Jump to content

LEFFF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LEFFF

  1. Ρε παιδες ekana firmware update σε κιτ κατ και ροοτ stumproot και δε δουλευαν τα δεδομενα στο κινητο.Τωρα εκανα unroot και με το flashtool ξαναπερασα απο την αρχη το firmware toy κιτ κατ και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Τι να κανω?Ειναι προβλημα λογισμικου ή hardware?
  2. Λοιπον παιδες περασα τελικα κιτ κατ την επισημη της lg και το εκανα root με Stump root , πλεον ομως δεν λειτουργουν τα δεδομενα στο κινητο.Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω ή εχει γινει *******:X?
  3. Ευχαριστω πολυ παιδες να ειστε καλα
  4. Λοιπον γραφει αυτο Version: V30d Country: 6D2/VODAFONE_16G(GERMANY) Model: LGD802 Dimension: 1.78 GiB Αρα θα κατεβασω αυτο 241 6D2/VODAFONE_16G(GERMANY) V20D (απο το λινκ που μου εδωσες) η οποιο να ναι? Αυτα τα firmware ειναι σα να κατεβαζω σπασμενα windows δλδ μπορουν να δημιουργησουν καποιο προβλημα? Για τους drivers που λες θα το κανω με το LGUnitedMobileDriver εργαλειο απλα τρεχοντας το? Σε ευχαριστω με βοηθας παρα πολυ
  5. Αυτη τη στιγμη εχω 4.2.2 και θελω να περασω κιτ κατ ομως το pc suite μου βγαζει μονο για λολιποπ.Πως μπορω να περασω χειροκινητα τη σοκολατα? Υπαρχει ενας οδηγος στην αρχικη σελιδα του ποστ αλλα δε καταλαβαινω που θα βρω το πηγαιο αρχειο της κιτκατ(εγω το καταλαβαινω σαν το .iso των windows).Ακομα βλεπω οτι υπαρχει καποιο lg flash tool , με αυτο μπορεις να περασεις οτι θες στο κινητο? Επισης αν θελω καποια στιγμη να περασω custom rom θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα της εκδοσης android που εχω εγκατεστημενη εκεινη τη στιγμη στο κινητο?Π.Χ εχοντας στο κινητο jellybean μπορω να να βαλω cm12 που ειναι βασισμενη στο λολιποπ? Τελος καλα κανω που θελω να βαλω την κιτ κατ ή ειναι καλυτερα με το λολιποπ , εχοντας γνωμονα το να γινει λιγο πιο γρηγορο και να μεινει η μπαταρια οσο το δυνατον στα πλαισια του jellybean? Συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα του τι γινεται:cry:
  6. Το θεμα μου ειναι οτι το αγορασα προσφατα με 4.2.2 και θελω να βαλω kit kat ενω οταν το συνδεω στο pc suite μου πεταει αναβαθμιση μονο για το λολλιποπ.Υπαρχει τροπος να βαλω χειροκινητα το κιτ κατ κι αν ναι υπαρχει καποιο tutorial να ακολουθησω?
  7. Κι αν δε θελεις να βαλεις lollipop αλλα kit kat τι γινεται ? Υπαρχει καποια επιλογη στο pc suite ωστε να μη σου δειχνει μονο τη νεωτερη αναβαθμιση?
  8. Xαιρετω την παρεα.Προσφατα αγορασα το g2 16gb και πραγματικα εχω μεινει αφωνος σε ολα αλλα ιδιαιτερα μετην μπαταρια του.Με το που το συνδεσα στον υπολογιστη μου εβγαλε να κανει αναβαθμιση στο android L φυσικα δε τη εκανα γιατι δεν ηξερα τα υπερ και τα κατα.Αυτη τη στιγμη τρεχει 4.2.2 jellybean.Μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση android ειναι η καλυτερη για το συγκεκριμενο κινητο ? Συγνωμη αν ρωταω πραγματα που εχουν γραφτει πολλες φορες αλλα δεν εχω ξανασχοληθει με αναβαθμισεις custom rom kernel και τετοια πραγματα .Εχω που διαβαζω κανα 2 μερες στο ιντερνετ αλλα δε πολυβγαζω ακρη
×
×
  • Create New...