flandra Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ @flandra (δεν έχουμε και thanks button). Το φλασάρω τώρα μαζί με Resurrection Remix και ελπίζω να πάνε όλα καλά! :p Δες και τη bliss pop. Είναι και θέμα γούστου αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Είμαι με cloudy 3.3 και μόλις είχα ένα ριμπουτ. Κόλλησε η οθόνη και έκανε το ριμπουτ. Έχει τύχει σε κανένα κάτι ανάλογο; Επίσης νομίζω ότι το touch σε κάποιες φάσεις δεν είναι τόσο ευαίσθητο. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το tempered glass που έβαλα.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Είμαι με cloudy 3.3 και μόλις είχα ένα ριμπουτ. Κόλλησε η οθόνη και έκανε το ριμπουτ. Έχει τύχει σε κανένα κάτι ανάλογο; Επίσης νομίζω ότι το touch σε κάποιες φάσεις δεν είναι τόσο ευαίσθητο. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το tempered glass που έβαλα.. Έχεις αλλάξει κερνελ? Έχει τύχει και σε εμένα. Για το touch δεν το έχω δει, είμαι με γυμνή οθόνη. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Έχεις αλλάξει κερνελ? Έχει τύχει και σε εμένα. Για το touch δεν το έχω δει, είμαι με γυμνή οθόνη. Κερνελ Όχι. Με αυτόν που που έχει η ρομ. Ίσως να είναι και ιδέα μου για το touch. Θα το παρακολουθήσω. Ελπίζω και το ριμπουτ να ήταν τυχαίο γιατί μαρεσει πολύ η ρομ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εκανα καθαρή εγκατάσταση CloudyG2 3.3 και πάλι τα ίδια με την θερμοκρασία, ζεματάει το τηλέφωνο πίσω εκεί που ειναι η το power button και το volume down σε σημείο να μη μπορείς να αγγίξεις το τηλέφωνο. Και όλα αυτά με stock kernel, 0% brightness, flight mode και απλό σεφάρισμα με τον aosp browser ( default browser ) Καμία λύση παιδιά, ή να φλασάρω stock rom και να το στείλω στην LG? Και συνεχίζω μετά από μερικές μετρήσεις ( 0% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, FLIGHT MODE ON , WIFI ONLY ) 42-48C idle 54-59C browsing, viber = με τον stock browser 62-67C youtube βιντεάκι stress test μετά από 1 λεπτό και κάτι 72-76 C είναι νορμαλ ? δεν νομίζω . Εσείς τι πιστεύετε? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Νομιζω οτι το ντορι εχει θεμα γενικοτερο. Ακομα δεν ειναι ετοιμο για το λολλιποπ. Οφειλω παντως να ομολογησω οτι η τελευταια εκδοση του ειναι πιο σταθερη με λιγοτερα λαγκαρισματα σε σχεση με τις προηγουμενες. Ερωτηση? Εχουμε καποια ενημερωση με αλλαγες που μπορουμε να κανουμε στο κερνελ του ντορι για να εχουμε καλυτερη αποδοση? Ας τα μαζεψουμε καπου οποιος εχει κανει καποια αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Με Cloudy G3.3 δεν μου βλεπει το κινητο το PC ενω με G3.2 το εβλεπε αμεσως, το διωτθωνω καπως? Ευχαριστω. Μετα απο 40 λεπτα εφτιαξε. Edited July 20, 2015 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πηρα σημερα ενα καλωδιο otg αλλα το κινητο δεν μου διαβαζει τον δισκο που συνδεω, δεν υποστιριζει otg το g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πηρα σημερα ενα καλωδιο otg αλλα το κινητο δεν μου διαβαζει τον δισκο που συνδεω, δεν υποστιριζει otg το g2? Υποστηρίζει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πηρα σημερα ενα καλωδιο otg αλλα το κινητο δεν μου διαβαζει τον δισκο που συνδεω, δεν υποστιριζει otg το g2? Ή ο δισκος ειναι NTFS ή ο δισκος θελει παραπανω ενεργεια ή και τα δυο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ή ο δισκος ειναι NTFS ή ο δισκος θελει παραπανω ενεργεια ή και τα δυο. Λοιπον ο δισκος οντως ειναι NTFS, ενα adapter που εβαλα με microsd το διαβασε, αυτο ομως που θελω να κανω ειναι αν γινεται να τραβηξω βιντεο κ να εχει σαν αποθηκευτικο χωρο το στικακι, εχει καποιος υποψιν αν αυτο γινεται κ που ειναι η επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Λοιπον ο δισκος οντως ειναι NTFS, ενα adapter που εβαλα με microsd το διαβασε, αυτο ομως που θελω να κανω ειναι αν γινεται να τραβηξω βιντεο κ να εχει σαν αποθηκευτικο χωρο το στικακι, εχει καποιος υποψιν αν αυτο γινεται κ που ειναι η επιλογη? Νομιζω οτι δε γινεται. Θυμαμαι ομως μια πατεντα του στυλ μεσω αλλης καμερας απο το Play Store που εχει επιλογη αποθηκευσης στο χωρο που θες. Για δοκιμασε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Cloudy g2 3.3 με dori kernel το κινητό μου κόλλαγε και έκανε επανεκκίνησεις Συνέχεια ,με οποιαδήποτε ρύθμιση στην cpu ondemand κτλπ. Με το που έβαλα τον στοκ κερνελ του cloudy έστρωσε και δεν έχει κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Cloudy g2 3.3 με dori kernel το κινητό μου κόλλαγε και έκανε επανεκκίνησεις Συνέχεια ,με οποιαδήποτε ρύθμιση στην cpu ondemand κτλπ. Με το που έβαλα τον στοκ κερνελ του cloudy έστρωσε και δεν έχει κάνει τίποτα... Ποιοα εκδοση ντορι εβαλες?δεν ειναι ολοι σταθεροι. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Φίλοι μου έχω ένα θέμα με ένα g2 μιας φίλης. Έκλεισε ξαφνικά κ δν ανοίγει με τπτ. Τι στο pc το συνδεω. Τι στον φορτίστη.. Τπτ...Δν ξυπνάει. Το κινητό φοράει την cloudy 3.3 εδώ κ ένα μήνα! Για πείτε μου κάποιο κόλπο μήπως κ το σώσουμε!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Φίλοι μου έχω ένα θέμα με ένα g2 μιας φίλης. Έκλεισε ξαφνικά κ δν ανοίγει με τπτ. Τι στο pc το συνδεω. Τι στον φορτίστη.. Τπτ...Δν ξυπνάει. Το κινητό φοράει την cloudy 2.3 εδώ κ ένα μήνα! Για πείτε μου κάποιο κόλπο μήπως κ το σώσουμε!! Μάλλον έκαψε μητρική πλακέτα. Αν δεν ανοίγει καθόλου Ούτε στο logo Τότε Δυστυχώς πάει Για service στην LG. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιοα εκδοση ντορι εβαλες?δεν ειναι ολοι σταθεροι. Την 3.9.2 και την 4.2 δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Φίλοι μου έχω ένα θέμα με ένα g2 μιας φίλης. Έκλεισε ξαφνικά κ δν ανοίγει με τπτ. Τι στο pc το συνδεω. Τι στον φορτίστη.. Τπτ...Δν ξυπνάει. Το κινητό φοράει την cloudy 3.3 εδώ κ ένα μήνα! Για πείτε μου κάποιο κόλπο μήπως κ το σώσουμε!! Αστο στη φορτιση μιση μερα και ξαναδοκιμασε. Δοκιμασες αν ανοιγει με τον τροπο που μπαινεις download mode μηπως και φταιει το power button; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Αστο στη φορτιση μιση μερα και ξαναδοκιμασε. Δοκιμασες αν ανοιγει με τον τροπο που μπαινεις download mode μηπως και φταιει το power button; το εχω πανω απο μια ωρα στον φορτιστη.. το κινητο ζηματαει... το εβγαλα.. ανοιξα το πισω καπακι τοθ. ξεβιδωσα το πλαστικο που εχει.. ξεκουμπωσα - κουμπωσα την πλακετα τις μπαταριας.. δοκιμασα και αυτο που μου ειπες .. τπτ..!! καμια αποκριση..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) το εχω πανω απο μια ωρα στον φορτιστη.. το κινητο ζηματαει... το εβγαλα.. ανοιξα το πισω καπακι τοθ. ξεβιδωσα το πλαστικο που εχει.. ξεκουμπωσα - κουμπωσα την πλακετα τις μπαταριας.. δοκιμασα και αυτο που μου ειπες .. τπτ..!! καμια αποκριση..!! Πρωτη φορα το ακουω σε G2! Τελείως, μα τελείως νεκρο. Κοίτα τι σου εχω εσενα που πηρες φόρα τωρα...!: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56000637 Εχεις εγγυηση ομως, οπότε ασε να το κανουν αυτοι. Edited July 21, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχω την τελευταία Cloudy, και παρατήρησα ότι κάθε φορά που ανοίγω τα settings από το app drawer, μου ανοίγει σε list view, αν και έχω επιλέξει να ανοίγουν σε tab view. Αν τα ανοίξω απo το notification bar, ανοίγουν κανονικά σε tab view. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Είμαι με clean install χωρίς κάποιον άλλον kernel, μιας και ο dorimanx μου είχε αρκετά κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Πρωτη φορα το ακουω σε G2! Τελείως, μα τελείως νεκρο. Κοίτα τι σου εχω εσενα που πηρες φόρα τωρα...!: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56000637 Εχεις εγγυηση ομως, οπότε ασε να το κανουν αυτοι. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. Θα το στείλουμε μάλλον αύριο lg. Να το δουν αυτοί. Το θέμα μας είναι τωρα ότι φοράει Ρομ του cloudy μέσα κ φοβάμαι μην μας που τίποτα άσχημο. Αλλά θα το στείλουμε. Δν έχουμε επιλογή...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το θέμα μας είναι τωρα ότι φοράει Ρομ του cloudy μέσα κ φοβάμαι μην μας που τίποτα άσχημο. Αλλά θα το στείλουμε. Δν έχουμε επιλογή...!! Εννοείται ότι κρατάς backup και περνάς την official ROM για να είναι "μαμά" το κινητό! Σε διαφορετική περίπτωση στο βγάζουν εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχω την τελευταία Cloudy, και παρατήρησα ότι κάθε φορά που ανοίγω τα settings από το app drawer, μου ανοίγει σε list view, αν και έχω επιλέξει να ανοίγουν σε tab view. Αν τα ανοίξω απo το notification bar, ανοίγουν κανονικά σε tab view. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Είμαι με clean install χωρίς κάποιον άλλον kernel, μιας και ο dorimanx μου είχε αρκετά κολλήματα. Σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν και έχω list view, το άλλαξα σε tab view για να το δοκιμάσσω και μου το ανοίγει κανονικά σε tab view. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχω την τελευταία Cloudy, και παρατήρησα ότι κάθε φορά που ανοίγω τα settings από το app drawer, μου ανοίγει σε list view, αν και έχω επιλέξει να ανοίγουν σε tab view. Αν τα ανοίξω απo το notification bar, ανοίγουν κανονικά σε tab view. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Είμαι με clean install χωρίς κάποιον άλλον kernel, μιας και ο dorimanx μου είχε αρκετά κολλήματα. Μήπως χρησιμοποιείς nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Εννοείται ότι κρατάς backup και περνάς την official ROM για να είναι "μαμά" το κινητό! Σε διαφορετική περίπτωση στο βγάζουν εκτός εγγύησης. Tα προηγούμενα ποστ τα διάβασες καθόλου? Πέθανε το κινητό του ανθρώπου ρε φίλε , τι μπακαπ και οφίσιαλ ρομ του λες να περάσει?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts