Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, επειδή δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε όλα τα G2, και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα θέρμανσης στο G2 μου, φταίει οτι αναβάθμισα σε 5.0.2 ή ότι καλοκαίριασε και ανέβηκε η θερμοκρασία ή έχει θέμα το κινητό; Ευχαριστώ.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, επειδή δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε όλα τα G2, και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα θέρμανσης στο G2 μου, φταίει οτι αναβάθμισα σε 5.0.2 ή ότι καλοκαίριασε και ανέβηκε η θερμοκρασία ή έχει θέμα το κινητό; Ευχαριστώ.

Πιστεύω πως ήδη απάντησες μόνος σου :D

Τα δύο πρώτα που ανέφερες πρέπει να είναι η αιτία!! Με τη lollipop έχουν αναφέρει κι άλλα παιδιά λίγο πιο "τσιμπημένες" θερμοκρασίες! Και ένας λόγος παραπάνω τώρα που ζεσταίνει και ο καιρός!

:) Καλώς, σ' ευχαριστώ. Νόμιζα πως είχα ελαττωματικό γι' αυτό ρώτησα καλού κακού. Οπότε αν ζεματάει να μη φοβάμαι να μην καεί καμιά πλακέτα, ε; γιατί έχω βάλει το DU Battery και μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι το κινητό έχει υψηλή θερμοκρασία, και πάτησε εδώ για cool down.

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Όσοι έχουν εγκατεστημένο διαφορετικό launcher από το default της lg (εγώ έχω το nova prο) και δεν τους δουλεύει το διπλό κλικ στο κλείσιμο, μπορούν να κάνουν διπλό κλικ στην ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και δουλεύει.lollipop 5.0.2

Όσοι έχουν εγκατεστημένο διαφορετικό launcher από το default της lg (εγώ έχω το nova prο) και δεν τους δουλεύει το διπλό κλικ στο κλείσιμο, μπορούν να κάνουν διπλό κλικ στην ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και δουλεύει.lollipop 5.0.2

Σωστός ο παίχτης! Δουλεύει αυτό που λες... Είμαι με nova free... Το screen Off and lock μου είναι άχρηστο πλέον!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

μπορει καποιος να βοηθησει;

θελω να κανω ροοτ. ειμαι με lollipop

Πριν από 10 λεπτά το έκανα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό.

Διάβασε τον προσεκτικά και θα πετύχει.

Αποτύγχανα στην αρχή γιατί έτρεχε στο pc και το mobilego με αποτέλεσμα να "χαλάει" η επικοινωνία μεταξύ pc και G2.

Μόλις το έκλεισα όλα πήγαν μια χαρά.

:) Καλώς, σ' ευχαριστώ. Νόμιζα πως είχα ελαττωματικό γι' αυτό ρώτησα καλού κακού. Οπότε αν ζεματάει να μη φοβάμαι να μην καεί καμιά πλακέτα, ε; γιατί έχω βάλει το DU Battery και μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι το κινητό έχει υψηλή θερμοκρασία, και πάτησε εδώ για cool down.

Απ' οτι διάβασα, το DU Battery λέει temperature για την μπαταρία, και έγγραφε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 50 κελσίου. Εμένα έχει φτάσει και 60. Μήπως πρέπει να πάρω στο support;

Απ' οτι διάβασα, το DU Battery λέει temperature για την μπαταρία, και έγγραφε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 50 κελσίου. Εμένα έχει φτάσει και 60. Μήπως πρέπει να πάρω στο support;

Σιγουρα η μπαταρια ειναι αυτη που μετρας; Οι 60 οC ειναι πάρα, μα πάρα πολλοι. Εγω οταν φτανει 38 οC σταματαω οτι κανω αμεσως. Σπανια φτανω μεχρι εκει οταν παιζω με 4G καλοκαιρι ή κανα βαρυ παιχνιδι για ωρα. Στους 40 οC το πισω μερος στην περιοχη των κουμπιων καιει πολυ ανησυχητικα και δεν υπαρχει περιπτωση να θες να συνεχισεις.

Οπότε μου φαινεται αδιανοητο να σου εχει φτασει η μπαταρια στους 50, ποσο μαλλον στους 60.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω κιτ κατ και οταν κανω search για update μου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Τι παιζει ? Εχω πολονικο μοντελο αν εχει καποια σχεση αυτο ! Ευχαριστω:)

CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra

Παιδια εχω κιτ κατ και οταν κανω search για update μου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Τι παιζει ? Εχω πολονικο μοντελο αν εχει καποια σχεση αυτο ! Ευχαριστω:)

Που κανεις το search; Μεσα απο τη συσκευη για OTA update ή μεσω της σουίτας της LG για υπολογιστη;

Βλεπω εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 οτι εχει βγει Lollipop για branded πολονικο αλλα και open version. To 16άρι εχεις ετσι;

Βαλε εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1 το IMEI σου για να σου πει ποια ειναι η τελευταια ROM για το δικο σου κινητο. Αμα βγαλει v30 σημαινει Lollipop, αμα βγαλει v20 ειναι KitKat. Πατα πανω στο download firmware για να κατεβασεις τη ROΜ σε μορφη .kdz.

Μετα μπορεις να την περασεις χειροκινητα με το lg flash tool το οποιο βρησκεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 και ακολουθεις με ευλαβια ολα τα βηματα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που κανεις το search; Μεσα απο τη συσκευη για OTA update ή μεσω της σουίτας της LG για υπολογιστη;

Βλεπω εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 οτι εχει βγει Lollipop για branded πολονικο αλλα και open version. To 16άρι εχεις ετσι;

Βαλε εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1 το IMEI σου για να σου πει ποια ειναι η τελευταια ROM για το δικο σου κινητο. Αμα βγαλει v30 σημαινει Lollipop, αμα βγαλει v20 ειναι KitKat. Πατα πανω στο download firmware για να κατεβασεις τη ROΜ σε μορφη .kdz.

Μετα μπορεις να την περασεις χειροκινητα με το lg flash tool το οποιο βρησκεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 και ακολουθεις με ευλαβια ολα τα βηματα.

Ναι το 16 εχω.Και μεσω OTA και μεσω της suite ! Λεει latest update. v30b ειναι η τελευταια μου εβγαλε το site που εστειλες. Φοβαμαι να το κανω χειροκινητα τωρα γιατι αυριο γυρναω στη μοναδα και αν κανω τιποτα λαθος θα εχω θεμα :/

CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra

Ναι το 16 εχω.Και μεσω OTA και μεσω της suite ! Λεει latest update. v30b ειναι η τελευταια μου εβγαλε το site που εστειλες. Φοβαμαι να το κανω χειροκινητα τωρα γιατι αυριο γυρναω στη μοναδα και αν κανω τιποτα λαθος θα εχω θεμα :/

Αρα εχει βγει Lollipop για τη συσκευη σου. Δεν ειναι τιποτα 10 λεπτα θα σου παρει. Αλλιως περιμενεις. Εσυ επιλεγεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια βοηθεια ...... φλασαρα την cloudy g3 3.1 και στο τελευταιο βημα εκανε reboot και μετα δεν ανοιγει

.το κινητο ειναι νεκρο ακομα και στην φορτηση τι να κανω ???? sos

παιδια βοηθεια ...... φλασαρα την cloudy g3 3.1 και στο τελευταιο βημα εκανε reboot και μετα δεν ανοιγει

.το κινητο ειναι νεκρο ακομα και στην φορτηση τι να κανω ???? sos

Μαλλον ησουν σε KitkKat και δε φλασαρες τo Lollipop baseband.

Download mode μπαινεις;

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτη τη στιγμη εχω 4.2.2 και θελω να περασω κιτ κατ ομως το pc suite μου βγαζει μονο για λολιποπ.Πως μπορω να περασω χειροκινητα τη σοκολατα?

Υπαρχει ενας οδηγος στην αρχικη σελιδα του ποστ αλλα δε καταλαβαινω που θα βρω το πηγαιο αρχειο της κιτκατ(εγω το καταλαβαινω σαν το .iso των windows).Ακομα βλεπω οτι υπαρχει καποιο lg flash tool , με αυτο μπορεις να περασεις οτι θες στο κινητο?

Επισης αν θελω καποια στιγμη να περασω custom rom θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα της εκδοσης android που εχω εγκατεστημενη εκεινη τη στιγμη στο κινητο?Π.Χ εχοντας στο κινητο jellybean μπορω να να βαλω cm12 που ειναι βασισμενη στο λολιποπ?

Τελος καλα κανω που θελω να βαλω την κιτ κατ ή ειναι καλυτερα με το λολιποπ , εχοντας γνωμονα το να γινει λιγο πιο γρηγορο και να μεινει η μπαταρια οσο το δυνατον στα πλαισια του jellybean?

Συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα του τι γινεται:cry:

Εγώ δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω σε λολιποπ,

Βάλε μια gloudyg3 να έχεις όμορφο ui και να τρέχουν όλα smoothly, μη πάθεις και καμιά πλάκα με το modem και τρέχεις μετά.

Του πέταξα και 3 wallpaper από g4 και το κινητό απιγειωθηκε.

Oneplus A6013

Αυτη τη στιγμη εχω 4.2.2 και θελω να περασω κιτ κατ ομως το pc suite μου βγαζει μονο για λολιποπ.Πως μπορω να περασω χειροκινητα τη σοκολατα?

Υπαρχει ενας οδηγος στην αρχικη σελιδα του ποστ αλλα δε καταλαβαινω που θα βρω το πηγαιο αρχειο της κιτκατ(εγω το καταλαβαινω σαν το .iso των windows).Ακομα βλεπω οτι υπαρχει καποιο lg flash tool , με αυτο μπορεις να περασεις οτι θες στο κινητο?

Επισης αν θελω καποια στιγμη να περασω custom rom θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα της εκδοσης android που εχω εγκατεστημενη εκεινη τη στιγμη στο κινητο?Π.Χ εχοντας στο κινητο jellybean μπορω να να βαλω cm12 που ειναι βασισμενη στο λολιποπ?

Τελος καλα κανω που θελω να βαλω την κιτ κατ ή ειναι καλυτερα με το λολιποπ , εχοντας γνωμονα το να γινει λιγο πιο γρηγορο και να μεινει η μπαταρια οσο το δυνατον στα πλαισια του jellybean?

Συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα του τι γινεται:cry:

Αναβαθμιση ή υποβαθμιση θα κανεις με αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658

Προσοχη στα κοκκινα γραμματα και να διαλεξεις cse flash.

Firmware κατεβαζεις απο εδω:

http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36

Το ν10 σημαινει jellybean

To v20 σημαινει kitkat

To v30 σημαινει lollipop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

http://forum.xda-developer...php?p=53728658

Πέρα απ' τις οδηγίες στο xda πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ιδιαίτερο όταν flashάρουμε από 4.4.2 σε lollipop?

http://forum.xda-developer...php?p=53728658

Πέρα απ' τις οδηγίες στο xda πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ιδιαίτερο όταν flashάρουμε από 4.4.2 σε lollipop?

Οχι. .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ, την πέρασα και ολα καλά.

Υπαρχει τρόπος για root σε lollipop?

Ωραια.

Για root εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60044407

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά.

Κατέβασα το SRK2.1

Αναφέρει όμως root required (που δεν είμαι και θέλω να γίνω) και usb debugging (που δεν έχω τέτοια επιλογή).

Τι λάθος κάνω; Έχω 5.0.2 lollipop.

ok βρήκα το usb debugging και όλα καλά, είμαι rooted πλέον.

Edited by conlab

• 1 month later...

προσπαθω με το flach tool να επαναφερω το τηλεφωνο σε stock κατασταση, δυστυχως σταματαει στο 60%. φταινε οι drivers; ποιους πρεπει να κατεβεσω. νομιζω υπαρχει και ενα link που δινει λυση στο προβλημα μπορει να μου το δωσει καποιος;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσπαθω με το flach tool να επαναφερω το τηλεφωνο σε stock κατασταση, δυστυχως σταματαει στο 60%. φταινε οι drivers; ποιους πρεπει να κατεβεσω. νομιζω υπαρχει και ενα link που δινει λυση στο προβλημα μπορει να μου το δωσει καποιος;

ολα καλα ηταν θεμα drivers

• 1 month later...
πως μπορώ να διορθώσω αυτό? βρίσκομαι σε cloudy 3.3 και θελω να φλασαρω την στοκ λολλιποπ.
iPhone 6 64GB Jailbroken