vag74 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τωρα εμεις προτιμαμε odexed ή deodexed? Πειτε αποψεις γιατι σε λιγα λεπτα φλασαρω! Η προηγουμενη g3 2.0 τι ηταν? Νομίζω η odexed είναι πιο smooth αν θυμάμαι καλά από εποχής note 3 αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδια πως περναω το update της cloudy g3 2.1? Κανω απλα wipe cache,dalvic cache και μετα install το .zip? Καλυτερα κανε clean flash με wipe data/factory reset γιατι αυτη ειναι πανω σε αλλο base Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλυτερα κανε clean flash με wipe data/factory reset γιατι αυτη ειναι πανω σε αλλο base ok. Χωρις format system ετσι? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδια ειμαι root με stock rom, οταν ειχα κανει root πηρα backup απο recovery, μου ειχε βγαλει αρχεια αλλα οχι ζιπαρισμενα, η απορια μου ειναι τωρα που θελω να κανω restore βαζω αυτα τ αρχεια σε φλασακι otg και γινετε κανονικα? χρειαζετε να κανω και κατι αλλο μεσα στο recovery κατι σαν εκκαθαριση? οταν γινει restore επαναφερει τα παντα? εφαρμογες κλπ κλπ? το εχει κανει κανεις να μου πει για να κανω την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλυτερα κανε clean flash με wipe data/factory reset γιατι αυτη ειναι πανω σε αλλο base Δηλαδη στου philz touch τι ακριβως κανουμε για ποιο σωστο φλασαρισμα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δηλαδη στου philz touch τι ακριβως κανουμε για ποιο σωστο φλασαρισμα; "Clean to install a new ROM" και κανει ολα τα απαραιτητα wipe...... μετα install zip ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τωρα εμεις προτιμαμε odexed ή deodexed? Πειτε αποψεις γιατι σε λιγα λεπτα φλασαρω! Η προηγουμενη g3 2.0 τι ηταν? Odexed με κλειστά μάτια!!!!! Δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα λόγο του odex αρχείου που συνοδεύει την κάθε εφαρμογή. Deodexed χρησιμοποιούμε όταν θέλουμεννα φλασαρουμε θέματα. Εποχές S3-S4-N2 για εμένα. Στο G2 που δεν υπάρχει ο οργασμός θεμάτων που είχαμε στα Samsung δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις deodexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Odexed με κλειστά μάτια!!!!! Δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα λόγο του odex αρχείου που συνοδεύει την κάθε εφαρμογή. Deodexed χρησιμοποιούμε όταν θέλουμεννα φλασαρουμε θέματα. Εποχές S3-S4-N2 για εμένα. Στο G2 που δεν υπάρχει ο οργασμός θεμάτων που είχαμε στα Samsung δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις deodexed. Και ποια rom απο τις 2 τελευταιες εναι Odexed; Aκυρο: ενταξει η cloudy G3 2.1 εχει επιλογη. Edited November 10, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Θεμα με g3 2.1 και nova.. Δεν αναγνωριζει εικονιδια πολλων εφαρμογων Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Και ποια rom απο τις 2 τελευταιες εναι Odexed; Aκυρο: ενταξει η cloudy G3 2.1 εχει επιλογη. Φιλε γιωργο που την εχει την επιλογη για Odexed ?? Για ριξε καμια βοηθεια... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 την εχωσε κανεις να μας πει εντυπωσεις? για G3 αναφερομαι.. μην παρεξηγηθω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 την εχωσε κανεις να μας πει εντυπωσεις? για G3 αναφερομαι.. μην παρεξηγηθω..!! Την εβαλα προσωπικα μου φαινεται πιο smooth απο πριν ... Επισης λεω να κρατησω τον stock kernel της rom o οποιος δουλευει απροβληματιστα μεχρι ο dorimanx να λυσει το bug του SOD... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot απο notification panel Αυτά τα screens από που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Μάριε δεν είσαι χθεσινός βγήκε και νέα cloudystock 2.6 δες εδώ φίλε μου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=266186 Άντε καλά φλασαρισματα πάλι...!!! Έχω φίλους......;) Οχι καλα ''φλασαρίσματα '' καλά στησίματα...! 500 σελίδες...άντε να της χιλιασουμε (1.000):lol: Τι ξέρουμε για CloudyStock 2.6 για το Διαφανής Καιρός ...??? πως το κάνουμε..?? http://s2.postimg.org/xs53v0g6x/Picture0001.png upload images Edited November 10, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αυτά τα screens από που είναι; Από L theme tweaksbox στο xda. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την εβαλα προσωπικα μου φαινεται πιο smooth απο πριν ... Επισης λεω να κρατησω τον stock kernel της rom o οποιος δουλευει απροβληματιστα μεχρι ο dorimanx να λυσει το bug του SOD... Ποιά sod φίλε μου ποιόν kernel δοκίμασες τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδια ειμαι root με stock rom, οταν ειχα κανει root πηρα backup απο recovery, μου ειχε βγαλει αρχεια αλλα οχι ζιπαρισμενα, η απορια μου ειναι τωρα που θελω να κανω restore βαζω αυτα τ αρχεια σε φλασακι otg και γινετε κανονικα? χρειαζετε να κανω και κατι αλλο μεσα στο recovery κατι σαν εκκαθαριση? οταν γινει restore επαναφερει τα παντα? εφαρμογες κλπ κλπ? το εχει κανει κανεις να μου πει για να κανω την διαδικασια? Δε χρειαζεται να μετακινησεις τα αρχεια καθολου. Οταν κανεις back up δημιουργειται ενας φακελος "clockworkmod" (αναλογως το recovery) που εχει μεσα τους φακελους των αρχειων. Οταν θες να κανεις restore επιλεγεις την επιλογη αυτη και το restore γινεται αυτοματα γιατι ξερει που ειναι τα αρχεια του back up. Μετα το restore τα παντα στο κινητο ειναι οπως τη στιγμη που πηρες το back up. ok. Χωρις format system ετσι? Εγω παντα κανω και format system για να καθαρισει εντελως και να γραφει παλι απο την αρχη. Ειδικα αν εχεις πειραξει καποια αρχεια του συστηματος και δε θες αυτες οι αλλαγες να μεταφερθουν στην καινουρια ROM γιατι δεν τις θες πλεον ή μπορει να δημιουργηθουν ασυμβατοτητες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εντυπωσεις απο cloudy g3 v2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποιά sod φίλε μου ποιόν kernel δοκίμασες τελευταία; Μόνο με τον τελευταίο beta δεν είχα SOD... (8.7.4) Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Δε χρειαζεται να μετακινησεις τα αρχεια καθολου. Οταν κανεις back up δημιουργειται ενας φακελος "clockworkmod" (αναλογως το recovery) που εχει μεσα τους φακελους των αρχειων. Οταν θες να κανεις restore επιλεγεις την επιλογη αυτη και το restore γινεται αυτοματα γιατι ξερει που ειναι τα αρχεια του back up. Μετα το restore τα παντα στο κινητο ειναι οπως τη στιγμη που πηρες το back up. . ευχαριστω φιλε, full wipe-dalvik-cashe-system-data δε χρειαζετε να κανω ? Edited November 10, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φιλε γιωργο που την εχει την επιλογη για Odexed ?? Για ριξε καμια βοηθεια... ;) Σου εστειλα π.μ. αλλα ενταξει την εχει τικαρισμενη απο μονο του. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot απο notification panel Κατεβασε το κουρτινακι και πατα ταυτοχρονα το power button και το vol- Ή ενεργοποιησε απο το g3tweaks ή το gravity box να σου εμφανιζει την επιλογη screenshot στο shut down menu. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εγω παντα κανω και format system για να καθαρισει εντελως και να γραφει παλι απο την αρχη. Ειδικα αν εχεις πειραξει καποια αρχεια του συστηματος και δε θες αυτες οι αλλαγες να μεταφερθουν στην καινουρια ROM γιατι δεν τις θες πλεον ή μπορει να δημιουργηθουν ασυμβατοτητες. Ok. Να σε καλα ;) Και κατι ακομα..... http://www.dorimanx.com/LG/ Νεος kernel dorimanx v8.8 Παιδια ορματε!!! Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Κατεβασε το κουρτινακι και πατα ταυτοχρονα το power button και το vol- Ή ενεργοποιησε απο το g3tweaks ή το gravity box να σου εμφανιζει την επιλογη screenshot στο shut down menu. Τα έχω κάνει,κάθε φορά που το κάνω ανεβαινει το κουρτινακι μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και νεα Cloudy G3 v2.1 και νεος Dorimanx kernel 8.8! Ε ρε με το που σχολασω τι στησιμο και φλασαρισμα εχει να πεσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και νεα Cloudy G3 v2.1 και νεος Dorimanx kernel 8.8! Ε ρε με το που σχολασω τι στησιμο και φλασαρισμα εχει να πεσει.. Παναγιώτη είναι καταπληκτική η καινούρια cloudy g3 αν δουλεύεις dalvik διάλεξε odex στο aroma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts