκανα κάτι λάθος;

Φανταζομαι οτι το προβλημα ειναι μονο εικονικο/τυπογραφικο κι οχι πραγματικο. Δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις πανω απο τα 9GB που σου δειχνει διαθεσημα, ετσι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά δοκίμασε κανείς την 6αρα CM13 ? αξίζει;

Θέλω να περάσω την Cloudy 3.3 με xceed kernel, αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω μοντάκια ήχου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

Παιδιά δοκίμασε κανείς την 6αρα CM13 ? αξίζει;

Θέλω να περάσω την Cloudy 3.3 με xceed kernel, αλλά δε ξέρω αν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω μοντάκια ήχου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λειτουργούν ναι... ή αλλιώς πειράζοντας το "mixer_paths.xml".