prioxxx Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οκ έφαγα μια ωρα προσπαθώντας.. Μάλλον θα έφταιγε που μετα την εγκατάσταση εκανα factoy reset. Αυτή τη φορά, ξανάεεγκατέστησα τη Ρομ χωρίς factory reset και πήρε κκανονικά το λογαριασμό.. Ποτε δεν κάνω factory reset όταν φλασαρω . δεν υπάρχει λόγος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παμε για pardus 7.5 να δουμε τι παιζει ^_^ Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παιδες θελω να βαλω και εγω την G3 rom, για να το κανω σωστα οπως εχω κ;αταλαβει θα πρεπει να παω πισω στην 4.2.2 πρωτα? Θελω να κανω σωστη δουλεια, γιατι απο δεξια και αριστερα εχω καταλαβει οτι ενεχουν σοβαροι κινδυνοι αν προχωρησω απο κιτκατ, κανω λαθος? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Η optimusG3 1.1 είναι μέχρι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει από G3 roms για το G2. Μάλιστα μετά από 5-6 μέρες (3-4 πλήρεις φορτίσεις) είδα και αρκετά μεγάλη αύξηση στην αυτονομία,ενώ αρχικά ήταν πολύ πεσμένο, δεν είναι σαν τη stock 4.2.2 αλλά προσφέρει χρόνους εφάμιλους πλέον όπως οι προηγούμενες kitkat roms που είχα δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Βγήκε η cloudy g3 1.2 και έχει διορθώσει τα προβλήματα της 1.1.... Τώρα δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη η optimus Ή η. Cloudy.... Μάλλον ίδιες είναι Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τραβηξα τέσσερα 4Κ βίντεο μια παράσταση και πραγματικά γελουσαν και τα μουστάκια μου με το αποτέλεσμα. Πρωτη φορά που ξενέρωσα που εχω το 16αρι. Ειμαι με Pardus 7.3 και Dorimax 5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τραβηξα τέσσερα 4Κ βίντεο μια παράσταση και πραγματικά γελουσαν και τα μουστάκια μου με το αποτέλεσμα. Πρωτη φορά που ξενέρωσα που εχω το 16αρι. Ειμαι με Pardus 7.3 και Dorimax 5.5 Στο pc το βλέπεις? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στο pc το βλέπεις? Ουπς δεν κατάλαβα με την πρωτη. Ναι στο pc τα ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στο σπιτι ουτε για αστειο, στης δουλειάς τα ειδα μια χαρα. Γι'αυτό σε ρωτάω γιατί κάνουμε ντόρο για το 4κ και δεν μπορούμε να τα δούμε χαχαχα. Έτσι είχα τραβήξει και εγώ και μετά κολλούσαν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Γι'αυτό σε ρωτάω γιατί κάνουμε ντόρο για το 4κ και δεν μπορούμε να τα δούμε χαχαχα. Έτσι είχα τραβήξει και εγώ και μετά κολλούσαν. Το προβλημα που ειχα ειναι οτι δεν μπορουσα να τα στειλω σε αυτους που συμμετείχαν γιατι δεν μπορουσαν να τα αναπαραγουν... Τα ανεβασα στο Google drive που τα εχει σε διάφορες ποιότητες. Κανεις δεν πιστευε οτι ειναι απο κινητό, τελειος ήχος, καθολου τρεμοπαιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το προβλημα που ειχα ειναι οτι δεν μπορουσα να τα στειλω σε αυτους που συμμετείχαν γιατι δεν μπορουσαν να τα αναπαραγουν... Τα ανεβασα στο Google drive που τα εχει σε διάφορες ποιότητες. Κανεις δεν πιστευε οτι ειναι απο κινητό, τελειος ήχος, καθολου τρεμοπαιγμα. Όντως και εγώ είχα βγάλει παρέλαση καρναβαλιού στην Πάτρα με κίνηση κλπ και ήταν τέλειο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 εαν ερχεσαι απο ΚΚ μανισια ρομ, εκτελεσεις το autorec μετα πρεπει υποχρεωτικα να φλασαρεις ΚΚ baseband? ρωταω γιατι διαβασα οτι κανει downgrade ton bootloader σε JB Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στην optimusg3 θελει το tweakbox g3 ε? Πρέπει να ξανά αγοράσουμε ξανά δηλαδή ε? Δεν παίζει τίποτα για εμάς που αγορασαμε το tweakbox g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στην optimusg3 θελει το tweakbox g3 ε? Πρέπει να ξανά αγοράσουμε ξανά δηλαδή ε? Δεν παίζει τίποτα για εμάς που αγορασαμε το tweakbox g2? Έγω το αγόρασα δυστυχώς γιατί δεν βρήκα άλλη λύση, για 1,5 ευρώ τα τεράστια on screen buttons δεν αντεχονται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Για τα softkeys που λες πάντως, μικραίνουν και στην G3 rom πολύ εύκολα με ένα mod από το xda, δεν χρειάζεται να πληρώσεις το tweaksbox... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Η αλήθεια είναι οτι το g3 tweakbox, δεν ειναι τόσο απαραίτητο να το αγοράσεις οσο ηταν καποτε το g2 tweakbox, γιατι εδω τα περισσότερα τα εχουν ηδη οι g3 roms.. Στο g3 tweakbox εμενα μου εχει επιλογη να αλλαξω το μέγεθος των softkey στην free εκδοση.. Δε βλέπω να μου τα εχει απενεργοποιημενα... Εκτός και αν οντως δε δουλευει αν δεν το αγορασεις.. Πολυ λιγη free ram βλεπω παντως στην optimusg3.. Επίσης οτιδήποτε κατω απο 396 dpi δημιουργεί προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Πολυ λιγη free ram βλεπω παντως στην optimusg3.. Επίσης οτιδήποτε κατω απο 396 dpi δημιουργεί προβλήματα.. CloudyG3 1.2 με 163 εφαρμογές... Φυσικά αυτό που βλέπεις είναι μετά από επανεκκίνηση, αλλά επειδή είχα πριν την Optimusg3 μπορώ να πω τεράστια διαφορά σε ραμ με τις ίδιες εφαρμογές... Στην Optimusg3 μου έμενε 300-350 ελεύθερη ραμ... [ATTACH]47090[/ATTACH] Edited July 8, 2014 by Goofy00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βγήκε 1.2..?Πότε πρόλαβε μέχρι χτες το πρωί δεν είχα δει τίποτα ....Το μεσημέρι έχει φλασάρισμα.....;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 CloudyG3 1.2 με 163 εφαρμογές... Φυσικά αυτό που βλέπεις είναι μετά από επανεκκίνηση, αλλά επειδή είχα πριν την Optimusg3 μπορώ να πω τεράστια διαφορά σε ραμ με τις ίδιες εφαρμογές... Στην Optimusg3 μου έμενε 300-359 ελεύθερη ραμ... [ATTACH]47090[/ATTACH] Οσο φλασαρα την optimusg3, βγήκε η cloudyg3 1.2... :lol: Αν το ήξερα θα περιμενα να βαλω αυτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) CloudyG3 1.2 με 163 εφαρμογές... Φυσικά αυτό που βλέπεις είναι μετά από επανεκκίνηση, αλλά επειδή είχα πριν την Optimusg3 μπορώ να πω τεράστια διαφορά σε ραμ με τις ίδιες εφαρμογές... Στην Optimusg3 μου έμενε 300-359 ελεύθερη ραμ... [ATTACH]47090[/ATTACH] Πώς το έκανες αυτό με τη status bar? Και το g2 κάτω? Είναι πολυ καλό Έβαλα 400 dpi αλλά το smartscreen δεν δείχνει εικόνες.... Σε ποια dpi δουλεύουν ολα? Είμαι στην optimus Επίσης στο θέμα με την ram αν και στην optimus είναι λιγότερη η ελεύθερη ram αυτό δεν επηρεάζει ταχύτητα και απόκριση.νομίζω ότι δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα οπότε η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα με την optimus δεν αξίζει να πάει στην cloudy 1.2 μόνο και μόνο απο τα νούμερα Τέλος απο pardus 7.4 Η optimus έχει διάφορα σε ταχύτητα και απόκριση προς Το καλύτερο Edited July 8, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Θα κάνω μία παρένθεση στην συζήτηση διότι και στο xda βλέπω ένα γενικό χαμό και εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα οπότε καλό είναι να ξεκαθαρήσουν. Με αφορμή και προσωπικό μήνυμα ενός παιδιού από εδώ μέσα. Υπάρχει μία γενική σύγχυση γύρω από το θέμα το πέρασμα recovery σε kit kat με Autorec. Και ειδικά για όποιον θέλει να περάσει aosp rom για τον αν θα πρέπει να περάσουν baseband KK επειδή γίνεται downgrade από autorec. Και εδώ είναι το πρώτο μεγάλο ΛΑΘΟΣ!!! καθώς όλοι θεωρούν ταυτόσημες τις έννοιες baseband modem και bootloader. Πάμε λοιπόν να κάνουμε το ξεκαθάρισμα. baseband = modem bootloader=bootloader 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αν έχεις stock JB rom τότε έχεις JB baseband. Δηλαδή το μόντεμ για JB. Αν έχεις stock KK rom τότε έχεις ΚΚ baseband. Δηλαδή το μόντεμ για ΚΚ. Η εφαρμογή Autorec κάνει downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 τον BOOTLOADER και όχι το baseband/modem. Κατά συνέπεια αν είμαστε ήδη σε kit kat δεν χρειαζόμαστε το baseband για KK. **** Η χρήση κεφαλαίων έγινε για να τονίσω κάποια σημεία που θεωρούσα σημαντικά. Αν είναι ενάντια στους κανόνες πείτε μου να το αλλάξω. Edited July 8, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πώς το έκανες αυτό με τη status bar? Έβαλα 400 dpi αλλά το smartscreen δεν δείχνει εικόνες.... Σε ποια dpi δουλεύουν ολα? Είμαι στην optimus Και εκτος απο τη statusbar, τα navkey με το σημα του g2,υπάρχουν πουθενα να τα κατεβάσω? Thanks. Καλη δουλειά, το έχεις κανει οντως όμορφο, μπραβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Θα κάνω μία παρένθεση στην συζήτηση διότι και στο xda βλέπω ένα γενικό χαμό και εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα οπότε καλό είναι να ξεκαθαρήσουν. Με αφορμή και προσωπικό μήνυμα ενός παιδιού από εδώ μέσα. Υπάρχει μία γενική σύγχυση γύρω από το θέμα το πέρασμα recovery σε kit kat με Autorec. Και ειδικά για όποιον θέλει να περάσει aosp rom για τον αν θα πρέπει να περάσουν baseband KK επειδή γίνεται downgrade από autorec. Και εδώ είναι το πρώτο μεγάλο ΛΑΘΟΣ!!! καθώς όλοι θεωρούν ταυτόσημες τις έννοιες baseband modem και bootloader. Πάμε λοιπόν να κάνουμε το ξεκαθάρισμα. baseband = modem bootloader=bootloader 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αν έχεις stock JB rom τότε έχεις JB baseband. Δηλαδή το μόντεμ για JB. Αν έχεις stock KK rom τότε έχεις ΚΚ baseband. Δηλαδή το μόντεμ για ΚΚ. Η εφαρμογή Autorec κάνει downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 τον BOOTLOADER και όχι το baseband/modem. Κατά συνέπεια αν είμαστε ήδη σε kit kat δεν χρειαζόμαστε το baseband για KK. **** Η χρήση κεφαλαίων έγινε για να τονίσω κάποια σημεία που θεωρούσα σημαντικά. Αν είναι ενάντια στους κανόνες πείτε μου να το αλλάξω. Ευχαριστούμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πώς το έκανες αυτό με τη status bar? Και το g2 κάτω? Είναι πολυ καλό Και εκτος απο τη statusbar, τα navkey με το σημα του g2,υπάρχουν πουθενα να τα κατεβάσω? Thanks. Καλη δουλειά, το έχεις κανει οντως όμορφο, μπραβω! Την Status bar την έκανα από εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795050 Για τη navbar θα κατεβάσετε αυτό και θα το κάνετε απλή εγκατάσταση.. Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού πάτε στα μπροστινά πλήκτρα/χρώμα και το αλλάζετε.. Για να δουλέψει σωστά θα πρέπει να έχετε το G3 tweaksbox full, και να πάτε στην navbar/scaling και να το αλλάξετε.. https://www.dropbox.com/s/f3gim8ub79ietej/G2_Logo_Softkeys.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Την Status bar την έκανα από εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795050 Για τη navbar θα κατεβάσετε αυτό και θα το κάνετε απλή εγκατάσταση.. Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού πάτε στα μπροστινά πλήκτρα/χρώμα και το αλλάζετε.. Για να δουλέψει σωστά θα πρέπει να έχετε το G3 tweaksbox full, και να πάτε στην navbar/scaling και να το αλλάξετε.. https://www.dropbox.com/s/f3gim8ub79ietej/G2_Logo_Softkeys.apk[/quote Goofy ωραιος.. Μονο γκουφη δεν είσαι! χεχε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts