angelos22 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) επιτελους δουλευει πολυ καλα και ειναι απο την LG !!! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129 Edited March 18, 2015 by angelos22 Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Την εβαλα και εγω Ολα οκ και ειναι και root αν ακολουθησεις τα βηματα Το ζιπ εχει μεσα και το twrp οποτε ειναι κομπλε Κλασικα flash απο recovery το zip της rom Mετα flash το http://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip Wipe data/dalvik/cache και hello 5.02 και αν θελετε να βγαλετε και τα λογοτυπα voda που εμφανιζονται στο κλεισιμο use root explorer remove /system/vendor/carrier/ and everything VDF is clear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Είναι γρήγορη παιδιά; από μπαταρία πως πάει; xposed γιοκ ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 επιτελους δουλευει πολυ καλα και ειναι απο την LG !!! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129 Αυτή η ROM έχει ελληνικά; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Φυσικα και εχει Ελληνικα, την βρισκω εξαιρετικα γρηγορη στις εφαρμογες και οχι μονο ,απλα εχει αρκετα transition effects που δεν τα εχω ψαξει να δω αν βγαινουν αν και δεν εχει κανενα προβλημα, και απο μπαταρια δεν μπορω ακομα να πω καθοτι την εχω 10 ωρες αλλα σε ολη την διαρκεια του υπνου μου (που δεν ηταν πολυς σημερα :p ) εχασε 2-3 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Απο που καταλαβες οτι ειναι απο LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Φυσικα και εχει Ελληνικα, την βρισκω εξαιρετικα γρηγορη στις εφαρμογες και οχι μονο ,απλα εχει αρκετα transition effects που δεν τα εχω ψαξει να δω αν βγαινουν αν και δεν εχει κανενα προβλημα, και απο μπαταρια δεν μπορω ακομα να πω καθοτι την εχω 10 ωρες αλλα σε ολη την διαρκεια του υπνου μου (που δεν ηταν πολυς σημερα :p ) εχασε 2-3 % Exει φιλε μου QuickRemote(το τηλεχειρηστηριο); Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Exει φιλε μου QuickRemote(το τηλεχειρηστηριο); Εχει κανονικοτατα.. αλλα αν το θες για OTE TV πχ πρεπει να πειραξεις το build.prop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 δεν κανουμε πρωτα wipe system/data/cache/dalvik cache ; μετα φλασαρουμε το ζιπ της ρομ , μετα εγκατασταση super SU και μετα παλι wipe cache/dalvik cache , εεε ; επισης , λογικο στην 5.0.2 να μην εχει custom recovery οποτε μετα επιστρεφουμε μονο με flash tool 2014 ; ευχαριστω Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 επισης , λογικο στην 5.0.2 να μην εχει custom recovery οποτε μετα επιστρεφουμε μονο με flash tool 2014 ; Γιατί είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γιατί είναι λογικό αυτό? εχουν βγαλει custom recovery για επισημη λολιποπ ; εχω χασει επεισοδια μαλλον .... ας μας πει καποιος που την περασε ,εχει custom recovery ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εχει κανονικοτατα.. αλλα αν το θες για OTE TV πχ πρεπει να πειραξεις το build.prop... Οχι για την TV και τον αποκωδικοποιητη στο σπιτι. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) εχουν βγαλει custom recovery για επισημη λολιποπ ; εχω χασει επεισοδια μαλλον .... ας μας πει καποιος που την περασε ,εχει custom recovery ; Αν την περασες μεσω του zip συνεπαγεται οτι εχεις και recovery... αρα συνεχιζει να υπαρχει κανονικα.. Οχι για την TV και τον αποκωδικοποιητη στο σπιτι. Λογικα πρεπει να πειραξεις το build prop αλλα εφαγε κοκομπλοκο και μου σεμιμπρικαρε... το επαναφερω και θα δωσω feedback αν τελικα παιζει ή οχι... μεχρι τοτε δεν λεω τι πειραζουμε για να μην εχουμε κανενα ατυχημα Update !! Λοιπον ολα καλα (εφταιγε ο text editor τελικά) δουλευει μια χαρα... οποιος θελει ελληνικούς providers συσκευων για το τηλεχειριστήριο δεν εχει παρα να παει με τον text editor του root explorer στο /system και να αλλαξει στο build.prop την τιμη στο country αντι του COM σε GR Edited March 19, 2015 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ωραια μια χαρα τοτε ! την περασα :) :) αν και κανα 15λεπτο που παιζω , εχω ενθουσιαστει παιδια !! θα γραψω σε κανα διωρο περισσοτερα ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αν μπορεί να μας πει κάποιος αν μπορεί να γυρίσει μετά σε 4.4.2 από recovery ή αν μπορεί να μπει σε download mode για χρήση flashtool. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 επιτελους δουλευει πολυ καλα και ειναι απο την LG !!! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129 Tην κατεβασε ο δημιουργος της... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Tην κατεβασε ο δημιουργος της... Some one in XDA reported to LG. And now The end. Game over. εγω παντως προλαβα :D:D και ειναι πολυ καλη , εχει και TWRP 2.8.5.0 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ε φορτωστε την κάπου ρε παίδες...κάνα dropbox.. Διάφορες με cm12?? Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 εγω παντως προλαβα :D:D και ειναι πολυ καλη , εχει και TWRP 2.8.5.0 Δουλευει ακομα αυτο το λινκ https://docs.google.com/uc?id=0B95Z04tqr_o-Q3BMSUdNc2lGLWM&export=download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Tην κατεβασε ο δημιουργος της... γιατι αραγε? υπαρχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μάλλον του βάλανε χέρι από την LG απ ότι κατάλαβα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 γιατι αραγε? υπαρχει θεμα? Οταν ανεβάζει επισιμη rom της lg που ποιος ξερει πως επεσε στα χερια του και συνάμα εχει και link για donate στο paypal καπου βρωμαει η ολη φαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μάλλον του βάλανε χέρι από την LG απ ότι κατάλαβα Οταν ανεβάζει επισιμη rom της lg που ποιος ξερει πως επεσε στα χερια του και συνάμα εχει και link για donate στο paypal καπου βρωμαει η ολη φαση... μαλιστα, ειναι σιγουρα αυτη η επισημη? επισης για πειτε την διαδικασια εγκαταστασης, πριν την περασουμε κανουμε αυτα τα wipe ? αφου γινει η εγκατασταση κανουμε παλι wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δουλευει ακομα αυτο το λινκ https://docs.google.com/uc?id=0B95Z04tqr_o-Q3BMSUdNc2lGLWM&export=download Μπα και απο κει δε βλεπω φως...Μπορεις να την δωσεις μεσω dropbox εσυ; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπα και απο κει δε βλεπω φως...Μπορεις να την δωσεις μεσω dropbox εσυ; Μια χαρα κατεβαινει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts