nop77 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) δεν μπορω να μπω σε download mode :(:(:( βρηκα αυτο http://forums.androidcentral.com/general-help-how/373947-bricked-lg-g2-stuck-twrp-no-download-mode.html αλλα to philz touch δεν εχει terminal edit. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπουταρε!!!!!!!!!!!!!!!! ειχε το philz touch τον aroma file manager οποιος ειχε terminal και πατησα αυτα dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota then hit enter type dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc then hit enter and reboot. thnx παιδες που ασχοληθήκατε ! , μάθαμε και κατι σημερα ΠΟΤΕ update με ΟΤΑ οταν εχουμε custom recovery!!! Edited October 15, 2014 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπέρα, Έχω την Cloudy 3 ROM και θα ήθελα να μάθω αν περάσω την καινούργια V20G LGD802 θα συνεχίσω να έχω την CLOUDY 3 ROM ???? Αυτή η αναβάθμιση τί αφορά???;););) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπέρα, Έχω την Cloudy 3 ROM και θα ήθελα να μάθω αν περάσω την καινούργια V20G LGD802 θα συνεχίσω να έχω την CLOUDY 3 ROM ???? Αυτή η αναβάθμιση τί αφορά???;););) η V20G ειναι για στοκ κιτ κατ ... εσυ εχεις cloudy ... ή το ενα θα εχεις ή το αλλο .... μην περασεις κατι αν θες να συνεχισεις να εχεις cloudy και να μην το brickαρεις ! demon , μιας και ασχολεισαι αρκετα με την φωτογραφια , στην cloudy οπως θα προσεξες δεν εχει επεξεργασια φωτογραφιας αφου την τραβηξεις την φωτο οπως στην επισημη κιτ κατ !! τι κανουμε ; υπαρχει καποια καλη εφαρμογη στο store ?? Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 η V20G ειναι για στοκ κιτ κατ ... εσυ εχεις cloudy ... ή το ενα θα εχεις ή το αλλο .... μην περασεις κατι αν θες να συνεχισεις να εχεις cloudy και να μην το brickαρεις ! ΟΚ Σε ευχαριστώ:) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Άλλη ρομ η μία (custom ported από τη stock του G3) και άλλη ρομ η άλλη (stock του G2). Ή τη μία ή την άλλη. Δύο καρπουζια στην 'ιδια μασχάλη δε χωράνε. Πάντως κατά εμέ η custom του G3 έχει περισσότερες δυνατότητες και υπερτερεί στα σημεία αν συνδυαστεί μάλιστα και με το νεο Kernel του Dori Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπέρα, Έχω την Cloudy 3 ROM και θα ήθελα να μάθω αν περάσω την καινούργια V20GLGD802 θα συνεχίσω να έχω την CLOUDY 3 ROM ???? Αυτή η αναβάθμιση τί αφορά???;););) 1ον φιλε μου μη διανοηθεις να κανεις το update μεσω OTA, αν σου εβγαλε ενημερωση, αγνοησε την. Διαβασε τι επαθε ο φιλος λιγο πιο πισω!! Ο μονος τροπος για να περασεις την 20g (αφου εχεις custom rom και recovery) ειναι μεσω flash tool 2014. Αρα περνας official rom, αυτο σημαινει, εννοειται τελος cloudyG3 και επισης τελος root και custom recovery. Θα εισαι πλεον τελείως "μαμα"! Τωρα οσο αφορα τι αλλαζει στην 20g, περιμενουμε να μας πουν τα παιδια που την περασανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 σημερα καποια στιγμη δεν μου ανοιγε με τιποτα η οθονη του κινητου, δεχομουν κλησεις κανονικα χωρις ομως ν απαντησω διοτι υπηρχε απολυτο σκοταδι, ειμαι με cloudy2 , μετα απο hard reset δουλευει κανονικα, που οφειλετε αυτο? επισης πως μπορω να προσθεσω ακομη μια καρτελα-οθονη προς τα δεξια της αρχικης? μεταφερω app και δε το δεχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Για όσους τη ψάχνουν με τη μπαταρία κυκλοφορει αυτη η εφαρμογη Unbounce Xposed (απαιτεί Xposed Framework εγκατασταση και να εισαι root). Μειωνει τα ξυπνηματα που κανει η μαμα Google στο κινητο μας χωρις να μας ρωτα! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 σημερα καποια στιγμη δεν μου ανοιγε με τιποτα η οθονη του κινητου, δεχομουν κλησεις κανονικα χωρις ομως ν απαντησω διοτι υπηρχε απολυτο σκοταδι, ειμαι με cloudy2 , μετα απο hard reset δουλευει κανονικα, που οφειλετε αυτο? επισης πως μπορω να προσθεσω ακομη μια καρτελα-οθονη προς τα δεξια της αρχικης? μεταφερω app και δε το δεχετε Με δυο δάχτυλα απο έξω προς τα μέσα την οθόνη, και ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Με δυο δάχτυλα απο έξω προς τα μέσα την οθόνη, και ...;) Δε κανει τιποτα φιλε Edit. Οκ πετυχε ,αυτό με το κόλλημα που έφαγε λες να ετυχε η εχουμε κανα θεμα ; Edited October 15, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δε κανει τιποτα φιλε Edit. Οκ πετυχε ,αυτό με το κόλλημα που έφαγε λες να ετυχε η εχουμε κανα θεμα ; Αν έχει καιρό να ανοίξει .....ψιλό κολλάει...!!! με τα όμως...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αν έχει καιρό να ανοίξει .....ψιλό κολλάει...!!! με τα όμως...;) αρα ειναι θεμα cloudy? συμβαινει συχνα δηλαδη, εσεις πως το ξεκολλατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αρα ειναι θεμα cloudy? συμβαινει συχνα δηλαδη, εσεις πως το ξεκολλατε? δεν μου εχει συμβει ποτε ... cloudy g3 v2 me bruce και τωρα dori 8.4 :) και το εχω αφησει ακι 8 και 10 ωρες πολλες φορες χωρις να το χρησιμοποιησω Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αρα ειναι θεμα cloudy? συμβαινει συχνα δηλαδη, εσεις πως το ξεκολλατε? Βασικα ο Μαριος λεει οτι μετα απο πολυ ωρα "υπνου" καθυστερει λιγο να αναψει η οθονη π.χ. στo double tab, αλλα ελαχιστα, 1-2 δευτερολεπτα. Τοσο εντονο προβλημα σαν το δικο σου εγω προσωπικα δεν ειχα. Μηπως "σκαλωσε" κατι! Τι kernel εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 τι να πω παιδια δε ξερω, kernel εχω και εγω dori v8.4, μακαρι να ετυχε και να μην ξανασυμβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ρε παιδιά φοράω cloudyg3 και προσπαθω να γυρίσω σε στοκ με flash tool αλλά η διαδικασία κολλάει στη μέση και μου λέιε να βγάλω την μπαταρία να την ξαναβάλω και να ξαναδοκιμάσω. Τουλάχιστον ανοίγει κανονικά. Καμία ιδέα?? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 τι να πω παιδια δε ξερω, kernel εχω και εγω dori v8.4, μακαρι να ετυχε και να μην ξανασυμβει Όταν τον φλασαρες, έκανες τα σχετικά wipe...?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Όταν τον φλασαρες, έκανες τα σχετικά wipe...?;) ναι φυσικα :) , αν το κανει παλι θα δουμε τι θα κανουμε, προς το παρων το απολαμβανουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 τι να πω παιδια δε ξερω, kernel εχω και εγω dori v8.4, μακαρι να ετυχε και να μην ξανασυμβει Τι ρυθμίσεις έχεις στον dori 8.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τι ρυθμίσεις έχεις στον dori 8.4; δεν εκανα καμια ρυθμιση, εχεις να προτεινεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 δεν εκανα καμια ρυθμιση, εχεις να προτεινεις κατι? Ψάξε πιο πίσω κανα δυο σελίδες έχω δώσει ρυθμίσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ok φιλε , σ ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Μπορει καποιος να δει αν τα block wakelocks ειναι σε καλα επιπεδα γιατι βλεπω το κινητο κ ρουφαει τη μπαταρια στο φουλ.Σημερα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα ειχε τελειωσει με 4 ωρες οθονη και μετα το ξαναφορτησα και τωρα εχω 52% με 2 ωρες οθονη.βεβαια ιλα ειναι ανοιχτα.gps google now google search σεωολες τις οθονες.sync fb instagram mail twitter και αλλα.Γενικα το δουλευω στο φουλ.Εχω και gneenifly για καποια app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ψάξε πιο πίσω κανα δυο σελίδες έχω δώσει ρυθμίσεις;) Βαγγελη με το "touch boost" που ανεφερες οτι το πειραξες, διαπιστωσες καθολου lagαρισματακια; Βασικα ειναι το μονο που δεν εχω αλλαξει απ' τις ρυθμισεις που προτεινες γιατι φοβαμαι μηπως εχουμε μικροlag!! Για χαριν της μπαταριας να μην χανουμε και την εμπειρια χρησης! Εξαλλου, σημερα 1ος κυκλος φορτισης με dori 8.4, η μπαταρια μου τα πηγε περιφημα!! Θα ποσταρω screenshot στο θεμα της μπαταριας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Βαγγελη με το "touch boost" που ανεφερες οτι το πειραξες, διαπιστωσες καθολου lagαρισματακια; Βασικα ειναι το μονο που δεν εχω αλλαξει απ' τις ρυθμισεις που προτεινες γιατι φοβαμαι μηπως εχουμε μικροlag!! Για χαριν της μπαταριας να μην χανουμε και την εμπειρια χρησης! Εξαλλου, σημερα 1ος κυκλος φορτισης με dori 8.4, η μπαταρια μου τα πηγε περιφημα!! Θα ποσταρω screenshot στο θεμα της μπαταριας! Όχι καλά πάει,δοκίμασε το και αν δεν σου κάτσει καλά ξαναγύρισε default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts