djkostas20 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Σε optimusG3 1.1 παίζει ραδιόφωνο πλέον & το wifi-tethering που είχα θέμα σε cloudyG3 1.1. Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με stock rooted να κάνει edit το build.prop. Είτε με text editor είτε με build.prop editor είναι αδύνατον να προσθέσω την επιπλέον γραμμή για την αφαίρεση της navbar. Edited July 1, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά απο εγκατάστασης custom rom, χάθηκε το ΙΜΕΙ. Οπότε έχασα δίκτυο και τα πάντα. Μετά απο προσπάθειες έχω επαναφέρει την stock rom , αλλά έχει χαθεί το ΙΜΕΙ. Προσπάθησα με διάφορα προγράμματα να το βάλω χειροκίνητα άλλα δεν μπορεί να επικοινωνήσει η μητρική με το PC. Στην LG που ρώτησα μου είπαν κόστος αλλαγής μητρικής. Ξέρει κανείς πόσο είναι το κόστος και αν μπορώ α κάνω κάτι άλλο; Παρακαλώ για βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Φιλε το ειχε παθει κι ενα παιδι πριν κανα διμηνο και ειχε ταλαιπωρηθεί πολυ αλλα το επανεφερε. ψαξε στα παλια ποστ. Αν θυμαται καποιος ας βοηθησει. Κι εσυ δεν εκανες ενα μπακαπ το ιμει να εχει το κεφαλι ησυχο? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710&page=109 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5314638#post5314638 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valaoritis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχω ένα πρόβλημα! Είμαι σε open europe 4.2.2 rooted (αγορασμένο με Τ-mobile) και θέλω να περάσω kitkat. Ακολουθώ τα βήματα όπως τα λέει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802#post4954802 στο How to unroot (έκδοση 4.2.2 JELLY BEAN!) αλλά όταν επιλέγω το kzd που θα φορτώσει και ανοιγει το support tool, κολλάει στο 2% και βγάζει το εξής. Το δοκίμασα 3 φορές αλλά τίποτα.. http://s25.postimg.org/4jbyup1kv/561.png Τί κάνω λάθος ρε παιδιά; Παράθεση ''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.'' Α.Β Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Είχα κάνει backup με το imeibackup, αλλά δεν μπόρεσα να το επαναφέρω. Ψάχνω λύση αλλά είναι λίγο χαοτικό να την βρω σε όλο το forum, οπότε αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν σωτήιο. Το κινητό το είχα 2 μήνες και ήμουν έτοιμος για αποστολή του στην LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χαίρετε! Έχω περάσει Slimkat Rom και διαπίστωσα ότι αν συνδέσω το φορτιστή σε σβηστή συσκευή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα ενεργοποιείται. Είναι γνωστό bug? Όσο έψαξα δε βρήκα να αναφέρεται. Το ίδιο είχα συναντήσει και σε CM11. Είναι θέμα AOSP? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 είναι θέμα android :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ωχ δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάνει backup το imei και να μην μπορούμε να το επαναφέρουμε? Με την ευκαιρία, ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για imei backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πέρασα για δοκιμή την OptimusG3 1.1 και μου άρεσε αρκετά. Το τηλέφωνο αλλάζει εντελώς! Πριν είχα την CloudyFlex και είχα αλλάξει τα dpi στα 380, δοκίμασα να το κάνω και στην OptimusG3 και τα περισσότερα εικονίδια και widgets στην επιφ.εργασίας δεν δουλεύανε. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πέρασα για δοκιμή την OptimusG3 1.1 και μου άρεσε αρκετά. Το τηλέφωνο αλλάζει εντελώς! Πριν είχα την CloudyFlex και είχα αλλάξει τα dpi στα 380, δοκίμασα να το κάνω και στην OptimusG3 και τα περισσότερα εικονίδια και widgets στην επιφ.εργασίας δεν δουλεύανε. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Βάλε 400 που έχω εγω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Περασα χθες την optimusg3 και ενω ολα ειναι οκ εχω το εξης θεματακι, χαθηκε η μπαρα που ειναι κατω απο τον καιρο και λεει καποια tips. Υποψιαζομαι οτι ειναι απο την αλλαγη dpi που εκανα και το πηγα στα 400... εχετε ιδες πως ξαναεμφανιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση σε οποιους εχουν βαλει cloudyG3 1.1.... Σημερα βγηκε ο καινουργιος kernel tou Cloudy .... Τον εβαλα και εχω το εξης θεμα.... Με σβηστη την οθονη του κινητου το knock code δεν λειτουργει....Για να ξεκλειδωσει δηλαδη το κινητο θελει double tap για να "ξυπνησει"και μετα βαζεις κανονικα το knock code για να ξεκλειδωσει.... Να πω επισης οτι το knock off λειτουργει κανονικα.... Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα η αν δουλευει ετσι το ολο το θεμα.... Περιμενω απαντησεις :) Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση σε οποιους εχουν βαλει cloudyG3 1.1.... Σημερα βγηκε ο καινουργιος kernel tou Cloudy .... Τον εβαλα και εχω το εξης θεμα.... Με σβηστη την οθονη του κινητου το knock code δεν λειτουργει....Για να ξεκλειδωσει δηλαδη το κινητο θελει double tap για να "ξυπνησει"και μετα βαζεις κανονικα το knock code για να ξεκλειδωσει.... Να πω επισης οτι το knock off λειτουργει κανονικα.... Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα η αν δουλευει ετσι το ολο το θεμα.... Περιμενω απαντησεις :) Έχω την εντύπωση πως έτσι δουλεύει... Το double tap είναι για να ξυπνήσει η οθόνη και το knock code για το ξεκλείδωμα. Εκεί που θα υπήρχε κανονικά το pattern ή το pin. Ίσως κάνω και λάθος και λειτουργεί και άμεσα! EDIT: Λειτουργεί και άμεσα... Είμαι με στοκ 20d Edited July 1, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχω την εντύπωση πως έτσι δουλεύει... Το double tap είναι για να ξυπνήσει η οθόνη και το knock code για το ξεκλείδωμα. Εκεί που θα υπήρχε κανονικά το pattern ή το pin. Ίσως κάνω και λάθος και λειτουργεί και άμεσα! EDIT: Λειτουργεί και άμεσα... Είμαι με στοκ 20d Πριν αλλαξω τον kernel ο οποιος ηταν και αυτος του cloudy δουλευε κανονικα το knock code με σβηστη την οθονη....Τωρα θελει πρωτα double tap για να πας στην lock screen και μετα να βαλεις το knock code..... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά κανείς για βοήθεια; το πάω για σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά κανείς για βοήθεια; το πάω για σερβις; αν λειτουργει κανονικα το κινητο , γιατι να πεταξεις λεφτα ; περιμενε λιγο , κι εγω το θυμαμαι το παιδι που τα ειχε καταφερει αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το nickname του ! περιμενε μερικες μερες ή ψαξε το τοπικ Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το nickname του ειναι στα λινκ που σου δινω παραπάνω, στειλτου κανα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Βάλε 400 που έχω εγω Done! Δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ :) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πριν αλλαξω τον kernel ο οποιος ηταν και αυτος του cloudy δουλευε κανονικα το knock code με σβηστη την οθονη....Τωρα θελει πρωτα double tap για να πας στην lock screen και μετα να βαλεις το knock code..... Κι εγώ έβαλα τον καινούριο kernel του Cloudyfa και λειτουργεί κανονικά το knock code με σβηστεί οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Εγώ χτες πέρασα την Optimus 1.1 ...Πριν είχα του Cloudy χωρίς κανένα πρόβλημα και έκανα full reset γιατί άκουγα πολύ καλά λόγια και είπα να την δοκιμάσω .Αλλά έχω ένα πρόβλημα .Δεν μου ανοίγει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες .Δοκίμασα να περάσω από πάνω ξανά την rom δίχως όμως αποτέλεσμα.Έχει τύχει σε κανέναν αντίστοιχο πρόβλημα...? Edit.Τελικά έκανα reset και έστρωσε τι να κάνω καμιά φορά είναι ποιο γρήγορα από το να κάθεσαι να ψάχνεις μια πιθανή λύση που ίσως να μην βρεις κιόλας στο τέλος ....;-) Edited July 2, 2014 by kostasrodos29 Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 H optimus 1.1 είναι πολύ καλή και με καλή διάρκεια μπαταρίας αλλά στις κλήσεις γιατί έχουν μικρύνει την εικόνα του καλούντος και δεν μπορείς να διακρινεις εύκολα? τι κατόρθωμα της lg ειναι αυτό? κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει το flat ui του g3, τίποτα το πρωτοποριακό για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όντως τραγική αυτή η μικρή κυκλική εικόνα καλούντος & με το mod από Xposed για fullscreen caller id δεν αλλάζει δυστυχώς. Επίσης με χαλάει που στη statusbar αριστερά εμφανίζεται ο πάροχος δικτύου, τύπου ΙOS και καλά, άκυρο τελείως, γέμισε η μισή μπάρα άσκοπα... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κι εγώ έβαλα τον καινούριο kernel του Cloudyfa και λειτουργεί κανονικά το knock code με σβηστεί οθόνη.. Ρε φιλε πως τα καταφερες ;;; Ειλικρινα πες μου δεν νομιζω να κανω κατι λαθος.... International D802 εχεις ;;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όντως τραγική αυτή η μικρή κυκλική εικόνα καλούντος & με το mod από Xposed για fullscreen caller id δεν αλλάζει δυστυχώς. Επίσης με χαλάει που στη statusbar αριστερά εμφανίζεται ο πάροχος δικτύου, τύπου ΙOS και καλά, άκυρο τελείως, γέμισε η μισή μπάρα άσκοπα... Μήπως έβαλες Κανά mod;Εγώ δεν έχω τον πάροχο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μήπως έβαλες Κανά mod;Εγώ δεν έχω τον πάροχο ουτε εγω.οταν την ειχα μαλλον!τωρα φοραμε pardus:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts