vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Kαλημερα.Και για αυτο ...την εβγαλα κ εβαλα του δικου μας του sotmax.Nα περασω λες του dorimax για την μπαταρια;Αλλα ποια εκδοση; Βάλε την dori 8.5.6 beta για το d802 με τις ρυθμίσεις που έχω δώσει τρομερός kernel δεν λέει να κουνηθεί η μπαταρία βράχος;) http://www.dorimanx.com/LG-BETA/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Βάλε την καινούρια xcam 5.1.2 αλλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις binaries τα έχει ήδη μέσα η cloudy.;) ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η sotmax έχει την μικρότερη καθυστέρηση οθόνης από όλες τις stock based roms και από stock rom,αν σε ενοχλεί τόσο πολύ βάλε cloudy g3 2.0;) Κατεβαζουμε και τα settings απο play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Είχα την cloudy g3 και τώρα είμαι στην Sotmax. Εχω ενημερωμένα binaries και εννοείται την xcam με τα settings της. Μην σε ζαλιζω όμως, θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις σου πρώτα. Στο βίντεο κάνει focus πολύ πιο γρήγορα από στοκ,δεν το συζητάμε. Ίσως με αδικεί η μνήμη μου, και το ελπίζω, αλλά θεωρώ τις τρεις προηγούμενες συσκευές μου, Note 1,2, lumia 1020 αισθητά πιο γρήγορες στο focus. Δεν μιλάω για ποιότητα, καθαρά στο κομμάτι του focus. Βεβαια, ευτυχώς που υπάρχουν οι custom και συγκεκριμένα ο xdabbed γιατί η κατάσταση ειδικά στο βίντεο ήταν απαράδεκτη. Μέχρι να κάνει focus έχανα τις μισές στιγμές που ήθελα να τραβήξω. Περιμένω με ανυπομονησία τις ρυθμίσεις σου καθώς κάθε άλλο παρά guru είμαι στην φωτογραφια. Κάτι άλλο, Sotmax με 8.5.5 λειτουργεί μεχρι στιγμής υποδειγματικά με τις ρυθμίσεις του Βαγγέλη. Δεν είναι κάτι νεο απλώς επιβεβαιώνω και εγώ. Βάλε την καινούρια 8.5.6 συνεργάζεται καλύτερα με alucard;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβαζουμε και τα settings απο play store? Ναι και θα έχεις δυο τρομερές κάμερες για όλα τα γούστα,με τις ρυθμίσεις του Γιώργου στα settings;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Και εγώ Μανθο από τι πρωί:pδεν παιζομαστε είμαστε άρρωστοι:p ναι θα συμφωνήσω και σε αυτο μαζι σου!!!!:lol::lol: για ποιες ρυθμίσεις μιλας ???εδωσε ρυθμισεις κανεις για τα settings για xcam?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ναι θα συμφωνήσω και σε αυτο μαζι σου!!!!:lol::lol: για ποιες ρυθμίσεις μιλας ???εδωσε ρυθμισεις κανεις για τα settings για xcam?? https://www.dropbox.com/s/xg63dx48f87dymy/Screenshot_2014-10-17-22-29-51.png Του Γιώργου είναι όχι δικές μου αυτός είναι ειδικός στην κάμερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 https://www.dropbox.com/s/xg63dx48f87dymy/Screenshot_2014-10-17-22-29-51.png Του Γιώργου είναι όχι δικές μου αυτός είναι ειδικός στην κάμερα:) Πραγματικά Ευάγγελε....με της παραπάνω ρυθμίσεις η camera (photo) έχει στανιαρη, ....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) εχω δοκιμασει εγω φιλε tupac την miui ειναι πολύ καλη μονο η καμερα του υστερεί λιγο θα ελεγα!!!αλλα κατα τα αλλα ολα καλα!!!δοκιμασε την αφοβα!!αν πας να την φλασαρης μονο με philz touch recovery κανε το!! Ωραιος ο παιχτης! Ειναι smooth; Μπαταρια; Η MIUI ειναι η αγαπημενη μου και πρωτη φορα μενω τοσο καιρο χωρις να τη δοκιμασω σε συσκευη. Εννοεις οτι πρεπει να τη φλασαραρω μονο με philz κι οχι καποιο αλλο recovery; edit: Μηλαμε γι' αυτη τη MIUI, ετσι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52829351 Edited October 26, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 https://www.dropbox.com/s/xg63dx48f87dymy/Screenshot_2014-10-17-22-29-51.png Του Γιώργου είναι όχι δικές μου αυτός είναι ειδικός στην κάμερα:) Tις ρυθμίσεις για το shutter τις έχετε πειράξει; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ωραιος ο παιχτης! Ειναι smooth; Μπαταρια; Η MIUI ειναι η αγαπημενη μου και πρωτη φορα μενω τοσο καιρο χωρις να τη δοκιμασω σε συσκευη. Εννοεις οτι πρεπει να τη φλασαραρω μονο με philz κι οχι καποιο αλλο recovery; edit: Μηλαμε γι' αυτη τη MIUI, ετσι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52829351 φιλε μου πολυ smooth και απο μπαταρια παει μια χαρα εβγαζα 6-6.30 ωρες!!!ναι θα το φλασαρης μονο με philz κι οχι καποιο αλλο recovery για να μην εχεις καποια προβληματα!!!!!απο εδω τα κατεβαζω εγω και ειναι multi http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ :) βαγγελη δεν μπορω να καταλαβω με την φοτο στο ποσο ειναι βαλμενα!!!!νουμερα ξερεις να μας πεις!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 φιλε μου πολυ smooth και απο μπαταρια παει μια χαρα εβγαζα 6-6.30 ωρες!!!ναι θα το φλασαρης μονο με philz κι οχι καποιο αλλο recovery για να μην εχεις καποια προβληματα!!!!!απο εδω τα κατεβαζω εγω και ειναι multi http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ :) βαγγελη δεν μπορω να καταλαβω με την φοτο στο ποσο ειναι βαλμενα!!!!νουμερα ξερεις να μας πεις!!!:happy: Οχ δεν θυμάμαι και δεν την έχω εγκατεστημένη τώρα την εφαρμογή και την xcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Είχα την cloudy g3 και τώρα είμαι στην Sotmax. Εχω ενημερωμένα binaries και εννοείται την xcam με τα settings της. Μην σε ζαλιζω όμως, θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις σου πρώτα. Στο βίντεο κάνει focus πολύ πιο γρήγορα από στοκ,δεν το συζητάμε. Ίσως με αδικεί η μνήμη μου, και το ελπίζω, αλλά θεωρώ τις τρεις προηγούμενες συσκευές μου, Note 1,2, lumia 1020 αισθητά πιο γρήγορες στο focus. Δεν μιλάω για ποιότητα, καθαρά στο κομμάτι του focus. Βεβαια, ευτυχώς που υπάρχουν οι custom και συγκεκριμένα ο xdabbed γιατί η κατάσταση ειδικά στο βίντεο ήταν απαράδεκτη. Μέχρι να κάνει focus έχανα τις μισές στιγμές που ήθελα να τραβήξω. Περιμένω με ανυπομονησία τις ρυθμίσεις σου καθώς κάθε άλλο παρά guru είμαι στην φωτογραφια. Κάτι άλλο, Sotmax με 8.5.5 λειτουργεί μεχρι στιγμής υποδειγματικά με τις ρυθμίσεις του Βαγγέλη. Δεν είναι κάτι νεο απλώς επιβεβαιώνω και εγώ. Edit: Πάω να κατεβάσω και εγώ την 8.5.6. Είδατε κανένα changelog αν έχει τίποτα διαφορές ; Φιλε μου καταρχας δεν με ζαλιζεις μια παρεα ειμαστε και οι συζητησεις μας μονο για καλο ειναι. Μπορει να εχεις δικιο με το θεμα του focus να σου πω την αληθεια μου χτες που ηταν χαμηλος ο φωτισμος δεν ειδα διαφορα με το note3 σε μερα θα ειναι οι επομενες δοκιμες μου. Το πηρε ο κολλητος μου οποτε θα τον λιωσω :lol::lol: Θα κανω για σενα το εξης: θα τραβηξω ενα video και απο τα 2 κινητα την ωρα που κανουν focus και θα το ανεβασω να δουμε τι γινεται. Τουλαχιστον το note3 ειναι καλυτερο απο note1+2. (το 1020 δεν το αναφερω καν το θεωρω αλλη κατηγορια στην καμερα). Sotmax φοραω και εγω και δεν την αλλαζω ειναι πολυ καλη. Εχεις δικιο στο θεμα του video ηταν απαραδεκτο τωρα αν θες με την xcam δοκιμασε να τραβηξεις 4k βγαλε και το noise gate και δεςτο ακομα και σε 1080p τηλεοραση και θα με θυμηθεις.;) (θα τα γραψω ολα στον οδηγο για μερα και νυχτα τα καλυτερα modes για video recording). Επισης ευχαριστη εκπληξη και φυσικα δοκιμη, ηταν η διαρκεια του φλας, το συγκρινα και αυτο με το note3. Κανει το g2 τον μισο χρονο να τραβηξει φωτο απο σκοταδι με φλας σε σχεση με την στοκ rom. (Μεγαλο ισως το μεγαλυτερο προβλημα με τις βραδυνες μιας και αν ηθελες να βγαλεις καποιον φωτο, πρωτα τον εστελνες στον οφθαλμιατρο και μετα τον τραβαγες φωτο. 4-5 δευτερολεπτα αναμενο συνεχες φλας για να νεταρει!!! Ελεος ηταν απαραδεκτο....Τωρα κανει 2 το πολυ 3 max. Παιδια guru δεν ειμαι στην φωτογραφια ουτε ειδικος. Απλα εχω διαβασει πολυ και ασχολουμαι πολυ περισσοτερο με την καμερα παρα με το κινητο γιατι μου αρεσει. Θελω να εκμεταλλευτω στο επακρο τις δυνατοτητες της καμερας του g2 που για την κατηγορια του ειναι πολυ καλη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχ δεν θυμάμαι και δεν την έχω εγκατεστημένη τώρα την εφαρμογή και την xcam. Η muiui ειναι απο τις αγαπημενες μου rom μου αρεσουν παρα πολυ αλλα ο λογος που δεν την εχω περασει (νομιζω η 5 ειναι η τελευταια) ειναι οτι χανουμε την καμερα (αν και καπου ειχα διαβασει οτι περασαν μεσα τα binaries του xdabbeb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Η muiui ειναι απο τις αγαπημενες μου rom μου αρεσουν παρα πολυ αλλα ο λογος που δεν την εχω περασει (νομιζω η 5 ειναι η τελευταια) ειναι οτι χανουμε την καμερα (αν και καπου ειχα διαβασει οτι περασαν μεσα τα binaries του xdabbeb) φιλε μου και να μην τα εχει περασμενα ειναι βασισμενω σε στοκ firmware της lg οποτε τα περνας απο μονος αν θελεις και βαζεις και την xcam!!!(το εχω κανει εγω και για αυτο σοπυ το λεω!!) περιμένουμε της ρυθμισεις σου φιλε !!!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γιατί νομίζω πως η miui είναι βασισμένη σε cm11? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Η muiui ειναι απο τις αγαπημενες μου rom μου αρεσουν παρα πολυ αλλα ο λογος που δεν την εχω περασει (νομιζω η 5 ειναι η τελευταια) ειναι οτι χανουμε την καμερα (αν και καπου ειχα διαβασει οτι περασαν μεσα τα binaries του xdabbeb) φιλε μου και να μην τα εχει περασμενα ειναι βασισμενω σε στοκ firmware της lg οποτε τα περνας απο μονος αν θελεις και βαζεις και την xcam!!!(το εχω κανει εγω και για αυτο σοπυ το λεω!!) περιμένουμε της ρυθμισεις σου φιλε !!!!!!!:p Μανθο στη mui δουλεύει το xposed;ποιά rom έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γιατί νομίζω πως η miui είναι βασισμένη σε cm11? ηταν βασισμενη δεν εχεις και αδικο !!αλλα τωρα δεν ειναι πλεον!!!ROM] [KK 4.4.2] Miui v5 LG G2 D802 Multilanguage Based on Stock LG V20C;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου και να μην τα εχει περασμενα ειναι βασισμενω σε στοκ firmware της lg οποτε τα περνας απο μονος αν θελεις και βαζεις και την xcam!!!(το εχω κανει εγω και για αυτο σοπυ το λεω!!) περιμένουμε της ρυθμισεις σου φιλε !!!!!!!:p Μανθο στη mui δουλεύει το xposed;ποιά rom έχεις τώρα; απο σημερα εχω sotmax και την δοκιμαζω γενικα μου αρεσει!!αλλα καποια στιγμη θα ξανα βαλω και miui θα δουμε!!!εχει αλλα ειναι αλλη εφαρμογη δεν ειναι ιδια που ξερουμε!!!την ειχα δοκιμασει και δουλευε μια χαρα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ηταν βασισμενη δεν εχεις και αδικο !!αλλα τωρα δεν ειναι πλεον!!!ROM] [KK 4.4.2] Miui v5 LG G2 D802 Multilanguage Based on Stock LG V20C;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μανθο στη mui δουλεύει το xposed;ποιά rom έχεις τώρα; απο σημερα εχω sotmax και την δοκιμαζω γενικα μου αρεσει!!αλλα καποια στιγμη θα ξανα βαλω και miui θα δουμε!!!εχει αλλα ειναι αλλη εφαρμογη δεν ειναι ιδια που ξερουμε!!!την ειχα δοκιμασει και δουλευε μια χαρα!!:) Ποιά εφαρμογή είναι λέω να την φλασαρω σήμερα;επίσης πιστεύω να δουλεύουν greenify,titanium,unbounce και dorimanx; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 απο σημερα εχω sotmax και την δοκιμαζω γενικα μου αρεσει!!αλλα καποια στιγμη θα ξανα βαλω και miui θα δουμε!!!εχει αλλα ειναι αλλη εφαρμογη δεν ειναι ιδια που ξερουμε!!!την ειχα δοκιμασει και δουλευε μια χαρα!!:) Ποιά εφαρμογή είναι λέω να την φλασαρω σήμερα;επίσης πιστεύω να δουλεύουν greenify,titanium,unbounce και dorimanx; Θα σου την ανεβασω λίγο αργότερα αλλα λεω καλυτερα να περιμένεις λίγο να βγει καινούργια αναβάθμιση και να βάλεις την καινουργια!!×;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 βαζω καθαρη εγκατασταση cloudyg3 , wipe τα παντα πιοπ καθαρη δεν γινεται. Γινεται η εγκατασταση, ολα καλα μεχρι που παω να απεργοποιησω τον απομακρυσμενο εντοπισμου κινητου στις ρυθμισεις google. Εκει κολαει, εξαφανιζεται η navigation bar + notification bar σβηνει και κανει επανεκιννηση. Εκανα καθαρη εγκατασταση 3 φορες, το ιδιο ακριβως εγινε. εχει κανεις ιδεα τι παιζει? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γειά σε όλους, δεν είδα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, είμαι με TWRP, cloudyG3 2.0, και dorimanx, μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν απενεργοποιήσω το τηλεφωνο μου και μείνει για ώρα κλειστό, χάνει την ώρα? Μένει πίσω συγκεκριμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ποιά εφαρμογή είναι λέω να την φλασαρω σήμερα;επίσης πιστεύω να δουλεύουν greenify,titanium,unbounce και dorimanx; Θα σου την ανεβασω λίγο αργότερα αλλα λεω καλυτερα να περιμένεις λίγο να βγει καινούργια αναβάθμιση και να βάλεις την καινουργια!!×;) Ανέβασε την εφαρμογή αμα δουλεύει o dori και η xcam θα την δοκιμάσω τώρα εχω τραβήξει την σκανδάλη και περιμένω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Γειά σε όλους, δεν είδα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, είμαι με TWRP, cloudyG3 2.0, και dorimanx, μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν απενεργοποιήσω το τηλεφωνο μου και μείνει για ώρα κλειστό, χάνει την ώρα? Μένει πίσω συγκεκριμένα Δυστυχως ειναι ενα γενικο bug του G2! Ειχε αναφερθει αυτο απο αρκετα παιδια, ακομη απ' τον πρωτο καιρο που κυκλοφορησε το κινητο (και σε stock καταστασεις), ειναι οντως τελειως "χαζο" απλα οι περισσοτεροι δεν το διαπιστωσαμε (και 'γω μεσα σ' αυτους που το εχω 1 χρονο) γιατι δεν κλεινουνε πλεον τα κινητα μας για αρκετες ωρες! Edited October 26, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ανέβασε την εφαρμογή αμα δουλεύει o dori και η xcam θα την δοκιμάσω τώρα εχω τραβήξει την σκανδάλη και περιμένω:p Για να βαλεις miui; :confused: Ελα ρε συ σιγα την ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδες εχω τρελο wakelock σε gcm_conn_alarm . μου εχει ξεζουμισει την μπαταρια. Να την κανω unbounce ? Θα εχω κανα θεμα με το ξυπνητηρι του κινητου ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Λέω Πάνο να την δοκιμάσω έχω backup οπότε γυρνάω sotmax και cloudy σε 5 λεπτά άμα δεν μου κάτσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Δυστυχως ειναι ενα γενικο bug του G2! Ειχε αναφερθει αυτο απο αρκετα παιδια, ακομη απ' τον πρωτο καιρο που κυκλοφορησε το κινητο (και σε stock καταστασεις), ειναι οντως τελειως "χαζο" απλα οι περισσοτεροι δεν το διαπιστωσαμε (και 'γω μεσα σ' αυτους που το εχω 1 χρονο) γιατι δεν κλεινουνε πλεον τα κινητα μας για αρκετες ωρες! επιβεβαιώνω και γω το bug ακόμα και από εποχές που δεν ημουν root , 'όταν το είχα αγοράσει. Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts