Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αρχειακι δουλευει, απλα με τον dorimanx kernel σου "βαζει" και μια εφαρμογη με ονομα STweaks το οποιο ειναι οι ρυθμισεις του kernel.

Σ' αυτες τις ρυθμισεις λοιπον η ενταση των speakers ειναι ρυθμισμενη αρκετα χαμηλα.

Μπορεις ομως να πας και να την ανεβασεις οσο θελεις :) οπως και την ενταση των ακουστικων!

Εγω την ανεβασα τερμα και κοντεψε να βγει το ηχειο απ' εξω :lol:

Θα βρεις τη χρυση τομη, γιατι αν την ανεβασεις πολυ "χαλαει" ο ηχος.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ..δεν το γνώριζα αυτό...

Καλός η κακός τον έστειλα τον dori.. Μόλις πέρασα τον φρέσκο cloudy 1.5..!! Να τον δω κ αυτον...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης κ κάτι άλλο. Ένας φίλος είχε ανεβάσει ενα αρχείο mixer path για τον ήχο. Βελτίωνε κατα πολύ τους ηχους.με αυτον τον κερνελ δεν παιζει.. Ενω στην cloudy .1.2 k 1.3 αλλα και με cloudystock που το ειχα..με τους μανισιους κερνελ επαιζε το αρχειακι κομπλε! Τώρα με αυτον δεν παιζει..!!

Εχουμε κανενα link να το περασουμε και εμεις που ειμαστε με stock rom??

Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ..δεν το γνώριζα αυτό...

Καλός η κακός τον έστειλα τον dori.. Μόλις πέρασα τον φρέσκο cloudy 1.5..!! Να τον δω κ αυτον...

Δε σου 'κατσε τελικα καλα ο dοrimanx ε;:lol:

Και 'γω υπο δοκιμη τον εχω ακομη, ειμαι πρωτη φορτιση, εκτος φορτιστη απ' τις 5:30 το πρωι εχω μεχρι τωρα 3 ωρες και 10 λεπτα οθονη και η μπαταρια ειναι ακομη 60%.

Καλουτσικα ειναι! Και απο θερμοκρασιες απ' οτι βλεπω σχετικα σε καλα επιπεδα ειναι!

Θα δειξει......

Εχουμε κανενα link να το περασουμε και εμεις που ειμαστε με stock rom??

Το ανέβασα. Αλλά δεν είναι δικο μου.. Είναι συμφουριτη.. Αυτος το ανέβασε δικο του είναι..

http://www.easybytez.com/ur1b4zixjmeu

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Το αρχειακι παιδια για την αυξηση του ηχου σε cloudystock δουλευει σιγουρα!

Αλλα εχετε τον νου σας..... αν για καποιο λογο δεν δουλευει σε stock μολις το περασετε το κινητο δε θα ανοιγει!

Αν ξερει καποιος ας πει, για να μην την πατησει καποιο παιδι.

Το αρχειακι παιδια για την αυξηση του ηχου σε cloudystock δουλευει σιγουρα!

Αλλα εχετε τον νου σας..... αν για καποιο λογο δεν δουλευει σε stock μολις το περασετε το κινητο δε θα ανοιγει!

Αν ξερει καποιος ας πει, για να μην την πατησει καποιο παιδι.

Μολις το περασα σε stock rom με σκετο root και mod καμερας και δουλευει αψογα..:D

Poco X3 nfc 6/128

Μολις το περασα σε stock rom με σκετο root και mod καμερας και δουλευει αψογα..:D

Ωραια αν δουλευει ενταξει!

Απλα ηθελα να προλαβω τα χειροτερα. Τετοιου τυπου αρχεια επειδη ειναι αρχεια συστηματος αν για καποιο λογο δεν ταιριαζουν θα σβησει το κινητο και δε θα ανοιγει!

Γι' αυτο ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε ενα back up (το καλυτερο..... ενα πληρες με custom recovery).

Πώς το πέρασες Νίκο;

Οχι με recovery παιδια!

Το αρχειο με το ιδιο ονομα υπαρχει ηδη στο συστημα σας.

Αυτο το συγκεκριμενο που ανεβασε ο φιλος ειναι τροποποιημενο......

στην ουσια δηλαδη πας με καποιον file manager στο system/etc και κανεις αντικατασταση το υπαρχων αρχειο με το τροποποιημενο, βαζοντας τα permissions που εχει το "μανισιο" αρχειο!

Eχω έκδοση λογισμικού D80220b-208-10 τι σημενη ??? και android 4.4.2 είναι η τελευταία...??? και πως μπορώ να δω την (καταγωγή ) του τηλεφώνου. Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οχι με recovery παιδια!

Το αρχειο με το ιδιο ονομα υπαρχει ηδη στο συστημα σας.

Αυτο το συγκεκριμενο που ανεβασε ο φιλος ειναι τροποποιημενο......

στην ουσια δηλαδη πας με καποιον file manager στο system/etc και κανεις αντικατασταση το υπαρχων αρχειο με το τροποποιημενο, βαζοντας τα permissions που εχει το "μανισιο" αρχειο!

Το έκανα αλλά έσβησα το μανισιο. Πρέπει να τα τσεκάρω όλα;

Eχω έκδοση λογισμικού D80220b-208-10 τι σημενη ??? και android 4.4.2 είναι η τελευταία...??? και πως μπορώ να δω την (καταγωγή ) του τηλεφώνου.

Είναι όλα στο FAQ

Google Pixel 6 Pro

Επίσης κ κάτι άλλο. Ένας φίλος είχε ανεβάσει ενα αρχείο mixer path για τον ήχο. Βελτίωνε κατα πολύ τους ηχους.με αυτον τον κερνελ δεν παιζει.. Ενω στην cloudy .1.2 k 1.3 αλλα και με cloudystock που το ειχα..με τους μανισιους κερνελ επαιζε το αρχειακι κομπλε! Τώρα με αυτον δεν παιζει..!!

Που το βάζεις το αρχείο mixer path..?? και πως δουλεύει...??? Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το ''Ν'' που έχει πάνω...???

http://s4.postimg.org/8jrafjskt/Screenshot_2014_08_21_02_12_16.png

capture screen

Edited by mariodj

Είναι όλα στο FAQ

Κώστα αν έχεις την καλοσύνη να γίνεις ποιο συγκεκριμένος..!:D

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις ενεργοποιημενο το nfc

Ευχαριστώ.....τι κάνει αυτό...?? και πως το απενεργοποιούμε...?:wacko:

Κώστα αν έχεις την καλοσύνη να γίνεις ποιο συγκεκριμένος..!:D

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ.....τι κάνει αυτό...?? και πως το απενεργοποιούμε...?:wacko:

Από πάνω από τα notification έχει ένα n(nfc) σβήσε το απλά

Χθες έβαλα την CloudyG3 1.3 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μέχρι στιγμή. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το πληκτρολόγιο. Ενώ αλλάζω την προεπιλογή πληκτρολογίου σε Swiftkey, μόλις βγαίνω αλλάζει μόνο του στην default επιλογή. Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει τι φταίει;
Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

Πώς το πέρασες Νίκο;

Οχι με rocovery.Κατεβασα το αρχειο,το μετενομασα σβηνοντας την επεκταση .intl με root browser αντιγραφη στον φακελο συστηματος,και εφαρμογη των permissions.Και επανεκκινηση φυσικα στο τελος

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Από πάνω από τα notification έχει ένα n(nfc) σβήσε το απλά

Βρε φιλαράκι....έψαχνα 2 ώρες μέσα στα εντόσθια......:lol: ήταν τόσο μα τόσο απλό...!!! ευχαριστώ..!;)

Προσπαθω η μαλλον εχω φλασαρει διαφορεσ εκδοσεις miui στο lg d802 με επιτυχια.Το προβλημα ειναι μετα το φλασαρισμα το κινητο ανοιγει και στην πρωτη ρυθμιση που ειναι να επιλεξεις γλωσσα κανει reboot και μετα προχωραω στο επομενο βημα και ξανα κανει reboot και κολλαει.Εχω βαλει δυο τρεις εκδοσεις miui και απο xda και με κανει το ιδιο.Μηπως ξερει κανενας τι παιζει?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Προσπαθω η μαλλον εχω φλασαρει διαφορεσ εκδοσεις miui στο lg d802 με επιτυχια.Το προβλημα ειναι μετα το φλασαρισμα το κινητο ανοιγει και στην πρωτη ρυθμιση που ειναι να επιλεξεις γλωσσα κανει reboot και μετα προχωραω στο επομενο βημα και ξανα κανει reboot και κολλαει.Εχω βαλει δυο τρεις εκδοσεις miui και απο xda και με κανει το ιδιο.Μηπως ξερει κανενας τι παιζει?

Ενα παιδι μου ειπε οτι εβαλε αυτη και του αρεσε:

http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/

Απλα θα κανεις φλασαρισμα μονο με philz recovery, με TWRP ειχε προβλημα.

Θα τη εβαζα και 'γω αλλα προς το παρων μου αρεσει η cloudyG3 που εχω :)

λίγο που δοκίμασα miui είναι σε καλό στάδιο. σίγουρα μολις ωριμάσει λίγο περισσότερο θα περαστεί ως μονιμη :)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro