Crypton-R- Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά, επειδή δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε όλα τα G2, και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα θέρμανσης στο G2 μου, φταίει οτι αναβάθμισα σε 5.0.2 ή ότι καλοκαίριασε και ανέβηκε η θερμοκρασία ή έχει θέμα το κινητό; Ευχαριστώ. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά, επειδή δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε όλα τα G2, και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα θέρμανσης στο G2 μου, φταίει οτι αναβάθμισα σε 5.0.2 ή ότι καλοκαίριασε και ανέβηκε η θερμοκρασία ή έχει θέμα το κινητό; Ευχαριστώ. Πιστεύω πως ήδη απάντησες μόνος σου :D Τα δύο πρώτα που ανέφερες πρέπει να είναι η αιτία!! Με τη lollipop έχουν αναφέρει κι άλλα παιδιά λίγο πιο "τσιμπημένες" θερμοκρασίες! Και ένας λόγος παραπάνω τώρα που ζεσταίνει και ο καιρός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 :) Καλώς, σ' ευχαριστώ. Νόμιζα πως είχα ελαττωματικό γι' αυτό ρώτησα καλού κακού. Οπότε αν ζεματάει να μη φοβάμαι να μην καεί καμιά πλακέτα, ε; γιατί έχω βάλει το DU Battery και μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι το κινητό έχει υψηλή θερμοκρασία, και πάτησε εδώ για cool down. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 μπορει καποιος να βοηθησει; θελω να κανω ροοτ. ειμαι με lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Όσοι έχουν εγκατεστημένο διαφορετικό launcher από το default της lg (εγώ έχω το nova prο) και δεν τους δουλεύει το διπλό κλικ στο κλείσιμο, μπορούν να κάνουν διπλό κλικ στην ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και δουλεύει.lollipop 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Όσοι έχουν εγκατεστημένο διαφορετικό launcher από το default της lg (εγώ έχω το nova prο) και δεν τους δουλεύει το διπλό κλικ στο κλείσιμο, μπορούν να κάνουν διπλό κλικ στην ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και δουλεύει.lollipop 5.0.2 Σωστός ο παίχτης! Δουλεύει αυτό που λες... Είμαι με nova free... Το screen Off and lock μου είναι άχρηστο πλέον! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoss99 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 μπορει καποιος να βοηθησει; θελω να κανω ροοτ. ειμαι με lollipop Πριν από 10 λεπτά το έκανα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Διάβασε τον προσεκτικά και θα πετύχει. Αποτύγχανα στην αρχή γιατί έτρεχε στο pc και το mobilego με αποτέλεσμα να "χαλάει" η επικοινωνία μεταξύ pc και G2. Μόλις το έκλεισα όλα πήγαν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 :) Καλώς, σ' ευχαριστώ. Νόμιζα πως είχα ελαττωματικό γι' αυτό ρώτησα καλού κακού. Οπότε αν ζεματάει να μη φοβάμαι να μην καεί καμιά πλακέτα, ε; γιατί έχω βάλει το DU Battery και μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι το κινητό έχει υψηλή θερμοκρασία, και πάτησε εδώ για cool down. Απ' οτι διάβασα, το DU Battery λέει temperature για την μπαταρία, και έγγραφε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 50 κελσίου. Εμένα έχει φτάσει και 60. Μήπως πρέπει να πάρω στο support; Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Απ' οτι διάβασα, το DU Battery λέει temperature για την μπαταρία, και έγγραφε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 50 κελσίου. Εμένα έχει φτάσει και 60. Μήπως πρέπει να πάρω στο support; Σιγουρα η μπαταρια ειναι αυτη που μετρας; Οι 60 οC ειναι πάρα, μα πάρα πολλοι. Εγω οταν φτανει 38 οC σταματαω οτι κανω αμεσως. Σπανια φτανω μεχρι εκει οταν παιζω με 4G καλοκαιρι ή κανα βαρυ παιχνιδι για ωρα. Στους 40 οC το πισω μερος στην περιοχη των κουμπιων καιει πολυ ανησυχητικα και δεν υπαρχει περιπτωση να θες να συνεχισεις. Οπότε μου φαινεται αδιανοητο να σου εχει φτασει η μπαταρια στους 50, ποσο μαλλον στους 60. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδια εχω κιτ κατ και οταν κανω search για update μου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Τι παιζει ? Εχω πολονικο μοντελο αν εχει καποια σχεση αυτο ! Ευχαριστω:) Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Παιδια εχω κιτ κατ και οταν κανω search για update μου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Τι παιζει ? Εχω πολονικο μοντελο αν εχει καποια σχεση αυτο ! Ευχαριστω:) Που κανεις το search; Μεσα απο τη συσκευη για OTA update ή μεσω της σουίτας της LG για υπολογιστη; Βλεπω εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 οτι εχει βγει Lollipop για branded πολονικο αλλα και open version. To 16άρι εχεις ετσι; Βαλε εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1 το IMEI σου για να σου πει ποια ειναι η τελευταια ROM για το δικο σου κινητο. Αμα βγαλει v30 σημαινει Lollipop, αμα βγαλει v20 ειναι KitKat. Πατα πανω στο download firmware για να κατεβασεις τη ROΜ σε μορφη .kdz. Μετα μπορεις να την περασεις χειροκινητα με το lg flash tool το οποιο βρησκεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 και ακολουθεις με ευλαβια ολα τα βηματα. Edited June 22, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Που κανεις το search; Μεσα απο τη συσκευη για OTA update ή μεσω της σουίτας της LG για υπολογιστη; Βλεπω εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 οτι εχει βγει Lollipop για branded πολονικο αλλα και open version. To 16άρι εχεις ετσι; Βαλε εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1 το IMEI σου για να σου πει ποια ειναι η τελευταια ROM για το δικο σου κινητο. Αμα βγαλει v30 σημαινει Lollipop, αμα βγαλει v20 ειναι KitKat. Πατα πανω στο download firmware για να κατεβασεις τη ROΜ σε μορφη .kdz. Μετα μπορεις να την περασεις χειροκινητα με το lg flash tool το οποιο βρησκεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 και ακολουθεις με ευλαβια ολα τα βηματα. Ναι το 16 εχω.Και μεσω OTA και μεσω της suite ! Λεει latest update. v30b ειναι η τελευταια μου εβγαλε το site που εστειλες. Φοβαμαι να το κανω χειροκινητα τωρα γιατι αυριο γυρναω στη μοναδα και αν κανω τιποτα λαθος θα εχω θεμα :/ Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ναι το 16 εχω.Και μεσω OTA και μεσω της suite ! Λεει latest update. v30b ειναι η τελευταια μου εβγαλε το site που εστειλες. Φοβαμαι να το κανω χειροκινητα τωρα γιατι αυριο γυρναω στη μοναδα και αν κανω τιποτα λαθος θα εχω θεμα :/ Αρα εχει βγει Lollipop για τη συσκευη σου. Δεν ειναι τιποτα 10 λεπτα θα σου παρει. Αλλιως περιμενεις. Εσυ επιλεγεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 παιδια βοηθεια ...... φλασαρα την cloudy g3 3.1 και στο τελευταιο βημα εκανε reboot και μετα δεν ανοιγει .το κινητο ειναι νεκρο ακομα και στην φορτηση τι να κανω ???? sos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) παιδια βοηθεια ...... φλασαρα την cloudy g3 3.1 και στο τελευταιο βημα εκανε reboot και μετα δεν ανοιγει .το κινητο ειναι νεκρο ακομα και στην φορτηση τι να κανω ???? sos Μαλλον ησουν σε KitkKat και δε φλασαρες τo Lollipop baseband. Download mode μπαινεις; Edited June 24, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFFF Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Αυτη τη στιγμη εχω 4.2.2 και θελω να περασω κιτ κατ ομως το pc suite μου βγαζει μονο για λολιποπ.Πως μπορω να περασω χειροκινητα τη σοκολατα? Υπαρχει ενας οδηγος στην αρχικη σελιδα του ποστ αλλα δε καταλαβαινω που θα βρω το πηγαιο αρχειο της κιτκατ(εγω το καταλαβαινω σαν το .iso των windows).Ακομα βλεπω οτι υπαρχει καποιο lg flash tool , με αυτο μπορεις να περασεις οτι θες στο κινητο? Επισης αν θελω καποια στιγμη να περασω custom rom θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα της εκδοσης android που εχω εγκατεστημενη εκεινη τη στιγμη στο κινητο?Π.Χ εχοντας στο κινητο jellybean μπορω να να βαλω cm12 που ειναι βασισμενη στο λολιποπ? Τελος καλα κανω που θελω να βαλω την κιτ κατ ή ειναι καλυτερα με το λολιποπ , εχοντας γνωμονα το να γινει λιγο πιο γρηγορο και να μεινει η μπαταρια οσο το δυνατον στα πλαισια του jellybean? Συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα του τι γινεται:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω σε λολιποπ, Βάλε μια gloudyg3 να έχεις όμορφο ui και να τρέχουν όλα smoothly, μη πάθεις και καμιά πλάκα με το modem και τρέχεις μετά. Του πέταξα και 3 wallpaper από g4 και το κινητό απιγειωθηκε. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Αυτη τη στιγμη εχω 4.2.2 και θελω να περασω κιτ κατ ομως το pc suite μου βγαζει μονο για λολιποπ.Πως μπορω να περασω χειροκινητα τη σοκολατα? Υπαρχει ενας οδηγος στην αρχικη σελιδα του ποστ αλλα δε καταλαβαινω που θα βρω το πηγαιο αρχειο της κιτκατ(εγω το καταλαβαινω σαν το .iso των windows).Ακομα βλεπω οτι υπαρχει καποιο lg flash tool , με αυτο μπορεις να περασεις οτι θες στο κινητο? Επισης αν θελω καποια στιγμη να περασω custom rom θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα της εκδοσης android που εχω εγκατεστημενη εκεινη τη στιγμη στο κινητο?Π.Χ εχοντας στο κινητο jellybean μπορω να να βαλω cm12 που ειναι βασισμενη στο λολιποπ? Τελος καλα κανω που θελω να βαλω την κιτ κατ ή ειναι καλυτερα με το λολιποπ , εχοντας γνωμονα το να γινει λιγο πιο γρηγορο και να μεινει η μπαταρια οσο το δυνατον στα πλαισια του jellybean? Συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ιδεα του τι γινεται:cry: Αναβαθμιση ή υποβαθμιση θα κανεις με αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Προσοχη στα κοκκινα γραμματα και να διαλεξεις cse flash. Firmware κατεβαζεις απο εδω: http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 Το ν10 σημαινει jellybean To v20 σημαινει kitkat To v30 σημαινει lollipop. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Αναβαθμιση ή υποβαθμιση θα κανεις με αυτο: http://forum.xda-developer...php?p=53728658 Προσοχη στα κοκκινα γραμματα και να διαλεξεις cse flash. Πέρα απ' τις οδηγίες στο xda πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ιδιαίτερο όταν flashάρουμε από 4.4.2 σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Αναβαθμιση ή υποβαθμιση θα κανεις με αυτο: http://forum.xda-developer...php?p=53728658 Προσοχη στα κοκκινα γραμματα και να διαλεξεις cse flash. Πέρα απ' τις οδηγίες στο xda πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ιδιαίτερο όταν flashάρουμε από 4.4.2 σε lollipop? Οχι. . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ευχαριστώ, την πέρασα και ολα καλά. Υπαρχει τρόπος για root σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ευχαριστώ, την πέρασα και ολα καλά. Υπαρχει τρόπος για root σε lollipop? Ωραια. Για root εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60044407 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά. Κατέβασα το SRK2.1 Αναφέρει όμως root required (που δεν είμαι και θέλω να γίνω) και usb debugging (που δεν έχω τέτοια επιλογή). Τι λάθος κάνω; Έχω 5.0.2 lollipop. ok βρήκα το usb debugging και όλα καλά, είμαι rooted πλέον. Edited July 9, 2015 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 προσπαθω με το flach tool να επαναφερω το τηλεφωνο σε stock κατασταση, δυστυχως σταματαει στο 60%. φταινε οι drivers; ποιους πρεπει να κατεβεσω. νομιζω υπαρχει και ενα link που δινει λυση στο προβλημα μπορει να μου το δωσει καποιος; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπαθω με το flach tool να επαναφερω το τηλεφωνο σε stock κατασταση, δυστυχως σταματαει στο 60%. φταινε οι drivers; ποιους πρεπει να κατεβεσω. νομιζω υπαρχει και ενα link που δινει λυση στο προβλημα μπορει να μου το δωσει καποιος; ολα καλα ηταν θεμα drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 πως μπορώ να διορθώσω αυτό? βρίσκομαι σε cloudy 3.3 και θελω να φλασαρω την στοκ λολλιποπ. Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts