Titarasaudi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Απλα παιδια δε μιλαμε για stock kit kat kernel, αλλα για stock kernel της cloudyG3 2.0! Δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν αυτοι στη σελιδα του dorimanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ΕΔΩ ΣΤΟ τέλος της σελίδας η sock kernel (LG G2 Default KitKat Kernels List!);) εγινε φιλε ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλα παιδια δε μιλαμε για stock kit kat kernel, αλλα για stock kernel της cloudyG3 2.0! Δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν αυτοι στη σελιδα του dorimanx! γνωριζει καποιος να μας πει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Ο Dorimanx επειδή πάει πακέτο με το Stweaks όποιον κερνελ και να φλασάρετε θα αφήσει "κατάλοιπα". Ο πιο σωστός τρόπος για να αλλαχτεί είναι να ξαναπεράσετε την ρομ με απλά wipes από πάνω. Στην CloudyG3 ένας λόγος παραπάνω που δεν είναι ο στοκ κερνελ αλλά ο "πειραγμενος" του Cloudy. *Για τον dorimanx και την αλλαγή μου το είχε πει ο Sotmax παλιότερα. Δεν το λέω μόνος μου.:rolleyes: Edited October 14, 2014 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) εγινε φιλε ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γνωριζει καποιος να μας πει σιγουρα? Όταν περνάς την Rom (CloudyG3_2.0) έχει μέσα και την Kernel του...!!! Άλλο αν εμείς περνάμε άλλο Kernel γιατί πιστεύουμε (και όχι άδικα) οτι συνεργάζεται καλύτερα..!!! Όλες οι Rom έχουν μέσα Kernel. Edited October 15, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Όταν περνάς την Rom (CloudyG3_2.0) έχει μέσα και την Kernel του...!!! Αλο αν εμείς περνάμε άλλο Kernel γιατί πιστεύουμε (και όχι άδικα) οτι συνεργάζεται καλύτερα..!!! Όλες οι Rom έχουν μέσα Kernel. ωραιος ,ακομη καλυτερα, ευχαριστω Μαριε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω διαφανη τη μπαρα που στη φωτο ειναι μαυρη και δειχνει την ωρα και την ημερομηνια; http://i59.tinypic.com/2rpqi5v.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλο θα ηταν να υπάρχει και ένας Οδηγος για εμάς που δεν έχουνε ιδέα βήμα βήμα Πώς ξεκινάμε Υπάρχει... Αν ψάξεις στο φόρουμ γενικώς για το G2 θα δεις οδηγούς για το πως να περάσεις ρομ. Αλλά και πάλι. Αν απλά γουγλάρεις πάλι θα βρεις. Δεν αλλάζουν οι γενικές γραμμές/οδηγίες ανα κινητό. Είναι ίδιες. Και φυσικά στο XDA θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ!!! Μερικές λεπτομέριες μπορεί να αλλάξουν. Επίσης οι περισσότεροι dev αναφέρουν την διαδικασία που απαιτείται για να περαστεί η ρομ τους. Άρα ουσιαστικά όταν κατεβάζεις μία ρομ ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις. Μην πηγαίνουμε όλοι σαν τα πρόβατα και ψάχνουμε μόνο όπου λέει download ή mirror... Για κάποιο λόγο το OP είναι μεγάλο και έχει λεπτομέρειες ή υπάρχουν ακόμα και FAQ στο δεύτερο και τρίτο ποστ με διαδικασίες ή ερωτήσεις συχνές. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω διαφανη τη μπαρα που στη φωτο ειναι μαυρη και δειχνει την ωρα και την ημερομηνια; http://i59.tinypic.com/2rpqi5v.jpg Ρυθμίσεις> προβολή>πληκτρα αφης αρχικής οθόνης>Διαφανές φοντο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Hdr με φλας φίλε δεν έχω ξαναδεί:( Οπως ειπε και ο Βαγγελης στο hdr δεν εχει κανενα κινητο φλας. Το hdr το χρησιμοποιεις σε συνθηκες υψηλου φωτισμου (σε τοπιο με πολυ ηλιο, και γενικοτερα οπου εχεις εντονες σκιες και πολυ φωτεινα σημεια. Οποτε και το φλας δεν υπαρχει λογος να δουλευει. Το μονο κακο με την cloudy ειναι οτι δεν ειναι ξεχωριστο mode αλλα ενσωματομενο στις ρυθμισεις και αν το αφησεις ανοιχτο παραμενει μεχρι να το κλεισεις. Βαγγελη σε αυτο που ειπες με το note ισχυει αυτο εννοουσα και εγω. Δεν εχει ξεχωριστο night mode αλλα ενσωματωμενο. Εχε υποψιν σου ομως οτι το note στα δικα μου χερια διπλα σε ενα s4 δεν ηταν καλυτερο στα προσωπα την νυχτα. Εχουν αλλαξει τον αλγοριθμο και τα κανει πιο "παστελ". Αλλα οπως και να χει πλεον δεν θεωρω οτι μας ενδιαφερει μιας και το g2 με την cloudy ειναι μακραν καλυτερο. :p (και στις φωτο σε χαμηλο και ακομα περισσοτερο σε video recording). Εχω video απο το s4 + note3 σε χαμηλο φωτισμο με την κορη μου και την ιδια ωρα με το g2. Καμια επαφη. Οπως και επισης δεν μπορεις να πιασεις ενα 1020 η ενα m8 σε νυχτερινες. Ο καθενας στο ειδος του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ρυθμίσεις> προβολή>πληκτρα αφης αρχικής οθόνης>Διαφανές φοντο.;) H μπαρα που δειχνω ειναι η μαυρη μπαρα πανω πανω οταν εχεις κατεβασει το πανελ ειδοποιησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ρυθμίσεις> προβολή>πληκτρα αφης αρχικής οθόνης>Διαφανές φοντο.;) Αυτό είναι για τα soft keys... Δεν είναι για την notification/status bar. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) H μπαρα που δειχνω ειναι η μαυρη μπαρα πανω πανω οταν εχεις κατεβασει το πανελ ειδοποιησεων. Ο.k. τώρα κατάλαβα..! εγώ την έχω μαυρη όλοι και την έφτιαξα με το G3TweaksBox;) Notifications Panel λέγετε..! http://s6.postimg.org/vv66ieqpd/Screenshot_2014_10_15_21_20_37.png upload a gif Edited October 15, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδες προβλημα! ειχα την d80220f και το ειχα κανει μονο root , και μου εβγαλε να κανω την αναβαθμιση σε d80220g , την κατεβασε και εκει που πηγε να κανει επανεκκίνηση με βγαζει τωρα στο μενου του philz touch 6 , τωρα τι κανω?? δεν εχω μεσα καμια αλλη ρομ να κανω εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδες προβλημα! ειχα την d80220f και το ειχα κανει μονο root , και μου εβγαλε να κανω την αναβαθμιση σε d80220g , την κατεβασε και εκει που πηγε να κανει επανεκκίνηση με βγαζει τωρα στο μενου του philz touch 6 , τωρα τι κανω?? δεν εχω μεσα καμια αλλη ρομ να κανω εγκατασταση Περνά μια Ρομ σε φλασακι otg και φλασαρε το κινητό απο το otg.. Το είχα παθει κ γω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδες προβλημα! ειχα την d80220f και το ειχα κανει μονο root , και μου εβγαλε να κανω την αναβαθμιση σε d80220g , την κατεβασε και εκει που πηγε να κανει επανεκκίνηση με βγαζει τωρα στο μενου του philz touch 6 , τωρα τι κανω?? δεν εχω μεσα καμια αλλη ρομ να κανω εγκατασταση Πως γινεται να εχεις κανει μονο ρουτ και να σε βγαζει σε μενου του philz??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πως γινεται να εχεις κανει μονο ρουτ και να σε βγαζει σε μενου του philz??? τι εννοεις? εκανα ροοτ και εγκατάσταση custom recovery απλα δεν περασα αλλη ρομ αφησα την μαμα πηγα πηρα otg περασα την ParanoidAndroid 4.4+ αλλα κανει παλι το ιδιο :( τωρα κατεβαζω την CloudyG3 2.0 να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Για τον Γιώργο και όσα παιδιά μπερδεύονται με τις ρυθμίσεις που έδωσα,έχω αλλάξει και μια ρύθμιση στο touch boost για καλύτερη μπαταρία σύμφωνα με τον developer. Ρυθμίσεις dorimanx 8.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ουτε με την CloudyG3 2.0 ,καμια ιδεα για το τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) ουτε με την CloudyG3 2.0 ,καμια ιδεα για το τι να κανω? Φλασαρε πρώτα το kk baseband που δίνει ο cloudy και μετά βαλε cloudy g3 2.0, Μήπως φταίει η καινούρια αναβάθμιση;το είχες κάνει unroot πριν το update; Edited October 15, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Για τον Γιώργο και όσα παιδιά μπερδεύονται με τις ρυθμίσεις που έδωσα,έχω αλλάξει και μια ρύθμιση στο touch boost για καλύτερη μπαταρία σύμφωνα με τον developer. Ρυθμίσεις dorimanx 8.4 Βαγγέλη δοκίμασε και αυτό... Νομίζω πως τα κάνει όλα ένα κλικ γρηγορότερα και δεν είδα μειώση στην μπαταρία Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Βαγγέλη δοκίμασε και αυτό... Νομίζω πως τα κάνει όλα ένα κλικ γρηγορότερα και δεν είδα μειώση στην μπαταρία Ηλία διάβασε λίγο τι γράφει είναι μόνο για inteligent και msm hotplug αυτή η ρύθμιση εγώ χρησιμοποιώ alucard;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ηλία διάβασε λίγο τι γράφει είναι μόνο για inteligent και msm hotplug αυτή η ρύθμιση εγώ χρησιμοποιώ alucard;) Βασικά δεν είδα ότι έχεις alucard HP Sorry ;) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Για τον Γιώργο και όσα παιδιά μπερδεύονται με τις ρυθμίσεις που έδωσα,έχω αλλάξει και μια ρύθμιση στο touch boost για καλύτερη μπαταρία σύμφωνα με τον developer. Ρυθμίσεις dorimanx 8.4 Αψογος 1000 ευχαριστω φιλε Βαγγελη. :D Κατι ασχετο οποιος ενδιαφερεται θα ανεβασω μερικες συγκριτικες φωτο μεταξυ xcam ρυθμισμενη και cloudy g3 camera. Ριξτε μια ματια οποιος ενδιαφερεται να μου πει την γνωμη του. Θα ανεβει στο νημα με τις φωτο για g2 μην το συνεχισω εδω και βγει offtopic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ουτε με την CloudyG3 2.0 ,καμια ιδεα για το τι να κανω? Φιλε μου επειδη διαβαζω τα θεματα του G2 πανω απο ενα χρονο καθοτι σχεδον τοσο εχω τη συσκευη μου, ειχε υποθει παρα πολλες φορες παλαιοτερα, αλλα τωρα εχει να υποθει καιρο και βλεπω οτι αρχισαν να την "πατανε" παλι καποια ατομα! Δεν κανουμε ΠΟΤΕ update, ειδικα ΟΤΑ οταν εχουμε custom recovery!!! Καποτε ειχε μπει ενα link απο XDA για τη λυση, αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω. Δοκιμασε αν μπαινεις σε download mode. Αν μπαινεις, δοκιμασε να περασεις απ' την αρχη μια official rom με το flash tool 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ουτε με την CloudyG3 2.0 ,καμια ιδεα για το τι να κανω? Titarasaudi;Αν μπαινεις, δοκιμασε να περασεις απ' την αρχη μια official rom με το flash tool 2014. Μονο αυτό που γράφει ο Titarasaudi official rom με το flash tool 2014 ;) οτι σε βρήκε σε βρήκε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts