Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα εμεις προτιμαμε odexed ή deodexed? Πειτε αποψεις γιατι σε λιγα λεπτα φλασαρω! Η προηγουμενη g3 2.0 τι ηταν?

Νομίζω η odexed είναι πιο smooth αν θυμάμαι καλά από εποχής note 3 αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια πως περναω το update της cloudy g3 2.1? Κανω απλα wipe cache,dalvic cache και μετα install το .zip?

Καλυτερα κανε clean flash με wipe data/factory reset γιατι αυτη ειναι πανω σε αλλο base

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλυτερα κανε clean flash με wipe data/factory reset γιατι αυτη ειναι πανω σε αλλο base

ok. Χωρις format system ετσι?

Lineage os 15.1

Νίκος...

παιδια ειμαι root με stock rom, οταν ειχα κανει root πηρα backup απο recovery, μου ειχε βγαλει αρχεια αλλα οχι ζιπαρισμενα, η απορια μου ειναι τωρα που θελω να κανω restore βαζω αυτα τ αρχεια σε φλασακι otg και γινετε κανονικα? χρειαζετε να κανω και κατι αλλο μεσα στο recovery κατι σαν εκκαθαριση? οταν γινει restore επαναφερει τα παντα? εφαρμογες κλπ κλπ?

το εχει κανει κανεις να μου πει για να κανω την διαδικασια?

Δηλαδη στου philz touch τι ακριβως κανουμε για ποιο σωστο φλασαρισμα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δηλαδη στου philz touch τι ακριβως κανουμε για ποιο σωστο φλασαρισμα;

"Clean to install a new ROM" και κανει ολα τα απαραιτητα wipe...... μετα install zip ;)

Τωρα εμεις προτιμαμε odexed ή deodexed? Πειτε αποψεις γιατι σε λιγα λεπτα φλασαρω! Η προηγουμενη g3 2.0 τι ηταν?

Odexed με κλειστά μάτια!!!!!

Δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα λόγο του odex αρχείου που συνοδεύει την κάθε εφαρμογή. Deodexed χρησιμοποιούμε όταν θέλουμεννα φλασαρουμε θέματα. Εποχές S3-S4-N2 για εμένα. Στο G2 που δεν υπάρχει ο οργασμός θεμάτων που είχαμε στα Samsung δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις deodexed.

Odexed με κλειστά μάτια!!!!!

Δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα λόγο του odex αρχείου που συνοδεύει την κάθε εφαρμογή. Deodexed χρησιμοποιούμε όταν θέλουμεννα φλασαρουμε θέματα. Εποχές S3-S4-N2 για εμένα. Στο G2 που δεν υπάρχει ο οργασμός θεμάτων που είχαμε στα Samsung δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις deodexed.

Και ποια rom απο τις 2 τελευταιες εναι Odexed;

Aκυρο: ενταξει η cloudy G3 2.1 εχει επιλογη.

Edited by giorgos1966

Θεμα με g3 2.1 και nova.. Δεν αναγνωριζει εικονιδια πολλων εφαρμογων
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Και ποια rom απο τις 2 τελευταιες εναι Odexed;

Aκυρο: ενταξει η cloudy G3 2.1 εχει επιλογη.

Φιλε γιωργο που την εχει την επιλογη για Odexed ?? Για ριξε καμια βοηθεια... ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

την εχωσε κανεις να μας πει εντυπωσεις? για G3 αναφερομαι.. μην παρεξηγηθω..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

την εχωσε κανεις να μας πει εντυπωσεις? για G3 αναφερομαι.. μην παρεξηγηθω..!!

Την εβαλα προσωπικα μου φαινεται πιο smooth απο πριν ... Επισης λεω να κρατησω τον stock kernel της rom o οποιος δουλευει απροβληματιστα μεχρι ο dorimanx να λυσει το bug του SOD...

Never give up

Μάριε δεν είσαι χθεσινός βγήκε και νέα cloudystock 2.6 δες εδώ φίλε μου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=266186 Άντε καλά φλασαρισματα πάλι...!!!

Έχω φίλους......;) Οχι καλα ''φλασαρίσματα '' καλά στησίματα...!

500 σελίδες...άντε να της χιλιασουμε (1.000):lol:

Τι ξέρουμε για CloudyStock 2.6 για το Διαφανής Καιρός ...??? πως το κάνουμε..??

http://s2.postimg.org/xs53v0g6x/Picture0001.png

upload images

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αυτά τα screens από που είναι;

Από L theme tweaksbox στο xda.

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την εβαλα προσωπικα μου φαινεται πιο smooth απο πριν ... Επισης λεω να κρατησω τον stock kernel της rom o οποιος δουλευει απροβληματιστα μεχρι ο dorimanx να λυσει το bug του SOD...

Ποιά sod φίλε μου ποιόν kernel δοκίμασες τελευταία;

παιδια ειμαι root με stock rom, οταν ειχα κανει root πηρα backup απο recovery, μου ειχε βγαλει αρχεια αλλα οχι ζιπαρισμενα, η απορια μου ειναι τωρα που θελω να κανω restore βαζω αυτα τ αρχεια σε φλασακι otg και γινετε κανονικα? χρειαζετε να κανω και κατι αλλο μεσα στο recovery κατι σαν εκκαθαριση? οταν γινει restore επαναφερει τα παντα? εφαρμογες κλπ κλπ?

το εχει κανει κανεις να μου πει για να κανω την διαδικασια?

Δε χρειαζεται να μετακινησεις τα αρχεια καθολου.

Οταν κανεις back up δημιουργειται ενας φακελος "clockworkmod" (αναλογως το recovery) που εχει μεσα τους φακελους των αρχειων.

Οταν θες να κανεις restore επιλεγεις την επιλογη αυτη και το restore γινεται αυτοματα γιατι ξερει που ειναι τα αρχεια του back up.

Μετα το restore τα παντα στο κινητο ειναι οπως τη στιγμη που πηρες το back up.

ok. Χωρις format system ετσι?

Εγω παντα κανω και format system για να καθαρισει εντελως και να γραφει παλι απο την αρχη. Ειδικα αν εχεις πειραξει καποια αρχεια του συστηματος και δε θες αυτες οι αλλαγες να μεταφερθουν στην καινουρια ROM γιατι δεν τις θες πλεον ή μπορει να δημιουργηθουν ασυμβατοτητες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιά sod φίλε μου ποιόν kernel δοκίμασες τελευταία;

Μόνο με τον τελευταίο beta δεν είχα SOD... (8.7.4)

Never give up

Δε χρειαζεται να μετακινησεις τα αρχεια καθολου.

Οταν κανεις back up δημιουργειται ενας φακελος "clockworkmod" (αναλογως το recovery) που εχει μεσα τους φακελους των αρχειων.

Οταν θες να κανεις restore επιλεγεις την επιλογη αυτη και το restore γινεται αυτοματα γιατι ξερει που ειναι τα αρχεια του back up.

Μετα το restore τα παντα στο κινητο ειναι οπως τη στιγμη που πηρες το back up.

.

ευχαριστω φιλε, full wipe-dalvik-cashe-system-data δε χρειαζετε να κανω ?

Edited by dimtz

Φιλε γιωργο που την εχει την επιλογη για Odexed ?? Για ριξε καμια βοηθεια... ;)

Σου εστειλα π.μ. αλλα ενταξει την εχει τικαρισμενη απο μονο του.

Δεν μπορώ να βγάλω screenshot απο notification panel

Κατεβασε το κουρτινακι και πατα ταυτοχρονα το power button και το vol-

Ή ενεργοποιησε απο το g3tweaks ή το gravity box να σου εμφανιζει την επιλογη screenshot στο shut down menu.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντα κανω και format system για να καθαρισει εντελως και να γραφει παλι απο την αρχη. Ειδικα αν εχεις πειραξει καποια αρχεια του συστηματος και δε θες αυτες οι αλλαγες να μεταφερθουν στην καινουρια ROM γιατι δεν τις θες πλεον ή μπορει να δημιουργηθουν ασυμβατοτητες.

Ok. Να σε καλα ;)

Και κατι ακομα.....

http://www.dorimanx.com/LG/

Νεος kernel dorimanx v8.8

Παιδια ορματε!!!

Lineage os 15.1

Νίκος...

Κατεβασε το κουρτινακι και πατα ταυτοχρονα το power button και το vol-

Ή ενεργοποιησε απο το g3tweaks ή το gravity box να σου εμφανιζει την επιλογη screenshot στο shut down menu.

Τα έχω κάνει,κάθε φορά που το κάνω ανεβαινει το κουρτινακι μόνο του.

Και νεα Cloudy G3 v2.1 και νεος Dorimanx kernel 8.8!

Ε ρε με το που σχολασω τι στησιμο και φλασαρισμα εχει να πεσει..

Και νεα Cloudy G3 v2.1 και νεος Dorimanx kernel 8.8!

Ε ρε με το που σχολασω τι στησιμο και φλασαρισμα εχει να πεσει..

Παναγιώτη είναι καταπληκτική η καινούρια cloudy g3 αν δουλεύεις dalvik διάλεξε odex στο aroma.