Titarasaudi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εχω μια ερωτηση παιδια, προσπαθω με το Flashify να φλασαρω custom recovery, θελω να περασω το αρχειο d802-twrp-recovery σε zip μορφη στην επιλογη που λεει flash zip, επιλεγω το αρχειο, μου λεει πως φλασαριστηκε και μετα μου ζηταει reboot, αμεσως μου βγαζει μια οθονη με το ρομποτακι του android και ενα μικρο κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο:worry: Μετα απο 1 λεπτο το κινητο ξανανοιγει αλλα δε με παει ποτε στο recovery!! Τι συμβαινει; Τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 LG Update Tool εννοείς της μαμάς ή αυτό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του οδηγού: FlashTool (R&D Test Tool) ? To μαμά θέλει λίγο "πείραγμα" για να μπορέσει να σου (ξανα)περάσει την ίδια ή παλιότερη ROM (αφού αναγνωρίζει ότι είσαι στην τελευταία version και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις άλλη). Το R&D εργαλείο εννοώ (που και αυτό μάλλον της LG είναι), που μπορείς με κάποιες επιλογές να περάσεις ότι θες στο κινητό, ακόμα και παλιότερη έκδοση. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 To μαμά θέλει λίγο "πείραγμα" για να μπορέσει να σου (ξανα)περάσει την ίδια ή παλιότερη ROM (αφού αναγνωρίζει ότι είσαι στην τελευταία version και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις άλλη). Το R&D εργαλείο εννοώ (που και αυτό μάλλον της LG είναι), που μπορείς με κάποιες επιλογές να περάσεις ότι θες στο κινητό, ακόμα και παλιότερη έκδοση. σου έστειλα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εχω μια ερωτηση παιδια, προσπαθω με το Flashify να φλασαρω custom recovery, θελω να περασω το αρχειο d802-twrp-recovery σε zip μορφη στην επιλογη που λεει flash zip, επιλεγω το αρχειο, μου λεει πως φλασαριστηκε και μετα μου ζηταει reboot, αμεσως μου βγαζει μια οθονη με το ρομποτακι του android και ενα μικρο κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο:worry: Μετα απο 1 λεπτο το κινητο ξανανοιγει αλλα δε με παει ποτε στο recovery!! Τι συμβαινει; Τι κανω λαθος; κατέβασε το quickboot από το μάρκετ και πατα reboot recovery. αν μπει σε recovery τότε το έκανες σωστά. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Για να φλασαρω την ευρωπαικη πανω απο την T-Mobile τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 σου έστειλα pm Σου απάντησα ;) αλλά πρώτα δοκίμασε αυτό Επιστροφή σε stock ROM - Κατεβάζεις όλα τα απαραίτητα αρχεία (η ROM είναι 2GB και γι'αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα στο γραφείο) - Κλείνεις ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητό (power-off και κρατάς 2sec ακόμα το κουμπί) - Κρατάς πατημένο το Volume Up και συνδέεις το κινητό στο PC (μέχρι να βγει το παραθυράκι με το Download mode, πρέπει να σου βρει επίσης τη συσκευή αν έχεις βάλει σωστά τους drivers) - Ανοίγεις το zip αρχείο με το Update tool και τρέχεις το UpTestEX.exe (την πρώτη φορά μπορεί να σου βγάλει μια προειδοποίηση περί αγνώστου αρχείου, αν κλείσει ξανατρέξτο) - Επιλέγεις Select Type = 3GQCT, PhoneMode = DIAG, Select kdz file = το αρχείο που κατέβασες - Πατάς "Normal web upgrade test", μετά "Upgrade Start" και στο "Select Country & Language" βάζεις Country=Republic of Korea, Language=English. Όταν τελειώσει (μετά από περίπου 8-10 λεπτά), κάνει reboot μόνο του και είσαι κομπλέ Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Για να φλασαρω την ευρωπαικη πανω απο την T-Mobile τι κανω? Eiναι η ιδια διαδικασια με το unroot;Δεν βλεπω να εχει περιγραφει καπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Η ίδια είναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εχω μια ερωτηση παιδια, προσπαθω με το Flashify να φλασαρω custom recovery, θελω να περασω το αρχειο d802-twrp-recovery σε zip μορφη στην επιλογη που λεει flash zip, επιλεγω το αρχειο, μου λεει πως φλασαριστηκε και μετα μου ζηταει reboot, αμεσως μου βγαζει μια οθονη με το ρομποτακι του android και ενα μικρο κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο:worry: Μετα απο 1 λεπτο το κινητο ξανανοιγει αλλα δε με παει ποτε στο recovery!! Τι συμβαινει; Τι κανω λαθος; Όταν σου βγάζει ρομποτακι με θαυμαστικό σημαίνει ότι προσπαθεί να μπει στο stock recovery άρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Δοκίμασε και αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω με το Quick reboot και πες μας. Στο flashify όταν φτάσεις στο τέλος της διαδικασίας δεν σου έχει να διαλέξεις σε ποιο recovery να κάνεις reboot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Tι ακριβώς παίζει με τo ΟΤΑ και το TWRP γιατι δεν μπορω να βγάλω ακρη.... Εχει θεμα η εκδοση TWRP που φορας, εχει θεμα η εκδοση (eur, twa, sea)της συσκευής που γινεται update ή φταιει το root.... BTW εχει κανει κανεις ΟΤΑ update απροβλημάτιστα ή θα πρεπει σε περιπτωση που δουμε OTA να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια... Γενικά υπαρχει ενημερωση ή παμε ψαχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 με custom recovery ota δεν υπαρχει...και να επιχειρησεις να το κανεις θα χεις θεμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 με custom recovery ota δεν υπαρχει...και να επιχειρησεις να το κανεις θα χεις θεμα.. Aν ειναι ετσι δεν θα πρεπει να μπει στην αρχη του οδηγου γιατι οταν με το καλο ξεκινησουν οι OTA θα κλάψει πολύς κόσμος... Επίσης δεν θα ηταν καλά να γραψουμε στο πρωτο ποστ (που ειναι ολα μαζι) πως και με ποια εργαλεια θα περασουμε τα οποια updates ... ? Αν βαριεστε να κανετε μεταφραση δωστε linκ με τον τροπο που εχετε δοκιμασει να περασετε update και σας δουλεψε ετσι ωστε να το κανω εγω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Όταν σου βγάζει ρομποτακι με θαυμαστικό σημαίνει ότι προσπαθεί να μπει στο stock recovery άρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Δοκίμασε και αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω με το Quick reboot και πες μας. Στο flashify όταν φτάσεις στο τέλος της διαδικασίας δεν σου έχει να διαλέξεις σε ποιο recovery να κάνεις reboot; Κατεβασα το Quick reboot και πατησα recovery και μου βγαζει παλι το ρομποτακι! Προφανως κατι δεν κανω σωστα, μηπως το αρχειο zip που βαζω δεν ειναι σωστο; Εχει καποιο παιδι link να ξανακατεβασω το zipακι και να το δοκιμασω στο flashify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κατεβασα το Quick reboot και πατησα recovery και μου βγαζει παλι το ρομποτακι! Προφανως κατι δεν κανω σωστα, μηπως το αρχειο zip που βαζω δεν ειναι σωστο; Εχει καποιο παιδι link να ξανακατεβασω το zipακι και να το δοκιμασω στο flashify; Επειδη εχω χαθει λίγο... Ποια εκδοση εχεις δοκιμασει, σε ποια συσκευη (802 801 klp) και με τι fw ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Επειδη εχω χαθει λίγο... Ποια εκδοση εχεις δοκιμασει, σε ποια συσκευη (802 801 klp) και με τι fw ? Η συσκευη μου ειναι η D802 και εχω περασει την ευρωπαικη rom D80210a-EUR-XX και 'γω οντως εχω μπερδευτει:blink: Μπορειτε να μου πειτε ποιο αρχειο zip πρεπει να βαλω στο flashify και ποια ειναι η διαδικασια εν ταχυ! Ευχαριστω παντως παιδια:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Η συσκευη μου ειναι η D802 και εχω περασει την ευρωπαικη rom D80210a-EUR-XX και 'γω οντως εχω μπερδευτει:blink: Μπορειτε να μου πειτε ποιο αρχειο zip πρεπει να βαλω στο flashify και ποια ειναι η διαδικασια εν ταχυ! Ευχαριστω παντως παιδια:O Aπό τη στιγμή που έχεις περάσει με flashify τo προηγούμενo twrp θα σου έλεγα να γυρίσεις μέσω αυτού σε stock recovery (κραταει backup) και από κει και πέρα να επαναλάβεις πάλι τα βήματα του πρώτου ποστ διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις από το xda το cwm ώστε να δοκιμάσεις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Aν ειναι ετσι δεν θα πρεπει να μπει στην αρχη του οδηγου γιατι οταν με το καλο ξεκινησουν οι OTA θα κλάψει πολύς κόσμος... Επίσης δεν θα ηταν καλά να γραψουμε στο πρωτο ποστ (που ειναι ολα μαζι) πως και με ποια εργαλεια θα περασουμε τα οποια updates ... ? Αν βαριεστε να κανετε μεταφραση δωστε linκ με τον τροπο που εχετε δοκιμασει να περασετε update και σας δουλεψε ετσι ωστε να το κανω εγω .... Eπανερχομαι καθως πιστευω οτι το παραπάνω πρεπει να γινει γνωστο σε όλους... και πρεπει να μπει στο πρώτο post... ας επιλυφθεί λοιπόν κάποιος mod η ο φίλος που έκανε τον κόπο να μαζεψει όλα αυτα τα καλουδια σε αυτο το thread... Eκατσα λοιπον και βρηκα στο XDA τι παιζει και σας μεταφερω το πως μπορουμε να αποφυγουμε τα OTA updates oταν έχουμε περάσει custom recovery καθώς και το τι κανουμε εαν τελικά την πατήσουμε και δεν μπορουμε να μπουμε στο λειτουργικό της συσκευης: HOW TO: Disable OTA ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν σας έρθει ενημέρωση για ΟΤΑ update και έχετε περασμενο custom recovery μην διανοηθείτε να την περάσετε !!! Πολυ απλά με custom recovery ΟΤΑ δεν κανουμε ποτέ, αν το επιχειρησετε δεν θα μπορείτε να εκκινήσετε πλην recovery. Για να κόψουμε το Software Update της LG ελέω TWRP Πάμε στον παρακάτω φάκελο /system/app/ και κάνουμε Rename σε .back (για μελλοντικη χρηση) τα αρχεία LGDMSClient.apk LGDMSClient.odex How to booting to Android OS after OTA Update Σε περίπτωση που δεν ξέρατε τι παίζει με την OTA και κολλήσετε σε ΤWRP mode κανετε τα εξης : Aν έχετε ADB access, συνδεστε το τηλέφωνο και τρέξτε αυτές τις εντολές: adb shell dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.img dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota Μετα από αυτό κάντε reboot μέσω TWRP menu option και είστε έτοιμοι.... Εαν δεν εχετε ADB access μπορείτε μέσω TWRP και από το "terminal command" option να τρέξετε την παρακάτω γραμμή: dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Eκατσα λοιπον και βρηκα στο XDA τι παιζει και σας μεταφερω το πως μπορουμε να αποφυγουμε τα OTA updates oταν έχουμε περάσει custom recovery καθώς και το τι κανουμε εαν τελικά την πατήσουμε και δεν μπορουμε να μπουμε στο λειτουργικό της συσκευης: να ρωτησω, εγω εχω την ευρωπαικη με ροοτ. προφανως και ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν πρεπει να ειχε περασει καποιο custom recovery αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος. πως μπορω να το δω αυτο? και αν δεν εχει custom, ποια ειναι τα πλεονεκτηματα να περασω καποιο custom recovery που βλεπω ειναι 2-3 διαφορετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) να ρωτησω, εγω εχω την ευρωπαικη με ροοτ. προφανως και ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν πρεπει να ειχε περασει καποιο custom recovery αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος. πως μπορω να το δω αυτο? και αν δεν εχει custom, ποια ειναι τα πλεονεκτηματα να περασω καποιο custom recovery που βλεπω ειναι 2-3 διαφορετικα? κατεβαζεις απο το play store το root verifier για να δεις αν εισαι root και επειτα για να δεις αν εισαι με custom recovery ειτε κατεβαζεις κάποιο απο τα προγραμματα του play store Που σε βαζει σε recovery mode (πχ εγω εχω το elixir widget που αναμεσα στα αλλα το reboot εχει πολλες επιλογες) ή κάνεις τον παρακατω συνδυασμό πλήκτρων... Προσεξε μονο... γιατι αν δεν εχεις custom recovery θα θα γυρίσεις στις εργοστασιακές.. HOW TO ENTER RECOVERY Κρατάμε πατημένα τα volume down + power Με το που δουμε να εμφανίζεται το LG logo αφήνουμε για λίγο τα κουμπιά και τα ξαναπαταμε μεχρι να κάνει boot στην οθόνη του factory reset Πατάμε διαδοχικά το power button 3 φορές για να συνεχίσει μεχρι να μπει σε twrp ή να σου κάνει factory reset Edited December 12, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Παιδια αν θελουμε να αλλαξουμε custom recovery πως το κάνουμε αυτο?πχ απο twrp,σε philz,η cwm Επισης μπορουμε να καταργησουμε το custom recovery για να περασουμε ota οταν αυτη ειναι διαθεσιμη? Επισης αν ειχα περασει το flasify και ειχα κανει backup την custom recovery θα μπορουσα να επιστρεψω? Ειχα περασει την twrp με το .bat αρχειο που ελεγε ο οδηγος στο xda.... Edited December 12, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Επιτελους τα καταφερα :D:D και περασα το custom recovery!!! Περασα και το mod της καμερας την εκδοση 1.1.1 και νομιζω οτι εχει βελτιωσει αισθητα την καμερα! Εχει δοκιμασει καποιος τις εκδοσεις 1.2.0 και 1.3.0 να ξερουμε αξιζει να τις περασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδια αν θελουμε να αλλαξουμε custom recovery πως το κάνουμε αυτο?πχ απο twrp,σε philz,η cwm Επισης μπορουμε να καταργησουμε το custom recovery για να περασουμε ota οταν αυτη ειναι διαθεσιμη? Επισης αν ειχα περασει το flasify και ειχα κανει backup την custom recovery θα μπορουσα να επιστρεψω? Ειχα περασει την twrp με το .bat αρχειο που ελεγε ο οδηγος στο xda.... Απλά φλασαρεις το zip ή το img του custom recovery που θες. Αν θες να περάσεις ota θα κοιτάξεις πρώτα να έχεις περάσει stock recovery γιατί η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσα από εκεί. Αν εννοείς πως με το flashify κράτησες backup το stock recovery πριν φλασαρεις το custom τότε ναι μπορείς να επιστρέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Απλά φλασαρεις το zip ή το img του custom recovery που θες. Αν θες να περάσεις ota θα κοιτάξεις πρώτα να έχεις περάσει stock recovery γιατί η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσα από εκεί. Αν εννοείς πως με το flashify κράτησες backup το stock recovery πριν φλασαρεις το custom τότε ναι μπορείς να επιστρέψεις. Το stock recovery πως θα το περασω? Υπαρχει σε zip και περνιεται με flasify? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδια 2 ερωτησεις: 1)Με root αλλα στοκ ρομ και recovery εχω προβλημα με τις OTA; 2)Μπορω να κανω nandroid back up με στοκ recovery και να τ αποθηκευσω σε στικακι με OTG και να κανω restore απο εκει ή χρειαζομαι custom recovery και αν χρειαζομαι ποιο ειναι το καλυτερο; Γενικα δε υελω ν αλλαξω την στοκ ρομ,αλλα το nandroid και το root το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Φίλοι μου ανεβασα στο OSarena ότι θεωρησα must have για το G2... Eιναι μαζεμενη γνωση τόσο απο εδω όσο και στο ΧDA και έχει σκοπό να βοηθήσει τον μέσο χρήστη που τωρα ξεκινλα μαζί του καθως τα εχει όλα σε ενα μαζεμενα ... Αν θέλετε τα βάζει καποιος στο πρωτο ποστ να τα εχουμε και εκει. Ευχαριστω ειδικά τον elthis που ξεκίνησε αυτο το thread και όλα τα παιδια εδω μεσα που διέθεσαν τον πολύτιμο χρονο τους για να απογειωθεί η συσκευη μας... edit: Αν παρ' ελπίδα βρείτε κάτι λάθος μην διστάσετε να το πείτε για να το διορθωσουμε... Edited December 13, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts