jimmis1974 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φιλε φόρτωσε φουλ την μπαταρία σου κανε παλι batterycalibration και δούλεψε το μέχρι να σβήσει εντελώς και φορτισε φουλ ετσι πως ειναι κλειστό άνοιξε οταν θα ειναι γεμάτο πιστεύω θα εισαι οκ!!!! οΚ , το εκανα root μολης τωρα γιατι θελει root η εφαρμογη, ειμαι στο 3% και εβαλα το baterrycalibration και το πατησα και μολης φορτισει 100% το τρεχω . μετα εννοεις δουελευω το κινητο να ξεφορτισει ( να σβησει μονο του !! ) και παλι full φορτιση χωρις baterycalibration ! σωστα ??? δεν εχω κανενα παιχνιδι , ουτε καμια εφαρμογη ανοιχτη. Αφου εβαλα και νεες ρομ official και χωρις να βαλω καμια εφαρμογη , ουτε κανα update δεν εκανα και πεφτει η μπαταρια μαρουλι !! τι στο καλο εκανε το baterycalibration ?? τι με πιασε και μενα να το κανω ?? σε samsung παλια που το εκανα δεν ειχα θεμα , τι στο καλο ξερυθμισε στη μπαταρια ???? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φίλε μου δεν σε ανάγκασε κανεις να περασεις το κερνελ του dori ετσι!!!!μια χαρα ειναι ο κερνελ και δουλευει άψογα σε εμένα τουλάχιστον!!!είδες αν φταίει ο κερνελ για πρόβλημα!!! Και στο κάτω κάτω όσοι είμαστε με cloudy η optimus g3 ports Και έχουμε πρόβλημα ο dorimanx Δεν τα υποστηρίζει!!!!!απλά το αφήνεται με stok kernel που έχουν!!!;) Φιλε μου κατ'αρχας δε μου αρεσει ο τροπος σου.Δευτερον συμφωνω οτι δε με αναγκασε κανεις οπως και κανεναν εδω μεσα.Ελευθερη βουληση εχουμε στο να δοκιμαζουμε,οπως και στο να λεμε την αποψη μας για ολα αυτα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 οΚ , το εκανα root μολης τωρα γιατι θελει root η εφαρμογη, ειμαι στο 3% και εβαλα το baterrycalibration και το πατησα και μολης φορτισει 100% το τρεχω . μετα εννοεις δουελευω το κινητο να ξεφορτισει ( να σβησει μονο του !! ) και παλι full φορτιση χωρις baterycalibration ! σωστα ??? δεν εχω κανενα παιχνιδι , ουτε καμια εφαρμογη ανοιχτη. Αφου εβαλα και νεες ρομ official και χωρις να βαλω καμια εφαρμογη , ουτε κανα update δεν εκανα και πεφτει η μπαταρια μαρουλι !! τι στο καλο εκανε το baterycalibration ?? τι με πιασε και μενα να το κανω ?? σε samsung παλια που το εκανα δεν ειχα θεμα , τι στο καλο ξερυθμισε στη μπαταρια ???? :mad: ναι βαλε το να φορτίσει φουλ κανεις baterycalibration με την εφαρμογη το βγαζεις απο την πριζα και το δουλεύεις κανονικα μεχρι να κλεισει εντελώς απο μπαταρια !!μετα το φορτίζεις φουλ σβηστό !!!και πιστευω θια εισαι οκ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φιλε μου κατ'αρχας δε μου αρεσει ο τροπος σου.Δευτερον συμφωνω οτι δε με αναγκασε κανεις οπως και κανεναν εδω μεσα.Ελευθερη βουληση εχουμε στο να δοκιμαζουμε,οπως και στο να λεμε την αποψη μας για ολα αυτα.ευχαριστω. Φίλε μου το έχω γράψει πολλές φορές ότι ο dori βγάζει kernel για stock based roms και οι g3 port roms δεν είναι,οπότε κάθε ασυμβατοτητα είναι και θέμα της εκάστοτε rom γιαυτό τσατιζετε ο Μάνθος γιατί γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, υπάρχουν πολλά παραδειγματα παιδιών εδώ μέσα που έβγαζαν με το ζόρι 4 ώρες οθόνη σε μια μέρα χρήσης και με αυτά που γράφουν τα παιδιά που έχουν κάποια πείρα παραπάνω βελτίωσαν κατά πολυ την απόδοση του τηλ.Τώρα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας πρέπει να ψαχνομαστε και λίγο οποίος θέλει την ηρεμία του βάζει bruce kernel και κάθεται στη σίγουρη μετριότητα εδώ ο φίλος μου ο Μάριος γύρισε stock με bruce και ανέβασε screenshot 36h χρήσης με 2,5h shot και δήλωσε ευχαριστημένος και καλά κάνει,τι να συγκρινω όταν 3 μέρες πριν σε 48h είχα 7ĥ shot με cloudy καί dori ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά προσοχή δεν πρέπει να παρά πληροφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φιλε μου κατ'αρχας δε μου αρεσει ο τροπος σου.Δευτερον συμφωνω οτι δε με αναγκασε κανεις οπως και κανεναν εδω μεσα.Ελευθερη βουληση εχουμε στο να δοκιμαζουμε,οπως και στο να λεμε την αποψη μας για ολα αυτα.ευχαριστω. φιλε μου δεν σου ειπα κατι κακο !!!απλα ο άνθρωπος (o dorimanx)κανει φοβερη δουλεια στο θεμα κερνελ και η υποστήριξη του ειναι και αυτη φοβερη !!!!και βγαινεις εσυ και λες τι κανει αυτος ο dori και βγαζει ολο προβληματικά κερνελ βγαζει!!!(που ουτε εσυ και ουτε εγω δεν είμαστε ικανοί να φτιαξουμε δικο μας κερνελ ετσι!!!)οποτε γιατι να κατηγορείς αυτον που κανει τοσο καλη δουλεια!!!και για αυτο και σου ειπα οτι δεν σε αναγκάζει κανεις να το βαλεις!!!σου αρέσει o bruce ok!!!σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα ο κερνελ και χωρις κανενα sod δουλεύει αψογα μεχρι στιγμής!! φιλικα σου τα λεω φυσικα και χωρις καμια παρεξήγηση!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα καλή μου φίλοι, και καλή μου παρεουλα...!!! Όποιος έχει CloudyG3 2,0 και έχει κάνει BACKUP με TWRP ας κοιτάξει σε παρακαλώ να μου πει αν μέσα στο αρχείο του backup γράφει 2014-10-11--10-40-11 KOT49I έχω ένα backup και θέλω να δω αν είναι από CloudyG3 2,0. Ευχαριστώ...! To backup που έχεις είναι της cloudy g3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φίλε μου το έχω γράψει πολλές φορές ότι ο dori βγάζει kernel για stock based roms και οι g3 port roms δεν είναι,οπότε κάθε ασυμβατοτητα είναι και θέμα της εκάστοτε rom γιαυτό τσατιζετε ο Μάνθος γιατί γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, υπάρχουν πολλά παραδειγματα παιδιών εδώ μέσα που έβγαζαν με το ζόρι 4 ώρες οθόνη σε μια μέρα χρήσης και με αυτά που γράφουν τα παιδιά που έχουν κάποια πείρα παραπάνω βελτίωσαν κατά πολυ την απόδοση του τηλ.Τώρα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας πρέπει να ψαχνομαστε και λίγο οποίος θέλει την ηρεμία του βάζει bruce kernel και κάθεται στη σίγουρη μετριότητα εδώ ο φίλος μου ο Μάριος γύρισε stock με bruce και ανέβασε screenshot 36h χρήσης με 2,5h shot και δήλωσε ευχαριστημένος και καλά κάνει,τι να συγκρινω όταν 3 μέρες πριν σε 48h είχα 7ĥ shot με cloudy καί dori ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά προσοχή δεν πρέπει να παρά πληροφορεί. Οκ πασο.καμια φορα τα γραπτα ειναι παρεξηγησιμα.καλα να ημαστε να δοκιμαζουμε κερνελ και ρομ.;) φιλε μου δεν σου ειπα κατι κακο !!!απλα ο άνθρωπος (o dorimanx)κανει φοβερη δουλεια στο θεμα κερνελ και η υποστήριξη του ειναι και αυτη φοβερη !!!!και βγαινεις εσυ και λες τι κανει αυτος ο dori και βγαζει ολο προβληματικά κερνελ βγαζει!!!(που ουτε εσυ και ουτε εγω δεν είμαστε ικανοί να φτιαξουμε δικο μας κερνελ ετσι!!!)οποτε γιατι να κατηγορείς αυτον που κανει τοσο καλη δουλεια!!!και για αυτο και σου ειπα οτι δεν σε αναγκάζει κανεις να το βαλεις!!!σου αρέσει o bruce ok!!!σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα ο κερνελ και χωρις κανενα sod δουλεύει αψογα μεχρι στιγμής!! φιλικα σου τα λεω φυσικα και χωρις καμια παρεξήγηση!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) To backup που έχεις είναι της cloudy g3;) Ευχαριστώ φίλε Ευάγγελε...! Να το βάλω εκεί που πρέπει μπας και χρειαστώ να γυρίσω σε CloudyG3 2,0....;) http://s11.postimg.org/ne2zqfvbn/Picture0002.png image search Πάντως αν διαβάσεις παλιότερες αναρτήσεις μέχρι και σήμερα, το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο CloudyG3 2,0 συνεργαζόταν καλύτερα με τον Kernel-Dorimanx-V8.0.1 από εκεί και πέρα τα προβλήματα μεγαλώνουν.....!!! Edited October 27, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ευχαριστώ φίλε Ευάγγελε...! Να το βάλω εκεί που πρέπει μπας και χρειαστώ να γυρίσω σε CloudyG3 2,0....;) http://s24.postimg.org/50hrvq44l/Picture0001.png free upload image Πάντως αν διαβάσεις παλιότερες αναρτήσεις μέχρι και σήμερα, το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο CloudyG3 2,0 συνεργαζόταν καλύτερα με τον Kernel-Dorimanx-V8.0.1 από εκεί και πέρα τα προβλήματα μεγαλώνουν.....!!! Από τον 8.4 και μετά μια χαρά ήταν η συνεργασία, τώρα δοκιμαζω mui νομίζω η τέλεια rom για σένα πολύ απλή και γρήγορη χωρίς σπασιματα vanilla android:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Από τον 8.4 και μετά μια χαρά ήταν η συνεργασία, τώρα δοκιμαζω mui νομίζω η τέλεια rom για σένα πολύ απλή και γρήγορη χωρίς σπασιματα vanilla android:) Τι παλιόπαιδο είσαι :p δεν με αφήνεις σε ησυχία...!!! για δώσε link....! και kernal ? Το αφήνω ως έχει. Δώσε και πρώτες εντυπώσεις από mui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σε miui υπαρχει doubletap2unlock? Απο καμερα παιρνει την xcam του xdabbaeb? Αν ναι ποια ειναι η καλυτερη miui που πληρει αυτες τις προϋποθεσεις? Ψηνομαι πολυ ασχημα να δοκιμασω αλλα επειδη εχω πολυ περιορισμενο χρονο θα ηθελα να ηξερα αυτες τις λεπτομερειες.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Τι παλιόπαιδο είσαι :p δεν με αφήνεις σε ησυχία...!!! για δώσε link....! και kernal ? Το αφήνω ως έχει. Δώσε και πρώτες εντυπώσεις από mui. Link ο Μάνθος εγώ ακόλουθος είμαι,και φυσικά με dori kernel 8.6:) ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε miui υπαρχει doubletap2unlock? Απο καμερα παιρνει την xcam του xdabbaeb? Αν ναι ποια ειναι η καλυτερη miui που πληρει αυτες τις προϋποθεσεις? Ψηνομαι πολυ ασχημα να δοκιμασω αλλα επειδη εχω πολυ περιορισμενο χρονο θα ηθελα να ηξερα αυτες τις λεπτομερειες.. Όλα λειτουργούν την σωστή έκδοση την ξέρει ο Μάνθος που είναι καθηγητής στις mui:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μανθο, Μανθούλη είσαι εδώ....???? link για vanilla παρακαλώ.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μανθο, Μανθούλη είσαι εδώ....???? link για vanilla παρακαλώ.....:lol: http://xiaomi.eu/community/threads/4-10-17.25907/ εδω εισαι μαριε!!!!και εγω εδω ειμαι!!!!:lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε miui υπαρχει doubletap2unlock? Απο καμερα παιρνει την xcam του xdabbaeb? Αν ναι ποια ειναι η καλυτερη miui που πληρει αυτες τις προϋποθεσεις? Ψηνομαι πολυ ασχημα να δοκιμασω αλλα επειδη εχω πολυ περιορισμενο χρονο θα ηθελα να ηξερα αυτες τις λεπτομερειες.. για unlock εχει αλλα για sleep δεν εχει δυστυχώς !! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τον 8.4 και μετά μια χαρά ήταν η συνεργασία, τώρα δοκιμαζω mui νομίζω η τέλεια rom για σένα πολύ απλή και γρήγορη χωρίς σπασιματα vanilla android:) βαγγελη θα τους κανουμε ολους φαν της miui μου φαίνεται εδω μεσα!!!:lol::lol::lol: μαριε θα την δοκιμασεις τελικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Μανθο το παραπανω λινκ ειναι και αυτο που αφορα εμενα? Απο μπαταρια τι λεει? Edited October 27, 2014 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα. Μια απορία για αρχαρίους: Αν κάνω factory reset μετά από αναβάθμιση rom και έχοντας πριν πάρει backup μέσα από το κινητό (όχι root), αν μετά επαναφέρω το backup περνάει τα πάντα όπως ήταν πριν; Saved games και ρυθμίσεις με ενδιαφέρουν κυρίως. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 χωρίς παρεξήγηση πως σας αρέσει αυτή η MIUI?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ας δοκιμάσω και εγώ την miui, πάνε κάτι χρόνια από την τελευταία φορά που δοκίμασα. Τότε δεν μου άρεσε, αλλά για να δούμε τώρα.. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Και άλλη μια ερώτηση: Πέρασα open europe rom σε SEA κινητό, και τώρα το κινητό έχει κολλήσει (δε δουλεύει η touch screen) και στο download mode λέει ότι είναι rooted!!! Φταίει το ότι δεν ακολούθησα το κόλπο με τα hosts; Μπορώ να ξεκολλήσω κάπως; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Και άλλη μια ερώτηση: Πέρασα open europe rom σε SEA κινητό, και τώρα το κινητό έχει κολλήσει (δε δουλεύει η touch screen) και στο download mode λέει ότι είναι rooted!!! Φταίει το ότι δεν ακολούθησα το κόλπο με τα hosts; Μπορώ να ξεκολλήσω κάπως; Σε όλους έτσι λέει στο download more ότι είναι rooted μην σε ανησυχεί αυτό....Λες ότι το κόλπο με τα hosts δεν το ακολούθησες ... Η εναλλακτική αν θυμάμαι καλά ήταν το αυτοματοποιημένο script αυτό το έκανες ;;; Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναπερασεις το stock firmware Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!! Έχω το LG G2 rooted με cloudyG3 2.0 ROM και τον τελευταίο kernel από Dorimanx. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι σχετικά με την κάμερα.Έχω βάλει αυτήν XCam_513_g2.apk και το xcam LG settings 1.1.0. Είναι εύκολο να μου πείτε τι ρυθμίσεις να βάλω στο xcam LG settings 1.1.0. ? για να βγάζω σωστές φωτογραφίες ? Σας ευχαριστω!! Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!! Έχω το LG G2 rooted με cloudyG3 2.0 ROM και τον τελευταίο kernel από Dorimanx. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι σχετικά με την κάμερα.Έχω βάλει αυτήν XCam_513_g2.apk και το xcam LG settings 1.1.0. Είναι εύκολο να μου πείτε τι ρυθμίσεις να βάλω στο xcam LG settings 1.1.0. ? για να βγάζω σωστές φωτογραφίες ? Σας ευχαριστω!! Πάνε στο νήμα με τις φωτό του g2 τις έχει ανεβάσει εκεί ο demon Γιώργος.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μανθο το παραπανω λινκ ειναι και αυτο που αφορα εμενα? Απο μπαταρια τι λεει? αν θες να περασεις την miui τοτες ναι σε αφορα!!!προσοχη ομως παιδες μονο με philz touch recovery περαστε την!!!!και ελέγξτε το md5!!! ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χωρίς παρεξήγηση πως σας αρέσει αυτή η MIUI?:cry: γουστα ειναι αυτα φιλε μου σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν τους αρεσει!!!την εχεις δοκιμασει και δεν σου αρεσε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πρεπει να φλασαρουμε το kitkat baseband της miui πριν το φλασαρισμα ακομα και αν ειμαστε ηδη σε kitkat? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 εχει κανεις να προτεινει κανα κερνελ για aosp rom για το κινητο μας?εχω την vanir ειναι τρομερη ρομ το μονο προβλημα χανει καποτε το σημα του wifi οταν σβησει οθονη,πρεπει να τα κλεισω κ να ανοιξω ξανα. και για να ενισχυσω την κουβεντα για miui,την ειχα σε ολα τα κινητα μου ως τωρα εκτος απο αυτο,θα γινει καποτε, κ ειναι η πιο ολοκληρωμενη προσπαθεια σε android κινητα απο dev. Εκπληκτικα features και υποστηριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts