maze77 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια ξερεικανεις πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε το noice cancelation απο την εγγραφη βιντεο? Ο ηχος του ειναι πραγματικα τραγικος... Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για cloud, το box που δίνει δωρεάν 50gb, δίνει την πιο πλήρη έκδοση ή έχει και με περισσότερες δυνατότητες επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 εγω παντως πιστευω οτι το G2 δεν ειναι ουτε για mahdi ουτε για cyanogenmod!! απο τη στιγμη που αντεχει θελω μια ρομ κοντα στη stock και μπορω να πω οτι εβαλα εδω και μια βδομαδα τη cloudyflex και θα μεινω εκει για πολυ καιρο...μου αρεσε η ρομ του flex περισοτερο απο του G2 και το οτι μπορω να εχω stock rom και να επιλεξω εγω ποιες απο τις εφαρμογες της lg θελω να εχω!! μπορει με τη cyanogenmod να ειχα υπολοιπο μνημης 1,2 gb μετα απο το reboot αλλα ηταν πολυ απλοηκη για το G2!! αυτη την εβαλα στο L9!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σε μένα και σε πολλούς πάει σφαίρα. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε restore σε factory defaults Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω αυτό θα ήταν πιο γρήγορη απόκριση του home key τι ακριβως εννοεις γιατι δεν ξερω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πέρασα την Mahdi και τη στήνω. Εντάξει το τηλέφωνο δεν έχει καμία σχέση με τη stock. Πάει σφαίρα. Το πρόβλημα με την ένταση της κλήσης δεν μου το έκανε, άρα μάλλον διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλο νεο αυτό. Είμαι στο build 16/2 παω να περάσω το τελευταίο :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλο νεο αυτό. Είμαι στο build 16/2 παω να περάσω το τελευταίο :D Δεν χαμηλώνει βέβαια πολύ, αλλά δεν είναι και δυνατά ώστε να ενοχλεί. Ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ ακουστικά είτε Bluetooth είτε καλώδιο, οπότε δεν θα με ενοχλούσε. Με ταλαιπώρησε λίγο να βρω call recorder που να δουλεύει, αλλά βρήκα το total recall που δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αμα σας λεω,ειναι οτι καλυτεροοο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στην mahdi εχετε βαλει το μοντ για την καμερα του xdabbeb;Λειτουργει το ιδιο καλα οπως η στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στην mahdi εχετε βαλει το μοντ για την καμερα του xdabbeb;Λειτουργει το ιδιο καλα οπως η στοκ; Το mod αυτό (δυστυχώς) είναι μόνο για stock based roms. Όσοι έχετε βάλει την mahdi, δεν έχετε θέμα με τις εφαρμογές για φώτο, βίντεο (π.χ. Gallery, Quickpic) όπου δεν φορτώνει τα thumbnails και κρασάρει ο launcher; Το πρόβλημα διορθώνεται μόνο αν επιλέξεις να μην εμφανίζονται τα βίντεο. Το πρόβλημα αυτό το έχω εγώ και άλλοι στο xda αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα. Ένας βασικός λόγος που γύρισα σε custom stock (cloudyflex που πετάει). Σίγουρα θα ξαναπάω σε mahdi όταν βρεθεί λύση στο παραπάνω. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στην mahdi εχετε βαλει το μοντ για την καμερα του xdabbeb;Λειτουργει το ιδιο καλα οπως η στοκ; Αυτό είναι με την ανάλυση 4κ στο βίντεο; και αν ναι, για να μπει σε στοκ τηλέφωνο θέλει ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αυτό είναι με την ανάλυση 4κ στο βίντεο; και αν ναι, για να μπει σε στοκ τηλέφωνο θέλει ροοτ; 4κ μονο στην stock kit kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 4κ μονο στην stock kit kat. Φαντάζομαι εννοείς με το mod του xdabbeb. Πρέπει να είναι ροοτ η συσκευή για δουλέψει το mod που υποστηρίζει 4k; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Φαντάζομαι εννοείς με το mod του xdabbeb. Πρέπει να είναι ροοτ η συσκευή για δουλέψει το mod που υποστηρίζει 4k; Αμα δεν εισαι ροοτ, πως θα το εγκαταστησεις? Αρα ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) παιδια αμα φλασαρω το branded firmware που εχει κυκλοφορησει ηδη το 4.4, στο δικο μου που ειναι unbranded λετε να εχω προβλημα? Edited March 3, 2014 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Βαλε mahdi και δεν θα πιστευεις το ποσο smooth ειναι..Η cm11 μου καταπινε τη μπαταρια.Στη τελευταια mahdi μαλλον ειχα καλυτερη μπαταρια και απο stock. Τι διαφορά έχει η mahdi από την paranoid android? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Γεια παιδια. Εχει βρει κανενας κανα mod για να χρησιμοποιουμε τα vol+ και vol- οταν γραφουμε κειμενο και να πηγαινει τον κερσορα μια θεση αριστερα ή δεξια; Θυμαμαι οτι υπηρχε σαν επιλογη σε κατι CM7. Edited March 4, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γεια παιδια. Εχει βρει κανενας κανα mod για να χρησιμοποιουμε τα vol+ και vol- οταν γραφουμε κειμενο και να πηγαινει τον κερσορα μια θεση αριστερα ή δεξια; Θυμαμαι οτι υπηρχε σαν επιλογη σε κατι CM7. Xbuttonactions Ειναι xposed plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο διότι έχω μπερδευτεί λίγο . Που πρέπει να μπω στο κινητό μου για να δώ ποια firmware φοράει για να δω εδώ αν έχει βγει η kit-kat ? Υπόψη το G2 μου είναι από birdphone αγορασμένο και πρέπει να είναι γερμανικό Τ-Mobile, αν μπορεί να σας βοηθήσει αυτό . Thanks Πανε σε αυτο το λινκ και στο τελος βαλε το ιμει σου και θα σου βγαλει ποια πρεπει να φοραει η συσκευη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ξέρουμε κάποιον τρόπο ώστε να βελτιωθεί ο ήχος στη mahdi? Δεν είναι δυνατός καθόλου και στο τέρμα μπουκώνει το ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 για τσέκαρε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 το viper4android.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 για τσέκαρε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 το viper4android.. Ευχαριστώ, φλασάρω και δοκιμάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στην mahdi rom παιζει κανονικα xposed η μπαααα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 για τσέκαρε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 το viper4android.. Ξέρει κανένας ή έχει δοκιμάσει αν το παραπάνω αρχείο δουλεύει στην ΚΙΤΚΑΤ...? Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στην mahdi rom παιζει κανονικα xposed η μπαααα??? στη mahdi δεν θυμαμαι αν το βαλα αλλα στη cy11 παιζει οποτε λογικα παιζει και στη mahdi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts