ALIEN_3_ Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδιά αυτή η λόλιποπ που βάζετε πια έκδοση είναι ? 5.0.2 ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά δεν είμαι ούτε ρουτ,ούτε έχω κάποια recovery.Το τηλέφωνο είναι τελείως μαμαgfilip (Γιώργο)? :confused: Άστο καλύτερα μαμά και περίμενε την official αναβάθμιση... ;) παιδιά αυτή η λόλιποπ που βάζετε πια έκδοση είναι ? 5.0.2 ? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Tsiv από ηλεκτρονικό;Είσαι καλά;Λες να μην το προσπαθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι Γιώργο ο tsiv είμαι από ηλεκτρονικό :D Ειναι δίκοπο μαχαίρι τα ''σκαλίσματα'' Μπορεί να το μπρικάρεις και να ασχολείσαι με τις ώρες για να το επαναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Λεω να το παλεψω,παλιοτερα ένα S4 το ειχα τρελανει.Διαβαζοντας αυτό που καταλαβα είναι ότι πρωτα θα το ρουταρω και μετα θα του περασω custom recovery και μετα θα ακολουθησω τον οδηγο που περιγρεφεται 2-3 σελιδες πριν.Βρηκα ένα βιντεο στο youtube για ρουτ και twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Α έτσι αλλάζει , αν το ''έχεις'' με τα σκαλίσματα τότε δως του να καταλάβει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 το root και το recovery για το g2 ειναι παιχνιδακι πλεον, οπως επισης και το φλασαρισμα rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι δεν ειναι τιποτα το "σκαλισμα" και εαν μπρικαρει επανερχεται.Η δε rom αυτη ειναι απροβληματιστη!Γιατι να περιμενει καποιος ποοοτε θα την δωσουν;Αφου ειναι η original και δεν νομιζω να αλλαξουν τιποτα οι φωστηρες της LG. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 δεν νομιζω να αλλαξουν τιποτα οι φωστηρες της LG. Όσο ζούμε ελπίζουμε ...... και ελπίζουμε να πάρουμε την 5.1 :p Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η υπομονή είναι αρετή... :D Εγώ πάντως είμαι υπέρ ευχαρηστημένος με την cloudy σε art που είμαι τώρα οπότε θα περιμένω να βγει επίσημα , να τη ''μοντάρει'' ο cloudyfa κ.λ.π κ.λ.π :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Λοιπον καταφερα και εκανα μα....ια.Εκανα ρουτ και φλασαρα το twrp αλλα μολις ανοιγει το κινητο βγαινει το logo+μου γραφει πανω αριστερα secure booting error και μενει η οθονη μαυρη.Καμμια ιδεα? Επρεπε να σε ακουσω tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 εαν σε ρουταρισμενο τηλεφωνο κανω καθαρο install με Flash Tool 2014 το τηλεφωνο επανερχεται στην αρχικη του κατασταση οπως οταν το αγορασα; περασα την D80220H_00.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Λοιπον καταφερα και εκανα μα....ια.Εκανα ρουτ και φλασαρα το twrp αλλα μολις ανοιγει το κινητο βγαινει το logo+μου γραφει πανω αριστερα secure booting error και μενει η οθονη μαυρη.Καμμια ιδεα? Επρεπε να σε ακουσω tsiv Γιώργο τώρα που μπήκες στο χορό... θα χορέψεις... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Λοιπον καταφερα και εκανα μα....ια.Εκανα ρουτ και φλασαρα το twrp αλλα μολις ανοιγει το κινητο βγαινει το logo+μου γραφει πανω αριστερα secure booting error και μενει η οθονη μαυρη.Καμμια ιδεα? Επρεπε να σε ακουσω tsiv Kρατησες πριν back up;Εαν ναι με κλειστη συσκευη πατα το power+volume μειον φωνης αναβει με το λογοτυπο και ξανα πατας το power ωστε να μπει twrp και μπαινεις και κανεις restore. Edited March 22, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 LG G2: Θα πάρει Lollipop το δεύτερο τρίμηνο σύμφωνα με την LG Ινδίας http://techblog.gr/software/lg-g2-second-quarter-lollipo-update-india-4621/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Kρατησες πριν back up;Εαν ναι με κλειστη συσκευη πατα το power+volume μειον φωνης και μπαινεις και κανεις restore. Αν διάβαζες λίγο και τα προηγούμενα ποστ θα ήξερες ότι ήταν μαμά το τηλέφωνο... Οπότε τι backup να κάνει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Γιώργη το μόνο που μπορώ να σου πω για να βοηθήσω είναι να γυρίσεις πίσω σε στοκ κατάσταση... με αυτόν τον οδηγό. Επανέρχεται όπως το αγόρασες... Πρόσεχέ όμως να κάνεις ότι λέει και όπως το λέει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κάτι άλλο; Σε recovery μπορείς να μπεις; Αν όχι, σε βλέπω για flash tool...... και official rom απ' την αρχή! EDIT: Το link δηλαδή που είναι ακριβώς πάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δεν μπαινει σε download mode,μου βγαζει μυνημα ότι πρεπει να διαμορφωσω το δισκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Drivers έχεις περάσει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι τους περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για όλα τα γούστα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=59572120 Παιδια προσπαθησα κατεβασα το μεγεθος που ηθελα το φλασαρα αλλα καμια αλλαγη γιατι?? :ninja: Επισης διαβασα που ειπε καποιος φιλος : και αν θελετε να βγαλετε και τα λογοτυπα voda που εμφανιζονται στο κλεισιμο use root explorer remove /system/vendor/carrier/ and everything VDF is clear. εκανα το ιδιο εσβησα οτι υπηρχε μεσα στον φακελο carrier αλλα στο reboοt μου ξαναδειχνει την vodafone.... :wacko: Επισης 2 λογια απο μενα η αποψη μου εμενα γιαυτην την lollipop ειναι οτι ενταξει δεν λεω ωραια ειναι λειτουργει καλα κλπ αλλα η cloudy G2 2.2 δεν υστερει σε κατι σε σχεση με αυτην για να μην πω οτι ειταν καλυτερη κλπ !! Συν οτι αυτη η 5.0.2 δεν δουλευει το xposed και δεν εχει διπλο παραθυρο, ουτε T action κλπ καλουδια που ειχε προσθεσει ο cloudy στην 2.2 ... Υπαρχει καποιος που να την ειχε βαλει και να ξαναγυρισε πισω σε cloudy και αν ναι βοηθηστε με ποιον τροπο ?? Ευχαριστω !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι τους περασα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5801484#post5801484 δοκιμασες αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 κανενα ink για εμενα που ηρθα αργα, του φιλου δεν δουλευει πιο πανω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts