OutLaw_264 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το slow motion video το παίζει κανονικά ο stock player και μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα αναπαραγωγής μέχρι το 1/8 της κανονικής. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ LG G2 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ V20c-apr-2014 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ Κ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΟΡ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Νομίζω μόνο μέσω υπολογιστή θα την πάρει. Προσπάθησα 3 φορές απευθείας από τη συσκευή και δεν έγινε δουλειά. Μέσω pc suite πέρασε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το slow motion video το παίζει κανονικά ο stock player και μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα αναπαραγωγής μέχρι το 1/8 της κανονικής. Μαλλον εχω παλια εκδοση του stock player καθως ειμαι με CS 1.2 και δεν το εχει σαν επιλογη. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Στην Cloudy G3 v2.0 σας δουλευει το slow motion video;Εμενα οχι.Το βαζω,τραβαω βιντεο κι οταν παω να το δω η αναπαραγβγη γινεται κανονικα χωρις slow motion. Κανονικότατα,και τέλεια εγγραφή....με το stock Player...!~;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Βρηκα ενα ui theme στο νημα του g3 στο xda το shadow. Περναει μεσω g3 tb. Το εχει περασει κανεις; λετε να κολλήσει το system ui και να ξαναπερναω τη rom; Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Βρηκα ενα ui theme στο νημα του g3 στο xda το shadow. Περναει μεσω g3 tb. Το εχει περασει κανεις; λετε να κολλήσει το system ui και να ξαναπερναω τη rom; Όχι δεν πρόκειται να κολλήσει πουθενά.. Απλά η θα δουλέψει η όχι... Εγώ έχω περάσει το Sense 6 red και λειτουργεί κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 καλησπερα . διαβαζοντας αρκετα εδω περασα και εγω bruce και cloudyg3 και περιμενω να δω μπαταρια . Να σας πω ομως . Πως λειτουργει το voice mate ? Μπορω να ξυπνησω την συσκευη με εντολη και να της πω να παρει τηλ ?? εγω το χρησιμοποιω ετσι οταν ειμαι στο αμαξι . Στο note 3 ελεγα την εντολη και ξυπναγε απο κλειδωμενο και ανοιγε την εφαρμογη . Στο g2 απο οτι διαβασα πρεπει να το ξεκλειδωσεις και μετα να δωσεις εντολη εδιτ : Και ενα δευτερο που θελω να ρωτησω αυτους που εχουν cloudyg3 . Ποιες εφαρμογες συστηματος εχετε κανει freeze με titanium ?? Για το δεύτερο ερώτημα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι εχετε δικιο με τον stock player δουλευει μια χαρα.Χρησιμοποιω τον MX player σαν προεπιλογη και δεν το επαιζε slow motion γι'αυτο μπερδευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Παιδια καλημερα και καλο μηνα!!! Διαβασα στο επισημο thread που λενε καποια παιαδια για ενα mod η app δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι το οποιο λεγεται xdabbeb's Camera Mod το οποιο ειναι μαλλον αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 (αλλα ποιο ειναι αυτο που βαζουμε για την g3 rom?) το οποιο βελτιωνει λεει ακομη ποιο πολυ την καμερα του κινητου με την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 που φοραμε !!! Αξιζει να το βαλουμε εχει διαφορα η οχι ?? Το ρωταω γιατι η μ=καμερα μας εχει βελτιωθει παρα πολυ με την νεα ρομ και δεν ξερω αν αξιζει..!! Ακουω γνωμες απο καποια παιδια που την εχουν δουλεψει εχοντας μαζι και την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 για να δουμε τι θα κανουμε ... !!! Edited October 2, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Παιδια καλημερα και καλο μηνα!!! Διαβασα στο επισημο thread που λενε καποια παιαδια για ενα mod η app δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι το οποιο λεγεται xdabbeb's Camera Mod το οποιο ειναι μαλλον αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 (αλλα ποιο ειναι αυτο που βαζουμε για την g3 rom?) το οποιο βελτιωνει λεει ακομη ποιο πολυ την καμερα του κινητου με την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 που φοραμε !!! Αξιζει να το βαλουμε εχει διαφορα η οχι ?? Το ρωταω γιατι η μ=καμερα μας εχει βελτιωθει παρα πολυ με την νεα ρομ και δεν ξερω αν αξιζει..!! Ακουω γνωμες απο καποια παιδια που την εχουν δουλεψει εχοντας μαζι και την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 για να δουμε τι θα κανουμε ... !!! Λοιπόν...έκανα το πείραμα, κατέβασα την camera (apk) & το XCam LG Settings ...! Αναφέρετε στην camera την stock της LG G2. ευτυχώς προλαβα και πήρα τα λεφτά μου πίσω....:D Edited October 2, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 η καμερα με την cloudy g3 πιστευω εχει τερματισει ...ειναι τελεια ! plus 100 photos se burst mode σε 20 δευτ και με κανονικη αναλυση Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γενικα ολη ρομ ειναι φανταστικη.Στο μονο που υστερει ειναι λιγο η αυτονομια που στην cloudy stock 2.5 με bruce 0.41 ηταν λιγο καλυτερη. Κατα τα αλλα cloudy g3 v2 με bruce 0.41 μεχρι στιγμης δειχνει αψογος συνδυασμος.Πολυ καλυτερη ρομ απο την 1.3 που ειχε τα θεματακια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 η καμερα με την cloudy g3 πιστευω εχει τερματισει ...ειναι τελεια ! plus 100 photos se burst mode σε 20 δευτ και με κανονικη αναλυση 99.... ψέματα λες..!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γενικα ολη ρομ ειναι φανταστικη.Στο μονο που υστερει ειναι λιγο η αυτονομια που στην cloudy stock 2.5 με bruce 0.41 ηταν λιγο καλυτερη. Κατα τα αλλα cloudy g3 v2 με bruce 0.41 μεχρι στιγμης δειχνει αψογος συνδυασμος.Πολυ καλυτερη ρομ απο την 1.3 που ειχε τα θεματακια της. Το μόνο που δεν μου αρέσει στην cloydy g3 είναι οι μικρές στρογγυλές φωτογραφίες των επαφών, υπάρχει κάποιο mod; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το μόνο που δεν μου αρέσει στην cloydy g3 είναι οι μικρές στρογγυλές φωτογραφίες των επαφών, υπάρχει κάποιο mod; Xposed και g3 tweaksbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 [ATTACH]50561[/ATTACH] Ειναι φυσιολογικο το lg keyboard ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Xposed και g3 tweaksbox Τα έχω και τα δυο...πως αλλάζουν ???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδια καλημερα και καλο μηνα!!! Διαβασα στο επισημο thread που λενε καποια παιαδια για ενα mod η app δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι το οποιο λεγεται xdabbeb's Camera Mod το οποιο ειναι μαλλον αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 (αλλα ποιο ειναι αυτο που βαζουμε για την g3 rom?) το οποιο βελτιωνει λεει ακομη ποιο πολυ την καμερα του κινητου με την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 που φοραμε !!! Αξιζει να το βαλουμε εχει διαφορα η οχι ?? Το ρωταω γιατι η μ=καμερα μας εχει βελτιωθει παρα πολυ με την νεα ρομ και δεν ξερω αν αξιζει..!! Ακουω γνωμες απο καποια παιδια που την εχουν δουλεψει εχοντας μαζι και την G3 2.0 rom + Kernel-bruce2728-D802-v0.41 για να δουμε τι θα κανουμε ... !!! θελει αλλο μοντακι?εγω νομιζα το εχει ενσωματομενο η ρομ δηλαδη δεν την πειραζουμε!τι ισχυει τελικα σε αυτο που ρωταει ο φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εβαλα και εγω cloudyg3 και bruce kernel0.41.. μεχρι στιγμης ολα μου φαινονται οκ.. εχω την εντυπωση οτι το τηλ εγινε πιο γρηγορο να το πω πιο smooth να το πω αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου. Eρωτηση:πως μπορω να δω ποιον κερνελ εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εβαλα και εγω cloudyg3 και bruce kernel0.41.. μεχρι στιγμης ολα μου φαινονται οκ.. εχω την εντυπωση οτι το τηλ εγινε πιο γρηγορο να το πω πιο smooth να το πω αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου. Eρωτηση:πως μπορω να δω ποιον κερνελ εχω? ρυθμισεις σχετικα,με το τηλεφωνο,πληροφοριες λογισμικου,εκδοση kernel.....αμα σου λεει 3.4.0 εισαι οκ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ρυθμισεις σχετικα,με το τηλεφωνο,πληροφοριες λογισμικου,εκδοση kernel.....αμα σου λεει 3.4.0 εισαι οκ :happy: ναι αυτο μου γραφει.. ευχαριστω... τωρα να δουμε πως θα παει σε θεμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ναι αυτο μου γραφει.. ευχαριστω... τωρα να δουμε πως θα παει σε θεμα μπαταριας μια χαρα τα παει.πανω απο τον μεσο ορο!και εχω βαλει πολλες ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τα έχω και τα δυο...πως αλλάζουν ???:) G3 TweaksBox[ATTACH]50564[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια σε όλους!! Είπα κι εγώ να σκαλίσω λίγο το G2 μου και του πέρασα την CloudyG3 2.0 Μέχρι στιγμής,πολύ ικανοποιημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 μια χαρα τα παει.πανω απο τον μεσο ορο!και εχω βαλει πολλες ρομ.... μακαρι φιλαρακι γιατι μου αρεσει σαν rom.. μεχρι να αρχισω τις modιες..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts