Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια... Εχω official lollipop και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το rotation... εχω root κλπ... αλλα λειτουργουσαν ολα τελεια...

αν κανω επαννεκινηση λειτουργει.... μετα ομως απο κανενα 6ωρο παλι τιποα.... καμια ιδεα ?

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια... Εχω official lollipop και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το rotation... εχω root κλπ... αλλα λειτουργουσαν ολα τελεια...

αν κανω επαννεκινηση λειτουργει.... μετα ομως απο κανενα 6ωρο παλι τιποα.... καμια ιδεα ?

Το ειχα παθει και εγω με Cloudy 3.3, εχει να κανει με τη διαχειριση της RAM και για αυτο με την επανεκκινηση φτιαχνει, το προβλημα λυθηκε και να'ναι καλα με τον κερνελ του Ντορι που κανει πολυ καλυτερη διαχειριση απο τον στοκ χαρις στα συνεχη updates που ενσωματωνει , εαν εχεις ηδη Ντορι και σου κανει τα ιδια, πηγαινε στο memory tab και εκει που λεει OOM Level Screen On και Off βαλε και στα δυο aggressive

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση. Έχω πάνω 4.4.2 μόνο με Root.

Θέλω να περάσω ξανά την ίδια να είμαι Official τι πρέπει να κάνω?

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα,

εσείς που έχετε πειραματιστεί αρκετά ποιο συνδυασμο rom/kernel προτείνετε?

Τα κυριότερα ζητούμενα είναι :

1. Καλή διαχείριση μπαταρίας

2. Ραδιόφωνο

3. Να ειναι οκ η κάμερα

4. Να μην υπάρχουν θέματα με το gps

τώρα το κινητο της κοπέλας μου ειναι με 5.0.2 και τρώει συχνά σκαλώματα οπότε επιβάλλεται η αλλαγή.

Ειναι η cloudy 3.3 μαζί με dorimanx μία καλή επιλογή?

Edited by paraskevasnp

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Κανε βαθμονομηση των αισθητήρων είναι κάπου στις ρυθμίσεις ( χειρονομίες νομίζω)

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησω δεν μπορω να ρουταρω το κινητο, ειμαι με lillipop. καμμια βοηθεια;

οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιησω δεν μπορω να ρουταρω το κινητο, ειμαι με lillipop. καμμια βοηθεια;

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Περασα κ εγω κκ cloudyg3 2.2 ...το weather animation στην lockscreen δεν υπαρχει? Περσσσ xposed και g3tweakbox και τωρα το button combination στις ρυθμισεις δεν λειτουργει γτ?

Σήμερα έκανα root με το LG One Click Root (LG G2 D802 32gb DE 5,0,2 lolipop)

Πολύ εύκολα, κατέβασε πρώτα τους τελευταίους LG drivers.

Υπάρχει τρόπος να κρύψω από τον χώρο των ειδοποιησεων την ένταση, φωτεινότητα και τις εφαρμογές Q slide?

Δεν τα χρησιμοποιώ και πιάνουν άδικα χώρο.

Είμαι Root αν γίνεται με κάποιον τρόπο να δοκιμάσω

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει τρόπος να κρύψω από τον χώρο των ειδοποιησεων την ένταση, φωτεινότητα και τις εφαρμογές Q slide?

Δεν τα χρησιμοποιώ και πιάνουν άδικα χώρο.

Είμαι Root αν γίνεται με κάποιον τρόπο να δοκιμάσω

Όταν κατεβάζεις την notification bar μπορείς τα κουμπιά (wifi, τοποθεσία κτλ) που είναι πάνω να τα "σύρεις" προς τα αριστερά, τέρμα δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει "Επεξεργασία". Από 'κει μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις!

Το Q slide φεύγει απλά πατώντας το ανάλογο κουμπί στη notification bar!

Όταν κατεβάζεις την notification bar μπορείς τα κουμπιά (wifi, τοποθεσία κτλ) που είναι πάνω να τα "σύρεις" προς τα αριστερά, τέρμα δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει "Επεξεργασία". Από 'κει μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις!

Το Q slide φεύγει απλά πατώντας το ανάλογο κουμπί στη notification bar!

Το είχα απενεργοποιηση αλλά μου τα εμφανιζε τώρα το άνοιξα το έβγαλα μετά ξανά και έγινε ώστε δια μαγείας

Τα άλλα δύο ήχου και φωτεινότητα δεν γίνεται κάτι ε?

Nokia 8800 Scirocco

Το είχα απενεργοποιηση αλλά μου τα εμφανιζε τώρα το άνοιξα το έβγαλα μετά ξανά και έγινε ώστε δια μαγείας

Γινεται αλλα με xposed installer και καποιο module πχ το G3TweaksBox.

edit: Τωρα ειδα οτι υπαρχει η επιλογη που λεει ο φιλος Titarasaudi. Κατεβαζεις κουρτινακι, τερμα δεξια, επεξεργασια, ξετικαρεις. (Τουλαχιστον με την custom ROM που ειμαι γινεται. Δεν ειμαι σιγουρος για stock ROM.)

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε γίνεται μέσα απ' το κουμπί "Επεξεργασία" της notification bar;;

Είμαι με custom rom αλλά έχω την εντύπωση πως γινόταν και στις stock rom's!

Γινεται αλλα με xposed installer και καποιο module πχ το G3TweaksBox.

Με το g2 tweak box που έχω δεν έχει κάτι τέτοιο ε?

Nokia 8800 Scirocco

Με το g2 tweak box που έχω δεν έχει κάτι τέτοιο ε?

Σιγουρα εχει. Το θυμαμαι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγουρα εχει. Το θυμαμαι.

Το βρηκα.

Ετσι μπραβο αδειασε λιγο ο χώρος επιτέλους

Σ ευχαριστώ πολύ

Αυτα τα mods παιδια ειναι δοκιμασμενα παιζει να παρεμβάλουν στην καλη λειτουργία της συσκευής και να έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και λοιπά? Εννοω κατι τετοια όπως αυτα τα 2-3 που αλλαξα εγω γιατί απο ότι βλέπω εχει παρα πολλα που σίγουρα θα εχουν κάποια επίπτωση σε επεξεργαστή και μπαταρία

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Το βρηκα.

Ετσι μπραβο αδειασε λιγο ο χώρος επιτέλους

Σ ευχαριστώ πολύ

Αυτα τα mods παιδια ειναι δοκιμασμενα παιζει να παρεμβάλουν στην καλη λειτουργία της συσκευής και να έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και λοιπά? Εννοω κατι τετοια όπως αυτα τα 2-3 που αλλαξα εγω γιατί απο ότι βλέπω εχει παρα πολλα που σίγουρα θα εχουν κάποια επίπτωση σε επεξεργαστή και μπαταρία

Μην ανυσηχεις, ολα κομπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα έκανα root με το LG One Click Root (LG G2 D802 32gb DE 5,0,2 lolipop)

Πολύ εύκολα, κατέβασε πρώτα τους τελευταίους LG drivers.

δυστυχως οτι και να κανω μπαινει σε download mode και σταματα στο 90%

δυστυχως οτι και να κανω μπαινει σε download mode και σταματα στο 90%

Μήπως όμως πέτυχε το root; Έκανες έλεγχο με κανένα root checker;

Και σε stock rom γίνεται να βγάλεις την φωτεινότητα και Την ένταση του ηχου από το κουρτινακι κανονικά!!! [ATTACH]63891[/ATTACH]

Η επιλογή είναι τέρμα δεξιά στο κουμπί "επεξεργασια"

Το ξέρω ότι βρέθηκε η λύση αλλά την λέω λίγο πιο αναλυτικά μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος γι αυτό.

Edited by lek88

Εχει κυκλοφορησει ενα φιξακι σε ζιπ μορφη για μια σημαντικη τρυπα ασφαλειας (Stagefright ) στο android ,για οσους δεν το ξερουν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3193283

Confirm working on:

CloudyG2 3.3 + default/dorimanx/xceed kernel

Stock 5.0.2 30b + dorimanx/xceed kernel

Not working on:

LG D802 stock 5.02 30b + stock kernel

LG LS980 stock based ROM

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως όμως πέτυχε το root; Έκανες έλεγχο με κανένα root checker;

ναι καποια στιγμη ειχε πετυχει αλλα δεν εμπαινε σε recovery μου εδειχνε ενα ρομποτακι με θαυμαστικο