tsiv Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ναι εχω 15 gb σχεδον.... Άλλαξε recovery. Ίσως αυτή που έχεις τώρα να έχει bug Ψάχτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ναι εχω 15 gb σχεδον.... Δοκίμασε αν θες το philz touch recovery..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δοκιμασα αρκετες ειχα και για αρκετο καιρο cm αλλα δεν με ειχε ενθουσιασει.liquid τι λαλει μονο καλα λογια βλεπω. Αυτήν Έχω, μια χαρά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Παιδια εδώ τι πρέπει να επιλέξω? [ATTACH]56081[/ATTACH] Edited January 27, 2015 by teogalaxys2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πατήστε εκεί που λέει συνημμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εβαλε κανεις CM 12 ?? https://download.cyanogenmod.org/?device=d802 Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πατήστε εκεί που λέει συνημμένο Flash και εισαι έτοιμος. Βασικα εχεις recovery ετσι δεν ειναι; Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ναι εχω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ναι εχω φιλε μου Ωραία οταν το φλασαρεις θα σου βγαλει και μια εφαρμογη το stweaks και απο εκει κανεις διαφορες ρυθμίσεις για διαφορα θεματα απόδοσης του κινητού Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις για να έχω καλύτερη απόδοση στην μπαταριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις για να έχω καλύτερη απόδοση στην μπαταριά? Δε γνωριζω φιλε μου, ισως καποιος αλλος σου απαντησει εγω το μονο που εχω πειραξει ειναι τα του ηχου Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δοκίμασε αν θες το philz touch recovery..... Tα καταφερα και το εφτιαξα!εβαλα τι philz το εκανα backup ολα καλα αλλα δε μου πολυ αρεσε αυτη δε με βολεψε και κατεβασα και την καινουργια twrp την εκανα και αυτη install εκανα αλλο ενα backup για να δω τι θα κανει και ολα καλα!!οποτε κραταω τη twrp και βλεπω στη πορεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 το εφτιαξα οποτε ολα καλα!!Αν γινετε ας διαγραφει το ολο μυνημα να μη χαλαει την εικονα του σαιτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Tα καταφερα και το εφτιαξα!εβαλα τι philz το εκανα backup ολα καλα αλλα δε μου πολυ αρεσε αυτη δε με βολεψε και κατεβασα και την καινουργια twrp την εκανα και αυτη install εκανα αλλο ενα backup για να δω τι θα κανει και ολα καλα!!οποτε κραταω τη twrp και βλεπω στη πορεια :) Εντάξει, γούστα είναι αυτά, οτι σου αρεσει! Εγω παράδειγμα δουλεύω το philz γιατι μου αρέσει πιο πολυ! Το μόνο που θα δεις ειναι να υποστηρίζει ΟΤG, αν και οι καινούργιες εκδόσεις υποστηρίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ηχείου του g2 σε rooted συσκευή? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ηχείου του g2 σε rooted συσκευή? :) Αν δεν έχεις custom recovery, μπορείς να την ανεβάσεις (και ηχείο και ακουστικών) "πειραζοντας" το αρχείο mixer_paths, που βρίσκεται στο system / etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν δεν έχεις custom recovery, μπορείς να την ανεβάσεις (και ηχείο και ακουστικών) "πειραζοντας" το αρχείο mixer_paths, που βρίσκεται στο system / etc έχω custom recovery φίλε μου. Βρήκα αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537 Κάτι τέτοιο φαντάζομαι εννοείς ... Το να πειράξω το αρχείο κλπ το βρίσκω άσκοπο εκτός βέβαια αν έχει καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Για να ανεβάσω λίιιιγο την ένταση του ηχείου τι πρέπει να φλασάρω από όλα αυτά? Και πως επιστρέφω αν δεν μου κάνει ή δεν... Κάτι δοκιμασμένο όμως , δεν θέλω περιπέτειες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 έχω custom recovery φίλε μου. Βρήκα αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537 Κάτι τέτοιο φαντάζομαι εννοείς ... Το να πειράξω το αρχείο κλπ το βρίσκω άσκοπο εκτός βέβαια αν έχει καλύτερα αποτελέσματα. Ναι, αν έχεις custom recovery μπορείς να φλασαρεις κάποιο απ' αυτα! Εγω προσωπικά κάνω τροποποίηση του mixer_paths, οχι για καλύτερα αποτελέσματα, αλλα για να βάζω τις τιμες που θελω εγώ, 2 λεπτα είναι ολη η δουλειά , απλα θέλει πολύ προσοχη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ναι, αν έχεις custom recovery μπορείς να φλασαρεις κάποιο απ' αυτα! Εγω προσωπικά κάνω τροποποίηση του mixer_paths, οχι για καλύτερα αποτελέσματα, αλλα για να βάζω τις τιμες που θελω εγώ, 2 λεπτα είναι ολη η δουλειά , απλα θέλει πολύ προσοχη ;) Ευχαριστώ φίλε μου! Το κανα με το recovery τελικά γιατί βαριέμαι τη διαδικασία :P Φαίνεται να υπάρχει κάποια διαφορά πάντως! :D ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να ανεβάσω λίιιιγο την ένταση του ηχείου τι πρέπει να φλασάρω από όλα αυτά? Και πως επιστρέφω αν δεν μου κάνει ή δεν... Κάτι δοκιμασμένο όμως , δεν θέλω περιπέτειες :) Φίλε το speaker64.zip έχει τη μικρότερη και πιο ποιοτική αύξηση. Αυτό μόλις έβαλα και φαίνεται γενικά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 To headphone είναι το ακουστικό που ακούμε τον άλλον; και το speaker ο ήχος κλήσης; μπορώ δηλαδή να τα φλασαρω και να αλλάξω και τα δύο; γιατί γράφει κάπου για iPhone ήχο να βάλουμε To 6319 αλλά αυτό υπάρχει μόνο στο headphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 To headphone είναι το ακουστικό που ακούμε τον άλλον; και το speaker ο ήχος κλήσης; μπορώ δηλαδή να τα φλασαρω και να αλλάξω και τα δύο; γιατί γράφει κάπου για iPhone ήχο να βάλουμε To 6319 αλλά αυτό υπάρχει μόνο στο headphone Speaker ειναι το ηχείο και Headphones τα ακουστικά που ακούμε π.χ. μουσικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 To headphone είναι το ακουστικό που ακούμε τον άλλον; και το speaker ο ήχος κλήσης; μπορώ δηλαδή να τα φλασαρω και να αλλάξω και τα δύο; γιατί γράφει κάπου για iPhone ήχο να βάλουμε To 6319 αλλά αυτό υπάρχει μόνο στο headphone Πρέπει να τα φλασάρεις για το κάθε ένα διαφορετικά. Βάλε το 6319 για τα ακουστικά και μετά το 64 για το ηχείο. Αυτά απ ότι κατάλαβα είναι τα πιο ήρεμα mods αυτά :lol: Αν θες να πειραματιστείς με πιο δυνατό ήχο είτε στα ακουστικά είτε στο ηχείο βάλε κάποιο από τα άλλα :) φίλε Titarasaudi εσύ με τι νούμερα περίπου είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 φίλε Titarasaudi εσύ με τι νούμερα περίπου είσαι? Εγω ειχα για καιρό το ηχείο στο 71!! Είναι πολυ, παραμορφωνεται ο ηχος, αλλά αλλιώς στη δουλειά δεν το άκουγα οταν χτυπούσε :p Τωρα το εχω στο 69. Τα ακουστικα τα εχω 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδια εγω ανεβασα το speaker gain στο dorimanx STweaks στο vol 8 λετε να δημιουργήσει κανα προβλημα? Μεχρι ποσο ειναι το οριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts