OutLaw_264 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το Smart Notice όντως δεν δουλεύει με λιγότερα dpi δυστυχώς. Και με το App settings πάντως που ρύθμισα το widget στα 480, εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κανένα καλό θέμα με στρόγγυλα εικονίδια, να προτείνει κανείς; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Picons έχω εγώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Picons έχω εγώ. Πως τα βάζεις; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πως τα βάζεις; Google play και download Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα, ο ασύρματος αποθηκευτικός χώρος δε μπορεί να δουλέψει με desktop υπολογιστή για να μεταφέρω αρχεία?Ο desktop είναι με ethernet συνδεδεμένος στο ρουτεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα, ο ασύρματος αποθηκευτικός χώρος δε μπορεί να δουλέψει με desktop υπολογιστή για να μεταφέρω αρχεία?Ο desktop είναι με ethernet συνδεδεμένος στο ρουτεράκι. Με airdroid κάνεις ότι θες... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα, ο ασύρματος αποθηκευτικός χώρος δε μπορεί να δουλέψει με desktop υπολογιστή για να μεταφέρω αρχεία?Ο desktop είναι με ethernet συνδεδεμένος στο ρουτεράκι. Ο ασύρματος αποθηκευτικός χώρος δουλεύει όπως λες. Ενεργοποίησε τον και βαλε την διεύθυνση ip που σου δινει μαζι με τα σύμβολα \\ στο πεδίο run του υπολογιστή σου, αν εχεις windows 7 μπορείς απευθείας εκει που κανεις search να βαλεις \\ και την ip. Θα σου ζητήσει τα username και password και εισαι μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ο ασύρματος αποθηκευτικός χώρος δουλεύει όπως λες. Ενεργοποίησε τον και βαλε την διεύθυνση ip που σου δινει μαζι με τα σύμβολα \\ στο πεδίο run του υπολογιστή σου, αν εχεις windows 7 μπορείς απευθείας εκει που κανεις search να βαλεις \\ και την ip. Θα σου ζητήσει τα username και password και εισαι μεσα. Ευχαριστώ πολύ, το έβαζα στο browser Πριν και δεν έπιανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 μια ερωτηση σε οσους φορανε cloudy LG g3 .. αλλο σχεδιο ρολογακι σας βγαζει οταν κλεινετε το πορτακι της θηκης?? (για οσους φορανε flip case) Ή έχει μονο περασμενο το σχεδιο με το αναλογικο ρολοι?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Η cloudy g3 έχει bugs;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Η cloudy g3 έχει bugs;; Πηρες G2?Aμα ειναι να σου πω........ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορώ να έχω την εμφάνιση του G3 και τη καλύτερη δυνατή μπαταρία με custom rom ; Τι μου προτείνετε ; Μπαταρία πιο καλή από στοκ 4.2 παίζει ; Έχω απογοητευθεί με την 4.4 στοκ και θέλω κάτι να κάνω Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορώ να έχω την εμφάνιση του G3 και τη καλύτερη δυνατή μπαταρία με custom rom ; Τι μου προτείνετε ; Μπαταρία πιο καλή από στοκ 4.2 παίζει ; Έχω απογοητευθεί με την 4.4 στοκ και θέλω κάτι να κάνω Γιατί δε σου βγάζει την ημέρα; εγώ δεν το αφήνω στην ησυχία του και γυρνάω το βράδυ σπίτι με 30% με 5-6 ώρες χρήση ανοιχτής οθόνης... Αν το πάω νορμάλ θα βγάλω 2+ μέρες με 2,5-3 ώρες οθόνη... Είμαι με OptimusG3 1.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παλια μου έβγαζε 4 ώρες οθονη τώρα ούτε 2.5 ! Πάντα με δεδομένα, όχι wifi Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 μια ερωτηση σε οσους φορανε cloudy LG g3 .. αλλο σχεδιο ρολογακι σας βγαζει οταν κλεινετε το πορτακι της θηκης?? (για οσους φορανε flip case) Ή έχει μονο περασμενο το σχεδιο με το αναλογικο ρολοι?? Στο μενού με συντομεύσεις που βγάζει αφότου κλείσεις τη θήκη, πας στις ρυθμίσεις και σου βγάζει διάφορα σχέδια για το ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορώ να έχω την εμφάνιση του G3 και τη καλύτερη δυνατή μπαταρία με custom rom ; Τι μου προτείνετε ; Μπαταρία πιο καλή από στοκ 4.2 παίζει ; Έχω απογοητευθεί με την 4.4 στοκ και θέλω κάτι να κάνω μια χαρά είναι η κανονική g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πηρες G2?Aμα ειναι να σου πω........ Αν ήταν θα το έπαιρνα από σένα... :) Από περιέργεια ρωτάω γιατί κάτι μου είχες πει και δεν το θυμάμαι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν ήταν θα το έπαιρνα από σένα... :) Από περιέργεια ρωτάω γιατί κάτι μου είχες πει και δεν το θυμάμαι... Όχι αν! Δεν θέλω τέτοια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν λόγω μικρής μνήμης και έλλειψης κάρτας micro sd... Τα έχουμε πει αυτά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σε ότι φλααρισμα και να προσπαθήσω δε μου δουλεύει το sideload E:footer is wrong Verification failed Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παλια μου έβγαζε 4 ώρες οθονη τώρα ούτε 2.5 ! Πάντα με δεδομένα, όχι wifi Κάτι έχεις λάθος στις ρυθμίσεις! Με δεδομένα μου βγάζει 4,5-5 ώρες σε μια μέρα. Σε 2 περί τις 2,5. Με wifi δε σε 40-44 ώρες αφόρτιστος πιάνω 6-6,5 ώρες. Σε μια μέρα αγγίζω τις 8!!!!!!! Είμαι με kitkat 4.4.2 v20d. Και ενώ έχω μούρλια με τα φλασαρίσματα είναι η πρώτη φορά σε κινητό που σκέφτομαι να μην βάλω custom. Φοβερή μπαταρία. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Κάτι έχεις λάθος στις ρυθμίσεις! Με δεδομένα μου βγάζει 4,5-5 ώρες σε μια μέρα. Σε 2 περί τις 2,5. Με wifi δε σε 40-44 ώρες αφόρτιστος πιάνω 6-6,5 ώρες. Σε μια μέρα αγγίζω τις 8!!!!!!! Είμαι με kitkat 4.4.2 v20d. Και ενώ έχω μούρλια με τα φλασαρίσματα είναι η πρώτη φορά σε κινητό που σκέφτομαι να μην βάλω custom. Φοβερή μπαταρία. και εγω να πω την αμαρτια μου βαζω βγαζω custom στο τελος παντα με stock+root καταληγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 και εγω να πω την αμαρτια μου βαζω βγαζω custom στο τελος παντα με stock+root καταληγω.... Ο καλύτερός συνδιασμος πιστεύω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros13 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Γεια χαρα παιδια! Εγω εκανα root το G2 μου και εχω μερικες απλες ερωτησεις. 1)Αν δε βαλω custom rom κινδυνευει απο τιποτα το κινητο ξερω εγω απο καμια βλαβη η κατι (γιατι εχω διαβασει διαφορα για νεκρα τηλεφωνα κλπ)? 2)Πως μπορω να αξιοποιησω τις δυνατοτητες του root? 3) Ειδα σε ορισμενα βιντεο στο youtube οτι με το root μπορεις να κανεις την καμερα να τραβαει 4K ποιοτητα βιντεο? Γνωριζει κανεις τη διαδικασια? Και το πιο σημαντικο ξεχασα οταν εγινε root αποθηκευσε 2 image σε περιπτωση αναγκης εγραφε αλλα το εκλεισα βιαστηκα και δε προλαβα να δω που αποθηκευτηκαν! Τα windows 7 εχω μηπως ξερετε που μπορει να αποθηκευτηκαν? Edited July 6, 2014 by Spiros13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts