nikolaslaw Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθειά σας καθώς δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου (lg g2 , έκδοση 32 gb) έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το 'εμβλημα της lg, το δε φωτάκι του led δεν είναι κόκκινο ή πράσινο αλλά αναβοσβήνει και αλλάζει χρώματα (πράσινο, γαλάζιο κλπ). Το πρόβλημα προφανώς το δημιούργησα εγώ καθώς έκανα αναβάθμιση στην έκδοση kitakat, μετά το rootara ακολουθώντας της οδηγίες του forum και μετά προσπάθησα να εφαρμόσω το κολπάκι για την αύξηση της έντασης με την αντικαταστάση του αρχικού αρχείου. Έχω ήδη δοκιμάσει να κάνω ένα hard reset πλήν όμως και πάλι το κινητό δεν μπορεί να περάσει την οθόνη με το σήμα της lg. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθειά σας καθώς δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου (lg g2 , έκδοση 32 gb) έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το 'εμβλημα της lg, το δε φωτάκι του led δεν είναι κόκκινο ή πράσινο αλλά αναβοσβήνει και αλλάζει χρώματα (πράσινο, γαλάζιο κλπ). Το πρόβλημα προφανώς το δημιούργησα εγώ καθώς έκανα αναβάθμιση στην έκδοση kitakat, μετά το rootara ακολουθώντας της οδηγίες του forum και μετά προσπάθησα να εφαρμόσω το κολπάκι για την αύξηση της έντασης με την αντικαταστάση του αρχικού αρχείου. Έχω ήδη δοκιμάσει να κάνω ένα hard reset πλήν όμως και πάλι το κινητό δεν μπορεί να περάσει την οθόνη με το σήμα της lg. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν 1 εβδομάδα.... Μην στεναχωριέσαι το κινητό μου επανήλθε πλήρως και ποιο τούρμπο:) Έχεις κρατήσει back up?Αν ναι τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Αν όχι (όπως εγώ ) τότε είναι ποιο χρονοβόρα αλλά πάλι γίνετα Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Καλησπέρα, Έχω το LG G2 D802 32GB εδώ και λίγες μέρες. Συνειδητοποίησα ότι παρότι η SIM μου υποστηρίζει LTE, το τηλέφωνο δεν συνδέεται ποτέ σε LTE. Βρήκα τις εξής οδηγίες στο Internet (χρειάζεται root): - Αλλάζουμε στο αρχείο /system/build.prop τη γραμμή ro.telephony.default_network=9 σε ro.telephony.default_network=11 - Πλέον στο μενού Ρυθμίσεις --> Δίκτυα --> Tethering & δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Λειτουργία δικτύου υπάρχει η επιλογή LTE και μπορώ να την επιλέξω. Όμως κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση του κινητού επανέρχεται στη ρύθμιση GSM/WCDMA όπως στο παρακάτω screenshot. [ATTACH]44398[/ATTACH] Το Software version είναι D80220a-TWN-XX όπως φαίνεται στο ακόλουθο screenshot [ATTACH]44399[/ATTACH] Οι ερωτήσεις μου είναι: Α. Στα δικά σας κινητά είναι ενεργοποιημένο το LTE; Β. Τι Software version έχετε; Γ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να μονιμοποιηθεί το LTE; Edited April 28, 2014 by Pantos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καταφερει καποιος να κανει την καμερα να δουλεψει σε UHD ή σε slow motion με 4.2.2 firmware και όχι με 4.4.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά μου ήρθε μια ενημέρωση για καινούργιο λογισμικό... Εγώ είμαι με 4.4.2 κιτ κατ και ροοτ... Θέλω να ξέρω εάν κάνω την αναβάθμιση τα χάσω το ροοτ? Edited May 1, 2014 by prodigy2241 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλημέρα παιδιά μου ήρθε μια ενημέρωση για καινούργιο λογισμικό... Εγώ είμαι με 4.4.2 κιτ κατ και ροοτ... Θέλω να ξέρω εάν κάνω την αναβάθμιση τα χάσω το ροοτ? Δεν θα σου την κανει. Θα την κατεβασει και θα βγαλει error. Σε εμενα ετσι εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigy2241 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν θα σου την κανει. Θα την κατεβασει και θα βγαλει error. Σε εμενα ετσι εκανε. Σε εμένα δεν έβγαλε error έγινε κανονικά αναβάθμιση...είχα D80220b και τώρα έχω D80220d...δεν έχασα και τ ροοτ οπότε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σε εμένα δεν έβγαλε error έγινε κανονικά αναβάθμιση...είχα D80220b και τώρα έχω D80220d...δεν έχασα και τ ροοτ οπότε όλα καλά Confirmed. Εκανα επιτυχως την αναβαθμιση σε rooted συσκευη με stock recovery. Το root περεμεινε. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Σε εμένα δεν έβγαλε error έγινε κανονικά αναβάθμιση...είχα D80220b και τώρα έχω D80220d...δεν έχασα και τ ροοτ οπότε όλα καλά Με το ρουτ είχες πειράξει τίποτα; Θα κάνω και εγώ disable όλα τα modules στο X posed μπας και περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 και σε μενα παντως βγαζει error οταν παω να κανω το update. υπαρχει τροπος να περαστει χωρις να χασω τα αρχεια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα, Προσπάθησα να κάνω downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 έβαλα μια γερμανική rom αλλά κάνει bootloop. Δοκίμασα να το ξαναπεράσω αλλά τα ίδια... Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα, Προσπάθησα να κάνω downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 έβαλα μια γερμανική rom αλλά κάνει bootloop. Δοκίμασα να το ξαναπεράσω αλλά τα ίδια... Τι μπορώ να κάνω; και σε μενα εκανε τα ιδια στην αρχη, προσπαθησε ξανα με τα κουμπια να πετυχεις σωστα το συνδυασμο power+volume down. μολις εμφανιστει το λογοτυπο αφησε τα και πιεσε μονο το power και θα μπει σε download mode. θελει λιγη προσπαθεια δεν μπαινει με την πρωτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekkenlord7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα σε ολους :) Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω μετα την αναβαθμιση που το εκανα το κινητο μου στην 4. 4 .2 Το προβλημα ειναι οτι εκει που δουλευαν κανονικα τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση και μονο οταν μιλαω στο τηλεφωνο με καποιον,οχι στο ραδιο η στα τραγουδια ακουγετε θορυβος κατι που δεν μου το εκανε οταν το πηρα που ειχε την jelly bean .Πληροφοριακα το κινητο το αγωρασα απο σκρουτζομαγαζο και ειναι εισαγωγης,δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα και αν υπαρχει καποιος τροπος να το διορθοσω .Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex336 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδιά πάω και εγω να περάσω stock 4.4.2 ελληνική...μου έκανε update πριν και με πήγε πάλι σε T-mobile...πάω να περάσω την ελληνική 20D και κρασάρει το UpTestEX_mod2_marwin (RD tools)...καμία ιδέα κανείς? Τα έχω κάνει όλα....επανεκκινήσεις στο pc και πολλές φορές απο την αρχή τις διαδικασίες αλλά τίποτα...windows 7 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπερα σε ολους :) Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω μετα την αναβαθμιση που το εκανα το κινητο μου στην 4. 4 .2 Το προβλημα ειναι οτι εκει που δουλευαν κανονικα τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση και μονο οταν μιλαω στο τηλεφωνο με καποιον,οχι στο ραδιο η στα τραγουδια ακουγετε θορυβος κατι που δεν μου το εκανε οταν το πηρα που ειχε την jelly bean .Πληροφοριακα το κινητο το αγωρασα απο σκρουτζομαγαζο και ειναι εισαγωγης,δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα και αν υπαρχει καποιος τροπος να το διορθοσω .Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων!!!! Εχει αναφερθει και απο αλλα παιδια μετα την αναβαθμιση σε Kit kat να εχουν θεμα με τα ακουστικα, πρεπει να ειναι bug της 4.4.2! Αυτες τις μερες ομως η LG δινει μια ακομη αναβαθμιση (που προσθετει και το knock code) και λενε οτι το λυνει το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γεια χαρά σε όλους. Προσπαθώ να βάλω το καινούργιο update χειροκίνητα (v20d) ακολουθώντας κατά γράμμα τους οδηγούς και δε γίνεται. Ούτε με την πρωτη, ούτε με τη δεύτερη μέθοδο. Τρέχω κι εγώ Windows 7. Ψάχνοντας γενικα ειδα μικρές διαφορές από οδηγό σε οδηγό. Τι μπορώ να κανω? Θέλω να απαλλαγώ από τον ενοχλητικό θόρυβο των ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Γεια χαρά σε όλους. Προσπαθώ να βάλω το καινούργιο update χειροκίνητα (v20d) ακολουθώντας κατά γράμμα τους οδηγούς και δε γίνεται. Ούτε με την πρωτη, ούτε με τη δεύτερη μέθοδο. Τρέχω κι εγώ Windows 7. Ψάχνοντας γενικα ειδα μικρές διαφορές από οδηγό σε οδηγό. Τι μπορώ να κανω? Θέλω να απαλλαγώ από τον ενοχλητικό θόρυβο των ακουστικών Καλημερα.Καποιο λαθος κανεις σιγουρα.Τι δεν σου πεταει το παραθυρακι που λεει Republic of Korea; Edited May 8, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλημερα.Καποιο λαθος κανεις σιγουρα.Τι δεν σου πεταει το παραθυρακι που λεει Republic of Korea; Ανοίγει το LG Mobile Support Tool και λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα παιδια, Να θεσω ερωτημα...Ποιος νομιζετε ειναι ο καλυτερος Launcher για το Lg G2? Δεν θελω να σας προκαταβαλω με το να παραθεσω καποιους καλους. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Nova...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhal Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Στην 4.4.2 και με το update 20d (τα πάντα stock), υπάρχει δυνατότητα να κρύβονται τα nav buttons ; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γινόταν και μου έβγαζε 3 τελίτσες, αλλά μετά απο διάφορα τώρα τα εμφανίζει μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Προσπαθω να το κανω παλι στοκ περνοντας του παλι official 4.2.2 αλλα και με τις 2 μεθοδους κολλαει στο ιδιο σημειο. Ξεκιναει το προγραμμα και σταματαει στο 15% πετοντας μου παραθυρακι οτι δεν εχω συνδεσει την συσκευη... Λογικα οι drivers δεν ειναι αφου τους εχω περασει.Εχει κανεις τους drivers;Αν και τσαμπα το ζηταω αφου το κινητο συνδεεται κανονικα στο laptop. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τελικά κατάφερα και το έκανα flash. Μετά από προτροπή σε ένα site απενεργοποίηση το User Access Control στα Windows και έτρεξε κανονικά το script κι έγιναν όλα πανεύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε εμένα δεν έβγαλε error έγινε κανονικά αναβάθμιση...είχα D80220b και τώρα έχω D80220d...δεν έχασα και τ ροοτ οπότε όλα καλά το OTA upgrade εκανες? επισης, στην 4.2.2 πως το ειχες ρουταρει? εγω το εχω κανει μεσω kingo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπερα παιδια, Να θεσω ερωτημα...Ποιος νομιζετε ειναι ο καλυτερος Launcher για το Lg G2? Δεν θελω να σας προκαταβαλω με το να παραθεσω καποιους καλους. Ευχαριστω Εγώ έχω βάλει τον Apex (free) και με μια μικρή παραμετροποίηση μπορείς να σβήνεις την οθόνη με double-tap (σε όλη την οθόνη κι όχι μόνο στη status bar). Δυστυχώς για να έχεις αυτή τη δυνατότητα στον Nova πρέπει να αγοράσεις την Prime έκδοση. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts