PARGINOS Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δυστυχως, ναι. Αλλα δε με ενοχλει τοσο. Ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων το πολυ. Οκ. Ούτε εμένα με ενοχλεί. Απλά είπα μήπως και....Κατά τα άλλα η MIUI είναι απίστευτα όμορφη και μέρα με την μέρα απίστευτα λειτουργική. Με διαφορά η πιο όμορφη για τα γούστα μου βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Οκ. Ούτε εμένα με ενοχλεί. Απλά είπα μήπως και....Κατά τα άλλα η MIUI είναι απίστευτα όμορφη και μέρα με την μέρα απίστευτα λειτουργική. Με διαφορά η πιο όμορφη για τα γούστα μου βέβαια Θα συμφωνήσω μαζι σου φίλε μου ότι η miui ειναι πολύ όμορφη σαν ρομ και πολυ βολική το εχω επι εξάλλου!!!εχεις περασει τα binnarys απο την καμερα του xdabbeb για να εχεις καλύτερη καμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Απο μπαταρια τι λεει παιδια;Ενα link;Φλασαρετε με τον γνωστο τροπο η θελει κατι αλλο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδια..... απο 50% να φορτισει μεχρι 100% λεει 8ελει 1 ωρα και 30 λεπτα... ενα προγραμμα το Battery Bot... αλλα ειναι ΠΟΛΥ ακριβης οτι λεει αυτο γινεται... το χρονομετρας κιολας και ειναι αυτο... Πολυ δεν ειναι ? το εχω παρατηρησει 2-3 μερες που εχω το κινητο τωρα οτι ΔΕ φορτιζει γρηγορα... Παλια που το ειχα πριν κανα χρονο επερνε 20% σε 10 λεπτακια.... Με το φορτιστη το δικο του το φορτιζω αλλα με αλλο καλωδιο.... 1.8MAH λεει πανω... Fast δεν ειναι ? θελει να αλλαξω καλωδιο μηπως ? Η να δοκιμαζα ενα Fast Charge απο το Lumia 1020 που εχω ? Ειναι 1.6Α εκεινος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Απο μπαταρια τι λεει παιδια;Ενα link;Φλασαρετε με τον γνωστο τροπο η θελει κατι αλλο;:) Για την miui ρωτας ??αν ναι μια χαρα ειναι στα ιδια επιπεδα ειναι με cloudy (stok .g2.sotmax) Δεν εχω δει καμια διαφορα!!!και παίρνεται με τον ιδιο τροπο απλα θελει philz touch recovery να το περάσεις !!!( μονο με philz touch recovery!!!) http://xiaomi.eu/community/threads/4-11-7.26052/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Θα συμφωνήσω μαζι σου φίλε μου ότι η miui ειναι πολύ όμορφη σαν ρομ και πολυ βολική το εχω επι εξάλλου!!!εχεις περασει τα binnarys απο την καμερα του xdabbeb για να εχεις καλύτερη καμερα?? Όχι αγορίνα δεν τα πέρασα. Αν έχεις ένα link με τα binaries στειλε μου σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδια..... απο 50% να φορτισει μεχρι 100% λεει 8ελει 1 ωρα και 30 λεπτα... ενα προγραμμα το Battery Bot... αλλα ειναι ΠΟΛΥ ακριβης οτι λεει αυτο γινεται... το χρονομετρας κιολας και ειναι αυτο... Πολυ δεν ειναι ? το εχω παρατηρησει 2-3 μερες που εχω το κινητο τωρα οτι ΔΕ φορτιζει γρηγορα... Παλια που το ειχα πριν κανα χρονο επερνε 20% σε 10 λεπτακια.... Με το φορτιστη το δικο του το φορτιζω αλλα με αλλο καλωδιο.... 1.8MAH λεει πανω... Fast δεν ειναι ? θελει να αλλαξω καλωδιο μηπως ? Η να δοκιμαζα ενα Fast Charge απο το Lumia 1020 που εχω ? Ειναι 1.6Α εκεινος... Φορτιστή δικό του και δικό του καλώδιο δεν έχεις; Από 20% έως 100% θέλει περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Εμένα για να καταλάβεις στο σπίτι γίνεται σφαγή...2 Note 2 και ένα S4 θέλουν όλοι να φορτίζουν με τον δικό μου φορτιστή γιατί φορτίζει πιο γρήγορα από όλους...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Για την miui ρωτας ??αν ναι μια χαρα ειναι στα ιδια επιπεδα ειναι με cloudy (stok .g2.sotmax) Δεν εχω δει καμια διαφορα!!!και παίρνεται με τον ιδιο τροπο απλα θελει philz touch recovery να το περάσεις !!!( μονο με philz touch recovery!!!) http://xiaomi.eu/community/threads/4-11-7.26052/ Πως περνάω philz touch recovery τωρα που εχω αλλο recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Όχι αγορίνα δεν τα πέρασα. Αν έχεις ένα link με τα binaries στειλε μου σε παρακαλώ εδω ειναι η καμερα https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655048684 και εδω τα binaries https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721657 τα φλασαρης πρώτα μεσα απο το recovery και μετα εγκατασταση το apk της καμερας και εισαι ετοιμος!!απλα να ξερεις οτι φλασαραντας τα binaries γινεται καλύτερη και η στοκ καμερα!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως περνάω philz touch recovery τωρα που εχω αλλο recovery; κατεβασε το απο εδω και φλασαρε το κανονικα απο το recovery που εχεις τωρα!!!και μετα κανε rebbot recoveryu και θα μπει στο philz touch recovery!!θα σου προτεινα να βαλεις το 6.27.5;) https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φορτιστή δικό του και δικό του καλώδιο δεν έχεις; Από 20% έως 100% θέλει περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Εμένα για να καταλάβεις στο σπίτι γίνεται σφαγή...2 Note 2 και ένα S4 θέλουν όλοι να φορτίζουν με τον δικό μου φορτιστή γιατί φορτίζει πιο γρήγορα από όλους...:) Τον ανταπτορα τον εχω. το καλωδιο εχει χαλασει. εκανε 1 ωρα και 20 λεπτα εμενα να φορτισει απο 50 εως 100% κατι δε παει καλα ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 κατεβασε το απο εδω και φλασαρε το κανονικα απο το recovery που εχεις τωρα!!!και μετα κανε rebbot recoveryu και θα μπει στο philz touch recovery!!θα σου προτεινα να βαλεις το 6.27.5;) https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/ Με το MD5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Με το MD5; Το σκετο .zip!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το σκετο .zip!! Ok το εκανα ρε παιδιά αξίζει να βαλω την miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αφού έβαλες philz πάρε ένα backup , πέρνα όποια ρομ θέλεις και αν δεν σου αρέσει ένα restore και θα είσαι όπως τη στιγμή που πήρες το backup;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εδω ειναι η καμερα https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655048684 και εδω τα binaries https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721657 τα φλασαρης πρώτα μεσα απο το recovery και μετα εγκατασταση το apk της καμερας και εισαι ετοιμος!!απλα να ξερεις οτι φλασαραντας τα binaries γινεται καλύτερη και η στοκ καμερα!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβασε το απο εδω και φλασαρε το κανονικα απο το recovery που εχεις τωρα!!!και μετα κανε rebbot recoveryu και θα μπει στο philz touch recovery!!θα σου προτεινα να βαλεις το 6.27.5;) https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/ Αφού έβαλες philz πάρε ένα backup , πέρνα όποια ρομ θέλεις και αν δεν σου αρέσει ένα restore και θα είσαι όπως τη στιγμή που πήρες το backup;) Εχω παρει backup πριν βαλω τον philz,θα πιασει το restore αν το χρειαστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 manthos ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν νομίζω , πάρε backup τώρα με philz... Εγγυημένο , πριν από λίγο έκανα restore και όλα μιά χαρά. Και το δικό μου backup είναι 5Gb όχι αστεία...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεν νομίζω , πάρε backup τώρα με philz... Εγγυημένο , πριν από λίγο έκανα restore και όλα μιά χαρά. Και το δικό μου backup είναι 5Gb όχι αστεία...:lol: οκ το εκανα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παρόλο που μπορεί να είναι μια γρήγορη Rom η miui, με παραπέμπει σε Rom πενταετίας (στα δικά μου μάτια)....! Αυτό το capacitive touch screen δεν το χωνεύω.............με τίποτα, άσε που από 5,2 η οθόνη πάει στα 4,7. :wacko: sory αλλά ήθελα να βγάλω προς τα έξω την άποψη μου, έστω κι αν είναι λάθος για πολλούς.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παρόλο που μπορεί να είναι μια γρήγορη Rom η miui, με παραπέμπει σε Rom πενταετίας (στα δικά μου μάτια)....! Αυτό το capacitive touch screen δεν το χωνεύω.............με τίποτα, άσε που από 5,2 η οθόνη πάει στα 4,7. :wacko: sory αλλά ήθελα να βγάλω προς τα έξω την άποψη μου, έστω κι αν είναι λάθος για πολλούς.:X Έχει μια δόση αλήθειας αν και είναι προσωπική σου άποψη εμένα μου θυμίζει πολύ apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχει μια δόση αλήθειας αν και είναι προσωπική σου άποψη εμένα μου θυμίζει πολύ apple. Βαγγέλη, δεν είναι ''μομφή'' για όποιων την περνάει...! Άλλωστε εσύ, αργά η γρήγορα πάλη στην πρώτη σου αγάπη θα γυρίσεις G3:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βαγγέλη, δεν είναι ''μομφή'' για όποιων την περνάει...! Άλλωστε εσύ, αργά η γρήγορα πάλη στην πρώτη σου αγάπη θα γυρίσεις G3:lol: Εκεί είμαι ήδη:p γούστα είναι αυτά,δεν είναι μομφή για κανέναν miui χρησιμοποιεί ο Μάνθος που είναι ένα από τα παιδιά στο νήμα που σέβομαι απόλυτα για τις απόψεις του,αφου του αρέσει για μένα καλά κάνει:cool:σε άλλους δεν αρέσουν οι g3 port roms που αρέσουν σε μένα, τι να κάνουμε τα γούστα διαφέρουν:p Σε είδα Μάριε στο νήμα με τις φωτογραφίες,κούκλος είσαι βρε:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τον ανταπτορα τον εχω. το καλωδιο εχει χαλασει. εκανε 1 ωρα και 20 λεπτα εμενα να φορτισει απο 50 εως 100% κατι δε παει καλα ε ? Τί δεν πάει καλά; το καλώδιο.... Επειδή δεν είναι το δικό του. Μην την ψάχνεις για φορτιστή τηλέφωνο... Αυτά είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 manthos ευχαριστώ φίλε Τίποτα φίλε μου να είσαι καλά!!! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκεί είμαι ήδη:p γούστα είναι αυτά,δεν είναι μομφή για κανέναν miui χρησιμοποιεί ο Μάνθος που είναι ένα από τα παιδιά στο νήμα που σέβομαι απόλυτα για τις απόψεις του,αφου του αρέσει για μένα καλά κάνει:cool:σε άλλους δεν αρέσουν οι g3 port roms που αρέσουν σε μένα, τι να κάνουμε τα γούστα διαφέρουν:p Σε είδα Μάριε στο νήμα με τις φωτογραφίες,κούκλος είσαι βρε:p:p:p Σε ευχαριστώ Βαγγέλη για τα ωραία σο λόγια και εγω σε σεβομαι απόλυτα οπως και αλλα παιδια εδω μεσα!!! Μαριε αληθεια μπορεις να μου πεις τι θες να πεις ρομ πενταετίας??και οτι γίνεται η οθόνη 4.7 ίντσες και αυτο δεν το κατάλαβα? Η miui στα δικά μου μάτια μου θυμίζει αρκετα το λουκ του iphone !!!οπιτε όποιος ειχε iphone θα πει οτι κατι του θυμίζει η miui μονο που ειναι android και οχι iOS!!! Η miui μου αρεσει αρκετα οπως μου αρεσει και port g3 απλα εγω δεν μένω σταθερά σε μια μονο ρομ μεχρι στιγμης πάνω απο μια εβδομάδα δεν εχω κατσει με μια ρομ:p Και τέλος τ εχω τοσες φορες οτι ειναι γουστα αυτα !!!!!σε άλλον του αρέσει σε αλλον δεν τυ αρέσει!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 New SuperSU v2.23 beta http://download.chainfire.eu/624/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.23.zip Σε δουλεια να βρισκομαστε..... Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts