kiouspas Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δουλεύει κανονικά εισαι σιγουος ρε φιλε γιατι ειχα το g2 tweaksbox κι ειχα αλλαξει χρωμα στο ρολοι στα εικονιδια του wi fi κι του σηματος και στα κατω τα κουμπια κι οταν εβαλα το tinted status bar οι ρυθμισεις που ειχα κανει με το tweaksbox χαθηκαν προσπαθω παλι να αλλαξω το χρωμα στα εικονιδια αλλα δε γινεται παραμενουν ασπρα υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδια διαβασα πριν λιγο σε μια ιστοσελιδα οτι η lollipop θα ξεκινησει να βγαινει και στις αλλες χωρες σε κανα 3-4 μηνες για το g2 μας. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα το λεω και για καποια παιδια που την περιμενουν πως και πως.... Οριστε και η ιστοσελιδα http://www.androidorigin.com/lg-g2-lollipop-update-android-5-0/ Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδια διαβασα πριν λιγο σε μια ιστοσελιδα οτι η lollipop θα ξεκινησει να βγαινει και στις αλλες χωρες σε κανα 3-4 μηνες για το g2 μας. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα το λεω και για καποια παιδια που την περιμενουν πως και πως.... Οριστε και η ιστοσελιδα http://www.androidorigin.com/lg-g2-lollipop-update-android-5-0/ Καλό πασχα :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλό πασχα :lol: :p Χαχαχα. Και να φανταστεις απο τον Ιανουαριο ειχα γυρισει σε εντελως stock κατασταση και ελεγα να περιμενω lollipop γιατι πιστευα οτι θα ερχοταν σε λιγο καιρο. Που τετοια τυχη ομως.... Θα ξαναγυρισω σε cloudy g2 γιατι δεν γινεται αλλο με στοκ. :) :) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Χαχαχα. Και να φανταστεις απο τον Ιανουαριο ειχα γυρισει σε εντελως stock κατασταση και ελεγα να περιμενω lollipop γιατι πιστευα οτι θα ερχοταν σε λιγο καιρο. Που τετοια τυχη ομως.... Θα ξαναγυρισω σε cloudy g2 γιατι δεν γινεται αλλο με στοκ. :) :) Παντως αφου ειχαν πει για αρχες του 2015 εγω το μεταφραζω max 1o τριμηνο...Οποτε πιστευω αμα θελουν να ειναι τυπικοι max τελη Μαρτιου πρεπει να βγει το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το λογισμικό android lollipop 5 Ποτε έρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το λογισμικό android lollipop 5 Ποτε έρχεται; Αύριο.......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 μιας και αργει η lolli ποια rom προτεινετε ? να παω σε cloudy μερια οπως πρωτα η υπαρχει κατι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αύριο.......;) Τι αύριο?? :p Εδώ βόρεια Ελλάδα... άρχισε να σκάει μύτη κιόλας.....! :D:D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1988 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 παιδια καλησπερα! εχω Ένα LG g2 και θελω να του κανω ρουτ ειναι αληθεια πως δεν δουλευει η καμερα μετα? ειμαι καινουργιος στο φορουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τι αύριο?? :p Εδώ βόρεια Ελλάδα... άρχισε να σκάει μύτη κιόλας.....! :D:D:cool: Βγήκα στην γωνία και δεν την είδα ακόμα.....!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Titarasaudi και mario ποιά rom έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Titarasaudi και mario ποιά rom έχετε; Του γραφ απκατ.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Του γραφ απκατ.......:lol: κι συ θκοσ μας εισαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Βγήκα στην γωνία και δεν την είδα ακόμα.....!!!!:wacko: Ε μέχρι τα Ιωάννινα θα κάνει κάνα 6ωρακι να φτάσει..... ανάλογα την κίνηση! ;):D Titarasaudi και mario ποιά rom έχετε; Εγώ έχω εδώ και αρκετό καιρό την cloudyG3 2.0! Δουλεύει μια χαρά, και δεν έχω παράπονο! Καθόλου bug's και αρκετά γρήγορη! Τώρα (λογικά) η επόμενη που θα βάλω, θα ειναι κάποια σταθερή custom lollipop! Εκτός και αν με χτυπήσει το μικρόβιο της αλλαγής και δοκιμάσω και κάτι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Ε μέχρι τα Ιωάννινα θα κάνει κάνα 6ωρακι να φτάσει..... ανάλογα την κίνηση! ;):D Εγώ έχω εδώ και αρκετό καιρό την cloudyG3 2.0! Δουλεύει μια χαρά, και δεν έχω παράπονο! Καθόλου bug's και αρκετά γρήγορη! Τώρα (λογικά) η επόμενη που θα βάλω, θα ειναι κάποια σταθερή custom lollipop! Εκτός και αν με χτυπήσει το μικρόβιο της αλλαγής και δοκιμάσω και κάτι αλλο. μαλιστα, ειμαι με stock κατασταση και βαρεθηκα, θελω αλλαγη εδω και τωρα :lol: edit αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 ειναι η τελευταια coludy g3? γιατι γραφει coludy g2 2.2? Edited February 8, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) μαλιστα, ειμαι με stock κατασταση και βαρεθηκα, θελω αλλαγη εδω και τωρα :lol: edit αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 ειναι η τελευταια coludy g3? γιατι γραφει coludy g2 2.2? Αυτή είναι ναι! Την έκανε μετονομασία γιατί νομίζω άρχισε να βγάζει cloudyG3 και για το LG G3 κιόλας! Κάποια παιδιά εδώ την έχουν βάλει, λένε πως είναι αρκετά καλή! Αν σ' ενδιαφέρει G3 look, μπες στο νήμα με τις φωτογραφίες , έχουν βάλει κάποια παιδιά link για κ' άλλες rom's, αν δεις 1-2 σελίδες τελευταίες. Edited February 8, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αυτή είναι ναι! Την έκανε μετονομασία γιατί νομίζω άρχισε να βγάζει cloudyG3 και για το LG G3 κιόλας! Κάποια παιδιά εδώ την έχουν βάλει, λένε πως είναι αρκετά καλή! Αν σ' ενδιαφέρει G3 look, μπες στο νήμα με τις φωτογραφίες , έχουν βάλει κάποια παιδιά link για κ' άλλες rom's, αν δεις 1-2 σελίδες τελευταίες. μαλλον για αυτην εδω λες http://www.darksideteam.com/Tema-ROM-ONLINE-V3-3-BLITZ-ROM-V3-3-PORTG3-D802-Odex-Zipaling ,τι δουλεια εχει στις φωτο :wacko: ? ειναι αξιοπιστος ο δημιουργος αυτης? να την περασουμε η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 μαλλον για αυτην εδω λες http://www.darksideteam.com/Tema-ROM-ONLINE-V3-3-BLITZ-ROM-V3-3-PORTG3-D802-Odex-Zipaling ,τι δουλεια εχει στις φωτο :wacko: ? ειναι αξιοπιστος ο δημιουργος αυτης? να την περασουμε η μπα? Τι να πω, δεν ξέρω! Λένε πως είναι καλή. Όπως επίσης και για την cloudyG2 2.2!! Αν ήμουν σε φάση για φλασάρισμα μπορεί να τις δοκίμαζα και τις 2. Αλλά δεν το 'χω τόσο αυτόν τον καιρό :p Αφού σε "τρώει" το χέρι σου.... δοκίμασε να μας πεις τη γνώμη σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Την έχω από χθες με dorinmax kernel . Μια χαρά δουλεύει και με καλύτερη μπαταρία από cloudy 2.2. Έχει επιπλέον xcam μαζι με τη stock, viber4android, και walkman Edited February 8, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τι να πω, δεν ξέρω! Λένε πως είναι καλή. Όπως επίσης και για την cloudyG2 2.2!! Αν ήμουν σε φάση για φλασάρισμα μπορεί να τις δοκίμαζα και τις 2. Αλλά δεν το 'χω τόσο αυτόν τον καιρό :p Αφού σε "τρώει" το χέρι σου.... δοκίμασε να μας πεις τη γνώμη σου ;) και εγω χρονο για πειραματα δεν εχω, λεω να βαλω κατι δοκιμασμενο Την έχω από χθες με dorinmax kernel . Μια χαρά δουλεύει και με καλύτερη μπαταρία από cloudy 2.2. Έχει επιπλέον xcam μαζι με τη stock, viber4android, και walkman μιας και την εχεις φιλε με stock kernel εχει θεμα αυτη η rom? καποιο bug υπαρχει? την g2 2.2 την ειχες δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Την έχω από χθες με dorinmax kernel . Μια χαρά δουλεύει και με καλύτερη μπαταρία από cloudy 2.2. Έχει επιπλέον xcam μαζι με τη stock, viber4android, και walkman Με stock kernel δεν ξέρω. Με το που την έβαλα τον άλλαξα. Το μόνο bag που βλέπω είναι ότι δεν περιστρεφεται η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας ή εγώ δεν μπορώ να το βρω. Το ίδιο είχα και με cloudy. Η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη σε σχέση με την cloudy 2.2 και επίσης κάποιες στοκ εφαρμογές που έλειπαν από τη 2.2. Βέβαια είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης και τι θέλεις. Κράτα ένα backup και αν δε σου αρέσει επιστρέφεις εκεί που ήσουν. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Με stock kernel δεν ξέρω. Με το που την έβαλα τον άλλαξα. Το μόνο bag που βλέπω είναι ότι δεν περιστρεφεται η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας ή εγώ δεν μπορώ να το βρω. Το ίδιο είχα και με cloudy. Η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη σε σχέση με την cloudy 2.2 και επίσης κάποιες στοκ εφαρμογές που έλειπαν από τη 2.2. Βέβαια είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης και τι θέλεις. Κράτα ένα backup και αν δε σου αρέσει επιστρέφεις εκεί που ήσουν. ωραιος , σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το μόνο bag που βλέπω είναι ότι δεν περιστρεφεται η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας ή εγώ δεν μπορώ να το βρω. Το ίδιο είχα και με cloudy. Δεν νομίζω να είναι bug, μάλλον έτσι πρέπει να είναι η περισσότερες stock based G3 rom's! Με nova launcher πάντως γίνεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Να σωστά δεν είναι bug αφού δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts