ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλημέρα, Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έχω πρόβλημα με το pc,μάλλον κανένα virus και μόλις πάω να ξεκινήσω το πρόγραμμα κάνει restart το pc. Όπως και να χει χρησιμοποιώ τον οδηγό πού είναι στο thread με τους οδηγούς,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έχω πρόβλημα με το pc,μάλλον κανένα virus και μόλις πάω να ξεκινήσω το πρόγραμμα κάνει restart το pc. Όπως και να χει χρησιμοποιώ τον οδηγό πού είναι στο thread με τους οδηγούς,σωστά? Yup! :) 10 χαρακτήρες Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 επιτελους 8α γραψει καποιος εναν οδηγο για noobia? πως αλλαζω ρομ?ελεος.... Αδελφέ μηπως θέλεις μαζί με τον οδηγό να σου κανουμε και μια πουτ@ν@ δωρο... αντε γιατι εχουμε ξεφυγει εντελως εδω μεσα νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Παιδιά δοκίμασα να κάνω unroot αλλά κολλάει στα r&d tools! Edited March 12, 2014 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Τις συντομεύσεις στην οθόνη ξεκλειδώματος μπορούμε να τις αλλάξουμε με κάποιες άλλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχω πρόβλημα με το pc,μάλλον κανένα virus και μόλις πάω να ξεκινήσω το πρόγραμμα κάνει restart το pc. Όπως και να χει χρησιμοποιώ τον οδηγό πού είναι στο thread με τους οδηγούς,σωστά? Μπορεις να κανεις ροοτ και με το kingo root app, googlαρετο, πανευκολο, εγω ετσι το εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τις συντομεύσεις στην οθόνη ξεκλειδώματος μπορούμε να τις αλλάξουμε με κάποιες άλλες; Ναι, ρυθμίσεις, προβολή, κλείδωμα οθόνης, συντομεύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Aρχεια apk πως τα περναμε παιδια στην συσκευη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Aρχεια apk πως τα περναμε παιδια στην συσκευη; Το πατας και κανεις εγκατασταση. Εκτος αν εννοεις πως το περνας απο τον υπολογιστη στο κινητο. Ε τοτε σαν ενα οποιοδηποτε αρχειο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το πατας και κανεις εγκατασταση. Εκτος αν εννοεις πως το περνας απο τον υπολογιστη στο κινητο. Ε τοτε σαν ενα οποιοδηποτε αρχειο. Ευχαριστω φιλε εβαλα κ τον file manager.Yπαρχει εφαρμογη ωστε να μου βγαινει σε παραθυρο μια ειδοποιηση απο email,facebook aκομα και οταν ειναι κλειστη η οθονη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ευχαριστω φιλε εβαλα κ τον file manager.Yπαρχει εφαρμογη ωστε να μου βγαινει σε παραθυρο μια ειδοποιηση απο email,facebook aκομα και οταν ειναι κλειστη η οθονη; Δε χρειαζεται εφαρμογη. Αν εχεις ενεργοποιησει τις ειδοποιησεις αυτων που αναφερεις τοτε θα σου σκαει ειδοποιηση στη notification bar με ηχο σαν να ελαβες sms. Edited March 15, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Καλημερα παιδια.Εχω το LG G2 σε 32gb εκδοση Hong Kong με V10D εκδοση αν του φλασαρω την Γερμανικη V20B kitkat 4.4.2 που ειναι για την 32gb εκδοση χωρις wipe data υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει η συσκευη η θα μπρικαρει και θα πρεπει να να μπω σε recovery μετα; Edited March 15, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά άμα είμαι root και με custom recovery άμα κάνω αναβάθμιση από τον υπολογιστή θα πάθει κάτι το κινητό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ωραίος οδηγός για τις άσχετες σαν και εμένα. Ελπίζω να καταφέρω να του κάνω ένα απλό root και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 παιδια να κανω μια ερωτηση υπαρχει root για 4.4.2 official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα, Μιας και έχουμε περάσει σε εποχή κιτ κατ και πρέπει να αλλάξω τον οδηγό για το πέρασμα της επίσημης και όχι μόνο, θα ήθελα αν κάποιος έχει κάνει τη διαδικασία να μου στείλει έναν οδηγό να τον προσθέσω. Δυστυχώς άλλαξα συσκευή προς το παρόν και έχω χάσει τις εξελίξεις...... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simple_user Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλησπέρα παιδιά. Αν και τα εχω διαβάσει προηγουμένως αυτά που θα ρωτήσω θα ήθελα μια απλή διαβεβαίωση για όποιον γνωρίζει και θελει ν΄απαντήσει. Είμαι με root στη 4,2,2 με τη μαμά rom. Oταν με το καλό μου έρθει η η kikkat μεσω ΟΤΑ και κάνω την αναβάθμιση το χάνω το root σωστά; Δεν υπάρχει καποιος κίνδυνος να κολλήσει το κινητό (λέω μήπως θέλει clean install) αν το κανω κατευθείαν; Τέλος γενικώς αξίζει να παω στη 4,4;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ωραίος οδηγός για τις άσχετες σαν και εμένα. Ελπίζω να καταφέρω να του κάνω ένα απλό root και τίποτα άλλο. Μα ένα root μόνο θέλει το κινητό.όλα τα υπόλοιπα είναι περιττοί πειραματισμοί. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά θα βγει root για 4.4.2 κιτ κατ ή δεν προβλέπεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά θα βγει root για 4.4.2 κιτ κατ ή δεν προβλέπεται??? Ότι θα βγει, θα βγει. Το πότε είναι το θέμα. Υπάρχει ήδη ένας τρόπος αλλά πρέπει να είναι λίγο tricky. Υπομονή. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ότι θα βγει, θα βγει. Το πότε είναι το θέμα. Υπάρχει ήδη ένας τρόπος αλλά πρέπει να είναι λίγο tricky. Υπομονή. :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια σκεφτομαι να κανω root την συσκευη για να αυξησω τον ηχο γενικα.Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος οδηγος πως θα το κανω το root;Ειμαι στην 4.4.2 εκδοση εαν αυτο σας λεει κατι.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια σκεφτομαι να κανω root την συσκευη για να αυξησω τον ηχο γενικα.Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος οδηγος πως θα το κανω το root;Ειμαι στην 4.4.2 εκδοση εαν αυτο σας λεει κατι.Ευχαριστω. Για την 4.4.2 απ ότι ξέρω δεν έχει βγει ακόμα root. Αλλά ας το διαβεβαίωσουν και οι ειδικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Για την 4.4.2 απ ότι ξέρω δεν έχει βγει ακόμα root. Αλλά ας το διαβεβαίωσουν και οι ειδικοί. Ναι βρε παιδια βοηθηστε να ξεστραβωθω και γω.Ακουω για root για αλλες version κτλ...:worry: Βρηκα εδω http://www.editandroid.com/boost-speaker-headphone-volume-lg-g2-variants/ αυτον τον τροπο.Τι λετε; Edited March 18, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι βρε παιδια βοηθηστε να ξεστραβωθω και γω.Ακουω για root για αλλες version κτλ...:worry: Βρηκα εδω http://www.editandroid.com/boost-speaker-headphone-volume-lg-g2-variants/ αυτον τον τροπο.Τι λετε; Φιλε μου αυτος ο τροπος αναφερεται ιδη στο πρωτο ποστ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts